- 31 Temmuz 2020
- 19.792
- 59.919
Çok teşekkür ederim balım şimdi görüyorum etiketiniSaricivcivcikcik
Safransari
Canlar sabahki sınavınızda Allah yar ve yardımcınız olsun, zihin açıklığı ve kolaylık versin inşallah
Verdiğiniz emeklerin, çektiğiniz stresin mükafatını fazlasıyla almanız ümidiyle başarılar diliyorum ❤
Oo çok lezzetli görünüyor canım afiyet olsun
Çok teşekkür ederim canım.Saricivcivcikcik
Safransari
Canlar sabahki sınavınızda Allah yar ve yardımcınız olsun, zihin açıklığı ve kolaylık versin inşallah
Verdiğiniz emeklerin, çektiğiniz stresin mükafatını fazlasıyla almanız ümidiyle başarılar diliyorum ❤
Canim ev içine sindi mi ?Bi tane iki günlük liste gördüm galiba ( o kadar hizli okudum ki buluyum diye) Su an onu yapiyosunuz kalorileri biraz arttırıp dimi?
O zaman siz onu yapagörün ben de tasinagörüyüm
Evet canim ya aslında öyle aşırı yıkık dökük bi eve denk gelmedik şükür. Sadece eski oralar öyle oluyor zaten biliyorsun. Boyasını bizden önceki yapmış bi iki dolabı elden gecirdik, banyoda değişiklik yaptık bitti. Banyo da kırık dökük değildi de icime sinmemisti ondan.Canim ev içine sindi mi ?
Bir tadilat yaptınız mı ?
Canim tabiki böyle bir şansın varsa kulllanmak en mantıklısı.Evet canim ya aslında öyle aşırı yıkık dökük bi eve denk gelmedik şükür. Sadece eski oralar öyle oluyor zaten biliyorsun. Boyasını bizden önceki yapmış bi iki dolabı elden gecirdik, banyoda değişiklik yaptık bitti. Banyo da kırık dökük değildi de icime sinmemisti ondan.
Gidip yavaştan yerlescez eşyaları artık.
İçime sindi de sinmese de mecburduk safran ya burda kiralar iyice uçtu bizm ev sahibi de niyeti bozdu.. Tam zamanında çıkıyoruz diyebilirim yani. Maalesef hayat şartları bunu gerektiriyoröyle yani hayırlısı bakalim
Sağol canımOo çok lezzetli görünüyor canım afiyet olsun
İnşallah canim hayırlısı bakalımCanim tabiki böyle bir şansın varsa kulllanmak en mantıklısı.
İnşallah güzel komsuluklar da edinirsin, vaktin güzel geçer.
İyi degildi cizkek olmadiSağol canım
Nasıldı sınav
Yaaa olmadı deme. .İnşallah canim hayırlısı bakalım
İyi degildi cizkek olmadi
Allahim hayırlı kapılar açsın hepimizeYaaa olmadı deme. .
Sınav aciklanana kadar dua et.
İnşallah bekledigimizden çok daha iyi gelir sonuç
Oyyyİnşallah canim hayırlısı bakalım
İyi degildi cizkek olmadi
Sağol canimBallarım bende diyete uyuyorum yazamadım biraz balım telaşeli işlerden, ilk fırsatta gelecem aranıza.
Sınavınız hayırlara vesile olsun ballar, geçmiş olsun
Çizkekim sabit kiloyum