- 11 Şubat 2016
- 3.949
- 18.301
Dediğim gibi listeden vazgeçecek değilim canım, zaten bazen son iki gün gidiyor diyordunuz belki de öyle olacak bana. Ağzıma lokma atmadım ama karnım yine şiş, sanırım dediğin gibi su az geliyor. Bugün 3 litre mutlaka bitecek öyleyse.Balım üzülerek seni hep uykusuz bıraktık uykusuz kalmaman gerek listeye uy birtanem pazartesi eksi geleceksin
Suyu bir parça arttırabilirsin birde
Hadi bende çocuk ve kedi var, kirlenmesi normal, seninki nasıl kirlenir, kesin dış minnaklarin işi buAyy hic sorma tırlatcam gercekten nasil bu kadar cabuk supurulmemis gibi oluyo anlamiyorum
Canim leylosumun dedigi gibi uykusuz kalmak cok etkiliyo. Stres o bu her sey etkiliyo.
Akisina birak sürekli tartilma birden eksi gorceksin bence
Suyu falan ihmal etme bol su.
Bide su da var her zaman buyuk eksiler göremeyiz vücudumuz aslinda yagdan kayip yasiyo sürekli ama sadece tartiya yansimiyo. Yani icin rahat olsun
Evet canım biliyorum, sabrederim mutlaka. Sadece yanlış yaptığım bir şeyler varsa kızlar düzeltsin de ben de dikkat edeyim istiyorum balımBallarımmmmm gü nay dınnnnn
Günümüz çok güzel geçsin.
sonngulen Songül Balım, aynı sorunu bende iki hafta önce yaşamıştım biliyorsun. Sadece sabret. Bir anda farkedecek ve yüzlerimiz hep gülecek.
Ben de nasil oluyo anlamıyorum ya da bu aralar ders calismiyorumya ondan gozume batiyo bilmiyorumHadi bende çocuk ve kedi var, kirlenmesi normal, seninki nasıl kirlenir, kesin dış minnaklarin işi bu
Hayy ağzını yiyim senin, doğru bak bunu unuttuk. Betimlemeni de aklıma kazıdım hedefe doğru yeni rota oluşturuluyorsonngulen songülüm bide en önemli seyi unuttuk secret yapmak
İnaniyorum hepimiz su an eksideyiz sadece tarti yaniliyo. Hepimiz sıkılasmaya yağ kaybetmeye devam ediyoruz sonunda o hafif kasli dümduz karın portakal toto incecik bellere ulaşıyoruz
Taktim kafaya öyle zayiflamak falan da değil bildigin manken vücudu olcak diri sımsıkı midilli boylarında bir manken
Çiçek var dediler geldikGünaydın güzel bal arılarım
Çok anlaşılacak bir durum değil minik kuşum, daima kirlenecektirBen de nasil oluyo anlamıyorum ya da bu aralar ders calismiyorumya ondan gozume batiyo bilmiyorum
İnşaallah başarırımGünaydın güçlü ve güzel kadın
Kalplerimiz yeter balım
Tekrar günaydın kuzum
Çok güzel olur canım, daha fazla beklemeye gerek yok
Sabah ders yok muydu Sudemcim CanımHadi ben de şurayi temizleyim bari
Civciv bacı uyanır birazdan
Sahalara iniyorsun sonundaSongül cumartesi tartılıp,başlıyorum inşaallah.
Canımmm çok teşekkür ederim. Neler yapıyorsun diye merak ettim. Baktım güzel zayıflıyorsun
Güller serdim her tarafaÇiçek var dediler geldik
Günaydın Kraliçe Arımız
Buradaki enerji ve sendeki istekle olacak canımİnşaallah başarırım
İnşaallahSahalara iniyorsun sonunda
Hayırlı uğurlu olsun mu denir
Sabotajlara boyun eğmek yok
Enerjiniz harika zatenGüller serdim her tarafa
Buradaki enerji ve sendeki istekle olacak canım
Bir kaç güne adapte olacaktır, kendiliğinden rayına girecektir Boncuğum, Girmezse A,B,C..... planlarını devreye sokarızLeyla balım ve diğer ballarım, bana bir el atın, listeye tam uyum sağlıyorum nerdeyse, kaçamak tarzı hiçbir şey yok ama pazartesiden beri tartı gram oynamıyor. Direndiği yer burasiymis demek ki ama ben vazgeçer miyim asla. Direnen kiloya kimin patron olduğunu göstermek gerek, sizin şu bahsettiğiniz glikojen depoları vs. Onlar mı devrede sizce. Bana direnmemesi için ne yapayım sizce, kendi halina bıraksam elbet düzene girecek mi.
Benimde bir ara kilo almam nedenim buydu. Özellikle gece çok yiyordum. Birde eski alışkanlıkla birleşince çok eziyet oluyordu. Beyin gücüyle aştım. Sanırım tamamen bastırılmış duygular, insan yemek yerken hissettiği o duygu... Mutlu olduğu bir anı anımsıyormuş bilinçaltımız. Güvende ve mutlu hissediyormuşuz.İnşaallah
Psikolojik olarak kötü bir dönemdeyim,Songül ve civciv biliyor halimi.
Tamamen duygusal açlıktan yiyorum diyebilirim son zamanlarda.
O yüzden başlayıp başlayıp bırakıyorum ama sağlığım için 10 kilo vermem şart
Aslım BalımBallarımmmmm gü nay dınnnnn
Günümüz çok güzel geçsin.
sonngulen Songül Balım, aynı sorunu bende iki hafta önce yaşamıştım biliyorsun. Sadece sabret. Bir anda farkedecek ve yüzlerimiz hep gülecek.
Önemli olan karar vermen canımİnşaallah
Psikolojik olarak kötü bir dönemdeyim,Songül ve civciv biliyor halimi.
Tamamen duygusal açlıktan yiyorum diyebilirim son zamanlarda.
O yüzden başlayıp başlayıp bırakıyorum ama sağlığım için 10 kilo vermem şart