70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Balım üzülerek seni hep uykusuz bıraktık uykusuz kalmaman gerek listeye uy birtanem pazartesi eksi geleceksin
Suyu bir parça arttırabilirsin birde
Dediğim gibi listeden vazgeçecek değilim canım, zaten bazen son iki gün gidiyor diyordunuz belki de öyle olacak bana. Ağzıma lokma atmadım ama karnım yine şiş, sanırım dediğin gibi su az geliyor. Bugün 3 litre mutlaka bitecek öyleyse.

sonngulen songülüm bide en önemli seyi unuttuk secret yapmak
İnaniyorum hepimiz su an eksideyiz sadece tarti yaniliyo. Hepimiz sıkılasmaya yağ kaybetmeye devam ediyoruz sonunda o hafif kasli dümduz karın portakal toto incecik bellere ulaşıyoruz
Taktim kafaya öyle zayiflamak falan da değil bildigin manken vücudu olcak diri sımsıkı midilli boylarında bir manken

Hadi bende çocuk ve kedi var, kirlenmesi normal, seninki nasıl kirlenir, kesin dış minnaklarin işi bu

Sanırım uykusuzluk ve su yüzünden böyle oldu canım. Bir de uzun süredir gerçekten burdan aşağı inemedim, bu kiloyu kendine sınır belirlemiş olabilir ama en geç pazartesi istediğim rakam gelecektir balım.
Evet canım biliyorum, sabrederim mutlaka. Sadece yanlış yaptığım bir şeyler varsa kızlar düzeltsin de ben de dikkat edeyim istiyorum balım

Hayy ağzını yiyim senin, doğru bak bunu unuttuk. Betimlemeni de aklıma kazıdım hedefe doğru yeni rota oluşturuluyor

Sahalara iniyorsun sonunda
Hayırlı uğurlu olsun mu denir
Sabotajlara boyun eğmek yok
İnşaallah
Psikolojik olarak kötü bir dönemdeyim,Songül ve civciv biliyor halimi.
Tamamen duygusal açlıktan yiyorum diyebilirim son zamanlarda.
O yüzden başlayıp başlayıp bırakıyorum ama sağlığım için 10 kilo vermem şart

Bir kaç güne adapte olacaktır, kendiliğinden rayına girecektir Boncuğum, Girmezse A,B,C..... planlarını devreye sokarız

Benimde bir ara kilo almam nedenim buydu. Özellikle gece çok yiyordum. Birde eski alışkanlıkla birleşince çok eziyet oluyordu. Beyin gücüyle aştım. Sanırım tamamen bastırılmış duygular, insan yemek yerken hissettiği o duygu... Mutlu olduğu bir anı anımsıyormuş bilinçaltımız. Güvende ve mutlu hissediyormuşuz.

Bununla ilgili geçenlerde bir kitap duydum ama hiç okumadım. Beynine Format At'mış adı. Bir arkadaşım okumuş. Kendini sorgulamış. Neden yediğinin sebebini geçmişte yaşadığı bir travma olduğunu bulmuş. O olayla yüzleştim, meğer üstünü örtüyormuşum dedi. Ondan sonra kendiliğimden kilo vermeye başladım dedi. 6 ayda 10 kilo diyordu bir diyet yapmadan.

Tabi birde bizim eşler etkiliyor

Aslım Balım Günaydın, günümüz bol eksili bol güneşli geçsin

Önemli olan karar vermen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…