- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
Ben de senin agzini yiyimHayy ağzını yiyim senin, doğru bak bunu unuttuk. Betimlemeni de aklıma kazıdım hedefe doğru yeni rota oluşturuluyor
Maşallah ben 2. Ara öğunumu bile yaptim5700 adım atıp geldim, sıra kahvaltıda
Ben de gorunce bi yaziyim dedim suukama iyiyim canim sen nasılsın ❤ şükür veriyoruz bakalim ❤Canımmm çok teşekkür ederim. Neler yapıyorsun diye merak ettim. Baktım güzel zayıflıyorsun
nasılsınız arkadaşlar. İnşallah bir an önce hedeflerinize ulaşırsınız.
Evet insan zaten kafam dolu bari bi cikileta yiyim de mutlu oluyum diyo. Bi kacis gibi bisey. Ama maalesef sorun cikiletayla cozulmuyo hatta yeni sorun doguruyoİnşaallah
Psikolojik olarak kötü bir dönemdeyim,Songül ve civciv biliyor halimi.
Tamamen duygusal açlıktan yiyorum diyebilirim son zamanlarda.
O yüzden başlayıp başlayıp bırakıyorum ama sağlığım için 10 kilo vermem şart
Saglam kafa saglam vucutta bulunur en azindan kilo verdkce sıkılastikca bu da mutluluk kafa dagitma sebebin olcak
Evet dogru tespit tam olarak bu.Benimde bir ara kilo almam nedenim buydu. Özellikle gece çok yiyordum. Birde eski alışkanlıkla birleşince çok eziyet oluyordu. Beyin gücüyle aştım. Sanırım tamamen bastırılmış duygular, insan yemek yerken hissettiği o duygu... Mutlu olduğu bir anı anımsıyormuş bilinçaltımız. Güvende ve mutlu hissediyormuşuz.
Bununla ilgili geçenlerde bir kitap duydum ama hiç okumadım. Beynine Format At'mış adı. Bir arkadaşım okumuş. Kendini sorgulamış. Neden yediğinin sebebini geçmişte yaşadığı bir travma olduğunu bulmuş. O olayla yüzleştim, meğer üstünü örtüyormuşum dedi. Ondan sonra kendiliğimden kilo vermeye başladım dedi. 6 ayda 10 kilo diyordu bir diyet yapmadan.
Tabi birde bizim eşler etkiliyor
Her zaman kacis yolum bu olmustur. Ünide final haftasi gec saatlere kadar uyanik kalmak icin kurabiye yiyim de uykum acilsin derdim. Kötu bi gün gecirdigim zaman bi cekirdek kola film yapiyim da kafam dagilsin..
Halbuki yesilcay+film de gayet kafa dagitiyo denedim
İşte bunun bilincine varinca bilincli beslenmeye basliyo insan tabi aliskanlik biraz zor degisiyo.