70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Hayy ağzını yiyim senin, doğru bak bunu unuttuk. Betimlemeni de aklıma kazıdım hedefe doğru yeni rota oluşturuluyor 😂😂
Ben de senin agzini yiyim:KK8:
5700 adım atıp geldim, sıra kahvaltıda 😍
Maşallah ben 2. Ara öğunumu bile yaptim😂😂
Canımmm çok teşekkür ederim. Neler yapıyorsun diye merak ettim. Baktım güzel zayıflıyorsun 😍😍😍
nasılsınız arkadaşlar. İnşallah bir an önce hedeflerinize ulaşırsınız.
Ben de gorunce bi yaziyim dedim suukama🤩 iyiyim canim sen nasılsın ❤ şükür veriyoruz bakalim ❤
İnşaallah😅
Psikolojik olarak kötü bir dönemdeyim,Songül ve civciv biliyor halimi.
Tamamen duygusal açlıktan yiyorum diyebilirim son zamanlarda.
O yüzden başlayıp başlayıp bırakıyorum ama sağlığım için 10 kilo vermem şart💪💪
Evet insan zaten kafam dolu bari bi cikileta yiyim de mutlu oluyum diyo. Bi kacis gibi bisey. Ama maalesef sorun cikiletayla cozulmuyo hatta yeni sorun doguruyo🤦🏼‍♀️
Saglam kafa saglam vucutta bulunur en azindan kilo verdkce sıkılastikca bu da mutluluk kafa dagitma sebebin olcak 💕
Benimde bir ara kilo almam nedenim buydu. Özellikle gece çok yiyordum. Birde eski alışkanlıkla birleşince çok eziyet oluyordu. Beyin gücüyle aştım. Sanırım tamamen bastırılmış duygular, insan yemek yerken hissettiği o duygu... Mutlu olduğu bir anı anımsıyormuş bilinçaltımız. Güvende ve mutlu hissediyormuşuz.

Bununla ilgili geçenlerde bir kitap duydum ama hiç okumadım. Beynine Format At'mış adı. Bir arkadaşım okumuş. Kendini sorgulamış. Neden yediğinin sebebini geçmişte yaşadığı bir travma olduğunu bulmuş. O olayla yüzleştim, meğer üstünü örtüyormuşum dedi. Ondan sonra kendiliğimden kilo vermeye başladım dedi. 6 ayda 10 kilo diyordu bir diyet yapmadan.

Tabi birde bizim eşler etkiliyor 😑
Evet dogru tespit tam olarak bu.
Her zaman kacis yolum bu olmustur. Ünide final haftasi gec saatlere kadar uyanik kalmak icin kurabiye yiyim de uykum acilsin derdim. Kötu bi gün gecirdigim zaman bi cekirdek kola film yapiyim da kafam dagilsin..
Halbuki yesilcay+film de gayet kafa dagitiyo denedim🙄
İşte bunun bilincine varinca bilincli beslenmeye basliyo insan tabi aliskanlik biraz zor degisiyo.

Ben de gorunce bi yaziyim dedim suukama🤩 iyiyim canim sen nasılsın ❤ şükür veriyoruz bakalim ❤

Evet insan zaten kafam dolu bari bi cikileta yiyim de mutlu oluyum diyo. Bi kacis gibi bisey. Ama maalesef sorun cikiletayla cozulmuyo hatta yeni sorun doguruyo🤦🏼‍♀️
Saglam kafa saglam vucutta bulunur en azindan kilo verdkce sıkılastikca bu da mutluluk kafa dagitma sebebin olcak 💕

Her zaman kacis yolum bu olmustur. Ünide final haftasi gec saatlere kadar uyanik kalmak icin kurabiye yiyim de uykum acilsin derdim. Kötu bi gün gecirdigim zaman bi cekirdek kola film yapiyim da kafam dagilsin..
İşte bunun bilincine varinca bilincli beslenmeye basliyo insan tabi aliskanlik biraz zor degisiyo.
Artık kafayı da burada dağıtırız Civcivim, mutluluğu da buluruz. Birbirimizi de frenler motive oluruz. Adam akıllı beslenmeyi öğrenince vücutta alışacak zamanla tabi. Yemek kolay ve hızlı yoldan serotonin kaynağı ama işte... Serotoninin salgılanma sistematiğini bozuyoruz. Tatlı yiyince serotonin normalinden daha kısa sürede salgılanıyor. Süreyi kısaltıyoruz yani. Bu sefer yedikçe yiyoruz. Tam kısır döngü. Birde vücut alışınca yemeye iyice çıkmaza giriyor. Bu sefer kilo alınca iyice sıkılıyoruz. Ektra yiyoruz. Ha bunun birde aşırı özgüven kısmı var ki o biçim. Nasıl olsa kiloyu istediğimde kolayca verebilirim özgüveni. Bu da diyeti erteleyip hep sallama kısmı oluyor ki göbeğimiz çatlıyor şuan verelim diye 😁😁😁
Şu fazlalıkları atalım da artık adam akıllı koruyalım kilomuzu. Boşa amelelik yapmayalım artık 😍

Kız sen nasıl durdun bu saate kadar 😂

😂😂 Ahh bı de kahvaltı hazırlayan olsa dimi 😂

Tamam canım karar verince yazarım sana da. Dün o kadar evi süpürdüm, bu sabah yine supurulmemis gibi, robot uğraşsın bundan sonra 😂😂

Heyy maşallah bu kadar az uykuyla nasıl dayaniyorsun balım 🍯
Sizin sevginiz ne gece uyutuyor ne gündüz 😍😍😍

Sabah ders yok muydu Sudemcim Canım 💕🌹
Uyumadan mı gittin 😔
Senin enerjin bana yeter balım🍯🐝
Trafo direğim benim yüksek enerji hattım 😍😍
İyi ki varsın 💕💕
Canımmm çok teşekkür ederim. Neler yapıyorsun diye merak ettim. Baktım güzel zayıflıyorsun 😍😍😍
nasılsınız arkadaşlar. İnşallah bir an önce hedeflerinize ulaşırsınız.
Hoşgeldin 🍀
Nasılsın?

Artık kafayı da burada dağıtırız Civcivim, mutluluğu da buluruz. Birbirimizi de frenler motive oluruz. Adam akıllı beslenmeyi öğrenince vücutta alışacak zamanla tabi. Yemek kolay ve hızlı yoldan serotonin kaynağı ama işte... Serotoninin salgılanma sistematiğini bozuyoruz. Tatlı yiyince serotonin normalinden daha kısa sürede salgılanıyor. Süreyi kısaltıyoruz yani. Bu sefer yedikçe yiyoruz. Tam kısır döngü. Birde vücut alışınca yemeye iyice çıkmaza giriyor. Bu sefer kilo alınca iyice sıkılıyoruz. Ektra yiyoruz. Ha bunun birde aşırı özgüven kısmı var ki o biçim. Nasıl olsa kiloyu istediğimde kolayca verebilirim özgüveni. Bu da diyeti erteleyip hep sallama kısmı oluyor ki göbeğimiz çatlıyor şuan verelim diye 😁😁😁
Şu fazlalıkları atalım da artık adam akıllı koruyalım kilomuzu. Boşa amelelik yapmayalım artık 😍
Tesbitler muhteşem 🤩🤩.
Ama göbeğimiz gülmekten çatlıyor😂😂
Mekik aletim🤣🤣

Saol canım bende iyiyim şükür. Bu ara koruma dönemine alışmaya çalışıyorum
İyi ki varsın 💕💕

Hoşgeldin 🍀
Nasılsın?
Saol canımmm iyiyim çok şükür. Koruma dönemine alışmaya çalışıyorum. 68-69 arası gidip geliyor kilom 😍😍😍

Saol canım bende iyiyim şükür. Bu ara koruma dönemine alışmaya çalışıyorum

Saol canımmm iyiyim çok şükür. Koruma dönemine alışmaya çalışıyorum. 68-69 arası gidip geliyor kilom 😍😍😍
Yetmiş altına indin alışınca merak etme daha da aşağıyi görürsün 😍😍
Ben 66 bile gördum 😍😍
Belki 20 yıldır görmemis bile olabilirim😍😍
İnanmak muhteşem 😍😍

İyi ki varsın 💕💕

Hoşgeldin 🍀
Nasılsın?
İyi ki 💕💕💕

Fazla enerji gece sigortayı attırdı Balım😁
Sandık ki su geldi elektrikler kesildi 😂

Dün yazarken uyumuşum yorgunluktan. Bir ara yeşilçay içiyordum uyur içer olaraktan😁😁😁
Uzatma kablosu prizinin içine yeşil çay damlatmışım nasıl olduysa. İyi ki kaçak akım rölesini icat etmişler. Ama geç dank etti kafa 😨😨😨

İyi ki 💕💕💕

Fazla enerji gece sigortayı attırdı Balım😁
Sandık ki su geldi elektrikler kesildi 😂

Dün yazarken uyumuşum yorgunluktan. Bir ara yeşilçay içiyordum uyur içer olaraktan😁😁😁
Uzatma kablosu prizinin içine yeşil çay damlatmışım nasıl olduysa. İyi ki kaçak akım rölesini icat etmişler. Ama geç dank etti kafa 😨😨😨
Balım 🍯
Allah korumuş 🧿
Seni geç buldum zaten❤️
Dikkat et kuzucum💕💕
Erken yatıp erken kalkacaz inşallah 🥰🥰

Civciv bize sırlarını anlatsin :KK8: :KK8:

Balım 🍯
Allah korumuş 🧿
Seni geç buldum zaten❤️
Dikkat et kuzucum💕💕
Erken yatıp erken kalkacaz inşallah 🥰🥰

Civciv bize sırlarını anlatsin :KK8: :KK8:
💋💋

Sudem Balım sağ gösterip sol vuruyorsun 😂
Sırlarını mı anlatsın, nasıl sırmış bu bakem az biraz anlat hele civcivim heyecanlı oluyor demek ki😂

💋💋

Sudem Balım sağ gösterip sol vuruyorsun 😂
Sırlarını mı anlatsın, nasıl sırmış bu bakem az biraz anlat hele civcivim heyecanlı oluyor demek ki😂
Yolda bile 32 diş sırıtıyorum 😁😁
Okula gidiyore💃
Evrak işi var helledip gelecem 😉
Bekle beni enerjim😍😍
Batarya boşaldı 😂😂
Fullmen lazım 😁😁

Yolda bile 32 diş sırıtıyorum 😁😁
Okula gidiyore💃
Evrak işi var helledip gelecem 😉
Bekle beni enerjim😍😍
Batarya boşaldı 😂😂
Fullmen lazım 😁😁
Kolay gelsin Balım,
Secret da yok şuan😂
Arada kablo olsa fullerdim😁
Bende ev işlerine göz atayım 😁😁

Işık hızıyla git
Işık hızıyla gel
Çok tepişme oralarda
Uççç

Merhaba hanimlar 72 den 52 kiloya dusmustum fakat suan 60.4 um. Yaz beni mahvettim.. o kadar cok yedimki dunyalari diyebilirim 🤣 otelde zaten recep ivedik gbi yemekleri insanlar benim onumden alacakti nerdeyse 🤣🤣🤣 simdi tekrar 52-53 cuvari olmak istuyorum. Duzenli spor yapardim onu da biraktim yani gobek elden giyiyaah 🤣🤣 beni de yazarsaniz sevinirim

Kolay gelsin Balım,
Secret da yok şuan😂
Arada kablo olsa fullerdim😁
Bende ev işlerine göz atayım 😁😁

Işık hızıyla git
Işık hızıyla gel
Çok tepişme oralarda
Uççç
Arabaya benzin aldım valla 🤣🤣
Trafikte arada mesajlara baktım 😂😂
Aklım sende gözüm yolda sevdiceğim 😁😁

X