70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Sabah 6, Hemdemimmmm düne özel bir şey miydi? Güne erkenden başlamak güzel olmalı ☺️

Wuuu eksiye bak, tebrik ederim canım 👏🏻
Hemdemim dün gece hiç uyuyamadım, son günlerde iş stresim var. Yatakta dönüp durmaktansa kalkayım dedim, erkenden kahvaltı yaptım. Evet, güne erken başlayınca gün sanki hiç bitmiyor, o kadar çok şeye vakit bulabiliyorsun ki... Yanında aynı enerji ve kafaya sahip insanlar varsa her şey çok güzel :))

27 Ağustos Menüm
Sabah 10.00 2 pişi, domates, peynir, şekersiz çay
Ara 12.00 soğuk kahve
Ara 15.00 Türk kahvesi, yarım gofret
Akşam 18.00 1 dilim patates püreli et sote
Ara 21.30 şekersiz cay

Spor; yok
Su; 2 litre

Sanki bir şeyler daha yemişim gibi geliyo ama hatırlamıyorum 🤔

Liste olarak sebahatin 5 günlük listeyle başlasak mı ne dersiniz.
Daha önce yaptığımız 5 günlük liste mi? Ben hepsine uyarım balım. Kızlar da isterse yapabiliriz. Ya da isteyenimiz listeyi yapar, isteyen kendi menülerine devam eder. Tabiki hep birlikte yapmak daha güzel olacaktır :)
Balım ekside olmak her zaman iyidir ama artık hız kazanalım dimi.
Bence de kazanalım, epey rolantide takıldık. Galiba bu hafta güzel bir eksiyle geleceğim, işaretler o yönde.
26 Ağustos Kilo Bildirimi

Önceki kilo yok
Bugün 84.5

Haydi bismillah deyip başlıyorum bakalım.
Hayırlı uğurlu olsun 💪
Yine de iyi geldi kilon balım, bir an bende korkmuştum 90a dayandın diye 😅
Evettttt çok mutlu oldum biriciğim 🥰

bu hafta en az -500 gram hedefleyelim Hemdemim. Biz bunu yapabiliriz. 💪🏻
Yapabiliriz Hemdemimm, yapalım😍
Henüz bizden umudu kesmedim 😅
26 Ağustos Menü Bildirimi

11.00 1 yumurta, 1 domates, kk kadar peynir, biber, 2 gofret, 1 incir

12.30 1 sade kahve, 2 kare bitter çikolata (eski kurumumu ziyarete gitmiştim de ne iyi geldi.)

17.00 1 sade kahve, 1 dilim kek ( özel derse gitmiştim, kıramadım yedim.)

19.30 1 kk kadar peynir, 1 salatalık

Bugün ki menü hayallerim böyle değildi, ama sanırım 2 kahve arka arkaya dokundu. Halbuki fıstıklı baklavanın hayalini kurmuştum bütün bir hafta 😕

2.5 litre su
Aslım akşam kapanış ne kadar hafif, tüm tatlıları bertaraf etmişsin :)
Fıstıklı baklava hayalin bu cumaya kaldı, isteğin kaldıysa tabi.
Ballarım biraz geç oldu ama kusura bakmayın.
Ben sabit çıktım bugün.

Menü yazmadığım 2 gündür tatlı krizleriyle basa çıkmaya çalışıyorum tulumba kuru pasta falan yedim hep kahveyle🤦🏼‍♀️ tamamen duygusal. Gerçi regl olduğum için bu kadar canım istedi. Normalde tikanirdim bu kez tıkanmadım bile yerken nasıl canım çektiyse 🤤
Civcivim krizlerin, ağrıların geçti mi, daha iyi misin 💛
Bu duygusal açlığı ne yapacaz bilmem 😑
Pazartesi belki eksi çıkarsın, regl ve tatlılar üst üste geldi belki bir miktar şişlik vardı sabit geldiğinde.

Ballarım biraz geç oldu ama kusura bakmayın.
Ben sabit çıktım bugün.

Menü yazmadığım 2 gündür tatlı krizleriyle basa çıkmaya çalışıyorum tulumba kuru pasta falan yedim hep kahveyle🤦🏼‍♀️ tamamen duygusal. Gerçi regl olduğum için bu kadar canım istedi. Normalde tikanirdim bu kez tıkanmadım bile yerken nasıl canım çektiyse 🤤
Afiyet olsun canım, sınav geçene kadar bunları sana hoş görmek lazım.
Canım eksi gayet güzel tebrik ederim 👌
Tartı konusunda şüphen varsa evde 5 kg gelen bi şeyi koyup tartabilirsin o şekilde doğru olup olmadığını anlarsın

Her gün içmeye özen gosteriyorum evet. Şimdi bitti yeşil çayım yeniden sipariş verdim tomurcuk yeşil çay. Tavsiye ederim

Aminnn hakkaten ne kadar şükretsem azdır. Umarım amin 😍

Kesinlikle tavsiye olunur. Hem yeşil çay içmeyenler için çok lezzetli hem ödem atıcı yağ yakıcı hem de bağışıklık güçlendirici
Benimlesinnnn💗💗💗

Hoş buldum hocam 🤗 benim de hedefim akademisyen olmak. Şu an yüksek lisans yapıyorum. Alttan bir dersim var, bahar dönemi başlayacağım tez yazmaya resmi olarak ama ben şimdiden hazırlanmayı düşünüyorum. Alanım arap dili ve belagati.
Size de başarılar diliyorum çokça. Bi an önce bitsin inşallah 😍
Başarılar diliyorum hem tez için hem de akademisyenlik yolunda. Bence de teze şimdiden başlamak iyi olur, özellikle de tez hocası belliyse onunla birlikte ön hazırlıkları yapmak daha sonrası için hızlandırır. İki dönemde bitirmek zor olabiliyor çünkü, sadece tek ders varsa kalan vakit tez için kullanılabilir. Benimki de bu dönem inşallah son artık.

Hemdemim dün gece hiç uyuyamadım, son günlerde iş stresim var. Yatakta dönüp durmaktansa kalkayım dedim, erkenden kahvaltı yaptım. Evet, güne erken başlayınca gün sanki hiç bitmiyor, o kadar çok şeye vakit bulabiliyorsun ki... Yanında aynı enerji ve kafaya sahip insanlar varsa her şey çok güzel :))
balım iş konusunu ben sanırım kaçırdım, eski sayfaları dönüp okumadım. Neler var şu an gündemde. En son dükkanı devrettiğin kısımda kalmış olabilirim.

Daha önce yaptığımız 5 günlük liste mi? Ben hepsine uyarım balım. Kızlar da isterse yapabiliriz. Ya da isteyenimiz listeyi yapar, isteyen kendi menülerine devam eder. Tabiki hep birlikte yapmak daha güzel olacaktır :)
Listeyi arayıp bulayım ben balım, burda paylaşırım isteyenlerle günü belirleyip başlarız, hem de menü için hazırlık yaparız. Ben kendi adıma listeyle daha iyi gidiyorum.

Bence de kazanalım, epey rolantide takıldık. Galiba bu hafta güzel bir eksiyle geleceğim, işaretler o yönde.
ooo süper haber canım, inşallah beklediğinden de güzel gelir.
Hayırlı uğurlu olsun 💪
Bu bile çok fazla balım yaa, ben bu kiloyla doğuma gitmiştim, şimdi içimden çıkacak bir bebek de yok :KK43:

27 Ağustos Menüm

Sabah 06:30
2 dilim ekmek, 1 tk bal, 5 badem
1 yumurta, 1 kk peynir

Akşam 18:30
1 kızarmış tavuk pirzola
3 kaşık pirinç pilavı
Salata, 200 ml erik suyu

Su 2 lt,
Spor 7000 adım
Afiyet olsun balım gayet güzel dengeli bence😍
Enercim ben de katilirim listeye ya. Valla daha iyi olur belki böyle olmuyo :KK43:
Resmen bu 2 3 gündür (regldenmi hala bilmiyorum) canavar gibi kek kurabiye tatlı hamur aseriyorun ya🤦🏼‍♀️
Tabi bence bunda şu sınavın stresinin rolü çok çok büyük yenmem lazım şu ruh halini:KK43:
Ben listeye katılırım ama spor çok yapamam balım şimdilik.
Hadi inşallah bence de öyle🤩
Hayırlı uğurlu olsun 💪

Yapabiliriz Hemdemimm, yapalım😍
Henüz bizden umudu kesmedim 😅

Aslım akşam kapanış ne kadar hafif, tüm tatlıları bertaraf etmişsin :)
Fıstıklı baklava hayalin bu cumaya kaldı, isteğin kaldıysa tabi.

Civcivim krizlerin, ağrıların geçti mi, daha iyi misin 💛
Bu duygusal açlığı ne yapacaz bilmem 😑
Pazartesi belki eksi çıkarsın, regl ve tatlılar üst üste geldi belki bir miktar şişlik vardı sabit geldiğinde.
Çok şükür ağrılarım geçti balım daha iyiyim💚
Valla canım cumartesi tartildim 100 gr eksik çıktım bugün tartildim fazla çıktım bilmiyorum ki tabi hem regl hem de her gün tartilamamk lazım. Cuma inşallah iyi olur🙏 ahh 6lari bi görsem. Şaka gibi eskiden 5leri hayal ederdim🙄
Afiyet olsun canım, sınav geçene kadar bunları sana hoş görmek lazım.
Sağ ol Songülüm siz olmasanız kim anlicak halimden 🥺 şu süreç çok berbat bi süreç gerçekten Allah düşmanıma yasatmasin
Kahvaltı 10.00
Sucuk içi
1 dilim ekmek
Peynir

Ara
Kahve 1 kare bitter
Kahve 1 kuru incir

Akşam 17.30
3 köfte
Yoğurtlu kabak 5-6 kasik
Afiyet olsun canım güzel menü bence😊

Afiyet olsun balım gayet güzel dengeli bence😍

Enercim ben de katilirim listeye ya. Valla daha iyi olur belki böyle olmuyo :KK43:
Resmen bu 2 3 gündür (regldenmi hala bilmiyorum) canavar gibi kek kurabiye tatlı hamur aseriyorun ya🤦🏼‍♀️
Tabi bence bunda şu sınavın stresinin rolü çok çok büyük yenmem lazım şu ruh halini:KK43:
Ben listeye katılırım ama spor çok yapamam balım şimdilik.

Hadi inşallah bence de öyle🤩

Çok şükür ağrılarım geçti balım daha iyiyim💚
Valla canım cumartesi tartildim 100 gr eksik çıktım bugün tartildim fazla çıktım bilmiyorum ki tabi hem regl hem de her gün tartilamamk lazım. Cuma inşallah iyi olur🙏 ahh 6lari bi görsem. Şaka gibi eskiden 5leri hayal ederdim🙄

Sağ ol Songülüm siz olmasanız kim anlicak halimden 🥺 şu süreç çok berbat bi süreç gerçekten Allah düşmanıma yasatmasin

Afiyet olsun canım güzel menü bence😊
Regl dönemi bitene kadar tartıya çıkmamak gerek aslında, dalgalanma çok oluyor ama biz sabırsıziz.

Özellikle ben her sabah gözümü tartinin üstünde açıyorum her gün 🙄
Bağımlılık oldu, hiç iyi birşey değil.

Regl dönemi bitene kadar tartıya çıkmamak gerek aslında, dalgalanma çok oluyor ama biz sabırsıziz.

Özellikle ben her sabah gözümü tartinin üstünde açıyorum her gün 🙄
Bağımlılık oldu, hiç iyi birşey değil.
Bence de hiç iyi bir şey değil canım :KK43:
Daha da çıkmam her gün zaten ya bosa moralim bozuluyor hiç gerek yok🤷🏼‍♀️

28 Ağustos

06:30
2 şeftali, 3 taze incir
250 ml kefir

Aralar 10:00-21:00
2 filtre kahve, çaylar şekersiz
2 kurabiye şekeri az bol kuruyemişli,
1 Antep sarma,1 cevizli sarma*

23:50
2 dilim kaşar, 1 kk peynir, bol yeşillik
1 büyük domates, 1 dilim ekmek,

00:30
250 ml kefir

Su 2,5 lt
Spor 7027 adım

*(Ballar bu menüyü yazarken utandım. Hiç diyetteki birisinin menüsüne benzemiyor.)
Antep ve ceviz sarma hiç hesapta yoktu, eski ortağımız Antepte özel yaptırmış, kilosu normalinden daha pahalıydı, deneyip fikir vermemiz için getirdiği için birer tane yedik. Sabahta kahvaltı yerine meyve yemiştim, bol karbonhidratlı bir gün olmuş oldu. Akşamı geçiştirmeye çabalasamda gece fena açlık vurdu, şekerle hiç oyun olmuyor😑
Bugün telafi etmeye çalışacam 😬

28 Ağustos

06:30
2 şeftali, 3 taze incir
250 ml kefir

Aralar 10:00-21:00
2 filtre kahve, çaylar şekersiz
2 kurabiye şekeri az bol kuruyemişli,
1 Antep sarma,1 cevizli sarma*

23:50
2 dilim kaşar, 1 kk peynir, bol yeşillik
1 büyük domates, 1 dilim ekmek,

250 ml kefir

Su 2,5 lt
Spor 7027 adım

*(Ballar bu menüyü yazarken utandım. Hiç diyetteki birisinin menüsüne benzemiyor.)
Antep ve ceviz sarma hiç hesapta yoktu, eski ortağımız Antepte özel yaptırmış, kilosu normalinden daha pahalıydı, deneyip fikir vermemiz için getirdiği için birer tane yedik. Sabahta kahvaltı yerine meyve yemiştim, bol karbonhidratlı bir gün olmuş oldu. Akşamı geçiştirmeye çabalasamda gece fena açlık vurdu, şekerle hiç oyun olmuyor😑
Bugün telafi etmeye çalışacam 😬
Benim eşim de yarın afyondan geliyor.
Saray helvalari lokumlar sipariş ettim
Yarından sonra benim de kaçamaklarim olacak
Regl de olmamın bahanesine sığınarak 😁

Her gün içmeye özen gosteriyorum evet. Şimdi bitti yeşil çayım yeniden sipariş verdim tomurcuk yeşil çay. Tavsiye ederim
Kesinlikle tavsiye olunur. Hem yeşil çay içmeyenler için çok lezzetli hem ödem atıcı yağ yakıcı hem de bağışıklık güçlendirici
Benimlesinnnn💗💗💗
Fatmacım senin sodalı formülü daha yeni deneyebildim, hatta şu an içiyorum, bu benim hoşuma gitti, teşekkür ederim :)))

Evde tomurcuk yeşilçay stoğum vardı zaten, diyete gireceğim günü bekliyorlardı :) Yanına da soda stoğu yaparak sana günlük eşlik etmeye çalışacağım.

Sen bunu soğuk mu içiyordun, ben ılık mılık demeden içiyorum ama... Yağlar yanmazsa kapını çalırım bak 😅
Derken midemde bi yanmalar oluyor, açlıktan olabilir, çok açım offf ya 🙈

Benim eşim de yarın afyondan geliyor.
Saray helvalari lokumlar sipariş ettim
Yarından sonra benim de kaçamaklarim olacak
Regl de olmamın bahanesine sığınarak 😁
O kutular bitene kadar sana rahat yok söyleyeyim, ateşle oynama canım :)))))

Hele saray helvası yedikçe yediriyor, devamını arattırıyor nereden biliyorsun deme 🙈
Seni regl de kurtarmaz canım sen enişteye tembihle gelirken yolda kutuları yarılasın, seni zora sokmasın 😅

balım iş konusunu ben sanırım kaçırdım, eski sayfaları dönüp okumadım. Neler var şu an gündemde. En son dükkanı devrettiğin kısımda kalmış olabilirim.
Balım burada bir işletmenin insan kaynaklarına bakıyorum. Adı insan kaynakları ama daha çok mali kaynaklara bakıyorum. Boş departman insan kaynaklarında olduğu için iş girişi oradan yapıldı. İşveren yine bir arkadaşımız, onun için rahatım. İşletme değerini artırıp devretmeyi düşünüyorlar, bende bu süreçte geçici olarak destek oluyorum. Devir olunca bakalım benimkiyle iş konusunu ne yapacaz😑

Listeyi arayıp bulayım ben balım, burda paylaşırım isteyenlerle günü belirleyip başlarız, hem de menü için hazırlık yaparız. Ben kendi adıma listeyle daha iyi gidiyorum.
Balım o liste benim galeride de kayıtlı duruyor, seni uğraştıracaksa arama balım ben atayım. Belirlediğimiz gün de başlarız.
Bu bile çok fazla balım yaa, ben bu kiloyla doğuma gitmiştim, şimdi içimden çıkacak bir bebek de yok :KK43:
Evet balım maalesef 😟 Tekrardan 60lı sonra da 50lileri görmemiz gerekiyor.

29 Ağustos Menüm

07:00
2 dilim ekmek, 2 dilim kaşar, kornişon, domates, az ketçap mayonez ile tost
250 ml kefir

Aralar
1 dilim kavun,
1 filtre kahve,
1 sodalı yeşilçay

18:30
1 tabak ezogelin çorba
1/2 dilim ekmek

150 ml kefir

Su 2 lt
Spor kısmı 2000 adımda kaldı
Sabah biraz temizlik yaptım

Fatmacım senin sodalı formülü daha yeni deneyebildim, hatta şu an içiyorum, bu benim hoşuma gitti, teşekkür ederim :)))

Evde tomurcuk yeşilçay stoğum vardı zaten, diyete gireceğim günü bekliyorlardı :) Yanına da soda stoğu yaparak sana günlük eşlik etmeye çalışacağım.

Sen bunu soğuk mu içiyordun, ben ılık mılık demeden içiyorum ama... Yağlar yanmazsa kapını çalırım bak 😅
Derken midemde bi yanmalar oluyor, açlıktan olabilir, çok açım offf ya 🙈
Evet canım soğuk içiliyor
Valla süper ödem atıyor ama gel kapım gönlüm açık😍
Bende bir kaç gündür diyeti bıraktım gibi çünkü sütüm azaldı. İyi bir diyetisyenle emziren anne diyeti yapmam lazım yoksa yavrumun rızkıyla oynamış olurum. Nilay keçeci online diyette indirim yapacakmış indirimi bekliyorum 😄

X