- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
Anladım balım, umarım işler hesap ettiğin gibi ilerler de 2022 içinde biterBalım niyetim Eylülde kurtulmaktı, amacım hala Eylül sonunda bitirip hocaya teslim etmek ama Aralık sonuna kadar vaktim var, hatta Ocak sonu bile olabilir ama ben 2022 bitmeden bitirmeyi istiyorum.
Evet balım bu şekilde çok iyi olur, hem biraz kafan dağılır hem de kendini salmaman için motivasyon olur. Hiçbir şeyi de ihmal etmemiş olursunCanım mümkün olduğunca gireceğim buraya da sizden ayrı kalmak da istemiyorum, akşamları kısa bir süre ayırırsam hem çok mesaj birikmemiş olur. Zamanımın çoğunu teze ayıracağım.
Zaten burada fazla kalırsan Civcivim gibi kovarım biliyorsun di mi
Eğitimde disiplin şart
Maşaallah benden başka herkes ya sınava girecek ya tez yazacak, ben de artık kendimi Ösym annesi gibi hissediyorum, bana kafayı yedirtmeden şu sınavları geçin, tezleri verin
Bu iyi haber o zaman :))))Balım tatlı dükkanından haberim vardı, birine devir falan yaptınız o kadar geride kalmadım merak etme :)) Bir aydır yokum aslında ama daha uzun gelmiş olabilir sevgimizden (ne zorluklara göğüs gerdim sevgimi belli edeyim diye kalp koyarken ).
Evet çok uzun geldi, aylar gibi...
İnşallah canım, inşaallah hepimize gönlümüzdeki gibi evlere sahip olmak nasip olsunKendi evine taşınmak nasip olsun bundan sonrakinde.
Balım, tartıldın mı, 90 olmuş musunHangimizde kilo artmadı ki balım, nasıl inecek muamma gerçekten. Listelerle başlasak mı acaba, uyabilir miyim emin değilim ama elimden geleni yaparım. Sabah ben de acı gerçeklerle yüzleşeceğim, 90 olmamışımdır inşallah :))
Liste olsa daha kontrollü olacak sanki. Ben de böyle diyete uymakta zorlanıyorum, rüzgar nereye savurursa o tarafa gidiyorum. Eşimde sebze vs hiç yemediği için o ne yerse ona uyuyorum. Ona ayrı kendime ayrı hazırlamak gözümde büyüyor genelde.
Senin de uyabilmen için pratik menüler içeren bir liste bulabiliriz. En azından bir deneyelim yapabiliyor muyuz..