70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Balım niyetim Eylülde kurtulmaktı, amacım hala Eylül sonunda bitirip hocaya teslim etmek ama Aralık sonuna kadar vaktim var, hatta Ocak sonu bile olabilir ama ben 2022 bitmeden bitirmeyi istiyorum.
Anladım balım, umarım işler hesap ettiğin gibi ilerler de 2022 içinde biter 🙏
Canım mümkün olduğunca gireceğim buraya da sizden ayrı kalmak da istemiyorum, akşamları kısa bir süre ayırırsam hem çok mesaj birikmemiş olur. Zamanımın çoğunu teze ayıracağım.
Evet balım bu şekilde çok iyi olur, hem biraz kafan dağılır hem de kendini salmaman için motivasyon olur. Hiçbir şeyi de ihmal etmemiş olursun 👌
Zaten burada fazla kalırsan Civcivim gibi kovarım biliyorsun di mi :KK70:
Eğitimde disiplin şart 😜

Maşaallah benden başka herkes ya sınava girecek ya tez yazacak, ben de artık kendimi Ösym annesi gibi hissediyorum, bana kafayı yedirtmeden şu sınavları geçin, tezleri verin :KK70:
Balım tatlı dükkanından haberim vardı, birine devir falan yaptınız o kadar geride kalmadım merak etme :)) Bir aydır yokum aslında ama daha uzun gelmiş olabilir sevgimizden :KK200: (ne zorluklara göğüs gerdim sevgimi belli edeyim diye kalp koyarken ).
Bu iyi haber o zaman :))))
Evet çok uzun geldi, aylar gibi...💜
Kendi evine taşınmak nasip olsun bundan sonrakinde.
İnşallah canım, inşaallah hepimize gönlümüzdeki gibi evlere sahip olmak nasip olsun 🙏
Hangimizde kilo artmadı ki balım, nasıl inecek muamma gerçekten. Listelerle başlasak mı acaba, uyabilir miyim emin değilim ama elimden geleni yaparım. Sabah ben de acı gerçeklerle yüzleşeceğim, 90 olmamışımdır inşallah :))
Balım, tartıldın mı, 90 olmuş musun 🙈

Liste olsa daha kontrollü olacak sanki. Ben de böyle diyete uymakta zorlanıyorum, rüzgar nereye savurursa o tarafa gidiyorum. Eşimde sebze vs hiç yemediği için o ne yerse ona uyuyorum. Ona ayrı kendime ayrı hazırlamak gözümde büyüyor genelde.
Senin de uyabilmen için pratik menüler içeren bir liste bulabiliriz. En azından bir deneyelim yapabiliyor muyuz..

Yok yok günde en az 3 litre su içiyorum zaten.
Detoks suyu da limonlu maden sulu yeşil çay. Hâlâ çok şişim yada çok kiloluyum ben şiş zannediyorum 🤭 bakalım pes etmeden bozmadan devam edicem

Evet kiminin öyle önyargısı olabiliyor ama ben hiç karşılaşmadım şükür.
Mısıra eğitim için ailem götürdü ben küçükken. Evet çooook sevdim ve tekrar gitmeyi ne çok isterim. Tabii eski halinden eser kaldı mı hiç bilmiyorum
Ay inşallah amin canım benim 💖

Ooo beraberiz desene ❤
En azından günde 1 fincan yeşil çay içilmesi çok önemli diyette bence

Yok yok kuzum abartmıyorum merak etme 🤗

Merhaba ben aranızda yeniyim. Ne güzel muhabbetler dostluklar kurulmuş böyle maşallah 🤗 sizin branş nedir? Tez konusu nedir? Hangi üniveristedesiniz? Çok sordum 🙈 bende bu dönem teze başlayacağım. Tavsiyelerinizi can kulağıyla dinlerim
Çokça sevgiler 🤗
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Çok şükür uzun zamandır birlikteyiz, enerji ve civcivle daha da eskiyiz hatta. Benim branş yönetim, akademisyenim. Tez konum sosyal hizmet örgütleri ve kalite. Doktora yapıyorum, inşallah artık bu son dönemim. Kısmet olursa tezi bitirip savunma yapacağım ve Dr. ünvanımı alacağım.

Siz yüksek lisans mı doktora mı? Alan ne? Ben de merak ettim. Elimden gelen desteği her zaman veririm.

Rumuz: Safransari
Geçen hafta: 55
Bu hafta:54.2
Fark -800 Gr :super:

Kızlar gerçekten bu kadar mı verdim bilmiyorum. Eşim de eksilmiş çıkıyor bu günlerde ama ben onun eksildigini çok düşünmüyorum 😊
Acaba tartinin pili mi zayofladi bu kadar eksik çıkartıyor diye düşünmeye başladım. En son 6-7 sene önce pilini değiştirmiştim.
Pil zayıflayınca böyle eksik mi vartar 🤔
Komsularimda da tartı yok ki karşılaştırma yapayım. Sağolsun ayda yılda bir tartilirlar, onda da bendeki tartıyı ödünç alarak.
Öncelikle siz de aramıza hoş geldiniz. Eksi için de tebrik ederim. Bence tartıda sorun yoktur öyle olsa ekranda tuhaf şeyler beliriyor genelde. Bu kilolarda olmak hayalim, inşallah nasip olsun.
Bu arada 7 gün aralıksız menü bildirimi yaptım kacamaksiz gördünüz, eksilmiste olabilirim 😊

26 Ağustos Kilo Bildirimi

19 Ağustos 78,40
26 Ağustos 77,95 :KK47:

Fark -450 gram :KK71:

Ucundan da olsa 77 leri gördüm, çok mutluyum. :confused:
Aslım tebrik ederim, inşallah 6 ile başlayan rakamları da görmek nasip olsun kısa zamanda.
Anladım balım, umarım işler hesap ettiğin gibi ilerler de 2022 içinde biter 🙏

Evet balım bu şekilde çok iyi olur, hem biraz kafan dağılır hem de kendini salmaman için motivasyon olur. Hiçbir şeyi de ihmal etmemiş olursun 👌
Zaten burada fazla kalırsan Civcivim gibi kovarım biliyorsun di mi :KK70:
Eğitimde disiplin şart 😜

Maşaallah benden başka herkes ya sınava girecek ya tez yazacak, ben de artık kendimi Ösym annesi gibi hissediyorum, bana kafayı yedirtmeden şu sınavları geçin, tezleri verin :KK70:

Bu iyi haber o zaman :))))
Evet çok uzun geldi, aylar gibi...💜

İnşallah canım, inşaallah hepimize gönlümüzdeki gibi evlere sahip olmak nasip olsun 🙏

Balım, tartıldın mı, 90 olmuş musun 🙈

Liste olsa daha kontrollü olacak sanki. Ben de böyle diyete uymakta zorlanıyorum, rüzgar nereye savurursa o tarafa gidiyorum. Eşimde sebze vs hiç yemediği için o ne yerse ona uyuyorum. Ona ayrı kendime ayrı hazırlamak gözümde büyüyor genelde.
Senin de uyabilmen için pratik menüler içeren bir liste bulabiliriz. En azından bir deneyelim yapabiliyor muyuz..
Seni kendi sorumluluğumdan kurtaracağım balım :)) verip ben de kurtulayım artık.

bana da düşününce çok uzun aylar oldu gibi geliyor. Bu kadar ayrı kalmak iyi gelmiyor bize.

Tartıldım balım, birazdan bildirim yapacağım.

Liste olarak sebahatin 5 günlük listeyle başlasak mı ne dersiniz.
26 Ağustos kilo bildirimi

Geçen Cuma 76.1
Pazartesi 75.2
Cuma 75.7

Fark -400

Buna da şükür, hunharca yiyip içmeme rağmen yine de iyi çıktı. Artık dikkat etmek zamanı, alışma süreci bitti diyelim👌
Balım ekside olmak her zaman iyidir ama artık hız kazanalım dimi.

Öncelikle siz de aramıza hoş geldiniz. Eksi için de tebrik ederim. Bence tartıda sorun yoktur öyle olsa ekranda tuhaf şeyler beliriyor genelde. Bu kilolarda olmak hayalim, inşallah nasip olsun.

Aslım tebrik ederim, inşallah 6 ile başlayan rakamları da görmek nasip olsun kısa zamanda.

Seni kendi sorumluluğumdan kurtaracağım balım :)) verip ben de kurtulayım artık.

bana da düşününce çok uzun aylar oldu gibi geliyor. Bu kadar ayrı kalmak iyi gelmiyor bize.

Hoşbuldum 😊
Memnun oldum bende
Benim bu kiloya gelmem 7 senemi aldı. Umarım sizler daha kısa sürede ulaşırsınız.

Hemdemimm tebrik ederim 😍
Ama ucu ama başı 77leri gördün ya daha ne olsun :))))
Evettttt çok mutlu oldum biriciğim 🥰
26 Ağustos kilo bildirimi

Geçen Cuma 76.1
Pazartesi 75.2
Cuma 75.7

Fark -400

Buna da şükür, hunharca yiyip içmeme rağmen yine de iyi çıktı. Artık dikkat etmek zamanı, alışma süreci bitti diyelim👌
bu hafta en az -500 gram hedefleyelim Hemdemim. Biz bunu yapabiliriz. 💪🏻

İnşalllahhhh SonGÜLümmmm 🤲🏻 İnşalllahhhh ❤️ Hatta ben tek başıma görmeyeyim, hep beraber 6 lı rakamları görelim. 🤲🏻😘
26 Ağustos Kilo Bildirimi

Önceki kilo yok
Bugün 84.5

Haydi bismillah deyip başlıyorum bakalım.
haydi bakalım 💪🏻
Kahvaltı 10.00
Menemen
Peynir
Biraz yufka ekmek

Ara
Kahve 1 kare bitter

Akşam 17.30
2 ıspanaklı peynirli gözleme (🌙 ay şeklinde olandan)
Afiyet olsun canım, cuma olmasına rağmen süper bir menü. Ben bugün abartabilirim. Ama sadece bugün :olamaz:

26 Ağustos Menü Bildirimi

11.00 1 yumurta, 1 domates, kk kadar peynir, biber, 2 gofret, 1 incir

12.30 1 sade kahve, 2 kare bitter çikolata (eski kurumumu ziyarete gitmiştim de ne iyi geldi.)

17.00 1 sade kahve, 1 dilim kek ( özel derse gitmiştim, kıramadım yedim.)

19.30 1 kk kadar peynir, 1 salatalık

Bugün ki menü hayallerim böyle değildi, ama sanırım 2 kahve arka arkaya dokundu. Halbuki fıstıklı baklavanın hayalini kurmuştum bütün bir hafta 😕

2.5 litre su

Ballarım biraz geç oldu ama kusura bakmayın.
Ben sabit çıktım bugün.

Menü yazmadığım 2 gündür tatlı krizleriyle basa çıkmaya çalışıyorum tulumba kuru pasta falan yedim hep kahveyle🤦🏼‍♀️ tamamen duygusal. Gerçi regl olduğum için bu kadar canım istedi. Normalde tikanirdim bu kez tıkanmadım bile yerken nasıl canım çektiyse 🤤

Ben sabit çıktım bugün.

Menü yazmadığım 2 gündür tatlı krizleriyle basa çıkmaya çalışıyorum tulumba kuru pasta falan yedim hep kahveyle🤦🏼‍♀️ tamamen duygusal. Gerçi regl olduğum için bu kadar canım istedi. Normalde tikanirdim bu kez tıkanmadım bile yerken nasıl canım çektiyse 🤤
Tamamdır civcivim, haftaya eksi gelir. Regl iken böyle olması çok normal. Artı gelmemen harika 🥰
26 Ağustos Menüm
Sabah 10.00 3 halka sucuk, 1 dilim ekmek, 3 üçgen dilim kavun( kahvaltıda canım başka bisey istemedi ondan bunu yedim🤷🏼‍♀️)
Ara 13.00 soğuk kahve, 1 haşhaşlı çörek
Ara 15.00 Türk kahvesi 1 top çikolata
Akşam 18.00 1 kase şehriye çorbası, 1 kase salata

Su; 2.5 lt
Spor; yok
afiyet olsun bakım, akşam çok güzel dengelemişsin. ❤️

Ben sabit çıktım bugün.

Benim de bugün olmam gerekiyordu olmadım henüz.
Canim tulumba istiyor 🤤

26 Ağustos Menüm

Sabah 06:00
1 yumurta, 2 ceviz, 2 badem, 5 fındık, 1 tk bal, 1 dilim ekmek, 1 filtre kahve

Ara 11:15- 13:00
1 filtre kahve,
3 taze incir, 1 şeftali

Akşam 18:00 (zorunlu geçiştirme)
1 dilim ekmek arasına
2 dilim kaşar, 2 yaprak marul

22:30
1 küçük şeftali (tatlı krizi geçiştirme)

Su 1,5 lt, biraz daha içeceğim.

Spor 3500 adım (tüm engellere rağmen )

Rumuz: Safransari
Geçen hafta: 55
Bu hafta:54.2
Fark -800 Gr :super:

Kızlar gerçekten bu kadar mı verdim bilmiyorum. Eşim de eksilmiş çıkıyor bu günlerde ama ben onun eksildigini çok düşünmüyorum 😊
Acaba tartinin pili mi zayofladi bu kadar eksik çıkartıyor diye düşünmeye başladım. En son 6-7 sene önce pilini değiştirmiştim.
Pil zayıflayınca böyle eksik mi vartar 🤔
Komsularimda da tartı yok ki karşılaştırma yapayım. Sağolsun ayda yılda bir tartilirlar, onda da bendeki tartıyı ödünç alarak.
Canım eksi gayet güzel tebrik ederim 👌
Tartı konusunda şüphen varsa evde 5 kg gelen bi şeyi koyup tartabilirsin o şekilde doğru olup olmadığını anlarsın
Aynı ben, kilomun çoğunu ödem şişliği sanıyordum, acı gerçekleri görmem uzun sürmedi:)))) Yeşilçaylı sodalı içeceği her gün mü içiyorsun?
Her gün içmeye özen gosteriyorum evet. Şimdi bitti yeşil çayım yeniden sipariş verdim tomurcuk yeşil çay. Tavsiye ederim
Ailenden Allah razı olsun, ne kadar şanslısın ve ne iyi yapmışlar 😊 Umarım tekrar görmek nasip olur canım 🙏
Aminnn hakkaten ne kadar şükretsem azdır. Umarım amin 😍
Evet beraberiz ❤ Hatta sodalı yeşilçay için de sana eşlik etmeyi düşünüyorum, ilk defa karıştırarak içeceğim :)
Kesinlikle tavsiye olunur. Hem yeşil çay içmeyenler için çok lezzetli hem ödem atıcı yağ yakıcı hem de bağışıklık güçlendirici
Benimlesinnnn💗💗💗
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Çok şükür uzun zamandır birlikteyiz, enerji ve civcivle daha da eskiyiz hatta. Benim branş yönetim, akademisyenim. Tez konum sosyal hizmet örgütleri ve kalite. Doktora yapıyorum, inşallah artık bu son dönemim. Kısmet olursa tezi bitirip savunma yapacağım ve Dr. ünvanımı alacağım.

Siz yüksek lisans mı doktora mı? Alan ne? Ben de merak ettim. Elimden gelen desteği her zaman veririm.
Hoş buldum hocam 🤗 benim de hedefim akademisyen olmak. Şu an yüksek lisans yapıyorum. Alttan bir dersim var, bahar dönemi başlayacağım tez yazmaya resmi olarak ama ben şimdiden hazırlanmayı düşünüyorum. Alanım arap dili ve belagati.
Size de başarılar diliyorum çokça. Bi an önce bitsin inşallah 😍

26 Ağustos Menüm

Sabah 06:00
1 yumurta, 2 ceviz, 2 badem, 5 fındık, 1 tk bal, 1 dilim ekmek, 1 filtre kahve

Ara 11:15- 13:00
1 filtre kahve,
3 taze incir, 1 şeftali

Akşam 18:00 (zorunlu geçiştirme)
1 dilim ekmek arasına
2 dilim kaşar, 2 yaprak marul

22:30
1 küçük şeftali (tatlı krizi geçiştirme)

Su 1,5 lt, biraz daha içeceğim.

Spor 3500 adım (tüm engellere rağmen )
Sabah 6, Hemdemimmmm düne özel bir şey miydi? Güne erkenden başlamak güzel olmalı ☺️
Kilo bildirimi yapmayı unutmuşum.
Başlangıç 68
Bugün 66.7
Ama son aldığım kilolar ve ödem gittin bence.
Bu da bi şeydir 😊
Wuuu eksiye bak, tebrik ederim canım 👏🏻

X