- 31 Ağustos 2012
- 21.808
- 35.100
Aslında hep bu saatlerde yerim canım da gündüz abur cubur yememek beni çok zorluyoOoo erken kapatılmış bugün dükkan
Anladım canım. İnşallah hedeflerimize birlikte ulaşacağızBende memnun oldum canım benim teşekkür ederim
Guruyu ben yazmadım. Sanırım üyelik tarihine göre. Ben bayağı eski üyeyim❤
Hedefe doğru elele
Kpss mağdurları artıyor diye manşet atasım geldi vallaMemnun oldum civcic
Bende kpssye girdim. Çok güzel geçmişti ama iptal olduneyse 18 eylülde daha iyisine inşallah
Menüleri kendiniz mi belirliyorsunuz yoksa diyetisyenle mi canım
O zaman hoş buldummmm meslektaşımmm güç bizdeeee
Boy 1.50
Başlangıç kilo 68
19 ağustos 68
Ehehe en minnakta benim tabii boy olarak
Ahh öyle mi şimdi daha çok yakın hissettim seni Fatma kendimehayırlısı olsun inşallah eylüller bizim olsun
Bransin ne bu arada
Bu soruyu kime sormuştun bilmiyorum ama biz kendimiz yazıyoruz canım. bildiğim kadarıyla şu an diyetisyene gidenimiz yok
Zaten bu durumun en güzel kanıtı benim menülerimbogazimi çok zor durduruyorum
Evet o zaman başa seni alalım yanına da beniyıllardır ben baştayim mendili sana bıraktığım için bi miktar duygulandim
Afiyet şifa olsun Hemdemim❤ Hemdemim her gün en az 3 litre kesin içiyorum. Su ve ben ayrılmaz ikiliyiz
Teşekkür ederim bal Aslım, adımda ilham kaynağım sensinHemdemim adım sayın süperrrrrrgerçekten bomba gibi geliyoruz. Haftaya cumaya kadar kaslarımız da iner. Harika
İyi Geceler Ballar
20 Ağustos Menü ve Spor Bildirimi
11.15 omlet, domates, biber, kk kadar peynir, 2 küçük armut
15.00 1 kase yayla çorbası, 1 salkım üzüm
19.00 2 parça tavuk , salata, 1 bardak zero kola, 2 avuç çekirdek
(piknikteydik, hava çok sıcaktı, çareyi kendimizi dışarı atmakta bulduk.)
Adım Sayılarım
19 Ağustos 12.078
20 Ağustos 10.411
Afiyet olsun Hemdemim, adımlar süper, menü de dengeli olmuş, semavere ise söz yokHe bir de bol bol çay içtim.Eki Görüntüle 3116715️
Fatmacımm Arapça dedin beni mest ettinArapça öğretmeniyim canım. Aynı zamanda kocaeli üniversitesi yüksek lisans yapıyorum arap dili ve belagati üzerine. Bu sene tez dönemindeyim
Ahahaaa 1 buçuk metrelik boyumla bayrak hep bende
Ohhh mis afiyet olsun canım benim. Demlik demlik içerim çayı o dereceeee
İyi akşamlar civcivimGünaydın kızlar çok verimli bereketli bir gün olsun inşallah
Sayfada çoğalan şeyler 1- öğretmenler 2-kpsscilerKpss mağdurları artıyor diye manşet atasım geldi valla
Hayırlısı olsun bakalım, umarım yeni sınavınız daha da iyi geçer
Evet ya maşallah harbiden güçlü kadınlar derken tam hayalimizdeki gibi oldu sayfaBurada dasonngulen balımız var, o da şu an doktora tezi yazıyor. Eylüle kadar bitirmesi gerektiği için bir süredir aramızda yok. Maşaallah günlüğümüzün kültür seviyesi gittikçe çeşitleniyor :)))
Ben de iyi geceler diyip noktaliyim bariİyi akşamlar civcivim
Biraz erken oldu ama gün bitmeden yetiştim
Hemdemim afiyet olsun ama yediklerin çok azkendine dikkat et e mi?
Canlar❤ biraz gecikmiş regl sıkıntısı vardı, bulantı ve iştahsızlık oldu epeyBende aynısını yazacaktım.
Afiyet olsun balım, kahveler yalnız bırakılmamış:))) Kelek deyince özlediğimi fark ettim, bende severim, en son geçen sene yemiştim galiba. O kayısılı, kiraz saplı çay hazır mı balım? Geçen sene kiraz sapı da kurutmuştum, öylece duruyor kavanozda. Bi ara deneyeyim bakalım neye benzeyecek.21 Ağustos Menüm
Sabah 08.00 1 haşlanmış yumurta, domates, yarım kelek, zeytin
Ara 10.00 soğuk kahve, 1 rulo gofret
Ara 13.00 Türk kahvesi, 1 küçük findikli top cikolata
Ara 16.00 kayisi cayi+kiraz sapı çayı karışımı (diyetisyen önerisi)
Akşam 17.00 domatesli beyaz peynirli sandviç (canım yemek yemek istemedi hic)
Su; 3 litre olur yatana kadar
Spor; yok ama yoğun temizlik yaptım
Afiyet olsun canım, hiç spor yapabiliyor musun?Kahvaltı
Kavurma
Az patates kizarmis
1 dilim ekmek
Salatalık
Ara
3 incir
Kahve 1 kare bitter
Sütlü kahve
Aksam
2 kabak dolma
1 küçük biber dolma
Yoğurt
Bende kapattım dukkani
Arada kızımla yürüyüşe cikiuorum yarım saat, hafif tempo, spor sayilirsaCanlar❤ biraz gecikmiş regl sıkıntısı vardı, bulantı ve iştahsızlık oldu epey
Afiyet olsun balım, kahveler yalnız bırakılmamış:))) Kelek deyince özlediğimi fark ettim, bende severim, en son geçen sene yemiştim galiba. O kayısılı, kiraz saplı çay hazır mı balım? Geçen sene kiraz sapı da kurutmuştum, öylece duruyor kavanozda. Bi ara deneyeyim bakalım neye benzeyecek.
Afiyet olsun canım, hiç spor yapabiliyor musun?
Hazır aldım canım doğadan kayısı ve kiraz sapı çayı ayrı ayrı. Ama bi ara ben de kurutuyodum öyle de kullandığım da olmuştu yani.Canlar❤ biraz gecikmiş regl sıkıntısı vardı, bulantı ve iştahsızlık oldu epey
Afiyet olsun balım, kahveler yalnız bırakılmamış:))) Kelek deyince özlediğimi fark ettim, bende severim, en son geçen sene yemiştim galiba. O kayısılı, kiraz saplı çay hazır mı balım? Geçen sene kiraz sapı da kurutmuştum, öylece duruyor kavanozda. Bi ara deneyeyim bakalım neye benzeyecek.
Nasılsın bugün canım21 Ağustos Menüm
11:30
3 çatal karpuz, 1 sade Türk Kahvesi
20:00
1 tabak ezogelin çorbası
5 çatal karpuz, 2 çatal tavuk
Su 2 lt
Spor yok, biraz temizlik yaptım
(Menüm yarın normale döner galiba)
Afiyet olsun civcivim, havalar çok sıcak. Yemek yapasımız da yiyesimiz de yok. Yani ben de öyle21 Ağustos Menüm
Sabah 08.00 1 haşlanmış yumurta, domates, yarım kelek, zeytin
Ara 10.00 soğuk kahve, 1 rulo gofret
Ara 13.00 Türk kahvesi, 1 küçük findikli top cikolata
Ara 16.00 kayisi cayi+kiraz sapı çayı karışımı (diyetisyen önerisi)
Akşam 17.00 domatesli beyaz peynirli sandviç (canım yemek yemek istemedi hic)
Su; 3 litre olur yatana kadar
Spor; yok ama yoğun temizlik yaptım
afiyet olsunKahvaltı
Kavurma
Az patates kizarmis
1 dilim ekmek
Salatalık
Ara
3 incir
Kahve 1 kare bitter
Sütlü kahve
Aksam
2 kabak dolma
1 küçük biber dolma
Yoğurt
Bende kapattım dukkani
Çok isterim Hemdemim, sen gel semaver semaver çayların hepsi sana feda olsun.Anladım canım. İnşallah hedeflerimize birlikte ulaşacağızEnerjini de çok sevdim, maşaallah hayat dolusun ❤
Kpss mağdurları artıyor diye manşet atasım geldi valla
Hayırlısı olsun bakalım, umarım yeni sınavınız daha da iyi geçer
Afiyet şifa olsun HemdemimSuyu kıskanmadım desem yalan olur ❤
Teşekkür ederim bal Aslım, adımda ilham kaynağım sensin
Afiyet olsun Hemdemim, adımlar süper, menü de dengeli olmuş, semavere ise söz yokİnşallah bir gün bize de içirirsin
Fatmacımm Arapça dedin beni mest ettinBenim hep hayalimdir, Arapça-Farsça-Osmanlı Türkçesi öğrenip 3lü bir kombo yapmak, inşaallah bir gün gerçekleştirebilirim Osmanlıcayı öğrendim gerçi, fakat arşiv belgesi okuyacak seviyeye gelemedim daha. Arapça'ya da başladım öylece kaldı. Eski kitaplara zaafım var Senin belagat dediğin daha teferruatlı mı öğrenmek oluyor ya da edebi mi oluyor? Bu yüksek lisans sana ne katacak yani canım
Burada dasonngulen balımız var, o da şu an doktora tezi yazıyor. Eylüle kadar bitirmesi gerektiği için bir süredir aramızda yok. Maşaallah günlüğümüzün kültür seviyesi gittikçe çeşitleniyor :)))
İyi akşamlar civcivim
Biraz erken oldu ama gün bitmeden yetiştim
Azalan inşallah kilolar olurSayfada çoğalan şeyler 1- öğretmenler 2-kpssciler
Azalan şeyler inşallah kilolar olur
Evet ya maşallah harbiden güçlü kadınlar derken tam hayalimizdeki gibi oldu sayfaher yerden bir bilgi fışkırıyor çok mesudum
Ben de iyi geceler diyip noktaliyim bari
Bende dün yapmaya çalıştım ama gerçekten hava çok yoruyorAyy ütüyü akşama bıraktım serin diye ona rağmen 5 kilo su kaybettim galiba
Bu havalarda ütü tam bi işkence
inşallah bugün daha iyisindir HemdemimCanlar❤ biraz gecikmiş regl sıkıntısı vardı, bulantı ve iştahsızlık oldu epey
keşke temizlikle de kendini yormasaydın21 Ağustos Menüm
11:30
3 çatal karpuz, 1 sade Türk Kahvesi
20:00
1 tabak ezogelin çorbası
5 çatal karpuz, 2 çatal tavuk
Su 2 lt
Spor yok, biraz temizlik yaptım
(Menüm yarın normale döner galiba)
Valla yemek kaldı bugün bitmez o buzluğa atcam artık.Afiyet olsun civcivim, havalar çok sıcak. Yemek yapasımız da yiyesimiz de yok. Yani ben de öyle
afiyet olsun
Çok isterim Hemdemim, sen gel semaver semaver çayların hepsi sana feda olsun.
Azalan inşallah kilolar olurÇok amin. (Koptum ben)
Hiç sorma mahvolduk balimBende dün yapmaya çalıştım ama gerçekten hava çok yoruyor
Balim sabahki hamurlara rağmen aksam bence az olmamış mı ya22 Ağustos Menü ve Spor Bildirimi
11.00 3 küçük hamur kızartması (dayanamadım), bir domates, kk kadar peynir, biber, 2 küçük şeftali
19.00 2 kase cacık, 3 incir, 2 top dondurma
(Eşim ve oğlum evde yoktu, fırsat bu fırsat cacıkla akşamı geçiştirdim.)
3 litre su
10.310 adım
Bu haftaki toplam adım sayım 75.248Eki Görüntüle 3117127
Buğra odasında uyumaya çalışırken ben yanında depar atıyorum civcivimValla yemek kaldı bugün bitmez o buzluğa atcam artık.
Hiç sorma mahvolduk balim
Balim sabahki hamurlara rağmen aksam bence az olmamış mı yagerçi dengelemissin gibi de ama.
Adımlar süperbunları normal günlük evdeyken mi atıyorsun nasıl oluyo?
Gözüm üstünde o zamanCanlar yakınlarda akrabaların nişan düğün Allah ne verdiyse var o yüzden menülerde küçülmeye gidiyorumtüm acımasız menü eleştirilerine açığım
Bundan sonra tek yoldaşlarim yesilcay kiraz sapı ve kayısı çayı
Canim meyveyi ara öğün olarak değil de, öğünün hemen arkasından yemek, kan şekerini yükseltiyor, ve çabuk aciktirmiyor.22 Ağustos Menüm
Sabah 08.00 patatesli yumurta, 1 dilim beyaz peynir, zeytin, domates, yarım kelek
Ara 10.00 nescafe
Öğlen 12.30 2 kaşık kuru fasulye, kuru soğan, 1 dilim ekmek, 1 bardak ayran
Ara 14.00 Türk kahvesi, 1 fındıklı top çikolata, 3 incir
Akşam 17.30 4 kaşık kuru fasulye, kuru soğan, bir lokma ekmek
Ara 19.00 Türk kahvesi
Spor; yok
Su; 2.5 lt