- 31 Ağustos 2012
- 21.808
- 35.100
Hoşgeldiniz.Çok teşekkür ederim bundan sonra buradayım
Aklın yolu bir, beyinde bitirmek bir çok şeyin çözümü. Ah işte, bazı şeyleri çok da iyi biliyoruz ama, aması var işte. Hep aynı motivasyon ve disiplini bulmak bazen zor geliyor.Aslında ne yapmamız gerektiğini biliyoruz ama uygulama noktasında tembel davranıyoruz.
Dr rengin borekcinin insta hesabını takip ediyorum uzun zamandır.
O da aralıklı orucu savunuyor.
Ve neden belirli bir saatten sonra yememiz gerektiğiyle ilgili bilimsel yazılar çevirip paylaşıyor. Konuyu beyinde bitirmekle ilgili onun yazıları da bana çok faydalı oldu.
HoşgeldinizÇok teşekkür ederim bundan sonra buradayım
hoşbuldumm <3Hoşgeldiniz
Civcivim az daha sabır ne olurOff benim canım Cips istiyo tatlı istiyoçalıştıkça stres oluyorum stres oldukça canım biseylr yemek istiyo bugün hava da bi tuhaf içim sıkıldı
Maalesef vücut tipi olarak bende sendenim canımAltta yazan kiloda değilim
En düşük kiloya ulastigimda güncellenmiştim öyle kaldı
Ama yakın kilodayım buna
Yarın tartılır guncellerim inşallah.
Benim vücut yapım armut, 55 kilonun 30 kilosu kalça ve basen de. Bu kiloda 40-42 beden pantolon giyiyorum
Eşimin bikkinligi 7 yaşında kızım var, 7 senedir diyetteyimhep al ver döngüsü yaşadım. 2 dönem diyetisyenlerle kilo verdim, bilinen tüm detokslari yaptım, saçma zayıflatıcı takviyeler kullandım... Şükürler olsun aralıklı orucu kesfettim ve 1.5 senedir maksimum 2 kilo alıp veriyorum.
Burada da 5 senedir ogunlerimi yazdığım bir topik var, topiktekilerle artık akraba olduk nerdeyseşimdi yaz dönemi dagilmis durumdalar, ben ipin ucunu daha fazla kacirmamak için buraya da yazıyorum. Çünkü bir yere yazmayınca, kimse takip etmiyor nasılsa yediğimi psikolojisiyle kaçamaklarim çok oluyor
İnsallah burada birbirimize örnek olarak, güzel sohbet muhabbet paylaşımla kilocuklarimizi veririz
O zaman tekrardan hoş geldin meslektaşımHoş buldummmmm çok teşekkür ederim
Ben fatma 36 yaşındayım 3 çocuk annesiyim. Öğretmenim. Şu an doğum iznindeyim. Boyum 150kilom 65. 3 ay içinde 15 kilo hedefim var. Beraber vereceğimize inanıyorum
civcivim mükemmellllsinnnnKilo Bildirimi
Hafta içi (hangi gün hatırlamıyorum): 72.6
Bugün: 71.9
Fark: 700 gr
Süperisnnnnn canımmmm, tebriklerKilo Bildirimi
Geçen hafta 56.3
Bu hafta 55
fark 1.3
2 haftalık memleket kacamagini 1 haftada toparladım çok şükür. Normalde memlekette daha çok alır, geri toparlaması 1 ayı bulurdu. Ama bu gidişimde sinavin iptal olması haberi çok üzdü beni, orada ders çalışmaya baslayamamak çok gerdi derken, iştahım cok acik degildi
Afiyet olsun, çok güzel gözüküyor.Eki Görüntüle 3115829
Günaydın, şekersiz şerbet ile kahvaltim
çoklkkkk datlısın çokkkkkkTeşekkür ederim Hemdemim, seçenek çokken kısma çabalarım diyelim
Maşaallah, 1500 kere ilk gün ve başlangıç yaptık da son günü bir türlü yapamadık. Beni de bir gülme tutuyor, tabi sinirden
Neyse... Her başlayan yeni gün, bir sonraki günün ilk günü deyip felsefeye bağlayalım
(Yazar burada son 2 paragrafta neyi vurgulamak istiyor diyerek kpss ye de bağlarsak konunun odak noktasından uzaklaşalım)
o zaman arkadaşlar bende çocuk sayımı yazayımBen de civciv
29 yaşındayım.
Çocuk sayısı sıfır
Ama bebeğim gibi baktığım kpss kitaplarım var bazen cinnet geçirip firlatmalarimi saymazsak.
Herkes bu sırayla yazınca benim de yazasım geldi
İdare eder sevgim
Şerbet ne şerbeti canim? Güzel gorunuyo afiyet olsun
afiyet olsun Hemdemim gayet güzel18 Ağustos Menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta
2 yk tulum peyniri
1 dilim kavun
2 dilim ekmek
Ara 1 sade Türk Kahvesi
Ara 1 kase sütlaç (sonunda bitti)
Akşam
1 tabak sebzeli fırın köfte
(4 küçük köfte,gerisi sebze)
4 yk pilav, 1 yk süzme yoğurt
3 çatal karpuz
Su 1,5 lt
Spor 6715 adım
(Menü yazmamız iyi oldu, biraz fazla yediğimi fark ettim. Hemen çeki düzen vermem şart)
Bu sefer olacak Hemdemim. Bize inanZüğürt tesellisi balım, buna da şükürAramızda hiç veremeyenler de var
Civcivim kilo alınca kaşıntılar artıyor sanki
Sistemin çok güzelmiş canım
Geçmişte uzun bir dönem hemşirelik yaptım ve hep gece nöbetçiydim. O dönem bir alışkanlık oldu bende bu gece yemesi. Vücut kodladı resmen, atamadım bir türlü. Uzunca bir süre yemeyip vücudu alıştırmam gerekiyor, hala tam atlatabilmiş değilim. Birkaç gün geçiştiriyorum başka bir gün hortluyor yine, hiç üst üste yemeden 2 hafta geçirdiğimi hatırlamıyorum
Şimdi senin taktiği uyarlamaya çalışacağım bakalım bu sefer olacak mı?
Sağlık olsun bir tanem, haftaya cuma bomba gibi geleceğizKilo bildirimi
Geçen hafta 75.9
Bugün 76.1
maşallah yine çok güzel bir menü, afiyet olsun.Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
Peynir, 2 zeytin
1 dilim ekmek
Şekersiz şerbet
Ara
Türk kahvesi 1 kare bitter
Sütlü kahve 2 ceviz 2 zuber lokum
Akşam
1 tabak patatesli tavuklu bezelye yemeği
1 dilim ekmek
Salata, yoğurt
Hoş geldinizÇok teşekkür ederim bundan sonra buradayım
Ballar | Boy | Başlangıç Kg | 19 Ağustos | 26 Ağustos | 1 Eylül | Toplam | |
| 157 cm | 72,6 | 71,9 | ||||
| 159 cm | 75,9 | 76,1 | ||||
| 160 cm | ||||||
| 168 cm | 78,75 | 78,40 | ||||
| |||||||
| 56,3 | 55,0 | |||||
| |||||||
S son10 |
Liste çok güzel olmuşGüçlü Kadınlar Zayıflıyor
Ballar BoyBaşlangıç Kg 19 Ağustos 26 Ağustos 1 Eylül ToplamSaricivcivcikcik 157 cm 72,6 71,9 enerji_kusagi 159 cm 75,9 76,1 sonngulen 160 cm asliogretmen 168 cm 78,75 78,40 birmuhendisanne Safransari 56,3 55,0 fatma86 S son10
Ortmenim bir manken gibi parladıniz aramızdaGüçlü Kadınlar Zayıflıyor
Ballar BoyBaşlangıç Kg 19 Ağustos 26 Ağustos 1 Eylül ToplamSaricivcivcikcik 157 cm 72,6 71,9 enerji_kusagi 159 cm 75,9 76,1 sonngulen 160 cm asliogretmen 168 cm 78,75 78,40 birmuhendisanne Safransari 56,3 55,0 fatma86 S son10
Bilgisayarı kapattım, açtığım zaman güncellerim.Liste çok güzel olmuş
Boyum 1.59
EstağfurullahOrtmenim bir manken gibi parladıniz aramızda
Oy oy oyyyçoklkkkk datlısın çokkkkkk
Senin menüler gibi bi sadeleştirebilirsem (ne uzun kelime yoruldum be) iğne ipliğe dönmem yakındırafiyet olsun Hemdemim gayet güzel
İnşaallah Hemdemimm, inanıyorum ❤Bu sefer olacak Hemdemim. Bize inan
Bugünden çalışmalara başladık, bakalım bomba nerede patlayacakSağlık olsun bir tanem, haftaya cuma bomba gibi geleceğiz
Afiyet olsun balım, çok iyi gidiyorsun18 Ağustos Menü ve Spor Bildirimi
12.00 1 yumurta, kk kadar peynir, domates, peynir, 3 zeytin, biber ve 1 büyük şeftali
19.00 4 köfte, 2 küçük dolma biber, 1 kase yoğurt
1 saat reformer ve 10.359 adım
19 Ağustos Menü Bildirimi
10.15 1 yumurta, 1 domates, kk kadar peynir, biber, çeyrek simit
19.00 5 yk menemen, 2 küçük dolma biber ve 1 kase yoğurt
Ellerine sağlık selvi boylumGüçlü Kadınlar Zayıflıyor
Yok balım daha almadım ilacıSütlaç bitti bitmesine de meyveli kek yürürlüğe girdi. Sevinemeden benimki durmadan bir şeyler istiyor
Aynen madem mıçtık bari sıvamayalımGün bitmeden hunharca bir spor ile açığı kapatıp eksiye düşelim
Akşamı hafif yer dengelersin balım
Balım hap n'oldu happp başladın mı
Alerjik kaşıntılar kilo artışı ve fazla yemeyle artıyor sanki demek istedim
11 gün mü geçtiBenim abur cubur anlayışım da aynı senin gibi olduğu için hiç yadırgamadım, Allah ıslah etsin bizi ne diyeyim
Güzel dileklerine misliyle katılıyorum, bir an önce daha insani yeme alışkanlığı kazanmak umuduyla
Millet geleceğin, biz geçmişin hayaliyle yaşıyoruz, eski fit günlerin aşkıyla tutuşuyoruz, inşaallah çabuk ulaşırız ❤
Balım hala regl olamadım galiba o da etkiledi, 11 gün geçti, stresim çoktu ondan mı bilmiyoruminşaallah çabuk atarım, atarız
Hosgeldiniz☺Çok teşekkür ederim bundan sonra buradayım
Tebrikler Aslım gayet iyiİyi Akşamlar Ballarım
Kusura bakmayın sabah acil köye gitmem gerekti. O yüzden bugün gelemedim. Erken de olsa tartıldım ama
15 Ağustos 78,75
19 Ağustos 78,40
Fark: -350 gram
( bakalım ben yokken neler yaptınız?)
2 ince dilim kuruyemisli kek ha üstelik şekeri az19 Ağustos Menüm
Sabah 08:00
2 haşlanmış yumurta, 1 yk tulum peyniri
3-4 çatal karpuz, 1 dilim ekmek
Ara 12:00-14:00
1 sade Türk Kahvesi, 1 sade soda,
2 ince dilim kuruyemişli kek(şekeri az)
Akşam 18:30
1 tabak sebzeli fırın köfte (3 köfte)
1 dilim kavun, 3 kaşık makarna
Ara : 3 fındık 3 badem 1 ceviz (çiğ)
Su : 1,5 lt, hala içiyorum, çaydan(şekersiz) suya anca sıra geldi
Spor : 13.500 adım
Bende memnun oldum canım benim teşekkür ederimFatmacım memnun oldum
Ben de 33 yaşındayım, evliyim. Henüz çocuğum yok. Hem sağlıkçı hem maliyeciyim. Geçici olarak bir şirketin halka ilişkiler müdürlüğünü yapıyorum. Boyum 160, kilom 75+. İlk hedefim şimdilik 60 ve benimde önceliğim 15 kilo vermek
Canım senin profilde yazan guru ne anlama geliyor, sen mi yazmıştın onu, merak ettim bu yeme gurmesi gibi bir guru mu diye
Memnun oldum civcicBen de civciv
29 yaşındayım.
Çocuk sayısı sıfır
Ama bebeğim gibi baktığım kpss kitaplarım var bazen cinnet geçirip firlatmalarimi saymazsak.
Menüleri kendiniz mi belirliyorsunuz yoksa diyetisyenle mi canım18 Ağustos Menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta
2 yk tulum peyniri
1 dilim kavun
2 dilim ekmek
Ara 1 sade Türk Kahvesi
Ara 1 kase sütlaç (sonunda bitti)
Akşam
1 tabak sebzeli fırın köfte
(4 küçük köfte,gerisi sebze)
4 yk pilav, 1 yk süzme yoğurt
3 çatal karpuz
Su 1,5 lt
Spor 6715 adım
(Menü yazmamız iyi oldu, biraz fazla yediğimi fark ettim. Hemen çeki düzen vermem şart)
O zaman hoş buldummmm meslektaşımmm güç bizdeeeeO zaman tekrardan hoş geldin meslektaşımtabiki vereceğiz O güç bizde
Boy 1.50Güçlü Kadınlar Zayıflıyor
Ehehe en minnakta benim tabii boy olarakYalnız grubun boy ortalaması gözlerimi yaşarttı bütün selviler toplanmisiz adeta
Başı ben çekiyorum sanirim
Ahh öyle mi şimdi daha çok yakın hissettim seni Fatma kendimeBende memnun oldum canım benim teşekkür ederim
Guruyu ben yazmadım. Sanırım üyelik tarihine göre. Ben bayağı eski üyeyim❤
Hedefe doğru elele
Memnun oldum civcic
Bende kpssye girdim. Çok güzel geçmişti ama iptal olduneyse 18 eylülde daha iyisine inşallah
Bu soruyu kime sormuştun bilmiyorum ama biz kendimiz yazıyoruz canım. bildiğim kadarıyla şu an diyetisyene gidenimiz yokMenüleri kendiniz mi belirliyorsunuz yoksa diyetisyenle mi canım
Evet o zaman başa seni alalım yanına da beniO zaman hoş buldummmm meslektaşımmm güç bizdeeee
Boy 1.50
Başlangıç kilo 68
19 ağustos 68
Ehehe en minnakta benim tabii boy olarak