Menün az değil mi yazacaktım bende ama cevabı vermişsin. Dikkat et bağışıklığın düşmesin. Bi de az yiyince vücut kendini tutar kilo vermeyebilirHayırlı pazarlar ballarım
20 Ağustos Menüm
Sabah
1 dilim karpuz, 1 dilim ekmek
1 kk peynir, 2 haşlanmış yumurta
Ara 1 sade Türk Kahvesi
Ara 2 hünnap
Akşam
1/3 dilim kuruyemişli kek
1 sade soda
Su 3 lt
Spor 4 bin adım
Yaaaa ne güzelFatmacımm Arapça dedin beni mest ettinBenim hep hayalimdir, Arapça-Farsça-Osmanlı Türkçesi öğrenip 3lü bir kombo yapmak, inşaallah bir gün gerçekleştirebilirim Osmanlıcayı öğrendim gerçi, fakat arşiv belgesi okuyacak seviyeye gelemedim daha. Arapça'ya da başladım öylece kaldı. Eski kitaplara zaafım var Senin belagat dediğin daha teferruatlı mı öğrenmek oluyor ya da edebi mi oluyor? Bu yüksek lisans sana ne katacak yani canım
Burada dasonngulen balımız var, o da şu an doktora tezi yazıyor. Eylüle kadar bitirmesi gerektiği için bir süredir aramızda yok. Maşaallah günlüğümüzün kültür seviyesi gittikçe çeşitleniyor :)))
Ahahaa amin amin kocaman amiiinnnSayfada çoğalan şeyler 1- öğretmenler 2-kpssciler
Azalan şeyler inşallah kilolar olur
Afiyet olsun canım, regl mi yaklaştıKahvaltı
2 dil ekmek arası pastırmalı tost
8 zeytin
Salatalık
Ara
Kahve 1 kare bitter
2 incir
1 gofret, 1/4 halka tatlı
Biraz çekirdek
Akşam
3 kabak dolması
1 kepçe ezogelin corba
afiyet olsun civcivim22 Ağustos Menüm
Sabah 08.00 patatesli yumurta, 1 dilim beyaz peynir, zeytin, domates, yarım kelek
Ara 10.00 nescafe
Öğlen 12.30 2 kaşık kuru fasulye, kuru soğan, 1 dilim ekmek, 1 bardak ayran
Ara 14.00 Türk kahvesi, 1 fındıklı top çikolata, 3 incir
Akşam 17.30 4 kaşık kuru fasulye, kuru soğan, bir lokma ekmek
Ara 19.00 Türk kahvesi
Spor; yok
Su; 2.5 lt
maşalllah sudemcimmmm süpersin
afiyet olsun, ASLInda öğün saatlerini de yazsak mı? Bir fikir sadeceKahvaltı
Yumurta salatası
1 dilim ekmek
Kaymak 1 tatlı kaşığı recel
2 incir
Ara
2 dilim elma
1 Ka bitter
Akşam
1 kepçe ezogelin
Kavurma, yufka ekmek
Deli gibi yürüdüm canım.Afiyet olsun canım, regl mi yaklaştı
afiyet olsun civcivim
maşalllah sudemcimmmm süpersinNettin, bu sıcakta nerelere gittin?
afiyet olsun, ASLInda öğün saatlerini de yazsak mı? Bir fikir sadece
Evet regl yaklaştıAfiyet olsun canım, regl mi yaklaştı
afiyet olsun civcivim
maşalllah sudemcimmmm süpersinNettin, bu sıcakta nerelere gittin?
afiyet olsun, ASLInda öğün saatlerini de yazsak mı? Bir fikir sadece
İyi Geceler Ballarım
Kusura bakmayın bugün bir türlü uğrayamadım.
Şimdi mesajlarınıza bakayım, sonra menü ve spor paylaşımı yapacağım.
Deli gibi yürüdüm canım.
Yüzme sonrasında 4 km eve yürüdüm.
Arabayı almaya 2 km yürüdüm.
AVM içinde yürüdüm.
Bankaya.
Okula.
Markete.
Yürüdüm de yürüdüm anlıycan.
Kızlar kusura bakmayın ben de aktif olamadm regl oldum günün yarısı ağrıyla geçti. Diğer yarısında da taşınma durumu kesinleşti eve bakmaya gittik tadilat falan olacak onlara baktık. Anca yemek falan yedim derse oturcam simdi de.Herkes için güzel bir gün oluyordur inşallah
Canim kolayliklar diliyorumKızlar kusura bakmayın ben de aktif olamadm regl oldum günün yarısı ağrıyla geçti. Diğer yarısında da taşınma durumu kesinleşti eve bakmaya gittik tadilat falan olacak onlara baktık. Anca yemek falan yedim derse oturcam simdi de.
Yok yok şu an tasinmiyorum zaten canim imkansız şu an. Sadece tuttuk. Sınav bitince taşıncaz. Bakmaya gittik sadece eşyalar sığar mı diye ölctuk bir de tadilat edilecek yerlere baktik.Canim kolayliklar diliyorum
Taşınmayı 1 ay erteleyebilsen çok iyi olurdu aslında.
Canim kimse 30 günün 30 u çalışmıyorYok yok şu an tasinmiyorum zaten canim imkansız şu an. Sadece tuttuk. Sınav bitince taşıncaz. Bakmaya gittik sadece eşyalar sığar mı diye ölctuk bir de tadilat edilecek yerlere baktik.
Öyle yani iyi olcak bizim için insallah hayırlısı bakalım
Ama sınava calisamadim doğru düzgün acilen şu kampa adapte olmam lazım safran
İnşallah inşallahCanim kimse 30 günün 30 u çalışmıyor
Enes hoca bile pazar günleri boş geçmiş.
Yarından itibaren kalemi kalemine uy inşallah.
Ben yapmıyorum. Sadece su iciyorum.Selam güçlü kadınlar
Ben bugün tam anlamıyla başladım diyete.
Cuma günü rapor veriyoruz dimi
Peki sizler gün içinde detoks veya ödem atıcı çaylar/sular yapıyor musunuz
2 gündür az yemek açığını fena kapattım, günüm dışarılarda geçinceMenün az değil mi yazacaktım bende ama cevabı vermişsin. Dikkat et bağışıklığın düşmesin. Bi de az yiyince vücut kendini tutar kilo vermeyebilir
Amin canım aminnYaaaa ne güzel
Ben arapça aşığım. Mısırda 6 sene kaldım orda öğrendim arapçayı. Ana dilim gibi biliyorum şükür. Yüksek lisans bana akademisyen olma yolunu açacak inşallah.
Belagat da edebiyat oluyor canım. Kendisiyle aram hiç iyi olmasa da mecburen hemhâl oluyorum bu dönem
Rabbim hepimizin yolunu bahtını güzel etsin
Afiyet olsun Aslım, her şey güzel görünüyor22 Ağustos Menü ve Spor Bildirimi
11.00 6 yk Menemen, 1 dilim ekmek, 2 incir
14.30 1 kase sütlaç
19.00 5 yk patlıcan yemeği, 3 kaşık makarna, 1 kase yoğurt
3 litre su
1 saat reformer
12.783 adım
Oldun mu peki canım? Biz bir ara grup halinde aynı hafta regl oluyorduk, yine işaretler onu gösteriyor :))))Evet regl yaklaştı
Tamam saatleri de yazarim
Senin menüler koruma tadında gidiyor, gerçi pek kilonda yoktu di miKahvaltı 10.00
1 yumurtalı omlet
2 dilim kaşar
Biraz yufka ekmek
2 incir
Ara
Türk kahve 1 kare bitter
Kahve 2 ceviz
4 zeytin (açlık olustu zeytinle bastırmak istedim)
Akşam 17.30
1 tabak semizotu yemeği
2 dilim karpuz
Çok minik yufka ekmek
Geçmiş olsun balım, şimdi daha iyi misin?Kızlar kusura bakmayın ben de aktif olamadm regl oldum günün yarısı ağrıyla geçti. Diğer yarısında da taşınma durumu kesinleşti eve bakmaya gittik tadilat falan olacak onlara baktık. Anca yemek falan yedim derse oturcam simdi de.
Selam tatlımSelam güçlü kadınlar
Ben bugün tam anlamıyla başladım diyete.
Cuma günü rapor veriyoruz dimi
Peki sizler gün içinde detoks veya ödem atıcı çaylar/sular yapıyor musunuz
Ooo, Fatmacım emen bebeğin varsa ben de Safranıma katılıyorum. Belki süte etki etmeyen veya sütün kalitesini artıracak tarzda içecekler varsa onlar araştırılabilir. Yoksa sen su ile devam canım.Ben yapmıyorum. Sadece su iciyorum.
Hem sizin bebek var, böyle sular vücutta sıvı kaybını fazlamyaparsa sütte azalabilir.