- 31 Ağustos 2012
- 21.808
- 35.100
Evet korumadayim ama korumam da diyet gibi geçiyor. Çünkü bıraktığım anda alıyorum. Kilo almaya çok müsait bünyem var.2 gündür az yemek açığını fena kapattım, günüm dışarılarda geçinceMenüyü yazacam bakalım ne kadar lince uğrayacağım görecez
Amin canım aminn
Araplardan dolayı Arapçaya karşı da genel bir önyargı var. Oysa köklü ve ne kadar zengin bir dil. Keşke öğrensem. Mısır a gitme sebebin neydi canım, eş dolayısı ile mi yoksa eğitim mi? Peki sevdin mi oraları? Sana oralarda ilginç gelen şeyleri arada anlat bize
İnşallah yüksek lisansın bitince iş hayatında gönlüne göre olur ❤
Afiyet olsun Aslım, her şey güzel görünüyorah ulan sütlaç yaktın beni, son kilolarımın sebebi olan sütlaç
Oldun mu peki canım? Biz bir ara grup halinde aynı hafta regl oluyorduk, yine işaretler onu gösteriyor :))))
Senin menüler koruma tadında gidiyor, gerçi pek kilonda yoktu di mi
Geçmiş olsun balım, şimdi daha iyi misin?
Allah yardımcın olsun balım, gelince de üst üste gelir MaşaallahŞehir değişikliği yok ama di mi, ilçe bazında mı ev değişecek? Hakkınızda hayırlısı olsun
Selam tatlım
Ben de tam anlamıyla bugün başladım diyebiliriz
Evet, Cuma tartı günümüz. Detoks önceden yapıyorduk, şu sıralar hiç birimiz yapmadık galiba. Arada yeşilçay, bitki çayı falan içenimiz oluyor. Belki ilerleyen günlerde birlikte 2-3 günlük detoks menüsü veya içeceği yapabiliriz. Biraz menü düzenimizi bi sağlayalımda.
Ooo, Fatmacım emen bebeğin varsa ben de Safranıma katılıyorum. Belki süte etki etmeyen veya sütün kalitesini artıracak tarzda içecekler varsa onlar araştırılabilir. Yoksa sen su ile devam canım.
Off ya, bizde hep öyleyizEvet korumadayim ama korumam da diyet gibi geçiyor. Çünkü bıraktığım anda alıyorum. Kilo almaya çok müsait bünyem var.
Yani nefes aldığım sürece diyet yapmam gerekiyor
22 Ağustos olacaktı(Sıkıntılı menülerimi yazmaya başlayayımhadi bakalım vurmak serbest )
23 Ağustos Menüm
08:00
2 dilim kavun,1 filtre kahve
13:00
1 filtre kahve , 1 damlasakızlı tofi
17;00
1/2 den az karışık tost, 4 adet kızarmış patates
20:30 (açık büfe)
2 küçük parça ızgara balık
1 tabak karışık yeşillik
1 yk sebzeli et haşlama
1 yk rus salatası
1 yk haşlanmış mısırlı havuçlu vs salata
1 yk salata
1 yk sezar salata
2 çatal revani
1 bardak kola, bu bari olmasa iyiydi
(Liste epey kabarık,1 yk olanlar hep tadımlık,aradığımı bulamadım)
Su 3 lt
Spor yok, yoğun bir gündü
2 ekmek arası mi23 Ağustos Menüm
Sabah
1 filtre kahve+1 tk bal
1 paket çubuk kraker,
3 badem, 1 ceviz, 5 fındık
Öğlen
1 Türk Kahvesi, 1 fitre kahve
1 avuç kuru üzüm/vişne/erik/yaban mersini karışımı
Akşam
2 ekmek arası köfte
1 cam şişe kola
Su 2 lt
Spor yok, adım 2500 birazı kumda yürüyüş
Toplam 2 sandviç ekmeği2 ekmek arası mi
Arkadaşım benim uzun süre yaptığım yanlış kaçamak yaptığım günün ertesi bunu telafi diyetlerine girismem oldu.Kızlar günlüğün 1.sayfasında ceza sporu listemiz var. Oradan bana layık gördüğünüz cezayı itinayla seçebilirsiniz
Canım civcivim hayırlısı olsun.Kızlar kusura bakmayın ben de aktif olamadm regl oldum günün yarısı ağrıyla geçti. Diğer yarısında da taşınma durumu kesinleşti eve bakmaya gittik tadilat falan olacak onlara baktık. Anca yemek falan yedim derse oturcam simdi de.
Canım yediklerime dikkat etmek ve spor yapmak haricinde bir şey yapmıyorum. Çok heves ediyorum ama nedense bir türlü hayata geçiremiyorumSelam güçlü kadınlar
Ben bugün tam anlamıyla başladım diyete.
Cuma günü rapor veriyoruz dimi
Peki sizler gün içinde detoks veya ödem atıcı çaylar/sular yapıyor musunuz
estağfurullah, geldin yaGünaydın kızlar
Birkaç gündür yoğundum, pek uğrayamadım kusura bakmayın
Ah ahhh sanırım hepimiz sendeniz. Geçen yıl ne güzel 67 leri görmüştüm şimdi 75 leri ne zaman görebilirim diye düşünüyorumEvet korumadayim ama korumam da diyet gibi geçiyor. Çünkü bıraktığım anda alıyorum. Kilo almaya çok müsait bünyem var.
Yani nefes aldığım sürece diyet yapmam gerekiyor
afiyet olsun Hemdemimmm, sen biliyorsun zati(Sıkıntılı menülerimi yazmaya başlayayımhadi bakalım vurmak serbest )
23 Ağustos Menüm
08:00
2 dilim kavun,1 filtre kahve
13:00
1 filtre kahve , 1 damlasakızlı tofi
17;00
1/2 den az karışık tost, 4 adet kızarmış patates
20:30 (açık büfe)
2 küçük parça ızgara balık
1 tabak karışık yeşillik
1 yk sebzeli et haşlama
1 yk rus salatası
1 yk haşlanmış mısırlı havuçlu vs salata
1 yk salata
1 yk sezar salata
2 çatal revani
1 bardak kola, bu bari olmasa iyiydi
(Liste epey kabarık,1 yk olanlar hep tadımlık,aradığımı bulamadım)
Su 3 lt
Spor yok, yoğun bir gündü
Afiyet olsun Hemdemim, belki ben de kendimi kandırıyorum ama canım kola çektiğinde zero alıyorum23 Ağustos Menüm
Sabah
1 filtre kahve+1 tk bal
1 paket çubuk kraker,
3 badem, 1 ceviz, 5 fındık
Öğlen
1 Türk Kahvesi, 1 fitre kahve
1 avuç kuru üzüm/vişne/erik/yaban mersini karışımı
Akşam
2 ekmek arası köfte
1 cam şişe kola
Su 2 lt
Spor yok, adım 2500 birazı kumda yürüyüş
yarın hem regl hem iki ekmekler, waffle lar bakalım kaç kilo çıkacaksın Hemdemim ?24 Ağustos Menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek+tereyağı+bal
1 filtre kahve
Ara 12:00-14:00
3 badem, 3 fındık, 1 ceviz,
3 parça eti gong
2 filtre kahve
Akşam 17:30
1,5 adet ızgara balık
1 kase yeşil salata
(Balık orta boy, buçuğunu zoraki yedim, eşim sağolsun)
23:00
1 adet waffle,
(bunu yediğime çok pişmanım, tadı da berbattı zaten )
Su 2,5 lt
Pişmanlık yürüyüşü 4300 adım
bi bakalımKızlar günlüğün 1.sayfasında ceza sporu listemiz var. Oradan bana layık gördüğünüz cezayı itinayla seçebilirsiniz
Arkadaşım benim uzun süre yaptığım yanlış kaçamak yaptığım günün ertesi bunu telafi diyetlerine girismem oldu.
Artık bunu yapmıyorum çünkü sürdürülebilir olmadigi için faydası olmuyor.
Ondan kaçamak yaptığında en iyi yapılacak şey ertesi günü normale donmek.
Ondan bir ceza kesmiyorum ben sana
Afiyet olsun perşembe gününe uygun harika bir menüKahvaltı 10.00
3 pankek
8 zeytin
Peynir
Ara
Kahve 1 kare bitter
Kahve ince dilim mozaik pasta
Akşam 17.30
1 kase paça çorba
Yoğurtlu patlıcan
2 dilim karpuz
Ispanaklı börek yapacaktım bugün, yarın tartı günü hamurisi yemeyeyim dedimCanım civcivim hayırlısı olsun.Her şey gönlünce olsun.
Canım yediklerime dikkat etmek ve spor yapmak haricinde bir şey yapmıyorum. Çok heves ediyorum ama nedense bir türlü hayata geçiremiyorum
estağfurullah, geldin ya
Ah ahhh sanırım hepimiz sendeniz. Geçen yıl ne güzel 67 leri görmüştüm şimdi 75 leri ne zaman görebilirim diye düşünüyorum
afiyet olsun Hemdemimmm, sen biliyorsun zati
Afiyet olsun Hemdemim, belki ben de kendimi kandırıyorum ama canım kola çektiğinde zero alıyorum
yarın hem regl hem iki ekmekler, waffle lar bakalım kaç kilo çıkacaksın Hemdemim ?
bi bakalım
Afiyet olsun perşembe gününe uygun harika bir menü
Çok iyi yapmışsın canım, benim de canım çok tatlı istiyor. Yarına inşallahhhhIspanaklı börek yapacaktım bugün, yarın tartı günü hamurisi yemeyeyim dedim
Yarın yapacağım.
Telafi için önümde 6 gün olacak nasılsa
SonGÜLüm sen tezini bitir, biz buradayız. Beklemedeyiz hasretleballar bildirimlerden beni etiketlediğinizi gördüm fakat mesajları okuyamadım, kısaca haber vereyim diye girdim, tezle uğraşıyorum. hocanın acil istediği bir bölümü bitirmeye çalışıyorum. Çok mesaj birikmiş, müsait oldukça okumaya da çalışacağım.
Aslım karşılaştığımıza çok sevindim. tez biraz zaman alacak ama uğramaya çalışacağım buraya. hatta yarın sabah tartı günü, sizler de menü falan yazmaya başlamışsınız, ben de tartılıp en azından dikkat etmeye başlayayım çünkü aşırı saldım stres yüzünden. Menü yazamam ama dikkat ederim.Çok iyi yapmışsın canım, benim de canım çok tatlı istiyor. Yarına inşallahhhh
SonGÜLüm sen tezini bitir, biz buradayız. Beklemedeyiz hasretle
Bu harlka bir haber SonGÜLüm, çok şükür iyiyim. Günlüğümüz azıcık hareketlensin istedik, çok yalnız kaldı. Sen cumadan Cuma’ya bildirimlerini yap yeter balım.Aslım karşılaştığımıza çok sevindim. tez biraz zaman alacak ama uğramaya çalışacağım buraya. hatta yarın sabah tartı günü, sizler de menü falan yazmaya başlamışsınız, ben de tartılıp en azından dikkat etmeye başlayayım çünkü aşırı saldım stres yüzünden. Menü yazamam ama dikkat ederim.
Sen nasılsın canım, iyi misin.
Canım benim çok sağol. Kendimi diyet moduna sokup bi de ona stres olmadan dikkat ederim elimden geldiğince.Bu harlka bir haber SonGÜLüm, çok şükür iyiyim. Günlüğümüz azıcık hareketlensin istedik, çok yalnız kaldı. Sen cumadan Cuma’ya bildirimlerini yap yeter balım.
Tez bitince stresin de biter beslenmende düzene girer, şimdilik bunları düşünme. Sen önemlisin SonGÜLüm.