Menün az değil mi yazacaktım bende ama cevabı vermişsin. Dikkat et bağışıklığın düşmesin. Bi de az yiyince vücut kendini tutar kilo vermeyebilir
2 gündür az yemek açığını fena kapattım, günüm dışarılarda geçince

Menüyü yazacam bakalım ne kadar lince uğrayacağım görecez
Yaaaa ne güzel

Ben arapça aşığım. Mısırda 6 sene kaldım orda öğrendim arapçayı. Ana dilim gibi biliyorum şükür. Yüksek lisans bana akademisyen olma yolunu açacak inşallah.
Belagat da edebiyat oluyor canım. Kendisiyle aram hiç iyi olmasa da mecburen hemhâl oluyorum bu dönem

Rabbim hepimizin yolunu bahtını güzel etsin
Amin canım aminn

Araplardan dolayı Arapçaya karşı da genel bir önyargı var. Oysa köklü ve ne kadar zengin bir dil. Keşke öğrensem. Mısır a gitme sebebin neydi canım, eş dolayısı ile mi yoksa eğitim mi? Peki sevdin mi oraları? Sana oralarda ilginç gelen şeyleri arada anlat bize
İnşallah yüksek lisansın bitince iş hayatında gönlüne göre olur ❤
22 Ağustos Menü ve Spor Bildirimi
11.00 6 yk Menemen, 1 dilim ekmek, 2 incir
14.30 1 kase sütlaç
19.00 5 yk patlıcan yemeği, 3 kaşık makarna, 1 kase yoğurt
3 litre su
1 saat reformer
12.783 adım
Afiyet olsun Aslım, her şey güzel görünüyor

ah ulan sütlaç yaktın beni, son kilolarımın sebebi olan sütlaç
Evet regl yaklaştı

Tamam saatleri de yazarim
Oldun mu peki canım? Biz bir ara grup halinde aynı hafta regl oluyorduk, yine işaretler onu gösteriyor :))))
Kahvaltı 10.00
1 yumurtalı omlet
2 dilim kaşar
Biraz yufka ekmek
2 incir
Ara
Türk kahve 1 kare bitter
Kahve 2 ceviz
4 zeytin (açlık olustu zeytinle bastırmak istedim)
Akşam 17.30
1 tabak semizotu yemeği
2 dilim karpuz
Çok minik yufka ekmek
Senin menüler koruma tadında gidiyor, gerçi pek kilonda yoktu di mi
Kızlar kusura bakmayın ben de aktif olamadm regl oldum günün yarısı ağrıyla geçti. Diğer yarısında da taşınma durumu kesinleşti eve bakmaya gittik tadilat falan olacak onlara baktık. Anca yemek falan yedim derse oturcam simdi de.
Geçmiş olsun balım, şimdi daha iyi misin?
Allah yardımcın olsun balım, gelince de üst üste gelir Maşaallah

Şehir değişikliği yok ama di mi, ilçe bazında mı ev değişecek? Hakkınızda hayırlısı olsun
Selam güçlü kadınlar

Ben bugün tam anlamıyla başladım diyete.
Cuma günü rapor veriyoruz dimi
Peki sizler gün içinde detoks veya ödem atıcı çaylar/sular yapıyor musunuz
Selam tatlım

Ben de tam anlamıyla bugün başladım diyebiliriz

Evet, Cuma tartı günümüz. Detoks önceden yapıyorduk, şu sıralar hiç birimiz yapmadık galiba. Arada yeşilçay, bitki çayı falan içenimiz oluyor. Belki ilerleyen günlerde birlikte 2-3 günlük detoks menüsü veya içeceği yapabiliriz. Biraz menü düzenimizi bi sağlayalımda.
Ben yapmıyorum. Sadece su iciyorum.
Hem sizin bebek var, böyle sular vücutta sıvı kaybını fazlamyaparsa sütte azalabilir.
Ooo, Fatmacım emen bebeğin varsa ben de Safranıma katılıyorum. Belki süte etki etmeyen veya sütün kalitesini artıracak tarzda içecekler varsa onlar araştırılabilir. Yoksa sen su ile devam canım.