- 9 Ağustos 2009
- 1.195
- 1.970
- 38
Menün az değil mi yazacaktım bende ama cevabı vermişsin. Dikkat et bağışıklığın düşmesin. Bi de az yiyince vücut kendini tutar kilo vermeyebilirHayırlı pazarlar ballarım
20 Ağustos Menüm
Sabah
1 dilim karpuz, 1 dilim ekmek
1 kk peynir, 2 haşlanmış yumurta
Ara 1 sade Türk Kahvesi
Ara 2 hünnap
Akşam
1/3 dilim kuruyemişli kek
1 sade soda
Su 3 lt
Spor 4 bin adım
Yaaaa ne güzelFatmacımm Arapça dedin beni mest ettin Benim hep hayalimdir, Arapça-Farsça-Osmanlı Türkçesi öğrenip 3lü bir kombo yapmak, inşaallah bir gün gerçekleştirebilirim Osmanlıcayı öğrendim gerçi, fakat arşiv belgesi okuyacak seviyeye gelemedim daha. Arapça'ya da başladım öylece kaldı. Eski kitaplara zaafım var Senin belagat dediğin daha teferruatlı mı öğrenmek oluyor ya da edebi mi oluyor? Bu yüksek lisans sana ne katacak yani canım
Burada da sonngulen balımız var, o da şu an doktora tezi yazıyor. Eylüle kadar bitirmesi gerektiği için bir süredir aramızda yok. Maşaallah günlüğümüzün kültür seviyesi gittikçe çeşitleniyor :)))
Ben arapça aşığım. Mısırda 6 sene kaldım orda öğrendim arapçayı. Ana dilim gibi biliyorum şükür. Yüksek lisans bana akademisyen olma yolunu açacak inşallah.
Belagat da edebiyat oluyor canım. Kendisiyle aram hiç iyi olmasa da mecburen hemhâl oluyorum bu dönem
Rabbim hepimizin yolunu bahtını güzel etsin
Ahahaa amin amin kocaman amiiinnnSayfada çoğalan şeyler 1- öğretmenler 2-kpssciler
Azalan şeyler inşallah kilolar olur