70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Hayırlı pazarlar ballarım 😊

20 Ağustos Menüm

Sabah
1 dilim karpuz, 1 dilim ekmek
1 kk peynir, 2 haşlanmış yumurta

Ara 1 sade Türk Kahvesi
Ara 2 hünnap

Akşam
1/3 dilim kuruyemişli kek
1 sade soda

Su 3 lt
Spor 4 bin adım
Menün az değil mi yazacaktım bende ama cevabı vermişsin. Dikkat et bağışıklığın düşmesin. Bi de az yiyince vücut kendini tutar kilo vermeyebilir 😊
Fatmacımm Arapça dedin beni mest ettin 😍😍 Benim hep hayalimdir, Arapça-Farsça-Osmanlı Türkçesi öğrenip 3lü bir kombo yapmak, inşaallah bir gün gerçekleştirebilirim 🙏 Osmanlıcayı öğrendim gerçi, fakat arşiv belgesi okuyacak seviyeye gelemedim daha. Arapça'ya da başladım öylece kaldı. Eski kitaplara zaafım var 😊 Senin belagat dediğin daha teferruatlı mı öğrenmek oluyor ya da edebi mi oluyor? Bu yüksek lisans sana ne katacak yani canım

Burada da sonngulen sonngulen balımız var, o da şu an doktora tezi yazıyor. Eylüle kadar bitirmesi gerektiği için bir süredir aramızda yok. Maşaallah günlüğümüzün kültür seviyesi gittikçe çeşitleniyor :)))
Yaaaa ne güzel 😍
Ben arapça aşığım. Mısırda 6 sene kaldım orda öğrendim arapçayı. Ana dilim gibi biliyorum şükür. Yüksek lisans bana akademisyen olma yolunu açacak inşallah.
Belagat da edebiyat oluyor canım. Kendisiyle aram hiç iyi olmasa da mecburen hemhâl oluyorum bu dönem 😄
Rabbim hepimizin yolunu bahtını güzel etsin
Sayfada çoğalan şeyler 1- öğretmenler 2-kpssciler :KK70: :KK70:
Azalan şeyler inşallah kilolar olur :KK70:
Ahahaa amin amin kocaman amiiinnn 😄

Kahvaltı
2 dil ekmek arası pastırmalı tost
8 zeytin
Salatalık

Ara
Kahve 1 kare bitter
2 incir
1 gofret, 1/4 halka tatlı
Biraz çekirdek

Akşam
3 kabak dolması
1 kepçe ezogelin corba
Afiyet olsun canım, regl mi yaklaştı 😉
22 Ağustos Menüm
Sabah 08.00 patatesli yumurta, 1 dilim beyaz peynir, zeytin, domates, yarım kelek
Ara 10.00 nescafe
Öğlen 12.30 2 kaşık kuru fasulye, kuru soğan, 1 dilim ekmek, 1 bardak ayran
Ara 14.00 Türk kahvesi, 1 fındıklı top çikolata, 3 incir
Akşam 17.30 4 kaşık kuru fasulye, kuru soğan, bir lokma ekmek
Ara 19.00 Türk kahvesi

Spor; yok
Su; 2.5 lt
afiyet olsun civcivim 🥰
22 Ağustos☺

Yürümeyi abartmış olabilirim☺

Eki Görüntüle 3117689
maşalllah sudemcimmmm süpersin :KK9: :KK9: :KK9: Nettin, bu sıcakta nerelere gittin? 😅
Kahvaltı
Yumurta salatası
1 dilim ekmek
Kaymak 1 tatlı kaşığı recel
2 incir

Ara
2 dilim elma
1 Ka bitter

Akşam
1 kepçe ezogelin
Kavurma, yufka ekmek
afiyet olsun, ASLInda öğün saatlerini de yazsak mı? Bir fikir sadece ☺️

23 Ağustos Menü ve Spor Bildirimi

13.15 5 yk patlıcan yemeği, 1 şeftali, 1 incir, 1 kase sütlaç ( sabah işim vardı, kahvaltı bu saate kalınca ortaya karışık bir menü çıktı.)

19.00 4 yk bulgur pilavı, 3 yk yoğurtlu biber kızartması, 1 dilim karpuz

3 litre su

10.237 adım 🏃🏼‍♀️

Afiyet olsun canım, regl mi yaklaştı 😉

afiyet olsun civcivim 🥰

maşalllah sudemcimmmm süpersin :KK9: :KK9: :KK9: Nettin, bu sıcakta nerelere gittin? 😅

afiyet olsun, ASLInda öğün saatlerini de yazsak mı? Bir fikir sadece ☺️
Deli gibi yürüdüm canım.
Yüzme sonrasında 4 km eve yürüdüm.
Arabayı almaya 2 km yürüdüm.
AVM içinde yürüdüm.
Bankaya.
Okula.
Markete.
Yürüdüm de yürüdüm anlıycan.

Kahvaltı 10.00
1 yumurtalı omlet
2 dilim kaşar
Biraz yufka ekmek
2 incir

Ara
Türk kahve 1 kare bitter
Kahve 2 ceviz
4 zeytin (açlık olustu zeytinle bastırmak istedim)

Akşam 17.30
1 tabak semizotu yemeği
2 dilim karpuz
Çok minik yufka ekmek

İyi Geceler Ballarım
Kusura bakmayın bugün bir türlü uğrayamadım.
Şimdi mesajlarınıza bakayım, sonra menü ve spor paylaşımı yapacağım. ☺️

Deli gibi yürüdüm canım.
Yüzme sonrasında 4 km eve yürüdüm.
Arabayı almaya 2 km yürüdüm.
AVM içinde yürüdüm.
Bankaya.
Okula.
Markete.
Yürüdüm de yürüdüm anlıycan.

Herkes için güzel bir gün oluyordur inşallah 🥰
Kızlar kusura bakmayın ben de aktif olamadm regl oldum günün yarısı ağrıyla geçti. Diğer yarısında da taşınma durumu kesinleşti eve bakmaya gittik tadilat falan olacak onlara baktık. Anca yemek falan yedim derse oturcam simdi de.

Kızlar kusura bakmayın ben de aktif olamadm regl oldum günün yarısı ağrıyla geçti. Diğer yarısında da taşınma durumu kesinleşti eve bakmaya gittik tadilat falan olacak onlara baktık. Anca yemek falan yedim derse oturcam simdi de.
Canim kolayliklar diliyorum
Taşınmayı 1 ay erteleyebilsen çok iyi olurdu aslında.

Canim kolayliklar diliyorum
Taşınmayı 1 ay erteleyebilsen çok iyi olurdu aslında.
Yok yok şu an tasinmiyorum zaten canim imkansız şu an. Sadece tuttuk. Sınav bitince taşıncaz. Bakmaya gittik sadece eşyalar sığar mı diye ölctuk bir de tadilat edilecek yerlere baktik.
Öyle yani iyi olcak bizim için insallah hayırlısı bakalım 🙏
Ama sınava calisamadim doğru düzgün acilen şu kampa adapte olmam lazım safran 😔

Yok yok şu an tasinmiyorum zaten canim imkansız şu an. Sadece tuttuk. Sınav bitince taşıncaz. Bakmaya gittik sadece eşyalar sığar mı diye ölctuk bir de tadilat edilecek yerlere baktik.
Öyle yani iyi olcak bizim için insallah hayırlısı bakalım 🙏
Ama sınava calisamadim doğru düzgün acilen şu kampa adapte olmam lazım safran 😔
Canim kimse 30 günün 30 u çalışmıyor
Enes hoca bile pazar günleri boş geçmiş.
Yarından itibaren kalemi kalemine uy inşallah.

Selam güçlü kadınlar 😍
Ben bugün tam anlamıyla başladım diyete.
Cuma günü rapor veriyoruz dimi
Peki sizler gün içinde detoks veya ödem atıcı çaylar/sular yapıyor musunuz
Ben yapmıyorum. Sadece su iciyorum.
Hem sizin bebek var, böyle sular vücutta sıvı kaybını fazlamyaparsa sütte azalabilir.

Menün az değil mi yazacaktım bende ama cevabı vermişsin. Dikkat et bağışıklığın düşmesin. Bi de az yiyince vücut kendini tutar kilo vermeyebilir 😊
2 gündür az yemek açığını fena kapattım, günüm dışarılarda geçince 🙈 Menüyü yazacam bakalım ne kadar lince uğrayacağım görecez 😅
Yaaaa ne güzel 😍
Ben arapça aşığım. Mısırda 6 sene kaldım orda öğrendim arapçayı. Ana dilim gibi biliyorum şükür. Yüksek lisans bana akademisyen olma yolunu açacak inşallah.
Belagat da edebiyat oluyor canım. Kendisiyle aram hiç iyi olmasa da mecburen hemhâl oluyorum bu dönem 😄
Rabbim hepimizin yolunu bahtını güzel etsin
Amin canım aminn 🙏
Araplardan dolayı Arapçaya karşı da genel bir önyargı var. Oysa köklü ve ne kadar zengin bir dil. Keşke öğrensem. Mısır a gitme sebebin neydi canım, eş dolayısı ile mi yoksa eğitim mi? Peki sevdin mi oraları? Sana oralarda ilginç gelen şeyleri arada anlat bize 😊
İnşallah yüksek lisansın bitince iş hayatında gönlüne göre olur ❤
22 Ağustos Menü ve Spor Bildirimi

11.00 6 yk Menemen, 1 dilim ekmek, 2 incir

14.30 1 kase sütlaç

19.00 5 yk patlıcan yemeği, 3 kaşık makarna, 1 kase yoğurt

3 litre su

1 saat reformer
12.783 adım 🏃🏼‍♀️
Afiyet olsun Aslım, her şey güzel görünüyor 😍 ah ulan sütlaç yaktın beni, son kilolarımın sebebi olan sütlaç 😅
Evet regl yaklaştı 😊
Tamam saatleri de yazarim
Oldun mu peki canım? Biz bir ara grup halinde aynı hafta regl oluyorduk, yine işaretler onu gösteriyor :))))
Kahvaltı 10.00
1 yumurtalı omlet
2 dilim kaşar
Biraz yufka ekmek
2 incir

Ara
Türk kahve 1 kare bitter
Kahve 2 ceviz
4 zeytin (açlık olustu zeytinle bastırmak istedim)

Akşam 17.30
1 tabak semizotu yemeği
2 dilim karpuz
Çok minik yufka ekmek
Senin menüler koruma tadında gidiyor, gerçi pek kilonda yoktu di mi 😊
Geçmiş olsun balım, şimdi daha iyi misin?
Allah yardımcın olsun balım, gelince de üst üste gelir Maşaallah 😑 Şehir değişikliği yok ama di mi, ilçe bazında mı ev değişecek? Hakkınızda hayırlısı olsun 🙏
Selam güçlü kadınlar 😍
Ben bugün tam anlamıyla başladım diyete.
Cuma günü rapor veriyoruz dimi
Peki sizler gün içinde detoks veya ödem atıcı çaylar/sular yapıyor musunuz
Selam tatlım 😍
Ben de tam anlamıyla bugün başladım diyebiliriz 🙈
Evet, Cuma tartı günümüz. Detoks önceden yapıyorduk, şu sıralar hiç birimiz yapmadık galiba. Arada yeşilçay, bitki çayı falan içenimiz oluyor. Belki ilerleyen günlerde birlikte 2-3 günlük detoks menüsü veya içeceği yapabiliriz. Biraz menü düzenimizi bi sağlayalımda.
Ben yapmıyorum. Sadece su iciyorum.
Hem sizin bebek var, böyle sular vücutta sıvı kaybını fazlamyaparsa sütte azalabilir.
Ooo, Fatmacım emen bebeğin varsa ben de Safranıma katılıyorum. Belki süte etki etmeyen veya sütün kalitesini artıracak tarzda içecekler varsa onlar araştırılabilir. Yoksa sen su ile devam canım.

X