70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Afiyet olsun enercim yine de güzel akşamı hafif geçirmişsin dengelemis olabilir.
O değil de sütlaç soğuk soğuk iyi gitmiştir he şu sıcak havada
Neyse konumuz bu değil

Bugün biraz kaçırdım balım ya. Artık yarn insallah islerimi erken bitiririm de yürüyüşe falan çıkarım
Bugün dengeleriz civcivim
Hoş geldiniz aramıza
ilk güne göre süpersin hemdemimmmm (ama ilk gün derken beni bir gülme aldı )

Kahvaltı
Biberli omlet
Peynir
1 dilik ekmek

Ara
Türk kahvesi, 1 kare bitter
Sütlü kahve, 2 ceviz, 2 zuber lokum

Akşam
1 tabak tavuklu bezelye yemeği
1 dilim ekmek
Salata, ayran
Oh mis erkenden günü kaparmışsınız. Ben hala çocukların peşindeyim. Oğlumun futbol kursundayız. Yine yemek 7 ye kalacak

Afiyet olsun

Oh mis erkenden günü kaparmışsınız. Ben hala çocukların peşindeyim. Oğlumun futbol kursundayız. Yine yemek 7 ye kalacak

Afiyet olsun
2 öğün yaptığım icin acikiyorum.
Bir de sabahalari yeterli proteyin almıyorum sanırım, öğleden sonra açlık bastırıyor. Şükür akşamları oluşan açlığa tahammülüm daha çok.

2 öğün yaptığım icin acikiyorum.
Bir de sabahalari yeterli proteyin almıyorum sanırım, öğleden sonra açlık bastırıyor. Şükür akşamları oluşan açlığa tahammülüm daha çok.
Ben sizin öğün ve menüleri beğendim.
Kilonuz da iyi maşallah.
Koruma gibi bir nevi gidiyorsunuz araya lezzetli gıdalar da sokarak.
Kendınızı kısıtlama psikolojisine girmeden.

Eş konusuna da maşallah.
Benimki ben yemedikce mutlu olur.
Diyet yapsam dünyanın en mutlu insanı olabilir.

Altta yazan kiloda değilim
En düşük kiloya ulastigimda güncellenmiştim öyle kaldı
Ama yakın kilodayım buna
Yarın tartılır guncellerim inşallah.

Benim vücut yapım armut, 55 kilonun 30 kilosu kalça ve basen de. Bu kiloda 40-42 beden pantolon giyiyorum

Eşimin bikkinligi 7 yaşında kızım var, 7 senedir diyetteyim hep al ver döngüsü yaşadım. 2 dönem diyetisyenlerle kilo verdim, bilinen tüm detokslari yaptım, saçma zayıflatıcı takviyeler kullandım... Şükürler olsun aralıklı orucu kesfettim ve 1.5 senedir maksimum 2 kilo alıp veriyorum.

Burada da 5 senedir ogunlerimi yazdığım bir topik var, topiktekilerle artık akraba olduk nerdeyse şimdi yaz dönemi dagilmis durumdalar, ben ipin ucunu daha fazla kacirmamak için buraya da yazıyorum. Çünkü bir yere yazmayınca, kimse takip etmiyor nasılsa yediğimi psikolojisiyle kaçamaklarim çok oluyor

İnsallah burada birbirimize örnek olarak, güzel sohbet muhabbet paylaşımla kilocuklarimizi veririz

Bende armut olarak seni iyi anlıyorum.
7 yıl baya bir zaman dilimi yayarak olunca haliyle.

If bende seviyorum.
Hem yemek kısıtlaması pek yok.
Hemde saat diliminden dolayı psikolojik açlık olmuyor.

Hoş geldiniz

Merhaba hoşgeldiniz
Biz biraz ara vermiştik de yeniden başladık tablomuz falan vardı ama şu an tam toparlanamadık zamanla onu da yenilicez
Kendinizi tanıtın isterseniz
Günaydın hanımlar,
Muhabbetimiz bol ve enerjimiz daim olsun
fatma86 aramıza hoşgeldin
Hoş geldiniz aramıza
Hoş buldummmmm çok teşekkür ederim
Ben fatma 36 yaşındayım 3 çocuk annesiyim. Öğretmenim. Şu an doğum iznindeyim. Boyum 150 kilom 65. 3 ay içinde 15 kilo hedefim var. Beraber vereceğimize inanıyorum

Kilo Bildirimi
Geçen hafta 56.3
Bu hafta 55
fark 1.3

2 haftalık memleket kacamagini 1 haftada toparladım çok şükür. Normalde memlekette daha çok alır, geri toparlaması 1 ayı bulurdu. Ama bu gidişimde sinavin iptal olması haberi çok üzdü beni, orada ders çalışmaya baslayamamak çok gerdi derken, iştahım cok acik degildi

Ben fatma 36 yaşındayım 3 çocuk annesiyim. Öğretmenim. Şu an doğum iznindeyim. Boyum 150 kilom 65. 3 ay içinde 15 kilo hedefim var. Beraber vereceğimize inanıyorum
Memnun oldum.
Bende 36 yaşındayım.
Benim çocuk sayısı 1 henüz

Fatmacım memnun oldum
Ben de 33 yaşındayım, evliyim. Henüz çocuğum yok. Hem sağlıkçı hem maliyeciyim. Geçici olarak bir şirketin halka ilişkiler müdürlüğünü yapıyorum. Boyum 160, kilom 75+. İlk hedefim şimdilik 60 ve benimde önceliğim 15 kilo vermek

Canım senin profilde yazan guru ne anlama geliyor, sen mi yazmıştın onu, merak ettim bu yeme gurmesi gibi bir guru mu diye

Bende de bir dönem "guru" yazıyordu
Bu sene "nirvana" yazıyor.
Sanırım üye olunan yıl ve aktiflige göre otomatik yazılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…