70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

IMG_20220819_100932.jpg

Günaydın, şekersiz şerbet ile kahvaltim

ilk güne göre süpersin hemdemimmmm (ama ilk gün derken beni bir gülme aldı :KK70: :KK48:)
Teşekkür ederim Hemdemim, seçenek çokken kısma çabalarım diyelim 😶

Maşaallah, 1500 kere ilk gün ve başlangıç yaptık da son günü bir türlü yapamadık. Beni de bir gülme tutuyor, tabi sinirden :KK70:

Neyse... Her başlayan yeni gün, bir sonraki günün ilk günü deyip felsefeye bağlayalım 😜
(Yazar burada son 2 paragrafta neyi vurgulamak istiyor diyerek kpss ye de bağlarsak konunun odak noktasından uzaklaşalım😅)

Bende de bir dönem "guru" yazıyordu 😊
Bu sene "nirvana" yazıyor.
Sanırım üye olunan yıl ve aktiflige göre otomatik yazılıyor.
Hımm, şimdi anladım canım, bende sanıyorum ki profile kendisi yazabilir.

Ee sen bu sene nirvanaya ulaştın yani, sistemin gözünde biz nerelerdeyiz merak ettim 😅

2 öğün yaptığım icin acikiyorum.
Bir de sabahalari yeterli proteyin almıyorum sanırım, öğleden sonra açlık bastırıyor. Şükür akşamları oluşan açlığa tahammülüm daha çok.
Ben akşamları daha doğrusu geceleri hiç dayanamıyorum ya, gündüz çok iyiyim gece bastırıyor namussuz. Adeta alışkanlık haline döndü benimki.
Senin özel bir çaban oluyor mu özellikle akşam için veya bir taktiğin.

Ben akşamları daha doğrusu geceleri hiç dayanamıyorum ya, gündüz çok iyiyim gece bastırıyor namussuz. Adeta alışkanlık haline döndü benimki.
Senin özel bir çaban oluyor mu özellikle akşam için veya bir taktiğin.
Ben ilk basladigimda şöyle yapmistim.
1 hafta 8 sen sonra birşey yemedim
1 hafta 7 den sonra
1 hafta 6 dan sonra.

Böyle böyle alıştım çok şükür.
Birde akşam yeterli protein aldigindam emin ol. Protein eksikliği aciktiriyor.
Akşam yemeginde yeterli protein yoksa bir yumurta haşlayıp ağzına at, yada 6-8 zeytin ye. Akşamın daha rahat geçecektir 😉

Memnun oldum.
Bende 36 yaşındayım.
Benim çocuk sayısı 1 henüz 😊

Bende 37
Çocuk sayısı 1
Ben de civciv
29 yaşındayım.
Çocuk sayısı sıfır
Ama bebeğim gibi baktığım kpss kitaplarım var bazen cinnet geçirip firlatmalarimi saymazsak.

Herkes bu sırayla yazınca benim de yazasım geldi:KK70:
Civcivim tebrik ederim, iyi bir başlangıç yaptın 😍
İdare eder sevgim 😕
Eki Görüntüle 3115829
Günaydın, şekersiz şerbet ile kahvaltim
Şerbet ne şerbeti canim? Güzel gorunuyo afiyet olsun

Ben de civciv
29 yaşındayım.
Çocuk sayısı sıfır
Ama bebeğim gibi baktığım kpss kitaplarım var bazen cinnet geçirip firlatmalarimi saymazsak.

İdare eder sevgim 😕

Geçen burda da paylaşmıştım.
Kakule hibuskus zihni güçlendirir diye konuşunca evdeki bu şerbet aklıma geldi.
Alıp hiç denememistim, onu yaptım.
Tarım kooperatif inden almıştım.
Normalde içine 1 bardak şeker ilave ediliyor ama ben senersiz tuketiyirum

Eklentiler

• IMG_20220817_123938.jpg
    IMG_20220817_123938.jpg
    104,3 KB · Görüntüleme: 28
18 Ağustos Menüm

Sabah
2 haşlanmış yumurta
2 yk tulum peyniri
1 dilim kavun
2 dilim ekmek

Ara 1 sade Türk Kahvesi
Ara 1 kase sütlaç (sonunda bitti)

Akşam
1 tabak sebzeli fırın köfte
(4 küçük köfte,gerisi sebze)
4 yk pilav, 1 yk süzme yoğurt
3 çatal karpuz

Su 1,5 lt
Spor 6715 adım

(Menü yazmamız iyi oldu, biraz fazla yediğimi fark ettim. Hemen çeki düzen vermem şart)

18 Ağustos Menüm

Sabah
2 haşlanmış yumurta
2 yk tulum peyniri
1 dilim kavun
2 dilim ekmek

Ara 1 sade Türk Kahvesi

Akşam
3 çatal karpuz

Su 1,5 lt
Spor 6715 adım

(Menü yazmamız iyi oldu, biraz fazla yediğimi fark ettim. Hemen çeki düzen vermem şart)
Menü çok iyi canim.
Ana akşam pilav yemesen de olurmuş 😉

Bunu bende görüyorum sürekli markette ama hiç denemedim. Epey de alan alıyordu. Sen tadını beğendin mi? Şekersiz de iyi oluyor mu?
Afiyet şifa olsun 😊

Ben de civciv
29 yaşındayım.
Çocuk sayısı sıfır

İdare eder sevgim 😕

Züğürt tesellisi balım, buna da şükür 😘 Aramızda hiç veremeyenler de var 😅🙈

Civcivim kilo alınca kaşıntılar artıyor sanki 😑
Ben ilk basladigimda şöyle yapmistim.
1 hafta 8 sen sonra birşey yemedim
1 hafta 7 den sonra
1 hafta 6 dan sonra.

Böyle böyle alıştım çok şükür.
Birde akşam yeterli protein aldigindam emin ol. Protein eksikliği aciktiriyor.
Akşam yemeginde yeterli protein yoksa bir yumurta haşlayıp ağzına at, yada 6-8 zeytin ye. Akşamın daha rahat geçecektir 😉
Sistemin çok güzelmiş canım 😍

Geçmişte uzun bir dönem hemşirelik yaptım ve hep gece nöbetçiydim. O dönem bir alışkanlık oldu bende bu gece yemesi. Vücut kodladı resmen, atamadım bir türlü. Uzunca bir süre yemeyip vücudu alıştırmam gerekiyor, hala tam atlatabilmiş değilim. Birkaç gün geçiştiriyorum başka bir gün hortluyor yine, hiç üst üste yemeden 2 hafta geçirdiğimi hatırlamıyorum 😑
Şimdi senin taktiği uyarlamaya çalışacağım bakalım bu sefer olacak mı?

Bunu bende görüyorum sürekli markette ama hiç denemedim. Epey de alan alıyordu. Sen tadını beğendin mi? Şekersiz de iyi oluyor mu?
Afiyet şifa olsun 😊
Ya ders calistigimdan sürekli birşey içme ictiyacim oluyor. Bunu bir basdak soğuk içmiş oluyorum. Pek tadı yok, baharat tadı var biraz

Geçmişte uzun bir dönem hemşirelik yaptım ve hep gece nöbetçiydim. O dönem bir alışkanlık oldu bende bu gece yemesi. Vücut kodladı resmen, atamadım bir türlü. Uzunca bir süre yemeyip vücudu alıştırmam gerekiyor, hala tam atlatabilmiş değilim. Birkaç gün geçiştiriyorum başka bir gün hortluyor yine, hiç üst üste yemeden 2 hafta geçirdiğimi hatırlamıyorum 😑
Aslında ne yapmamız gerektiğini biliyoruz ama uygulama noktasında tembel davranıyoruz.
Dr rengin borekcinin insta hesabını takip ediyorum uzun zamandır.
O da aralıklı orucu savunuyor.
Ve neden belirli bir saatten sonra yememiz gerektiğiyle ilgili bilimsel yazılar çevirip paylaşıyor. Konuyu beyinde bitirmekle ilgili onun yazıları da bana çok faydalı oldu.

İçinde güzel şeyler varmış kesin güzeldir tadı faydası da cabası
18 Ağustos Menüm

Sabah
2 haşlanmış yumurta
2 yk tulum peyniri
1 dilim kavun
2 dilim ekmek

Ara 1 sade Türk Kahvesi

Akşam
3 çatal karpuz

Su 1,5 lt
Spor 6715 adım

Afiyet olsun balım sutlacin bitmesine sevindim 😬
Ben bugün sabahından kötü basladim evde ekmek yoktu buzlukta milföy vardı onu fırına attım zeytinli. Neyse akşam güzel bi spor yapsak iyi olcak ikimiz de.

Balım kaşıntılar artiyo derken ne demek istediğini anlamadım:KK43: çok erken uyandım algılarım kapalı bugün😂

Bu alışkanlıklar mahvetti bizi zaten. Hatırlarsan kilo verdiğimiz dönem de sağlıksız seyler yememeyi o kadar alışkanlık haline getirmistik ki ben fazla yiyince hemen kusuyordum bi ara midem o kadar küçülmüş ki almıyordu.
Ama benim abur cubur anlayışım da fena mide napsin resmen filmin yanına sofra kuruyorum Cips çikolata kola misir ve birsuru sey😄
Yeniden midemizin almadığı günlere dönmek dilegiyle😑

Geçen hafta 75.9
Bugün 76.1
Düzeltcez balim. Bence pazartesiye kadar sen bu fazlalığı atarsin fazlasıyla.

Afiyet olsun balım sutlacin bitmesine sevindim 😬
Sütlaç bitti bitmesine de meyveli kek yürürlüğe girdi. Sevinemeden benimki durmadan bir şeyler istiyor :KK42:
Ben bugün sabahından kötü basladim evde ekmek yoktu buzlukta milföy vardı onu fırına attım zeytinli. Neyse akşam güzel bi spor yapsak iyi olcak ikimiz de.
Aynen madem mıçtık bari sıvamayalım :KK70: Gün bitmeden hunharca bir spor ile açığı kapatıp eksiye düşelim 💪
Akşamı hafif yer dengelersin balım😊
Balım kaşıntılar artiyo derken ne demek istediğini anlamadım:KK43: çok erken uyandım algılarım kapalı bugün😂
Balım hap n'oldu happp başladın mı :KK70:
Alerjik kaşıntılar kilo artışı ve fazla yemeyle artıyor sanki demek istedim 😘
Bu alışkanlıklar mahvetti bizi zaten. Hatırlarsan kilo verdiğimiz dönem de sağlıksız seyler yememeyi o kadar alışkanlık haline getirmistik ki ben fazla yiyince hemen kusuyordum bi ara midem o kadar küçülmüş ki almıyordu.
Ama benim abur cubur anlayışım da fena mide napsin resmen filmin yanına sofra kuruyorum Cips çikolata kola misir ve birsuru sey😄
Yeniden midemizin almadığı günlere dönmek dilegiyle😑
Benim abur cubur anlayışım da aynı senin gibi olduğu için hiç yadırgamadım, Allah ıslah etsin bizi ne diyeyim :KK70:
Güzel dileklerine misliyle katılıyorum, bir an önce daha insani yeme alışkanlığı kazanmak umuduyla 🙏
Millet geleceğin, biz geçmişin hayaliyle yaşıyoruz, eski fit günlerin aşkıyla tutuşuyoruz, inşaallah çabuk ulaşırız ❤
Düzeltcez balim. Bence pazartesiye kadar sen bu fazlalığı atarsin fazlasıyla.
Balım hala regl olamadım galiba o da etkiledi, 11 gün geçti, stresim çoktu ondan mı bilmiyorum 😑 inşaallah çabuk atarım, atarız 😊

X