70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Ballar
Napiyosunuz anlatin bakem. Özlediiim
Maalesef bugün biraz kacirdim elimden geleni yaptim azar azar yedim ama dışarda olunca ne kadar ayarlayabilirsem
Ama sorun yok önumuzdeki iki gün bol su spor ve dikkatle atlaticam
Özledim balım seni, halletiniz mi işlerinizi. Bi daha bizi bu kadar sensiz bırakmayacaksın dimi.

Ballar
Napiyosunuz anlatin bakem. Özlediiim
Maalesef bugün biraz kacirdim elimden geleni yaptim azar azar yedim ama dışarda olunca ne kadar ayarlayabilirsem
Ama sorun yok önumuzdeki iki gün bol su spor ve dikkatle atlaticam
Bal arısı gelmiş
Hoşgelmis

Çok geçmiş olsun canım, menü yine de çok iyi olmuş üzme kendini. Sporun da yeterli.
Afiyet olsun canım gayet güzel, ben de öğle yemeklerinde zorlanıyorum ama listeye tam uyum sağlamak için yemeye çalışıyorum. Belki ben de bırakırım. Koşturmacası da çok oluyor. yarın asla fırsat bulamam zaten.
Afiyet olsun canım menün de sporun da çok güzel, suyun az olmuş. Gerçi benimki de çok az bugün.

buraya katıldım diye bugün hiç kaçamak yapmadım mesela ben

beraber hareket etmek daha etkili bence:) inşallah hedefimize sağlıkla ulaşırız hepmiz:)
Güzel bir başlangıç yapmışsın çok tebrik ederim kaçamak yapmayalım kaçamaklar sadece bizi hedefimizden uzaklaştırıyor çok sevdim bu haberi

İyi akşamlar canlarım
Bugün ki menüm ve sporum
Challenge 1. Gün sporları
45 dk Leslie
5 dk yüz

Eklentiler

• 7FDCD1DC-E3A3-485C-AE18-8B21EEA0F2DA.png
    248,6 KB · Görüntüleme: 18
  • 00D2ADD7-9AD0-4673-BD28-DC08980ABCEA.png
    276,2 KB · Görüntüleme: 24
  • CD9967FD-87E6-41C8-9564-26C9023A727F.png
    261,7 KB · Görüntüleme: 23
Ben yaptım Sudemim
Ya ben sana hayranım
İkidir gözümden kaçmıyor
Pazartesi yaptın çarşamba yaptın
Ne güzel insansın sen
İnsanın seninle her yola çıkasi gişesi geliyor
İyi ki kader bizi bir araya getirmiş
Azmine , kararlılığını hayranım

Ailen çok şanslı dağ gibi evlatları var.

Teşekkür ederim Sudem balım kalp kalbe karşı sende öylesin ben esas sana daha çok hayranım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…