70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Benimki kadar da sabotajcı olmayabilir :kızgın:
Hepsi aynı demek ki🤣
Biz hatırlatırız canım, hangi vakitte içmen lazımsa söyle biz yazarız burdan 🤩

Şu erkeklerin minimum dikkatle hemen kilo veriyor almaları bize haksızlık bence 😔

Ben de bişey sandım yahuu balım 😍

Sanki dünyaları yemiş gibi söyledi dimi 😂😂
İçtim sabah aç karnına şükür😍
Sorma sadece çikolata vs kesti
Buraya uğrarsan seni gördükçe hatırlatırız 😊
Güneş kremi aslında çok zararlı, maalesef hem kana geçiyor hem de güneşten faydalanamıyorsun. Yabancıları hatırlarsan yazın Türkiye ye geldiklerinde sabahtan akşama kadar güneş altında yatarlar. Sebebi D vitamini depolarını fullemek çünkü bir çok ülke bizim kadar güneşli değil. Deri rahatsızlığın için özellikle çörekotu yağı, sonra tatlı-acı bağdem yağı, zeytin yağı gibi şeyler kullanabilirsin. Mecbur kalmadıkça ilaçtan kremden uzak durmaya bak. Güneş alerjin yoksa cildinin rahatsız olmayan kısmıyla güneşlenmeye çalışsan keşke.
Bağırsakta üretilen D vitamini muhtemelen yetmeyecektir. Ama hiç yoktan iyidir.
Ev yoğurdu müthiş,kefir müthiş ama yeteceğini sanmıyorum. Bolca bakliyat, çok renkli sebze-meyve,yeşillik tüketmen lazım. Çay biraz sıkıntı 😑 Seni yeşilçaya alıştıralım.
Aldığın takviyeler bence güzel ama ne zamana kadar takviye alacaksın. Bunu kökten çözmek lazım. Sanıyorum senin sorunlarının temeli yanlış beslenmeye dayanıyor olabilir.
-------------------------------------------------
Fırsat bulunca bu konuya ayrıca parmak basacağım 💪
Güneş kremsiz mümkün değil yazın,yanıyor cildim o derece.
Sebze, meyve,bakliyat,yeşillik tüketirim aslında.Meyve dayanmaz evde öyle diyeyim😅
Çaysız yapamam ki,mutluluk veriyor:KK43:
Bende ki kansızlık çocukluktan itibaren var,çocukken burun damarında çatlak varmış sürekli kan kaybetmişim, vücudumda morluklar oluşmaya başlamış artık.Siyah üzümler,pekmezler,ciğer,dalak,ıspanak çocukken hep yedirdiler.
Ben doğal beslenmeye pek inanmıyorum artık işin açığı.Gdo suz,doğal tohum kaldı mı?İLk 1950 yılında girmiş ülkemize.
Şimdi benim çocukken yediğim bir domatesle şimdi ki 10 domates eş değer değil,bir kasa yesem ne fayda diyorum.
Tamamen doğal ürün tüketmek lazım ki dediğim gibi tohum doğal değil ki,biz yetiştirsek bile en fazla ziraai ilaçtan kurtulmuş oluruz sadece.
O yüzden takviye ürünler mecburen hayatımız da hep olacak:/
seni yerim😍😍

benden sana gelsin güzel bayan😘

Bende seni😍😍
Nego Nego , @samdan , @renksizgokkusagi günlüğümüze hoş geldiniz ❤️
Hoş buldum 💕💕
Nego Nego @samdan sanirim sabah gelmissiniz hosgeldinim biraz gec oldu ama🤣
Hosgeldiniz fistik hanimlar :KK60:
Hoş buldum güzel hatun💕😍😍

Günaydın güçlü kadınlar
4ad209b8f25b798ba0f6b3e9c03f83e6.jpg

Hadi ben de şurayi temizleyim bari :temizlik:
Civciv bacı uyanır birazdan:KK8:
Kız sen nasıl durdun bu saate kadar 😂
Ooo erkenciyiz sudem bacı :KK70: :KK70:
Temiz eve uyanmak da cok tatlı oluyomus :KK70:
Bugun gec uyandim (07.30)
Gidip cayi koyuyum madem ben de:halay:
😂😂 Ahh bı de kahvaltı hazırlayan olsa dimi 😂
sonngulen sonngulen songülüm aklima gelmisken yazayim.
Robot supurgeyi sen de arastiriyosun kararini verdiginde benimle de paylasirsan cook sevinirim. Kararsizim çünkü fiyatlari da özellikleri de farklilik gosteriyo..
Tamam canım karar verince yazarım sana da. Dün o kadar evi süpürdüm, bu sabah yine supurulmemis gibi, robot uğraşsın bundan sonra 😂😂
Ha ha 🤣🤣
O benim uyuma saatim 😂😂
8.50 de de uyandım 🤪🤪

Günaydın 💕
Heyy maşallah bu kadar az uykuyla nasıl dayaniyorsun balım 🍯

Hepsi aynı demek ki🤣

İçtim sabah aç karnına şükür😍
Sorma sadece çikolata vs kesti

Güneş kremsiz mümkün değil yazın,yanıyor cildim o derece.
Sebze, meyve,bakliyat,yeşillik tüketirim aslında.Meyve dayanmaz evde öyle diyeyim😅
Çaysız yapamam ki,mutluluk veriyor:KK43:
Bende ki kansızlık çocukluktan itibaren var,çocukken burun damarında çatlak varmış sürekli kan kaybetmişim, vücudumda morluklar oluşmaya başlamış artık.Siyah üzümler,pekmezler,ciğer,dalak,ıspanak çocukken hep yedirdiler.
Ben doğal beslenmeye pek inanmıyorum artık işin açığı.Gdo suz,doğal tohum kaldı mı?İLk 1950 yılında girmiş ülkemize.
Şimdi benim çocukken yediğim bir domatesle şimdi ki 10 domates eş değer değil,bir kasa yesem ne fayda diyorum.
Tamamen doğal ürün tüketmek lazım ki dediğim gibi tohum doğal değil ki,biz yetiştirsek bile en fazla ziraai ilaçtan kurtulmuş oluruz sadece.
O yüzden takviye ürünler mecburen hayatımız da hep olacak:/

Bende seni😍😍

Hoş buldum 💕💕

Hoş buldum güzel hatun💕😍😍
Çok doğru canım bence denetimsizlik bilgisizlik yüzünden sağlıklı şeyler o kadar az ki 😟

Leyla balım ve diğer ballarım, bana bir el atın, listeye tam uyum sağlıyorum nerdeyse, kaçamak tarzı hiçbir şey yok ama pazartesiden beri tartı gram oynamıyor. Direndiği yer burasiymis demek ki ama ben vazgeçer miyim asla. Direnen kiloya kimin patron olduğunu göstermek gerek, sizin şu bahsettiğiniz glikojen depoları vs. Onlar mı devrede sizce. Bana direnmemesi için ne yapayım sizce, kendi halina bıraksam elbet düzene girecek mi.

Leyla balım ve diğer ballarım, bana bir el atın, listeye tam uyum sağlıyorum nerdeyse, kaçamak tarzı hiçbir şey yok ama pazartesiden beri tartı gram oynamıyor. Direndiği yer burasiymis demek ki ama ben vazgeçer miyim asla. Direnen kiloya kimin patron olduğunu göstermek gerek, sizin şu bahsettiğiniz glikojen depoları vs. Onlar mı devrede sizce. Bana direnmemesi için ne yapayım sizce, kendi halina bıraksam elbet düzene girecek mi.
Balım üzülerek seni hep uykusuz bıraktık uykusuz kalmaman gerek listeye uy birtanem pazartesi eksi geleceksin
Suyu bir parça arttırabilirsin birde 😘

Kız sen nasıl durdun bu saate kadar 😂

😂😂 Ahh bı de kahvaltı hazırlayan olsa dimi 😂

Tamam canım karar verince yazarım sana da. Dün o kadar evi süpürdüm, bu sabah yine supurulmemis gibi, robot uğraşsın bundan sonra 😂😂

Heyy maşallah bu kadar az uykuyla nasıl dayaniyorsun balım 🍯
Ayy hic sorma tırlatcam gercekten nasil bu kadar cabuk supurulmemis gibi oluyo anlamiyorum :KK34:
Canim leylosumun dedigi gibi uykusuz kalmak cok etkiliyo. Stres o bu her sey etkiliyo.
Akisina birak sürekli tartilma birden eksi gorceksin bence👍
Suyu falan ihmal etme bol su.

Bide su da var her zaman buyuk eksiler göremeyiz vücudumuz aslinda yagdan kayip yasiyo sürekli ama sadece tartiya yansimiyo. Yani icin rahat olsun💚

X