70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Benimki kadar da sabotajcı olmayabilir
Hepsi aynı demek ki
İçtim sabah aç karnına şükür
Sorma sadece çikolata vs kesti
Güneş kremsiz mümkün değil yazın,yanıyor cildim o derece.
Sebze, meyve,bakliyat,yeşillik tüketirim aslında.Meyve dayanmaz evde öyle diyeyim
Çaysız yapamam ki,mutluluk veriyor
Bende ki kansızlık çocukluktan itibaren var,çocukken burun damarında çatlak varmış sürekli kan kaybetmişim, vücudumda morluklar oluşmaya başlamış artık.Siyah üzümler,pekmezler,ciğer,dalak,ıspanak çocukken hep yedirdiler.
Ben doğal beslenmeye pek inanmıyorum artık işin açığı.Gdo suz,doğal tohum kaldı mı?İLk 1950 yılında girmiş ülkemize.
Şimdi benim çocukken yediğim bir domatesle şimdi ki 10 domates eş değer değil,bir kasa yesem ne fayda diyorum.
Tamamen doğal ürün tüketmek lazım ki dediğim gibi tohum doğal değil ki,biz yetiştirsek bile en fazla ziraai ilaçtan kurtulmuş oluruz sadece.
O yüzden takviye ürünler mecburen hayatımız da hep olacak:/
seni yerim

benden sana gelsin güzel bayan
Bende seni
Nego , @samdan , @renksizgokkusagi günlüğümüze hoş geldiniz
Hoş buldum
Nego @samdan sanirim sabah gelmissiniz hosgeldinim biraz gec oldu ama
Hosgeldiniz fistik hanimlar
Hoş buldum güzel hatun

Hadi ben de şurayi temizleyim bari
Civciv bacı uyanır birazdan
Kız sen nasıl durdun bu saate kadar
Ooo erkenciyiz sudem bacı
Temiz eve uyanmak da cok tatlı oluyomus
Bugun gec uyandim (07.30)
Gidip cayi koyuyum madem ben de
Ahh bı de kahvaltı hazırlayan olsa dimi
sonngulen songülüm aklima gelmisken yazayim.
Robot supurgeyi sen de arastiriyosun kararini verdiginde benimle de paylasirsan cook sevinirim. Kararsizim çünkü fiyatlari da özellikleri de farklilik gosteriyo..
Tamam canım karar verince yazarım sana da. Dün o kadar evi süpürdüm, bu sabah yine supurulmemis gibi, robot uğraşsın bundan sonra
Ha ha
O benim uyuma saatim
8.50 de de uyandım

Günaydın
Heyy maşallah bu kadar az uykuyla nasıl dayaniyorsun balım

Çok doğru canım bence denetimsizlik bilgisizlik yüzünden sağlıklı şeyler o kadar az ki

Leyla balım ve diğer ballarım, bana bir el atın, listeye tam uyum sağlıyorum nerdeyse, kaçamak tarzı hiçbir şey yok ama pazartesiden beri tartı gram oynamıyor. Direndiği yer burasiymis demek ki ama ben vazgeçer miyim asla. Direnen kiloya kimin patron olduğunu göstermek gerek, sizin şu bahsettiğiniz glikojen depoları vs. Onlar mı devrede sizce. Bana direnmemesi için ne yapayım sizce, kendi halina bıraksam elbet düzene girecek mi.

Balım üzülerek seni hep uykusuz bıraktık uykusuz kalmaman gerek listeye uy birtanem pazartesi eksi geleceksin
Suyu bir parça arttırabilirsin birde

Ayy hic sorma tırlatcam gercekten nasil bu kadar cabuk supurulmemis gibi oluyo anlamiyorum
Canim leylosumun dedigi gibi uykusuz kalmak cok etkiliyo. Stres o bu her sey etkiliyo.
Akisina birak sürekli tartilma birden eksi gorceksin bence
Suyu falan ihmal etme bol su.

Bide su da var her zaman buyuk eksiler göremeyiz vücudumuz aslinda yagdan kayip yasiyo sürekli ama sadece tartiya yansimiyo. Yani icin rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…