- 8 Mart 2019
- 6.744
- 31.488
- 39
Menü çok güzel olmuş cnm, afiyet bal şeker olsun...13 Haziran Pazartesi menüsü
11.00 kahvaltı
çift lavaşla tulumlu tost, iki domates, şekersiz çay.
17.00 ara
1 avuç tropikal meyve kurusu.
18.40 akşam
yarım tabak bulgur pilavı, 4-5 parça haşlanmış et, 1 kase çoban salata, 1 dilim ekmek.
19.30 ara
Şekersiz çay, birkaç parça meyve kurusu
su 2,5 ltden fazla
spor 8000 adım (tek seferde)
Sabah bende tartildim.Ballarım merhaba
Gece mesajların hepsini okudum, bugün bende menü yazmaya başlarım.
Mühendisim senden ilham alıp dün gece gittim tok karnına tartıldım, 73.9 çıktım, 75 falan bekliyordum, iyi çıktı yani sevindim, bu da böyle bi züğürt tesellisi
Balım sıkı dur, şuan sana yazmadan bi daha tartıldım 73.5 çıktı, uçuyorum adeta sevinçtenSabah bende tartildim.
Ikı bardak su içmiş ve giysili 73,7 çıktı.
Zalim hayat 75 'den sonra 73.7 ye de sevindim ya
Yaaa sen bir de 64-62 bandına inmiş kadındinBalım sıkı dur, şuan sana yazmadan bi daha tartıldım 73.5 çıktı, uçuyorum adeta sevinçten
Biz bu hallere düşecek adam mıydık
6 rakamının şifrelerini ne zaman çözecez çiçeğim sıkılmadık mı 7den
Afiyet olsun balım, ilk elin günahı olmaz diyelim, daha tam oturtamadık diyet işini, yavaş yavaş nefsimizi de alıştıracağız az ve sağlıklı yemeye.14.06 Menüm
Sabah 09:40
1/2 peynirli tost (tost ekmeği ile yağsız)
10:00 Çaylar
11:00 1 duble Türk Kahvesi
12:00 3-4 kiraz, çaylar şekersiz
14:00 1 kupa sütlü neskafe, 1 ekler
17:30
3 yk portakallı kereviz
1 kepçe kıymalı bezelye yemeği
3 çatal tereyağlı makarna
1 küçük kase mevsim salata
1 bardak taze sıkılmış portakal suyu
21:00 1 ekler, çaya devam, yazarken çay işi bitti
Su 1 lt civarı, 1 lt daha içecem
Spor atraksiyonlu 2 bin adım
Not; ballarım uyduruk menüm için kusura bakmayın, dün yediklerimi yazmaya elim varmadı, bugün dengelemeye çalıştım ama regl oldum olacam, ekler bitti de kurtuldum, artık diş sıkmaya çalışacam
İyi geceler diyerek cevap vereyim canım :)Günaydın
Menü yazmaya başlamak iyi gelecek canım, kendimizi frenlememizi sağlıyor.Ballarım merhaba
Gece mesajların hepsini okudum, bugün bende menü yazmaya başlarım.
Mühendisim senden ilham alıp dün gece gittim tok karnına tartıldım, 73.9 çıktım, 75 falan bekliyordum, iyi çıktı yani sevindim, bu da böyle bi züğürt tesellisi
Sen de süper çıkmışsın canım, sadece birkaç kilo fazlan var bu durumda.Sabah bende tartildim.
Ikı bardak su içmiş ve giysili 73,7 çıktı.
Zalim hayat 75 'den sonra 73.7 ye de sevindim ya
Helal sana balım, çok yakındır 6ları görmen, Allahım darısı başıma olsun inşallah.Balım sıkı dur, şuan sana yazmadan bi daha tartıldım 73.5 çıktı, uçuyorum adeta sevinçten
Biz bu hallere düşecek adam mıydık
6 rakamının şifrelerini ne zaman çözecez çiçeğim sıkılmadık mı 7den
Senin boy farkını da unutmamak lazım canım, çok hızlı bir şekilde hedefine ulaşırsın.Yaaa sen bir de 64-62 bandına inmiş kadındin
Ben yine en fazla 66 gördüm
Ama yüzüm düşsün istemiyorum
Biraz kalktı şimdi 75 leri tekrar görünce
69.9 kafi
Hadi yine iyisin benden 200 gram daha hafifsin.
Bende yüzme için tahlil işlerini hallettim.Günaydın ballar, çok güzel bir gün olsun inşallah.
Sabah şeytana uymadan güzel bir kahvaltı yapıldı bakalım, inşallah tüm gün de böyle geçer. Bugün reformer pilates için görüşmeye gideceğim, başlamak için sabırsızlanıyorum :)
ben bir türlü yüzme kursu bulamadım canım yaaa, senin adına çok sevindimBende yüzme için tahlil işlerini hallettim.
Bir sağlık raporu kaldı
Aman canım bozmayalım, ufak tefek kaçamaklar olur, hatta çekirdek azsa kaçamak bile sayılmayabilir. Sabah kilo bildirimini heyecanla bekleyeceğimKizcelerim 3 gündür menü yazmadım diye sakın diyeti bozdum falan sanmayınufak çekirdek kaçamağı dışında devam ediyorum. Yarında kilo bildirimi yapacağım
Hayırlı olsun cnmKendimle ilgili bilgi vereyim ballar, ben bugün reformer pilatese kayıt oldum, haftaya başlıyorum, iki gün gideceğim. Bir de diyetisyenle görüştüm, eğer o listeyle kilo verirsem mucize olacak. Bana göre yazdıkları çok fazla gibi ama harfiyen uygulayacağım bakalım nasıl olacak.