70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

16 Haziran Perşembe menüsü

12.00 kahvaltı
Sucuklu yumurta (1 yumurta, birkaç parça sucuk), 2 kaşık yoğurtlu patlıcan, 2 dilim beyaz peynir, 3 yeşil zeytin, çeyrek avakado, 2 dilim tam buğday ekmeği, şekersiz çay.

17.30 ara
2 kaşık yoğurt, 2 kaşık meyveli müsli.

18.30 akşam
3 kaşık pirinç pilavı, 4 kaşık tavuk sote, havuç ve lahana salatası, 1 dilim ekmek.

Su 1.5 lt
Spor yok

Hayırlı olsun cnm 😍 diyetisyen senin genel durumuna göre diyet vermiştir. Yağdan gitsin, kas kaybı yaşama diye güzel bir liste hazırlamıştır diye düşünüyorum..aç kalmadan doya doya zayıflatacak seni 🎉🎉
Sağol canım, O da öyle söyledi, kas kaybı yaşamak iyi olmaz yağdan gitsin dedi. Zaten öncesinde ölçüm yaptı, her hafta ölçecek. Bakalım ilk hafta sonucu ne gelecek çok merak ediyorum.

Kizcelerim saçımı boyadım malum kuaförler artık lüks oldu 😃 duşa girmeden menümü yazayım, sonra çalışmam gerekiyor.

16.06 menüsü
10:00 kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
2 dilim tereyağlı ballı reçelli ekmek
1 sekersiz çay

13:30 1 sekersiz duble türk kahvesi + 3 küçük lokum

20:30 1 kase yeşil mercimek
4 adet incik
5yk patates salatası
1 bardak ayran

2 lt su
Spor yok

Kizcelerim saçımı boyadım malum kuaförler artık lüks oldu 😃 duşa girmeden menümü yazayım, sonra çalışmam gerekiyor.

16.06 menüsü
10:00 kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
2 dilim tereyağlı ballı reçelli ekmek
1 sekersiz çay

13:30 1 sekersiz duble türk kahvesi + 3 küçük lokum

20:30 1 kase yeşil mercimek
4 adet incik
5yk patates salatası
1 bardak ayran

2 lt su
Spor yok
Hayrisim yeni saçını güle güle kullan balım 😘

Afiyet olsun menünü beğendim, sadece tartı öncesi mercimek şişkinlik yapabilir, bir de geç saate kalmış bugün yemeğin canım.

Hayrisim yeni saçını güle güle kullan balım 😘

Afiyet olsun menünü beğendim, sadece tartı öncesi mercimek şişkinlik yapabilir, bir de geç saate kalmış bugün yemeğin canım.
Songülüm babamı bekledik bu akşam, yoksa çok erken kapatıyorum günü. Tartı öncesi kötü oldu ama sağlık olsun diyorum 🤭

Kızlar napiyosunuz zayıflıyor musunuz🥺
Birsuru eksiler gördüm birsuruuuu🥺 hani beraber şişko kalacaktık napiyosunuz sizzz :cry:

Neyse canım ben de dün gece aç yattım çok iyi geldi valla. Bu gece kahve içtim aç degilim😬

Yetişcem ben de size inşallah şaka bi yana Cook sevindim güzel eksiler görmüşsünüz yol daha uzun daha da güzel olcak inşallah🤩

Merhabalar Ballarımmmm

Geçen haftaki adım sayım
896BAB9B-A6E9-4312-8DA1-1CA03E9BEB4B.jpeg

Ve bugün itibariyle güncel kilom

F34F9CE2-F6B8-4EB6-B086-5DDF4B20D587.jpeg

Kizcelerim bizim evdeki tartıda pil yoktu, kardesimlerde tartildim ama sabah evde olmadıkları için sabah kahvaltisini yapmış şekilde ve giysilerle tartilmak durumunda kaldım. Güncel kilom 73.10, ilk diyete başladığımda 74.15 kg idi. Giden 1.05 kg.
:KK9::KK9: Süperrrrrsin Hayrişim. Normalde çok daha fazladır eksin :KK9:
Kendimle ilgili bilgi vereyim ballar, ben bugün reformer pilatese kayıt oldum, haftaya başlıyorum, iki gün gideceğim. Bir de diyetisyenle görüştüm, eğer o listeyle kilo verirsem mucize olacak. Bana göre yazdıkları çok fazla gibi ama harfiyen uygulayacağım bakalım nasıl olacak.
harika SonGÜLümmm. Bizde kızımla bugün bir spor salonuna bakacağız. 🥰 hepimiz hayalimizdeki o fit kızlara kavuşacağız. Bu yıl halk oyunlarında 70 öğretmenden 55 i bayandı ve bu bayanlar içinde en fazla 5 i kiloluydu. Gelecek yıl o 5 içlnde olmak is te mi yo rum…
Kizcelerim günaydın, 17.06 güncel kilom 71.65 pazar günü 73.05 ti sanırım. Giden 1.4 kilo 😍
:KK9: :KK9: :KK9:
Kızlar 73.5 kiloyum.
75 çıkmıştım geçen hafta.

Hedefim haftaya 72.9 olsun.
600 gram .
Harikasın Sudemimmmm. :KK9: :KK9: :KK9:
Kızlar napiyosunuz zayıflıyor musunuz🥺
Birsuru eksiler gördüm birsuruuuu🥺 hani beraber şişko kalacaktık napiyosunuz sizzz :cry:

Neyse canım ben de dün gece aç yattım çok iyi geldi valla. Bu gece kahve içtim aç degilim😬

Yetişcem ben de size inşallah şaka bi yana Cook sevindim güzel eksiler görmüşsünüz yol daha uzun daha da güzel olcak inşallah🤩
Ya yirim seni minnak civcivim seniiiii 🥰

:KK9::KK9: Süperrrrrsin Hayrişim. Normalde çok daha fazladır eksin :KK9:

harika SonGÜLümmm. Bizde kızımla bugün bir spor salonuna bakacağız. 🥰 hepimiz hayalimizdeki o fit kızlara kavuşacağız. Bu yıl halk oyunlarında 70 öğretmenden 55 i bayandı ve bu bayanlar içinde en fazla 5 i kiloluydu. Gelecek yıl o 5 içlnde olmak is te mi yo rum…

:KK9: :KK9: :KK9:

Harikasın Sudemimmmm. :KK9: :KK9: :KK9:

Ya yirim seni minnak civcivim seniiiii 🥰
Sen de mi be hemsom sen de mi hepiniz mi eriyosunuz🥺
:KK70: :KK70:
Bu aralar saldım maalesef dengelemye çalışıyorum ama sonumuz ne olur bilemem. Neyse bi süre sonra ben de katılmak inşallah toplaniriz. Siz o zamana kadar az daha verin sıkılasin ama salmak yok:KK6::KK6:
Bu arada spor salonu fikri de güzelmiş 😚

X