Sağol canım, O da öyle söyledi, kas kaybı yaşamak iyi olmaz yağdan gitsin dedi. Zaten öncesinde ölçüm yaptı, her hafta ölçecek. Bakalım ilk hafta sonucu ne gelecek çok merak ediyorum.Hayırlı olsun cnmdiyetisyen senin genel durumuna göre diyet vermiştir. Yağdan gitsin, kas kaybı yaşama diye güzel bir liste hazırlamıştır diye düşünüyorum..aç kalmadan doya doya zayıflatacak seni
Çok güzel sonuclar alacaksın cnmSağol canım, O da öyle söyledi, kas kaybı yaşamak iyi olmaz yağdan gitsin dedi. Zaten öncesinde ölçüm yaptı, her hafta ölçecek. Bakalım ilk hafta sonucu ne gelecek çok merak ediyorum.
Hayrisim yeni saçını güle güle kullan balımKizcelerim saçımı boyadım malum kuaförler artık lüks olduduşa girmeden menümü yazayım, sonra çalışmam gerekiyor.
16.06 menüsü
10:00 kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
2 dilim tereyağlı ballı reçelli ekmek
1 sekersiz çay
13:30 1 sekersiz duble türk kahvesi + 3 küçük lokum
20:30 1 kase yeşil mercimek
4 adet incik
5yk patates salatası
1 bardak ayran
2 lt su
Spor yok
Ağzın bal yesin canım, inşallah iyi gelirÇok güzel sonuclar alacaksın cnmreformerla birlikte manken gibi olacaksın...
Songülüm babamı bekledik bu akşam, yoksa çok erken kapatıyorum günü. Tartı öncesi kötü oldu ama sağlık olsun diyorumHayrisim yeni saçını güle güle kullan balım
Afiyet olsun menünü beğendim, sadece tartı öncesi mercimek şişkinlik yapabilir, bir de geç saate kalmış bugün yemeğin canım.
Yüzme en iiyisi zaten canım. Ben bu yıl belediyenin neleri var bakmadım, geçen sene de pek bişey yoktu.Songül reformer bizim burda belediyenin spor kompleksinde de var.
Önce yüzmeyi halledeyim.
Belki ona da geçerim
Canın sağolsun hayrisim. Tahmin ettim istem dışı olduğunu.Songülüm babamı bekledik bu akşam, yoksa çok erken kapatıyorum günü. Tartı öncesi kötü oldu ama sağlık olsun diyorum
Maşallah canım çok güzel gitmiş, hemen 6lara gelirsin senKizcelerim günaydın, 17.06 güncel kilom 71.65 pazar günü 73.05 ti sanırım. Giden 1.4 kilo
Süper eksi görmüşsün canım tebrik ederimKızlar 73.5 kiloyum.
75 çıkmıştım geçen hafta.
Hedefim haftaya 72.9 olsun.
600 gram .
Kizcelerim bizim evdeki tartıda pil yoktu, kardesimlerde tartildim ama sabah evde olmadıkları için sabah kahvaltisini yapmış şekilde ve giysilerle tartilmak durumunda kaldım. Güncel kilom 73.10, ilk diyete başladığımda 74.15 kg idi. Giden 1.05 kg.
harika SonGÜLümmm. Bizde kızımla bugün bir spor salonuna bakacağız.Kendimle ilgili bilgi vereyim ballar, ben bugün reformer pilatese kayıt oldum, haftaya başlıyorum, iki gün gideceğim. Bir de diyetisyenle görüştüm, eğer o listeyle kilo verirsem mucize olacak. Bana göre yazdıkları çok fazla gibi ama harfiyen uygulayacağım bakalım nasıl olacak.
Kizcelerim günaydın, 17.06 güncel kilom 71.65 pazar günü 73.05 ti sanırım. Giden 1.4 kilo
Harikasın Sudemimmmm.Kızlar 73.5 kiloyum.
75 çıkmıştım geçen hafta.
Hedefim haftaya 72.9 olsun.
600 gram .
Ya yirim seni minnak civcivim seniiiiiKızlar napiyosunuz zayıflıyor musunuz
Birsuru eksiler gördüm birsuruuuuhani beraber şişko kalacaktık napiyosunuz sizzz
Neyse canım ben de dün gece aç yattım çok iyi geldi valla. Bu gece kahve içtim aç degilim
Yetişcem ben de size inşallah şaka bi yana Cook sevindim güzel eksiler görmüşsünüz yol daha uzun daha da güzel olcak inşallah
Sen de mi be hemsom sen de mi hepiniz mi eriyosunuzSüperrrrrsin Hayrişim. Normalde çok daha fazladır eksin
harika SonGÜLümmm. Bizde kızımla bugün bir spor salonuna bakacağız.hepimiz hayalimizdeki o fit kızlara kavuşacağız. Bu yıl halk oyunlarında 70 öğretmenden 55 i bayandı ve bu bayanlar içinde en fazla 5 i kiloluydu. Gelecek yıl o 5 içlnde olmak is te mi yo rum…
Harikasın Sudemimmmm.
Ya yirim seni minnak civcivim seniiiii