70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Evet cnm kavunlar üçgen dilim küçüktü. Karpuzu benim oğlana kesmiştim ama o yemeyince ziyan olmasın diye mecbur yedim ,🙈 gece bahçedeki kirazdan topladık, onu da yemiş bulundum. Normalde dikkat ediyorum cnm.
Zaten çocuklardan kalan ziyan olmasın diye neleri yiyip yuttuk 😂😂

Aynen songülüm şu an bir günüm bir günümü tutmuyor gercekten ruh halim değişik. Duygularım darmadağın anlayamaazsiin diye bi şarkı vardı sanki tam o işte:KK70:
Aşırı abartmadan kendini şimdilik kısma canım çünkü seni çok iyi anlıyorum 😂😂 yoksa yeterince anlamıyor muyum 😂😂

12 Haziran Pazar menüsü

11.00 kahvaltı
1 kaşık menemen, 1 kaşık salçalı sosis, 1 kaşık dilimli karışık zeytin, yarım ince dilim tulum, 1 dilim beyaz ekmek, şekersiz çay.

15.00 ara
3 kaşık yoğurt, 2 kaşık yulaf, çeyrek elma, yarım muz, 2 tatlı kaşığı fıstık ezmesi karışımı.

18.15 akşam
1 küçük kase taze barbunya, 1 kase kaşarlı domates çorbası, 1 tane sinitzel, 2 dilim ekmek.

Bu saatten sonra ancak çay içerim.
Su şimdilik 1.5 lt
9000 adım, tek seferde yaptığım yürüyüş.(akşam yürüyüşüne de çıkacaktım ama regl oldum, ağrıdan yatıyorum)

Kizcelerim iyi akşamlar 🙈

12.06 menüm

9:30 kahvaltı 1 şekersiz cay
1 dilim tereyağlı ballı ekmek
1 kk peynir
2 haşlanmış yumurta
Domates, salatalık

12:30 1 sade türk kahvesi

17:00 1 kase mercimek çorbası
150 Gr kadar fırında soslu tavuk
Salata
1 bardak ayran

1,5 lt su, içmeye devam ediyorum
Spor yok

12.06 menüm

1 kk peynir
2 haşlanmış yumurta
Domates, salatalık

Salata
1 bardak ayran

Spor yok
Balımmmm bu nasıl muhteşem bir menü, biz bu yola baş koymuşuz çok belli :KK60:

12.06 menüm

1 kk peynir
2 haşlanmış yumurta
Domates, salatalık

Salata
1 bardak ayran

Spor yok
Hem maşallah Hayriş bi acildin pir acildin yemin ediyorum ne cevherler varmis sende😂 Allahim darısı bana olsun denemelere devam ediyorum ama dur bakalim😂 mesela bu gece bisey yemeden uyucam en son dondurma yedim bikac saat önce😁

Civcivin dondurmasız bir yaz geçirmesini beklemiyoruz zaten :KK70: :KK70:

Haha evet Balım ama eskisi kadar tat alamıyorum ya şimdi cok yediğim için olsa gerek.. diyet yaparken sadece haftada bir ve az yiyodum ne tatlı geliyodu 😬 yine o kıvama gelmek hedefim

Hem maşallah Hayriş bi acildin pir acildin yemin ediyorum ne cevherler varmis sende😂 Allahim darısı bana olsun denemelere devam ediyorum ama dur bakalim😂 mesela bu gece bisey yemeden uyucam en son dondurma yedim bikac saat önce😁

Haha evet Balım ama eskisi kadar tat alamıyorum ya şimdi cok yediğim için olsa gerek.. diyet yaparken sadece haftada bir ve az yiyodum ne tatlı geliyodu 😬 yine o kıvama gelmek hedefim
Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik cnm benim için en büyük sıkıntı diyet psikolojisine girebilmek. Çok zorlandım, 1.5 yıldır hep erteledim. sonngulen sonngulen Songülüm hadi demese yine baslayamazdim. Spora eriniyorum ama ona da başlayacağım. Hatta çok uzun zamandır reformer planım vardı, onu hayata geçirmek istiyorum. 💃

Balımmmm bu nasıl muhteşem bir menü, biz bu yola baş koymuşuz çok belli :KK60:
Cnm önceden tüm gün güzel bir diyet yapip akşamları ne varsa yiyordum. Bu kez iradeli davranabildim 🙈 yemedikce insanın canı da çekmiyor sanırım, iki gündür tatlı aramıyorum.

Haftada bir olunca önüne ödül koyulmuş tavşan misaliydik canım, benim de simit günüm vardı :dondurma: ne güzel de kilo veriyorduk o zaman. Sporlar yürüyüşler sağlam menüler, efsaneydik. sınavdan sonra son hız geleceksin canım :KK19:

Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik cnm benim için en büyük sıkıntı diyet psikolojisine girebilmek. Çok zorlandım, 1.5 yıldır hep erteledim. sonngulen sonngulen Songülüm hadi demese yine baslayamazdim. Spora eriniyorum ama ona da başlayacağım. Hatta çok uzun zamandır reformer planım vardı, onu hayata geçirmek istiyorum. 💃
İyi ki hadi demişim öyleyse canım, bak ne güzel birlikte başladık yine. Sporu da yakın zamanda dahil edersin diye düşünüyorum. Bu arada ben de reformer istiyorum ve bir yerle görüştüm, hatta iyi hissedersem bugün de bir yerle görüşmeye gideceğim hem de hemen evimin dibinde. İnşallah fiyat olarak da uygundur da hemen başlarım. Ama reformer zayıflamak için değil şekillenmek için faydalıymış, belki sen de biliyorsundur o yüzden diğer sporlardan da zayıflamak için yapmamız lazım.
Cnm önceden tüm gün güzel bir diyet yapip akşamları ne varsa yiyordum. Bu kez iradeli davranabildim 🙈 yemedikce insanın canı da çekmiyor sanırım, iki gündür tatlı aramıyorum.
Ben de öyle oldum canım çok şükür. Eşim aklıma getirmese çok bir şey çekmiyor canım. Dün yürüyüşten dönerken canım çok tatlı istedi (regl olmaya başlamışım yürüyüşte) eve gelince yoğurtlu elmalı karışım yapıp yedim iyi geldi. İlk zamanlar biraz tatlıdan uzak durabilirsek diyete de daha kolay alışırız belki balım.

İyi ki hadi demişim öyleyse canım, bak ne güzel birlikte başladık yine. Sporu da yakın zamanda dahil edersin diye düşünüyorum. Bu arada ben de reformer istiyorum ve bir yerle görüştüm, hatta iyi hissedersem bugün de bir yerle görüşmeye gideceğim hem de hemen evimin dibinde. İnşallah fiyat olarak da uygundur da hemen başlarım. Ama reformer zayıflamak için değil şekillenmek için faydalıymış, belki sen de biliyorsundur o yüzden diğer sporlardan da zayıflamak için yapmamız lazım.

Ben de öyle oldum canım çok şükür. Eşim aklıma getirmese çok bir şey çekmiyor canım. Dün yürüyüşten dönerken canım çok tatlı istedi (regl olmaya başlamışım yürüyüşte) eve gelince yoğurtlu elmalı karışım yapıp yedim iyi geldi. İlk zamanlar biraz tatlıdan uzak durabilirsek diyete de daha kolay alışırız belki balım.
Cnm birkaç ay önce reformer fiyatları çok uygundu. Şimdi ne kadar arttı bende bilmiyorum. Zayiflamaktan ziyade sıkılaşmak için istiyorum cnm, kalan zamanlarda Leslie falan yaparım diye düşündüm. Birde benim basen Konya ovası gibi biliyorsun, o kısmı eritmek için bölgesel çalışmak şart. 🙈

Cnm birkaç ay önce reformer fiyatları çok uygundu. Şimdi ne kadar arttı bende bilmiyorum. Zayiflamaktan ziyade sıkılaşmak için istiyorum cnm, kalan zamanlarda Leslie falan yaparım diye düşündüm. Birde benim basen Konya ovası gibi biliyorsun, o kısmı eritmek için bölgesel çalışmak şart. 🙈
Aynı dertten muzdaribiz balım, benim de basen kalça o biçim. Diğer bölgeler de zayıf değil ama o ikisi fena, benim sorduğum hocanın dersi aylık 480 tl, eğer 3 aylık alırsam 430 tl olacak. Ama o biraz uzak sayılır, yani yürüme mesafesi ama çok yakın değil, bugün soracağım yer hemen evimin karşı sokağı tarzında bir yer. İki yerde de çalışmayı yaptıracak olan kişi pilates hocası değil, fizyoterapist. o yüzden de çok hevesliyim bakalım. Sen de en yakın zamanda bir sor bakalım, ben hemen başlamak istiyorum.

13 Haziran Pazartesi menüsü

11.00 kahvaltı
çift lavaşla tulumlu tost, iki domates, şekersiz çay.

17.00 ara
1 avuç tropikal meyve kurusu.

18.40 akşam
yarım tabak bulgur pilavı, 4-5 parça haşlanmış et, 1 kase çoban salata, 1 dilim ekmek.

19.30 ara
Şekersiz çay, birkaç parça meyve kurusu

su 2,5 ltden fazla
spor 8000 adım (tek seferde)

X