70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Tamam balım, cuma ve cumartesi şeklinde hareket de edebiliriz.

Yorumun için cookkk teşekkür ederim inşallah hep beraber veririz canım, kurtulalım artık

Çok şükür canım güzel başladık. Menü yazmak insanı frenliyor

Menünü ve adımlarını çok beğendim, su da muhteşem
Afiyet olsun canım, belli bir saatten sonra yememek çok önemli, malesef ben de menulerimi yazdıktan sonra gece yatmadan bazı şeyler ağzıma attım sonra da pişman oldum

Menünü genel olarak beğendim balım
Afiyet olsun canım bu menü daha güzel olmuş ama suyu arttırıp bir de hareket eklersen tadından yenmez

Songülüm masa basinda çok uzun saatler kaldım bu hafta. O nedenle spora hiç zamanım ve enerjim kalmadı. Dediğin gibi spor ve biraz daha su ile kısa sürede kilolara elveda derim diye düşünüyorum. Boğazımı tutmayı başardım 2 gündür. Bugünde masallahim var diyeyim, dikkat ediyorum...

Kilo bildirimi

6 Haziran 81.4
10 Haziran 80.3
Fark 1.1 kg

Başlangıç için iyi gibi, daha dikkatli olursam daha da güzel gidecektir
Songülümmmmm süper bir başlangıç bu tebrikler
Cnm bilseydim bugün kilomu tartardim. Yarın tartıp yazarım buraya..sonrasında cuma devam ederim.
biz de yarın yazarız Hayrişim, çok iyi gidiyorsun bu arada, takipteyim

Cnm bilseydim bugün kilomu tartardim. Yarın tartıp yazarım buraya..sonrasında cuma devam ederim.

Olsun kızlar siz de yazarsınız ilerleyen günlerde. Zamanımız bol

Ben bugün çok yedim ama napalim öğrencinin günahı olmaz diyelim stresi yemekten çıkarmaktan vazgeçmem lazımm.... aşırı tatli istedi canim

Kizcelerim coook açım.... Aç aç girdim yatağa. Aklımda bir sürü abur cubur...

10.06 menüsü:
9:30 kahvaltı: 1 dilim tereyağlı ballı ekmek
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1/2 kk kaşar peyniri
1 fincan şekersiz çay

Saat 12:30 sekersiz duble sade türk kahvesi

15:30 2/3 kase yoğurt
Kapama - 2 tavuk but , 4 tepeleme YK kadar pilavından ekledim
1 sade soda

21:30 şekersiz duble türk kahvesi

2 lt ye yakın su
Spor yok.

Civcivim benimde aklımda hep abur cubur var. Bu akşam canım inanılmaz gofret istedi mesela... Off off

Canim çok erken kapatmissin günü ama ya 17 falan yapsak sunu olmaz mi başlangıç için hatta 18 bile olabilir.
Şimdiden bu kadar aç kalırsan ilerde kilon durabilir biliyorsun.

Ama dün sağlam kalori yağ yaktın orası kesin.bu hafta sağlam eksi gelecek belli

Kizcelerim iyi geceler;

11.06 menüm;
11:00 kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 dilim tereyağlı ballı ekmek
1 kk süzme peynir
1 /2 kk kaşar peyniri
Domates
5 dilim kavun

16:00 1 kase kuru fasulye
1/2 kase yoğurt
Çok küçük 1 dilim karpuz
1 elmalı soda

17:00 1 haşlanmış mısır

21:00 1 kase kiraz

2 lt ye yakın su
Spor yok

Hadi bakalım balım her hafta birer birer gidecek inşallah
İnşallah balım
Tamam canım öyle yaparız
Tebrikler canımmm
Teşekkür ederim balım

Çok teşekkür ederim aslım

Kuzum 1.5 ay daha senin arada bir kaçırmana ses çıkarmak yok ama ondan sonra gelsin cezalar
Canım afiyet olsun aşırı güzel bir menü ama günü çok erken kapatmissin. Sanırım her gün böyle olmaz, yakında spor da göreceğiz inşallah burda
Yok karnına rağmen bu eksi muhteşem hayrisim, çok yakındır 6lari görmen
Canım afiyet olsun, kavunlar üçgen dilim galiba, yoksa 5 dilim çok fazla. Bu menüde meyve porsiyonu fazla olmuş, özellikle gece meyve yemen de iyi olmamış, gece şekerin yağa dönmesi gibi bir şey vardı yanılmıyorsam.

Evet cnm kavunlar üçgen dilim küçüktü. Karpuzu benim oğlana kesmiştim ama o yemeyince ziyan olmasın diye mecbur yedim , gece bahçedeki kirazdan topladık, onu da yemiş bulundum. Normalde dikkat ediyorum cnm.

Çok iyi canım ac karna ve çıplak tartılsan demek ki daha az cikcaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…