- 11 Şubat 2016
- 3.945
- 18.281
Biricik hemşom, bal hemşom sende sınavdan sonra bizimle olacaksın en güzel moralinle. O zaman kim tutar biziiiiiiSen de mi be hemsom sen de mi hepiniz mi eriyosunuz
Bu aralar saldım maalesef dengelemye çalışıyorum ama sonumuz ne olur bilemem. Neyse bi süre sonra ben de katılmak inşallah toplaniriz. Siz o zamana kadar az daha verin sıkılasin ama salmak yok
Bu arada spor salonu fikri de güzelmiş
2 ileri 1 geri benimki balımKızlar napiyosunuz zayıflıyor musunuz
Birsuru eksiler gördüm birsuruuuuhani beraber şişko kalacaktık napiyosunuz sizzz
Neyse canım ben de dün gece aç yattım çok iyi geldi valla. Bu gece kahve içtim aç degilim
Yetişcem ben de size inşallah şaka bi yana Cook sevindim güzel eksiler görmüşsünüz yol daha uzun daha da güzel olcak inşallah
Adımlar için tebrik ederim balım, önceki kilon neydi hatırlayamadım ama belli ki vermişsin. İnşallah artık 7li rakamları da görmeyiz.Merhabalar Ballarımmmm
Geçen haftaki adım sayım
Eki Görüntüle 3086503
Ve bugün itibariyle güncel kilom
Eki Görüntüle 3086504
Songül balım benimde salı günü kız kardeşim ve yeğenlerim geldiKızlar ben bu hafta listeme uyamadım sanırım bu hafta sonu da pek uyamam ama dikkat etmeye çalışacağım. Yarın yine ablamlara gideceğim, son günlerimizi birlikte geçirmeye çalışıyoruz. Haftasonu pek gelemem yani, onlar tamamen gidince kaçamaksız bir şekilde hep burda olacağım en azından. Hepinizi öpüyorum ballar.
Songülüm bende teyzemlere geçtim pek dikkat edemedim bu hafta. Kilo bildiriminde bulunmamıştım. Geçen hafta 71.65 kg dım bu hafta 71.15 kg; fark 0.5 kg. Artık daha dikkat edip düzenli menü paylaşacağım. Bu akşam düğüne gidince orda da kola kuru pasta gömdüm... Yarından itibaren yeniden menü paylaşımına başlıyorumKızlar ben bu hafta listeme uyamadım sanırım bu hafta sonu da pek uyamam ama dikkat etmeye çalışacağım. Yarın yine ablamlara gideceğim, son günlerimizi birlikte geçirmeye çalışıyoruz. Haftasonu pek gelemem yani, onlar tamamen gidince kaçamaksız bir şekilde hep burda olacağım en azından. Hepinizi öpüyorum ballar.
Hayırlı olsun cnm
Sağol HayrisimHayırlı olsun cnm
Canim maşallah 5 kilo verdin nerdeyse.Kızlar kilo bildirimi yapan olmamış ben yapayımbu hafta regl oldum. Tartıdan emin olmadığım için 2 ayrı tartı ile tartıldım. Biri 70.10 kg diğeri ( yeni aldığım) 71 kilo gösterdi. Bu nedenle 71 kiloyu dikkate alıyorum. Bundan sonraki tarti bildirimlerinde yeni tartimi kullanacağım.
Cnm kullandığım tartı 4 senelik falandı. Bir süre pilsiz köşede beklediği için çok içime sinmiyordu. Şimdi Arzum colorfit pilsiz tartı aldım. Yağ kas ölçümü yapmıyor ama yorumları oldukça iyiydi.Sağol Hayrisim
Canim maşallah 5 kilo verdin nerdeyse.
Yeni tartin yağ kas filan mı ölçüyor?
Eski tartin gramlari bile tartiyordu.
Sen nasılsın evden çalışmaya devam mı?
Çok iyi gitmiş cnm, TebriklerKızlar kilo bildirimi yapayım.
Geçen hafta tartilmadim.
Dün 75. 2
Bugün 74.9
Dünden bugüne -300 gram.
Dün 10.012 adım attım.
İBB nin sana yakın tesisine kaydol.Çok iyi gitmiş cnm, Tebriklerbende artik spora başlayabilsem keşke..