70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Biricik hemşom, bal hemşom sende sınavdan sonra bizimle olacaksın en güzel moralinle. O zaman kim tutar biziiiiii

2 ileri 1 geri benimki balım

Yani ben hala şişkoyum, hatta sen gelene kadar keşke sana yetişsem

Kızlar ben bu hafta listeme uyamadım sanırım bu hafta sonu da pek uyamam ama dikkat etmeye çalışacağım. Yarın yine ablamlara gideceğim, son günlerimizi birlikte geçirmeye çalışıyoruz. Haftasonu pek gelemem yani, onlar tamamen gidince kaçamaksız bir şekilde hep burda olacağım en azından. Hepinizi öpüyorum ballar.

Songül balım benimde salı günü kız kardeşim ve yeğenlerim geldi Bu sebeple uğrayamadım günlüğümüze. Elimizden geldiğince dikkatli beslenmeye devam edelim
Balım ben yine 80 leri görmeye başlamıştım maalesef. Bu sebeple verdiğim gram bile olsa seviniyorum

Songülüm bende teyzemlere geçtim pek dikkat edemedim bu hafta. Kilo bildiriminde bulunmamıştım. Geçen hafta 71.65 kg dım bu hafta 71.15 kg; fark 0.5 kg. Artık daha dikkat edip düzenli menü paylaşacağım. Bu akşam düğüne gidince orda da kola kuru pasta gömdüm... Yarından itibaren yeniden menü paylaşımına başlıyorum

Kizçelerim 26.06.2022 menüsü;
10:30 kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 dilim tereyağlı ballı ekmek
Domates salatalık
1 kk diyet süzme peynir

14:30 1/3 ekmek arası köfte
1/2 Menü patates kızartması
1/2 küçük ayran

21:30 1 kase yoğurtlu müsli
2 üçgen dilim karpuz

Çok az su icebildim, içmeye devam ediyorum
15400 adım ( sahilde yürüdüm)

Kizçelerim burası sessiz kalmış
28.06 menüsü - 10:00 kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 şekersiz çay
1 üçgen dilim karpuz

14:30 3 tepeleme YK yoğurt
2 tepeleme yemek kaşığı müsli

20:00 1 kase mercimek corbasi
1 kase yoğurt
1 fırın tavuk baget + 4 YK pilav ( kapamanin pilavı)
Salata
1 şekersiz duble türk kahvesi

22:45 1/2 salatalık

1.5 lt su
Spor yok.

Kızlar kilo bildirimi yapan olmamış ben yapayım bu hafta regl oldum. Tartıdan emin olmadığım için 2 ayrı tartı ile tartıldım. Biri 70.10 kg diğeri ( yeni aldığım) 71 kilo gösterdi. Bu nedenle 71 kiloyu dikkate alıyorum. Bundan sonraki tarti bildirimlerinde yeni tartimi kullanacağım.

Hayırlı olsun cnm
Sağol Hayrisim
Canim maşallah 5 kilo verdin nerdeyse.
Yeni tartin yağ kas filan mı ölçüyor?
Eski tartin gramlari bile tartiyordu.

Sen nasılsın evden çalışmaya devam mı?

Sağol Hayrisim

Canim maşallah 5 kilo verdin nerdeyse.
Yeni tartin yağ kas filan mı ölçüyor?
Eski tartin gramlari bile tartiyordu.

Sen nasılsın evden çalışmaya devam mı?
Cnm kullandığım tartı 4 senelik falandı. Bir süre pilsiz köşede beklediği için çok içime sinmiyordu. Şimdi Arzum colorfit pilsiz tartı aldım. Yağ kas ölçümü yapmıyor ama yorumları oldukça iyiydi.
Evden çalışmaya devam cnm, şimdilik sıkıntısız devam ediyorum.

Çok iyi gitmiş cnm, Tebrikler bende artik spora başlayabilsem keşke..
İBB nin sana yakın tesisine kaydol.
İster gündüz ister akşam seansları olan çok güzel sporlar var.
Reformer pilates bile var hatta.
Ama her tesiste yok.
Tesisin kapasitesine göre imkanları ölçüsünde farklı sporlar oluyor.

Ballar az çok biliyorsunuz ablamın taşınma süreci vardı, hem onla vakit geçirmek için hem de yardım etmek için ordaydım. Onları yolcu ettik artık, bundan sonra hep evimdeyim (haftasonları gitmek de yok artık) ve tabiki burdayım. Tekrar menü yazmaya da başlayacağım. Burdaki mesajlara da akşam bakacağım inşallah. Öpüyorum hepinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…