70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Günaydın cnmmmm çok güzel bir gün olsun inşallah... Oğlanı kreşe gönderdim.
Bu sabah yeniden tartıldım, 74.15 kg ile diyetime başlıyorum artık
Süpersin canım, ben de geçen gün tartılmıştım, 81.4 idi, ondan beridir tartılmıyorum. İlk bildirim gününü heyecanla bekliyorum bakalım ne kadar gidecek ilk hafta. İnşallah hemen 79lu bir rakam görürüm.

İnşallah cnm ilk kilolar ödemle karışık olduğundan dolayı çok daha kolay gidiyor. Birde tartıda ne gördüğünden çok aynada ne gördüğün önemli sanırım. İnternette çok kilo vermese bile spor ile muazzam incelme yaşayan kişileri gördükçe buna daha çok inanıyorum. Önceliğim kilo vermek ama asıl istediğim sağlıklı görünmek ve incelmek.

Ben de ilk haftayı biraz yüksek bekliyorum canım hayırlısı. dediğin gibi görüntü çok daha önemli, fit ve sağlıklı görünmek en güzeli. Ben şimdi çok ağır olduğum için yürüyüş yapıyorum sadece, biraz hafiflemeye başlayınca diğer sporlara başlarım. Senin nasıl gidiyor, dikkat etmeye başladın mı.

Bugün itibari ile diyetime başladım cnm, spor yapamam diye düşünüyorum ama akşama belki Leslie yapmaya çalışırım. İlaçlarımı bıraktığım ve çok kilo aldığım için sıkıntılarım arttı...yavaş yavaş tempomu artiracagim. Önceliğim pis bogazligimdan kurtulmak bugün ciddi anlamda nefsimle savaş halindeyim..

Balım ben 1.5 ay daha olmadığım için yorum yapmam doğru olur mu bilmiyorum ama cumadan yana bi tarafim mübarek gün

Çoğunluğa uyarım hiç sıkıntı yok cumartesi derseniz o da olur
Vaaayy menüler başlamış afiyet olsun balimm

birmuhendisanne ben de kendimle mücadele ediyorum demin açlıktan mideme ağrılar girdi o kadar alışmışım ki 10 dk da bir bisey yemeye

Azcık ekmekle zeytin falan yedim de biraz iyi oldum şimdi de bi Türk kahvesiyle noktayı koycam öğlen ögunune

Kuzum markete gittim, kasanın yanina mini buzdolabı koymuslar; içinde ekler, kadife kek, baklava vs var... Ay dedim alsam..almadan döndüm. İlk günü kazasız belasiz kapadım., 21.00 gibi menümü yazarım.

Birkaç güne kadar alışırsın canım, ilk günler zor gelecektir. Bana da bu sefer tam tersi oldu, canım hiç şekerli bir şey istemiyor mesela. Çok güzel geçiyor birkaç gündür umarım hep böyle gider.

ilaçların ne içindi canım, neden bıraktın. tedavin mi bitti. Spora da mutlaka başlamak lazım aslında ama biraz zaman verebiliriz kendimize.

tamam canım kızlar da fikirlerini belirtince netleştiririz.

Menülere başlayınca kendimi frenliyorum canım, aklıma bir şey gelince bunu menüye yazamam diye diye yemek planı yapıyorum

Masa başında oturduğun için beyin sürekli bir şeyler istiyor, sağlıklı kuruyemişler falan al balım yanına, hem diyete hem sınava faydası olsun

Kuzum markete gittim, kasanın yanina mini buzdolabı koymuslar; içinde ekler, kadife kek, baklava vs var... Ay dedim alsam..almadan döndüm. İlk günü kazasız belasiz kapadım., 21.00 gibi menümü yazarım.
İşte bu yaa balım, artık yoldan çıkacağımız zaman buraya menü yazacağımızı hatırlıyor ve ona göre davranıyoruz

İşte bu yaa balım, artık yoldan çıkacağımız zaman buraya menü yazacağımızı hatırlıyor ve ona göre davranıyoruz
Cnm aynaya baktığımda gördüğüm kadın beni çok mutsuz ediyor. 36 yaşındayım ama kilolu olunca daha yaşlı gösteriyor insan. Görüntüyü geçtim sağlığım ciddi anlamda etkilendi. İnanır misin merdiven çıkarken tık nefes oluyorum. Hazır sizlerle birlikte yeniden başlamışken yapabildiğimin en iyisini yapmak istiyorum

Ooo iste bu tebriklerr
İşte mokunu cikarcamya onu da çok yiyorum balim (kuru yemişleri yani) ama bugün daha iyi geçti frenledim kendimi..
Sadece 1 fincan nescafe ictim.

Birazdan da bi Türk kahvesi içcem

Yapacağız canım halledeceğiz, başka çaremiz yok. Hepimiz aynadaki görüntüden memnun değiliz malesef. Kendimizi aşırı sıkmadan, birçok şeyden mahrum etmeden yapacağız bu sefer, çünkü daha önce öyle yapınca koruyamadığımızı gördük.

Ooo iste bu tebriklerr

İşte mokunu cikarcamya onu da çok yiyorum balim (kuru yemişleri yani) ama bugün daha iyi geçti frenledim kendimi..
Sadece 1 fincan nescafe ictim.

Birazdan da bi Türk kahvesi içcem
Süpersin canım, çok güzel azaltmışsın. Off ya duramamak çok fena, eşimden biliyorum. Sen şimdi çok sıkmadan azar azar dikkat et balım.

8 Haziran Çarşamba menüsü

11.45 kahvaltı
Patatesli yumurta (yarım patates, 1.5 yumurta), 1 dilim ezine peyniri, 2 tatlı kaşığı krem peynir, salata (domates, salatalık, y.biber, maydanoz, nane) 2 dilim esmer ekmek, şekersiz çay.

17.30 ara
1 fincan nescafe

18.00 ara
1 dilim ekmek, 1 küçük domates, iki üç dal taze soğan.

18.45 akşam
4 kaşık patates salatası, 1 şinitzel (hazır), 250 ml ayran

21.45 ara (yürüyüşten gelince elim ayağım titredi)
2 lokma ekmek ve bir tatlı kaşığına yakın fıstık ezmesi.

Su 2.5 lt
Spor 10.000 adım

Maşallah bu muhteşem bir haber. Emeğinin karşılığı canım bu. Timurumla gurur duyuyorum. Ve tabi annesiyle de
Tamamdır SonGÜLüm, ben size uyarım bu güzel açıklama için teşekkür ederim.
Balım süpersinnnn, aralıklı oruç için yemek saatlerin muhteşem. En kısa zamanda harika kilolar vereceksin. Menü ve spor da süp süp süperrrr
Günaydın ballar, çocuğu okula gönderip yavruları (kediler) besleyip hemen size koştum eski günlerdeki gibi Güzel günlerimiz olsun. Öpüldünüz
Ya çok tatlışsın ama sennnn

8 Mayıs Menü ve Spor Bildirimi

07.45 1 yumurta, 1 domates, 1 biber, kibrit kutusu kadar peynir, 4 zeytin, 3 ceviz, 1 tk bal

17.30 5 yk patlıcan yemeği, 5 yk bulgur pilavı, az turşu ve 1 dilim karpuz

3 litre su

Adım sayım : 13.000 (lerde şu an, yatana kadar kaç olur bilmiyorum. Hem nöbet, hem son gösteri provaları ben pert)

Çok özlemişim menü yazmayı sonngulen sayende bismillah dedik bakalım Bu harika oldu.

Kızçelerim günaydın, dün oğlanı uyuturken bende uyumuşum menümü yazamadım :) hemen ekliyorum;

08.06 menüsü;
10:00 kahvaltı:
1 şekersiz çay
2 haşlanmış yumurta
bol satalık ve domates
1/2 kibrit kutusu süzme peynir + kaşar peyniri
1 dilim tereyağlı reçelli ekmek

11:30 1 avuç kiraz

15:30 1 adet muz

17:30 1 kase kıymalı pirinçli çorba
2/3 kase kıymalı patates yemeği

22:00 1 sade soda
çekirdek ( yemeseydim iyiydi :)))

2 lt yakın su
spor yok.

Afiyet olsun balım yine eski formuna dönmüş gibisin menülerde adımlar masallah
Çekirdek çok değilse bence güzel canım menü afiyet olsun

Kızçelerim nasılsınız :))
09.06 menümü paylaşıyorum hemen;
9:30 kahvaltı; 1 dilim tereyağlı reçelli ekmek
2 haşlanmış yumurta
1/2 kibrit kutusu süzme peynir
1/4 kibrit kutusu kaşar peyniri
salatalık
1 bardak şekersiz çay

12:00 duble, şekersiz türk kahvesi + 2 küçük lokum

Akşam yemeği: 17:00 1,5 kepçe kuru fasulye
1 çatal bulgur pilavı
150 gr kadar kavrulmuş mantar
2/3 kase yoğurt

21:30 1 adet şekersiz duble türk kahvesi

1.5 lt su
spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…