Süpersin canım, ben de geçen gün tartılmıştım, 81.4 idi, ondan beridir tartılmıyorum. İlk bildirim gününü heyecanla bekliyorum bakalım ne kadar gidecek ilk hafta. İnşallah hemen 79lu bir rakam görürüm.Günaydın cnmmmmçok güzel bir gün olsun inşallah... Oğlanı kreşe gönderdim.
Bu sabah yeniden tartıldım, 74.15 kg ile diyetime başlıyorum artık
İnşallah cnmSüpersin canım, ben de geçen gün tartılmıştım, 81.4 idi, ondan beridir tartılmıyorum. İlk bildirim gününü heyecanla bekliyorum bakalım ne kadar gidecek ilk hafta. İnşallah hemen 79lu bir rakam görürüm.
Ben de ilk haftayı biraz yüksek bekliyorum canım hayırlısı. dediğin gibi görüntü çok daha önemli, fit ve sağlıklı görünmek en güzeli. Ben şimdi çok ağır olduğum için yürüyüş yapıyorum sadece, biraz hafiflemeye başlayınca diğer sporlara başlarım. Senin nasıl gidiyor, dikkat etmeye başladın mı.İnşallah cnmilk kilolar ödemle karışık olduğundan dolayı çok daha kolay gidiyor. Birde tartıda ne gördüğünden çok aynada ne gördüğün önemli sanırım. İnternette çok kilo vermese bile spor ile muazzam incelme yaşayan kişileri gördükçe buna daha çok inanıyorum. Önceliğim kilo vermek ama asıl istediğim sağlıklı görünmek ve incelmek.
Bugün itibari ile diyetime başladım cnm, spor yapamam diye düşünüyorum ama akşama belki Leslie yapmaya çalışırım. İlaçlarımı bıraktığım ve çok kilo aldığım için sıkıntılarım arttı...yavaş yavaş tempomu artiracagim. Önceliğim pis bogazligimdan kurtulmakBen de ilk haftayı biraz yüksek bekliyorum canım hayırlısı. dediğin gibi görüntü çok daha önemli, fit ve sağlıklı görünmek en güzeli. Ben şimdi çok ağır olduğum için yürüyüş yapıyorum sadece, biraz hafiflemeye başlayınca diğer sporlara başlarım. Senin nasıl gidiyor, dikkat etmeye başladın mı.
Balım ben 1.5 ay daha olmadığım için yorum yapmam doğru olur mu bilmiyorum ama cumadan yana bi tarafimHoşgeldin balımmm
aslım daha önce cumartesi yapmıştık tartı gününü ama çok uygulanabilir olmamıştı. Örneğin ben cuma akşamdan kuşadasına ablamlara gidiyorum haliyle tartı yok tartılamıyorum ya da onlar bize geliyor yeniliyor içiliyor, sabah fazla çıkıyorum. Benim haricimde de bunun gibi aksaklıklar yaşayan olmuştu, civcivim de cumartesiden sonra pazartesi kontrol tartısının arasını az bulmuştu, denge kuramamıştı sanırım. O yüzden en son cumaya karar vermiştik ama tabiki hep beraber günü kararlaştırabiliriz. Cumartesi olursa da gerekirse ben bir gün önceden tartılıp onu bildiririm.
Ballarım sizler de fikrinizi söyleyin, cuma mı olsun cumartesi mi.
Vaaayy menüler başlamış afiyet olsun balimm7 Haziran Salı menüsü
13,30 Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta, 1 dilim ezine peyniri, 3 dilim hindi füme, birkaç parça kuru domates, bol salata (domates, salatalık, biber, maydanoz ve nane), 3 dilim esmer ekmek, şekersiz çay.
18.30 akşam
1 kase bulgur pilavı, 2 tavuk baget haşlama, 1 bardak ayran.
Su 2 lt olmuştur sanırım
13.500 adım
Kuzum markete gittim, kasanın yanina mini buzdolabı koymuslar; içinde ekler, kadife kek, baklava vs var... Ay dedim alsam..almadan döndüm. İlk günü kazasız belasiz kapadım.,Balım ben 1.5 ay daha olmadığım için yorum yapmam doğru olur mu bilmiyorum ama cumadan yana bi tarafimmübarek gün
Çoğunluğa uyarım hiç sıkıntı yok cumartesi derseniz o da olur
Vaaayy menüler başlamış afiyet olsun balimm
birmuhendisanne ben de kendimle mücadele ediyorum demin açlıktan mideme ağrılar girdi o kadar alışmışım ki 10 dk da bir bisey yemeye
Azcık ekmekle zeytin falan yedim de biraz iyi oldum şimdi de bi Türk kahvesiyle noktayı koycam öğlen ögunune
Birkaç güne kadar alışırsın canım, ilk günler zor gelecektir. Bana da bu sefer tam tersi oldu, canım hiç şekerli bir şey istemiyor mesela. Çok güzel geçiyor birkaç gündür umarım hep böyle gider.Bugün itibari ile diyetime başladım cnm, spor yapamam diye düşünüyorum ama akşama belki Leslie yapmaya çalışırım. İlaçlarımı bıraktığım ve çok kilo aldığım için sıkıntılarım arttı...yavaş yavaş tempomu artiracagim. Önceliğim pis bogazligimdan kurtulmakbugün ciddi anlamda nefsimle savaş halindeyim..
tamam canım kızlar da fikirlerini belirtince netleştiririz.Balım ben 1.5 ay daha olmadığım için yorum yapmam doğru olur mu bilmiyorum ama cumadan yana bi tarafimmübarek gün
Çoğunluğa uyarım hiç sıkıntı yok cumartesi derseniz o da olur
Vaaayy menüler başlamış afiyet olsun balimm
birmuhendisanne ben de kendimle mücadele ediyorum demin açlıktan mideme ağrılar girdi o kadar alışmışım ki 10 dk da bir bisey yemeye
Azcık ekmekle zeytin falan yedim de biraz iyi oldum şimdi de bi Türk kahvesiyle noktayı koycam öğlen ögunune
İşte bu yaa balım, artık yoldan çıkacağımız zaman buraya menü yazacağımızı hatırlıyor ve ona göre davranıyoruzKuzum markete gittim, kasanın yanina mini buzdolabı koymuslar; içinde ekler, kadife kek, baklava vs var... Ay dedim alsam..almadan döndüm. İlk günü kazasız belasiz kapadım.,21.00 gibi menümü yazarım.
Cnm aynaya baktığımda gördüğüm kadın beni çok mutsuz ediyor. 36 yaşındayım ama kilolu olunca daha yaşlı gösteriyor insan. Görüntüyü geçtim sağlığım ciddi anlamda etkilendi. İnanır misin merdiven çıkarken tık nefes oluyorum. Hazır sizlerle birlikte yeniden başlamışken yapabildiğimin en iyisini yapmak istiyorumİşte bu yaa balım, artık yoldan çıkacağımız zaman buraya menü yazacağımızı hatırlıyor ve ona göre davranıyoruz
Ooo iste bu tebriklerrKuzum markete gittim, kasanın yanina mini buzdolabı koymuslar; içinde ekler, kadife kek, baklava vs var... Ay dedim alsam..almadan döndüm. İlk günü kazasız belasiz kapadım.,21.00 gibi menümü yazarım.
İşte mokunu cikarcamya onu da çok yiyorum balim (kuru yemişleri yani) ama bugün daha iyi geçti frenledim kendimi..tamam canım kızlar da fikirlerini belirtince netleştiririz.
Menülere başlayınca kendimi frenliyorum canım, aklıma bir şey gelince bunu menüye yazamam diye diye yemek planı yapıyorum
Masa başında oturduğun için beyin sürekli bir şeyler istiyor, sağlıklı kuruyemişler falan al balım yanına, hem diyete hem sınava faydası olsun
Yapacağız canım halledeceğiz, başka çaremiz yok. Hepimiz aynadaki görüntüden memnun değiliz malesef. Kendimizi aşırı sıkmadan, birçok şeyden mahrum etmeden yapacağız bu sefer, çünkü daha önce öyle yapınca koruyamadığımızı gördük.Cnm aynaya baktığımda gördüğüm kadın beni çok mutsuz ediyor. 36 yaşındayım ama kilolu olunca daha yaşlı gösteriyor insan. Görüntüyü geçtim sağlığım ciddi anlamda etkilendi. İnanır misin merdiven çıkarken tık nefes oluyorum. Hazır sizlerle birlikte yeniden başlamışken yapabildiğimin en iyisini yapmak istiyorum
Süpersin canım, çok güzel azaltmışsın. Off ya duramamak çok fena, eşimden biliyorum. Sen şimdi çok sıkmadan azar azar dikkat et balım.Ooo iste bu tebriklerr
İşte mokunu cikarcamya onu da çok yiyorum balim (kuru yemişleri yani) ama bugün daha iyi geçti frenledim kendimi..
Sadece 1 fincan nescafe ictim.
Birazdan da bi Türk kahvesi içcem
Maşallah bu muhteşem bir haber. Emeğinin karşılığı canım bu. Timurumla gurur duyuyorum.Kizcelerim bu arada oğlumun özel eğitimi geçen hafta bittibundan sonra haftada 1 gün psikolog eşliğinde ergoterapi alacak. Eylül'de kreşe devam edecek, artık gayet normalleşti herşey... Sanırım o sürecin yorgunluğunu da yeni yeni hissediyorum...
Tamamdır SonGÜLüm, ben size uyarımHoşgeldin balımmm
aslım daha önce cumartesi yapmıştık tartı gününü ama çok uygulanabilir olmamıştı. Örneğin ben cuma akşamdan kuşadasına ablamlara gidiyorum haliyle tartı yok tartılamıyorum ya da onlar bize geliyor yeniliyor içiliyor, sabah fazla çıkıyorum. Benim haricimde de bunun gibi aksaklıklar yaşayan olmuştu, civcivim de cumartesiden sonra pazartesi kontrol tartısının arasını az bulmuştu, denge kuramamıştı sanırım. O yüzden en son cumaya karar vermiştik ama tabiki hep beraber günü kararlaştırabiliriz. Cumartesi olursa da gerekirse ben bir gün önceden tartılıp onu bildiririm.
Ballarım sizler de fikrinizi söyleyin, cuma mı olsun cumartesi mi.
Balım süpersinnnn, aralıklı oruç için yemek saatlerin muhteşem. En kısa zamanda harika kilolar vereceksin. Menü ve spor da süp süp süperrrr7 Haziran Salı menüsü
13,30 Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta, 1 dilim ezine peyniri, 3 dilim hindi füme, birkaç parça kuru domates, bol salata (domates, salatalık, biber, maydanoz ve nane), 3 dilim esmer ekmek, şekersiz çay.
18.30 akşam
1 kase bulgur pilavı, 2 tavuk baget haşlama, 1 bardak ayran.
Su 2 lt olmuştur sanırım
13.500 adım
Ya çok tatlışsın ama sennnnGünaydın ballar, çocuğu okula gönderip yavruları (kediler) besleyip hemen size koştum eski günlerdeki gibiGüzel günlerimiz olsun. Öpüldünüz
Afiyet olsun balım yine eski formuna dönmüş gibisin menülerde8 Mayıs Menü ve Spor Bildirimi
07.45 1 yumurta, 1 domates, 1 biber, kibrit kutusu kadar peynir, 4 zeytin, 3 ceviz, 1 tk bal
17.30 5 yk patlıcan yemeği, 5 yk bulgur pilavı, az turşu ve 1 dilim karpuz
3 litre su
Adım sayım : 13.000 (lerde şu an, yatana kadar kaç olur bilmiyorum. Hem nöbet, hem son gösteri provaları ben pert)
Çok özlemişim menü yazmayısonngulen sayende bismillah dedik bakalım Bu harika oldu.
Çekirdek çok değilse bence güzel canım menüKızçelerim günaydın, dün oğlanı uyuturken bende uyumuşum menümü yazamadım :) hemen ekliyorum;
08.06 menüsü;
10:00 kahvaltı:
1 şekersiz çay
2 haşlanmış yumurta
bol satalık ve domates
1/2 kibrit kutusu süzme peynir + kaşar peyniri
1 dilim tereyağlı reçelli ekmek
11:30 1 avuç kiraz
15:30 1 adet muz
17:30 1 kase kıymalı pirinçli çorba
2/3 kase kıymalı patates yemeği
22:00 1 sade soda
çekirdek ( yemeseydim iyiydi :)))
2 lt yakın su
spor yok.
Çok şükür civcivimmmmmAfiyet olsun balım yine eski formuna dönmüş gibisin menülerdeadımlar masallah
Çekirdek çok değilse bence güzel canım menüafiyet olsun