70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

İnşallah Songülüm siz o zaman basliyosunuz hemen dimi🤩 beklemeyin beklicegimiz kadar bekledik bence bu tombiklikle😅
Benim bekleyecek halim kalmadı civcivim 😂😂 eşim sabah patates kızartması istedi, hoooppp dedim, koydum önümüze haşlanmış yumurta ve salatayı 😂😂
Kizlar nerden çıkarıyorsunuz rica ediyorum yapmayın:KK70: :KK70: keşke olsa ama maalesef ben o düşündüğünüz minik civciv değilim toto qldi başını gidiyor saldım bayağıdır :olamaz:
En son cenifir Lopez şeysi yapcaktik biz ama cenifir lopet totosu oldu:KK69:
Lopet mi 😂😂😂

Balım yaz şu kilonu da yık hayallerimizi 😂😂

Günaydın ballarım, uzun bir aradan sonra yine kürkçü dukkanindayim. Ben tükkanın tozunu alayım, yerlere paspas atayım, yerler kuruyunca siz de gelin kayıp düşmeyin :temizlik::temizlik:

@enerji_kusagi
Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik
sudem34 sudem34
asliogretmen asliogretmen
@inci-tepik
birmuhendisanne birmuhendisanne

Ben başlıyorum ballar, kimler benimle 🐝💐
Geldiiiimmmmmmm :KK55: balımmmmm. Bensiz olmaz kiiii ❤️

Oh yer mis gibi olmuş 🥰
Kizcelerim regl olduğum ve giyinik & kahvaltı yapmış halde 75 kg çıktım. Yarın aç karnina iç çamaşırları ile yeniden tartilacagim ama Max 1 kilo falan oynar. Hedef 60 kg benim için, sonrasında ufak tefek estetik dokunuşlar yaptıracağım 🙈
hedefler koyulmuş. Süpersin hayrişimmmmm:KK9::KK9:
Yok balım yemezler bu sefer, artık bahanelerimizi çöpe atıyoruz. Civcivim geldiginde bize hızlıca yetişir zaten yeter ki aklına koysun o 🤩
songüllll balımmmm cumartesi günü tartı günümüz olsun mu? 🙏🏻
Ben kötü hissettiğim halde bir şey yapmadım canım bugüne kadar ama artık yeter. Bir an önce hepimiz kendimize gelmeliyiz.
:super:
Kizlar nerden çıkarıyorsunuz rica ediyorum yapmayın:KK70: :KK70: keşke olsa ama maalesef ben o düşündüğünüz minik civciv değilim toto qldi başını gidiyor saldım bayağıdır :olamaz:
En son cenifir Lopez şeysi yapcaktik biz ama cenifir lopet totosu oldu:KK69:
:KK70::KK70::KK70:

Hic sorma canim.. ya çözümü biliyorum aslında.. mesela otururken acıkınca abur cubur yicegime 2 kaşık tarcinli yogurt yesem çok daha mantıklı olcak hem doycam hem biseyler yemiş olcam midem de psikolojim de mutlu olcak:KK70:
Sınava kadar da salmiyim ben en güzeli ufak ufak dikkat ediyim.. sağlam kafa sağlam vücutta bulunur zaten:KK73:

Mesela bugün 3 tane nescafe 1 turk kahvesi icmisim ve inan farkında değilim az önce mutfağa kahve almaya giderken farkettim fincanlardan🤦🏼‍♀️
Yani hiç hoş değil memnun değilim halimden.

İşte aynı sebep biliyo musun benimki de bu.. kendini mutlu etmek hayata bi mola vermek icin yiyorum..
Ama sorun şu ki beynim öyle saniyo aslında yesem de problemlerim çözülmüyor :KK51:
Yenicem seni duygusal aclik🥺

Hayirli olsun canım memnun musun yeni işinden? İnşallah her şey yolundadır 🤗
Hayris o kadar bensin ki şu an. İçimden bir sey yapmak gelmiyo cümlesi o kadar ben ki tüm hücrelerimle anlayabiliyorum seni😬

İnşallah toparlariz💚
Kuzucum memnunum, haftada 30 saat çalışıyorum. Saatlerimi kendim ayarlıyorum. sonngulen sonngulen Songülüm ile de daha önce konuşmuştuk, is hayatından çok bunaldım... İmkanlar el verse keşke çalışmadan bir süre kafa dinlesem ama öyle bir şansım yok...

Canım kiloyu geçtim, bu kadar kahve sağlığına zarar aman dikkat et.
Bu satırları yazarken bi fincan daha Türk kahvesi iciyo olmam peki:cry: normalde bi gün içinde bu Kadar içmezdim noldu anlamadm bugün kilo falan konuştuk efkarlandım demek:KK70: :KK70:
Benim bekleyecek halim kalmadı civcivim 😂😂 eşim sabah patates kızartması istedi, hoooppp dedim, koydum önümüze haşlanmış yumurta ve salatayı 😂😂

Lopet mi 😂😂😂

Balım yaz şu kilonu da yık hayallerimizi 😂😂
Ooo tebrikler azmine masallah😍 enişte uslu dur:KK8:
Balım ben de bilmiyorum ki psikolojim bozulmasın diye tartilmiyorum:KK70: sınavdan önce ağlamak bile yasak şu an bana :KK70: :KK70:
Kuzucum memnunum, haftada 30 saat çalışıyorum. Saatlerimi kendim ayarlıyorum. sonngulen sonngulen Songülüm ile de daha önce konuşmuştuk, is hayatından çok bunaldım... İmkanlar el verse keşke çalışmadan bir süre kafa dinlesem ama öyle bir şansım yok...
Çok sevindim memnun olmana canım 😍
Senin yerine bikac gün ben çalışıyım diyesim geldi😂
Yazın tatil yapma gibi bi imkanın var mı canim bence şöyle 4 5 gün bi hafta harika olur deşarj olursun🤩

Neden bunaldin şartlarda sıkıntı yok anladığım kadarıyla ama stresli mi yeni isin
?😑

Bu satırları yazarken bi fincan daha Türk kahvesi iciyo olmam peki:cry: normalde bi gün içinde bu Kadar içmezdim noldu anlamadm bugün kilo falan konuştuk efkarlandım demek:KK70: :KK70:

Balım ben de bilmiyorum ki psikolojim bozulmasın diye tartilmiyorum:KK70: sınavdan önce ağlamak bile yasak şu an bana :KK70: :KK70:

Yazın tatil yapma gibi bi imkanın var mı canim bence şöyle 4 5 gün bi hafta harika olur deşarj olursun🤩

Neden bunaldin şartlarda sıkıntı yok anladığım kadarıyla ama stresli mi yeni isin
?😑
Stresli değil cnm aksine aşırı rahat. Sanırım rahat diye herşeyi bosverdim... Geceleri çok geç yatıyorum, sabahları işe çok geç başlıyorum. Oğlanı zaten annem okula hazırlıyor...en acilinden kendime gelmem lazım...

Geldiiiimmmmmmm :KK55: balımmmmm. Bensiz olmaz kiiii ❤️

Oh yer mis gibi olmuş 🥰

hedefler koyulmuş. Süpersin hayrişimmmmm:KK9::KK9:

songüllll balımmmm cumartesi günü tartı günümüz olsun mu? 🙏🏻

:super:

:KK70::KK70::KK70:
Hoşgeldin balımmm

aslım daha önce cumartesi yapmıştık tartı gününü ama çok uygulanabilir olmamıştı. Örneğin ben cuma akşamdan kuşadasına ablamlara gidiyorum haliyle tartı yok tartılamıyorum ya da onlar bize geliyor yeniliyor içiliyor, sabah fazla çıkıyorum. Benim haricimde de bunun gibi aksaklıklar yaşayan olmuştu, civcivim de cumartesiden sonra pazartesi kontrol tartısının arasını az bulmuştu, denge kuramamıştı sanırım. O yüzden en son cumaya karar vermiştik ama tabiki hep beraber günü kararlaştırabiliriz. Cumartesi olursa da gerekirse ben bir gün önceden tartılıp onu bildiririm.

Ballarım sizler de fikrinizi söyleyin, cuma mı olsun cumartesi mi.

Canım önceki düzene göre bu çok daha iyi olmuş, resmen yollarda sürünüyordun. Bence zaman içinde bu çalışma stilini tam oturtursan daha iyi hissedeceksin. civcivimin de dediği gibi güzel bir tatil iyi gelecektir.

?😑
Tamam kuzum sen ağlama aman ha. Tartı da dursun bir kenarda öyleyse şimdilik.

valla patates kızartması benim hassas noktam kırmızı çizgimdir. Nasıl da kolay yoldan çıkabilirdim oysa ki. Allah güç kuvvet verdi o an, iman dolu göğsüm bir siper gibi durdu karşısında :))))

Stresli değil cnm aksine aşırı rahat. Sanırım rahat diye herşeyi bosverdim... Geceleri çok geç yatıyorum, sabahları işe çok geç başlıyorum. Oğlanı zaten annem okula hazırlıyor...en acilinden kendime gelmem lazım...
Annende mi kalıyorsunuz canım yoksa o mu size geldi yardıma. Siz en son onlara yakın bir yere taşınmıştınız sanki doğru mu hatırlıyorum.

vücudunun ve ruhunun belki de biraz böyle bir düzene ihtiyacı vardır, çok sıkma kendini. işler bu şekilde yolundaysa biraz daha böyle gitmesinin bir sakıncası olmaz sanırım.

Kizcelerim bu arada oğlumun özel eğitimi geçen hafta bitti 🎉🎉🎉 bundan sonra haftada 1 gün psikolog eşliğinde ergoterapi alacak. Eylül'de kreşe devam edecek, artık gayet normalleşti herşey... Sanırım o sürecin yorgunluğunu da yeni yeni hissediyorum...
Sürecin normalleşmesine çok ama çok sevindim canım, timur paşam annesinin emeklerini boşa çıkarmadı ve güzel bir gelişim gösterdi. Kreşte de zaten iyice gelişim sağlayacaktır. bundan sonrası daha da iyi olsun hep.

7 Haziran Salı menüsü

13,30 Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta, 1 dilim ezine peyniri, 3 dilim hindi füme, birkaç parça kuru domates, bol salata (domates, salatalık, biber, maydanoz ve nane), 3 dilim esmer ekmek, şekersiz çay.

18.30 akşam
1 kase bulgur pilavı, 2 tavuk baget haşlama, 1 bardak ayran.

Su 2 lt olmuştur sanırım
13.500 adım

7 Haziran Salı menüsü

13,30 Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta, 1 dilim ezine peyniri, 3 dilim hindi füme, birkaç parça kuru domates, bol salata (domates, salatalık, biber, maydanoz ve nane), 3 dilim esmer ekmek, şekersiz çay.

18.30 akşam
1 kase bulgur pilavı, 2 tavuk baget haşlama, 1 bardak ayran.

Su 2 lt olmuştur sanırım
13.500 adım
Songülüm bende yarın sabahtan başlıyorum.

Günaydın ballar, çocuğu okula gönderip yavruları (kediler) besleyip hemen size koştum eski günlerdeki gibi :KK200: Güzel günlerimiz olsun. Öpüldünüz :KK5::KK60:
Günaydın cnmmmm 😍😍😍 çok güzel bir gün olsun inşallah... Oğlanı kreşe gönderdim.
Bu sabah yeniden tartıldım, 74.15 kg ile diyetime başlıyorum artık 💃💃💃

X