- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
Uzun vadede sürekli yükselen bir grafik çizgisi de istikrara dahil mi balımHep aynı kilolara gidip geliyoruz enerjim..istikrar şart tabii
Mihendisim nerden o kanıya vardin bilmiyorum ama cikar onu aklından yok öyle bisey
Masa başında olan kişilerin klasik ortak sorunu cnm. Bende aynı durumdayım hatta akşamları deli gibi abur cubura abaniyorum. Hareketsizlikte eklenince sonuç bu...işin kötüsü kendimi kötüde hissetmiyorum. Hani ağır yasamlardaki kişiler var ya, benzer bir psikolojideyim.Mihendisim nerden o kanıya vardin bilmiyorum ama cikar onu aklından yok öyle bisey
Balım şu masada sürekli oturup çalışırken biseyler atıştırmak beni mahvetti.. hareketsizlik yani.. e tabi bogaz da durmuyo
İstatistiksel olarak evet cnmUzun vadede sürekli yükselen bir grafik çizgisi de istikrara dahil mi balım
Bilimsel olarak 'sıçtık' yaniİstatistiksel olarak evet cnm
O boğaz hiç bir zaman durmuyor kiMihendisim nerden o kanıya vardin bilmiyorum ama cikar onu aklından yok öyle bisey
Balım şu masada sürekli oturup çalışırken biseyler atıştırmak beni mahvetti.. hareketsizlik yani.. e tabi bogaz da durmuyo
Hayatın rutin olduğu için olabilir mi Hayrişim? Hani hiçbir heyecan yok, yemek bazen bir aktivite gibi geliyor insana..Masa başında olan kişilerin klasik ortak sorunu cnm. Bende aynı durumdayım hatta akşamları deli gibi abur cubura abaniyorum. Hareketsizlikte eklenince sonuç bu...işin kötüsü kendimi kötüde hissetmiyorum. Hani ağır yasamlardaki kişiler var ya, benzer bir psikolojideyim.
Evet enerjim... işten ayrıldım, artık yurtidisi ile freelance çalışıyorum. İstediğim saatlerde çalıştığım için düzende oturtamadım. Düzenimi kursam maddi manevi avantajlı olacak ama işte içimden birşey yapmakta gelmiyor...Hayatın rutin olduğu için olabilir mi Hayrişim? Hani hiçbir heyecan yok, yemek bazen bir aktivite gibi geliyor insana..
Allah iyiliğini versin kuzumBilimsel olarak 'sıçtık' yani
Allah'tan ümit kesilmez be balım
Yok balım yemezler bu sefer, artık bahanelerimizi çöpe atıyoruz. Civcivim geldiginde bize hızlıca yetişir zaten yeter ki aklına koysun oSeni mi kıracaz balım anca beraber kanca beraber
Biz ki vermeden 1,5 sene dayanmışız 1,5 ay ne ki
Hic sorma canim.. ya çözümü biliyorum aslında.. mesela otururken acıkınca abur cubur yicegime 2 kaşık tarcinli yogurt yesem çok daha mantıklı olcak hem doycam hem biseyler yemiş olcam midem de psikolojim de mutlu olcakO boğaz hiç bir zaman durmuyor ki
İçte sürekli yemek isteyen o şeyi yakalayıp vurmak lazım, yemeden mutlu olmayı bilmiyor mu bu ya
İşte aynı sebep biliyo musun benimki de bu.. kendini mutlu etmek hayata bi mola vermek icin yiyorum..Hayatın rutin olduğu için olabilir mi Hayrişim? Hani hiçbir heyecan yok, yemek bazen bir aktivite gibi geliyor insana..
Hayirli olsun canım memnun musun yeni işinden? İnşallah her şey yolundadırEvet enerjim... işten ayrıldım, artık yurtidisi ile freelance çalışıyorum. İstediğim saatlerde çalıştığım için düzende oturtamadım. Düzenimi kursam maddi manevi avantajlı olacak ama işte içimden birşey yapmakta gelmiyor...
Hımm... Aslında güzel şeylerden bahsediyorsun canım, sadece heyecanlı değilsin gibi. Yani önceden hazır bir sisteme uyuyordun, kafanı pek yormuyordun, saatler belli disiplin kolaydı.Evet enerjim... işten ayrıldım, artık yurtidisi ile freelance çalışıyorum. İstediğim saatlerde çalıştığım için düzende oturtamadım. Düzenimi kursam maddi manevi avantajlı olacak ama işte içimden birşey yapmakta gelmiyor...
Ben de senin gibiyim canım, doğum kiloma yaklaştım resmen. Dün 81.4 kg idimCnmm 75 kilo olmuşum, ki hamileliğimde 78 ile doğuma girmiştim. Hayatımın en kilolu dönemi resmen... Cok canım sıkıldı...
İnşallah Songülüm siz o zaman basliyosunuz hemen dimiYok balım yemezler bu sefer, artık bahanelerimizi çöpe atıyoruz. Civcivim geldiginde bize hızlıca yetişir zaten yeter ki aklına koysun o
O kadar haklısın ki
Ovvvv en sevdiğim şey estetik dokunuşlar kısmına gelmekKizcelerim regl olduğum ve giyinik & kahvaltı yapmış halde 75 kg çıktım. Yarın aç karnina iç çamaşırları ile yeniden tartilacagim ama Max 1 kilo falan oynar. Hedef 60 kg benim için, sonrasında ufak tefek estetik dokunuşlar yaptıracağım
Ben kötü hissettiğim halde bir şey yapmadım canım bugüne kadar ama artık yeter. Bir an önce hepimiz kendimize gelmeliyiz.Masa başında olan kişilerin klasik ortak sorunu cnm. Bende aynı durumdayım hatta akşamları deli gibi abur cubura abaniyorum. Hareketsizlikte eklenince sonuç bu...işin kötüsü kendimi kötüde hissetmiyorum. Hani ağır yasamlardaki kişiler var ya, benzer bir psikolojideyim.
Kizlar nerden çıkarıyorsunuz rica ediyorum yapmayınO kadar haklısın ki
Hayrisim iş konusunun bu şekle gelmesine çok sevindim balımEvet enerjim... işten ayrıldım, artık yurtidisi ile freelance çalışıyorum. İstediğim saatlerde çalıştığım için düzende oturtamadım. Düzenimi kursam maddi manevi avantajlı olacak ama işte içimden birşey yapmakta gelmiyor...
Canım kiloyu geçtim, bu kadar kahve sağlığına zarar aman dikkat et.Hic sorma canim.. ya çözümü biliyorum aslında.. mesela otururken acıkınca abur cubur yicegime 2 kaşık tarcinli yogurt yesem çok daha mantıklı olcak hem doycam hem biseyler yemiş olcam midem de psikolojim de mutlu olcak
Sınava kadar da salmiyim ben en güzeli ufak ufak dikkat ediyim.. sağlam kafa sağlam vücutta bulunur zaten
Mesela bugün 3 tane nescafe 1 turk kahvesi icmisim ve inan farkında değilim az önce mutfağa kahve almaya giderken farkettim fincanlardan
Yani hiç hoş değil memnun değilim halimden.
İşte aynı sebep biliyo musun benimki de bu.. kendini mutlu etmek hayata bi mola vermek icin yiyorum..
Ama sorun şu ki beynim öyle saniyo aslında yesem de problemlerim çözülmüyor
Yenicem seni duygusal aclik
Hayirli olsun canım memnun musun yeni işinden? İnşallah her şey yolundadır
Hayris o kadar bensin ki şu an. İçimden bir sey yapmak gelmiyo cümlesi o kadar ben ki tüm hücrelerimle anlayabiliyorum seni
İnşallah toparlariz