- 12 Eylül 2015
- 1.575
- 6.456
- 33
1.400 gr gitmiş canım. Diyetisyenin yardımcısı vardı bu hafta diyorum ki hep dikkat ediyorum ama sonuç böyle oluyor diyorum dikkat etswn gider demez mi cok sinir oldummMalesef canım ben bu aralar dikkat edemiyorum. Tezi bitirmeye odakladım kendimi, o bitince özellikle spora yoğunlaşacağım, çünkü sporsuz gitmiyor sanki bende.
Afiyet olsun balım, menülerin çok hafif. Spor da eklemişsin bence faydasını göreceksin.
Sen kim köpeksin de incimize dikkat etsen falan diyosun1.400 gr gitmiş canım. Diyetisyenin yardımcısı vardı bu hafta diyorum ki hep dikkat ediyorum ama sonuç böyle oluyor diyorum dikkat etswn gider demez mi cok sinir oldumm
Hahahhah ya cok iyiyidı balımSen kim köpeksin de incimize dikkat etsen falan diyosundaha napcaksin canım gayet iyi gidiyorsun yani..
1400 gr da iyi değil mi zaten balım ya.
Koly gelsin cnmm inşallah hersey istedigin gibi olur bekliyorum burada cok öptümmKızlar merhaba, ben tezle ilgileniyorum o yüzden diğer her şeyi bir kenara bıraktım şimdilik. Bitene kadar da uğrayamam bilginiz olsun. Hepinizi çok öpüyorum.
Kökten kapatıp kurtulacam ballarım, bende çok özledim sizi çook
Hydi bismillahh herkes geri mi dönüyor yoksaaKökten kapatıp kurtulacam ballarım, bende çok özledim sizi çook
Biraz istirahat edeyim mesajları okumaya başlayayım
Valla canım bu aralar sınavdan dolayı çok çalkantılı gidiyo hayatım
Helal olsun sana valla 7lere indin haBugün tartı günümdü kızlar
Gecen hafta 78.8
Bu hafte. 77.7
Fark. -1.100 gr
Genel toplam 2 ay 2 haftada 14.200 gr gitti
Haytımda ilk defa 7 li rakamları görüyorumm
Yaa dönünn cok özledim sizlerle konusmayı hergün giriyorum yazan varmı diye bakıp cıkıyorumValla canım bu aralar sınavdan dolayı çok çalkantılı gidiyo hayatımama dönmek de istiyorum yeniden❤
Helal olsun sana valla 7lere indin ha
Sıra 6larda. Bu gidişle o da çok uzun sürmücek gibi duruyo
Yaa ben de özledimmYaa dönünn cok özledim sizlerle konusmayı hergün giriyorum yazan varmı diye bakıp cıkıyorum
İnşallah 6 lara da ineriz canımm bakalım hedef 65
İncimm❤ döndümmm, ben gidip gelene kadar herkes gitmiş dönmüş mü tam anlayamadım hala neler oldu
Vay vay vayyy, gözlerinden ateş çıkaran emoji olsada koysamBugün tartı günümdü kızlar
Gecen hafta 78.8
Bu hafte. 77.7
Fark. -1.100 gr
Genel toplam 2 ay 2 haftada 14.200 gr gitti
Haytımda ilk defa 7 li rakamları görüyorumm
Kuşum bu gidişle bizi geçip gidecek, koruma döneminde bizi teselli ederValla canım bu aralar sınavdan dolayı çok çalkantılı gidiyo hayatımama dönmek de istiyorum yeniden❤
Helal olsun sana valla 7lere indin ha
Sıra 6larda. Bu gidişle o da çok uzun sürmücek gibi duruyo
Burnumda tütünüz resmenYaa dönünn cok özledim sizlerle konusmayı hergün giriyorum yazan varmı diye bakıp cıkıyorum
İnşallah 6 lara da ineriz canımm bakalım hedef 65
Biz de kaju fıstığı gibi geçirmeyi hakettikYaa ben de özledimm
Söz senin için uğrucam kız her gün
İradeni iyi terbiye ettin gercekten canım tebrik ediyorum bu yazı fıstık gibi geçirmeyi hakettin
Allah seni napmasin o nasıl benzetmeİncimm❤ döndümmm, ben gidip gelene kadar herkes gitmiş dönmüş mü tam anlayamadım hala neler oldu
Vay vay vayyy, gözlerinden ateş çıkaran emoji olsada koysam
Ben gittiğimde sen 80 küsürlerdeydin balım, az daha gelmesem iğne ipliğe dönmüş bulacaktım seniTebrik ederim seni incim, günlüğümüzün gururu oldun
Kuşum bu gidişle bizi geçip gidecek, koruma döneminde bizi teselli ederNecati Bey bayrağı İncim e devredince bizim Necatimiz de İnci balımız olur
Burnumda tütünüz resmenArtık daha çok gelebilirim balım, her gün girmeye çalışacağım, şu bayram yoğunluğunu bir atlatırsak az daha rahatlarız.
Biz de kaju fıstığı gibi geçirmeyi hakettikdaha yağlı bir fıstık, böyle dokununca bile elin yağ oluyor adeta, ıyyyy çok iğrendim şu an Bize bu müstehak mı Civcivim, geçerli bahanemiz çok ama... Yok yok... evet müstehak
Yaaarın bayyyraaam, erken yatın çocuklarrrrGünaydın kızlar
Yarın bayram
inci-tepik simdi herkes sana zayıflamışsın mi dicek keşke benim olsa
Bayramın ilk gününden sonra yine menü yazmaya devam ediyim diyorum ya.. Bi ara güzel düzen tutturmuştum.
Hep beraber yazalım
Kız o erken kalkın çocuklar erken yatın değildi sankiYaaarın bayyyraaam, erken yatın çocuklarrrr
Eşlik etsene bülbül seslim, türkünün devamını çıkaramadım
Senin mesaj bildirimi de gelmemiş bana, bayramınızı kutlayayım diye erkenden girmesem yazan yok sanacam
Balım ben zayıflamadan sen zayıflamışsın tepkisi alıyorsam, incim yıkar ortalığı
Görümce elti kaynana şok şok şokkk
inci-tepik İncim uyuz olduğun birileri diyet mi yaptın derse yoooo ne bulsam yiyorum de
Bende menü yazıp spor da yapabilirsem süper olacak.
Herkesin bayramı kutlu olsunBallarım
Bayramımız kutlu olsun
Nice bayramlara birlikte, sağlık ve mutlulukla kavuşmak nasip olsun ❤❤❤
Öperim hepinizi bal yanaklarınızdan
Çok yanık söyledin be balım, ağzına sağlıkKız o erken kalkın çocuklar erken yatın değildi sankiçocuklara baskıya hayır
Giyineliiimm en guuussseeell giysilerini üssmeyeliiim bugün annemiisssiii
Sen de o tepkileri aliyosan vardır bi şeyler zayiflamissindir
İnşallah yazabiliriz canım birkaç gündür ders de doğru düzgün çalışamadım çok huzursuzumyarım anneleri ziyaret edip diğer gün hem spor hem ders düzenime dönüyorum inşallah.