70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Herkesin bayramı kutlu olsun:KK68::KK68::KK68:
En önemlisi sağlıkla ö5nümüzdeki bayramlara da kavuşmak nasip olsun. Aayyyy deminden beri dua eden emociyi ariyorum bulamadm ben de songulum gibi yazıyım :KK70: sonngulen sonngulen (dua eden emoci)

Ben de seni öperim:KK8:
Aminn:dua:
Bu emociyi mi arayıp durdun balım :dua::dua::dua::dua:
Arap yağı bol bulunca :KK70: :KK70:

Nasılsa bedava :dua::dua::dua:

Çok yanık söyledin be balım, ağzına sağlık :KK70:

Bugün bayram erken kalkın çocukları, yarın bayram erken yatın çocuklar diye şey ettirdim balım saat geç olunca :KK70:

Yok canım zayıflamadım ya, hala 70ten aşağı inmiş değilim😨 Ben anlamadım hep görüntüden inceliyorum tartı hep aynı yerlerde.

Dün elemanlardan birisi (çırak) abla tatlı yapayım mı sana dedi yok dedim, dondurma vereyim mi dedi yok dedim, sen dondurmayı çok seviyorsun, vereyim işte dedi, evet ama istemem dedim, sen artık niye hiç bir şey yemiyorsun dedi (beni sevdiği için illa bir şey ikram edecek) Yemeyeyimde biraz kilo vereyim canım, şimdiye kadar yediğim yeter dedim. Abla fazla kilon yokki zaten neyi vereceksin dedi (ben şok):KK57:
Kilo olmaz mı var tabiki:olamaz: zamanında bu tatlıları yiye yiye 15 kilo aldım,kıyafetlerime sığamıyorum dedim, bu sefer de çırak aynı böyle şok :KK57: neee onbeşşş miiii.. amaa.....

Yani pantolonların, giysilerin beli poposu falan dar gelmese bende inkar edecem, dünden razıyım zaten 😂😂😂

Şok'lu sohbet devam ediyor.... Zincir market reklamı değil haa :KK70:

Sürekli spor yaptığım için vücudum sıkı, onun için göze batmıyor ama kıyafetlerim de dar geliyor dedim 😬 Bence hiç ihtiyacın yok çok iyi görünüyorsun dedi 😍 (spor nelere kadir ya, canımız ciğerimiz valla, daa daha ne kadar sıkışır bu kütle bilmiyorum)

Kiloyu sanal bir alemde alıp verdiğime inancımı hep bu tartı ve kıyafetler baltalıyor yani 😂😂

Güzelce bayramını geçir balım, huzursuz olma, başlarız hep birlikte her şeye 😘
Balım bu çok güzel bir şey o zaman😍 zaten hep tartidan çok aynadaki görüntü önemli demezler mi☺

Ama yine de biz sağlık için birkac kilo versek hiç fena olmaz😍buradaki biz sensin zira beni birkaç kilo kurtarmaz ben bildiğin çok kilo vermeliyim:KK70: :KK70:

Başlayalım canım hatta yarın belki de 😍

Seni çok iyi anlıyorum ta bugün annemlerde bi tepsi baklava vardı durup durup yiyesim geldi ama eskisi kadar çok yemedim tabi🤭
Aminn:dua:
Bu emociyi mi arayıp durdun balım :dua::dua::dua::dua:
Arap yağı bol bulunca :KK70: :KK70:

Nasılsa bedava :dua::dua::dua:
Haha evet evet buydu :KK70: :KK70:
:dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua:
Buldum buldum:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Balım bu çok güzel bir şey o zaman😍 zaten hep tartidan çok aynadaki görüntü önemli demezler mi☺

Ama yine de biz sağlık için birkac kilo versek hiç fena olmaz😍buradaki biz sensin zira beni birkaç kilo kurtarmaz ben bildiğin çok kilo vermeliyim:KK70: :KK70:

Başlayalım canım hatta yarın belki de 😍

Seni çok iyi anlıyorum ta bugün annemlerde bi tepsi baklava vardı durup durup yiyesim geldi ama eskisi kadar çok yemedim tabi🤭

Haha evet evet buydu :KK70: :KK70:
:dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua:
Buldum buldum:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
İşte o aynadaki ben miyim bilmiyorum balım :KK70:
Gözüm bir yerlerden ısırıyor amaa :KK70:

Beni bi ben kilolu görüyorum diyecem de yok yani kilo var, en az 5-6 vermem lazım 😤 Tartıda doğru tartmazsa kime güvenecezzzz 😬

Ama sende sıkılaşmıştın epey balım, mecbur yine aşağı yukarı aynı kiloları verecez 😍

Balım öyle eskisi kadar yemedim diye yuvarlak ifadeler kullanma bana :KK70:
Yani eskiden tepsinin 3/4ünü yiyordun da şimdi 1/2 mi yedin, ne yaptın :KK70:

İşte o aynadaki ben miyim bilmiyorum balım :KK70:
Gözüm bir yerlerden ısırıyor amaa :KK70:

Beni bi ben kilolu görüyorum diyecem de yok yani kilo var, en az 5-6 vermem lazım 😤 Tartıda doğru tartmazsa kime güvenecezzzz 😬

Ama sende sıkılaşmıştın epey balım, mecbur yine aşağı yukarı aynı kiloları verecez 😍

Balım öyle eskisi kadar yemedim diye yuvarlak ifadeler kullanma bana :KK70:
Yani eskiden tepsinin 3/4ünü yiyordun da şimdi 1/2 mi yedin, ne yaptın :KK70:
Balim valla ben fotolarda hiç iyi çıkmıyorum ekstra sisik çıkıyorum bu kameralar insanı sisik gösteriyor canim:110::KK12: yoksa ben fitim yani.... hele kollarım falan incecik :cry:

Eskiden 2 3 saatte bir gidip gelip yerdim bu sefer sanırım gün içinde toplam 4 dilim yedim :oops:

Dün zaten saldm canım bugün başlıyorum hadi bakalım bismillah :KK73: salcagimi bilerek gitmiştim annemlere :KK70:

Ayy canım bir şeyler yemek istiyo evde de abur cubur yok:bicak:
Türk kahvesi içtim geçmedi biraz daha mı kahveye abansam:KK17:

Orucken böyle bi sorun yoktu şimdi tüm gün irade savaslari:KK4:

Günaydın ballarım, uzun bir aradan sonra yine kürkçü dukkanindayim. Ben tükkanın tozunu alayım, yerlere paspas atayım, yerler kuruyunca siz de gelin kayıp düşmeyin :temizlik::temizlik:

enerji_kusagi enerji_kusagi
Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik
sudem34 sudem34
asliogretmen asliogretmen
inci-tepik inci-tepik
birmuhendisanne birmuhendisanne

Ben başlıyorum ballar, kimler benimle 🐝💐
Ben de varım ben de ben deee😍

Ama durun zayıflamayın 1.5 ay bekleyin 1.5 ay daha şişko gezelim sonra sınava girip ckiyim öyle gelicem. Anca beraber kanca beraber zayiflamayin:mad:

Ama durun zayıflamayın 1.5 ay bekleyin 1.5 ay daha şişko gezelim sonra sınava girip ckiyim öyle gelicem. Anca beraber kanca beraber zayiflamayin:mad:
Balımmmm verilecek kilolar o kadar çok ki merak etme sen gelince daha yolun yarısında bile olamam ben 😂😂 sana da saklarım merak etme yani, sen ilk önce şu sınavı altedeceksin.

Seni mi kıracaz balım anca beraber kanca beraber 😍

Biz ki vermeden 1,5 sene dayanmışız 1,5 ay ne ki :KK70:

Canım hayrisim hoşgeldin ne de güzel geldin 😘😍 yolda kalan olmadı galiba ama köprüden önce son çıkış tabelasını gördük, yola girme zamani artık 🤩
Cnmm 75 kilo olmuşum, ki hamileliğimde 78 ile doğuma girmiştim. Hayatımın en kilolu dönemi resmen... Cok canım sıkıldı...

Balımmmm verilecek kilolar o kadar çok ki merak etme sen gelince daha yolun yarısında bile olamam ben 😂😂 sana da saklarım merak etme yani, sen ilk önce şu sınavı altedeceksin.
O zaman tamam içim rahatladı:KK70: :KK70:
Seni mi kıracaz balım anca beraber kanca beraber 😍

Biz ki vermeden 1,5 sene dayanmışız 1,5 ay ne ki :KK70:
Birileri dünden razıymiş:KK70:

Şaka yapıyorum siz gidin ben arkanızdan geliyorum ballar:cry:

Cnmm 75 kilo olmuşum, ki hamileliğimde 78 ile doğuma girmiştim. Hayatımın en kilolu dönemi resmen... Cok canım sıkıldı...
Balım tam kendi kilomdan yola çıkıp senin kilonu tahmin edecektim ki yazmışsın, yine burun farkıyla aynı gidiyoruz 😬😅

Üzülme canım, biraz dikkat edince vereceğimizi gördük kaç kere 😘

Balım tam kendi kilomdan yola çıkıp senin kilonu tahmin edecektim ki yazmışsın, yine burun farkıyla aynı gidiyoruz 😬😅

Üzülme canım, biraz dikkat edince vereceğimizi gördük kaç kere 😘
Hep aynı kilolara gidip geliyoruz enerjim..istikrar şart tabii 🤭

X