Çok yanık söyledin be balım, ağzına sağlık
Bugün bayram erken kalkın çocukları, yarın bayram erken yatın çocuklar diye şey ettirdim balım saat geç olunca
Yok canım zayıflamadım ya, hala 70ten aşağı inmiş değilim
Ben anlamadım hep görüntüden inceliyorum tartı hep aynı yerlerde.
Dün elemanlardan birisi (çırak) abla tatlı yapayım mı sana dedi yok dedim, dondurma vereyim mi dedi yok dedim, sen dondurmayı çok seviyorsun, vereyim işte dedi, evet ama istemem dedim, sen artık niye hiç bir şey yemiyorsun dedi (beni sevdiği için illa bir şey ikram edecek) Yemeyeyimde biraz kilo vereyim canım, şimdiye kadar yediğim yeter dedim. Abla fazla kilon yokki zaten neyi vereceksin dedi (ben şok)
Kilo olmaz mı var tabiki
zamanında bu tatlıları yiye yiye 15 kilo aldım,kıyafetlerime sığamıyorum dedim, bu sefer de çırak aynı böyle şok
neee onbeşşş miiii.. amaa.....
Yani pantolonların, giysilerin beli poposu falan dar gelmese bende inkar edecem, dünden razıyım zaten
Şok'lu sohbet devam ediyor.... Zincir market reklamı değil haa
Sürekli spor yaptığım için vücudum sıkı, onun için göze batmıyor ama kıyafetlerim de dar geliyor dedim
Bence hiç ihtiyacın yok çok iyi görünüyorsun dedi
(spor nelere kadir ya, canımız ciğerimiz valla, daa daha ne kadar sıkışır bu kütle bilmiyorum)
Kiloyu sanal bir alemde alıp verdiğime inancımı hep bu tartı ve kıyafetler baltalıyor yani
Güzelce bayramını geçir balım, huzursuz olma, başlarız hep birlikte her şeye