70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Aminn
Bu emociyi mi arayıp durdun balım
Arap yağı bol bulunca

Nasılsa bedava

Balım bu çok güzel bir şey o zaman zaten hep tartidan çok aynadaki görüntü önemli demezler mi☺

Ama yine de biz sağlık için birkac kilo versek hiç fena olmazburadaki biz sensin zira beni birkaç kilo kurtarmaz ben bildiğin çok kilo vermeliyim

Başlayalım canım hatta yarın belki de

Seni çok iyi anlıyorum ta bugün annemlerde bi tepsi baklava vardı durup durup yiyesim geldi ama eskisi kadar çok yemedim tabi
Aminn
Bu emociyi mi arayıp durdun balım
Arap yağı bol bulunca

Nasılsa bedava
Haha evet evet buydu

Buldum buldum

İşte o aynadaki ben miyim bilmiyorum balım
Gözüm bir yerlerden ısırıyor amaa

Beni bi ben kilolu görüyorum diyecem de yok yani kilo var, en az 5-6 vermem lazım Tartıda doğru tartmazsa kime güvenecezzzz

Ama sende sıkılaşmıştın epey balım, mecbur yine aşağı yukarı aynı kiloları verecez

Balım öyle eskisi kadar yemedim diye yuvarlak ifadeler kullanma bana
Yani eskiden tepsinin 3/4ünü yiyordun da şimdi 1/2 mi yedin, ne yaptın

Balim valla ben fotolarda hiç iyi çıkmıyorum ekstra sisik çıkıyorum bu kameralar insanı sisik gösteriyor canim yoksa ben fitim yani.... hele kollarım falan incecik

Eskiden 2 3 saatte bir gidip gelip yerdim bu sefer sanırım gün içinde toplam 4 dilim yedim

Dün zaten saldm canım bugün başlıyorum hadi bakalım bismillah salcagimi bilerek gitmiştim annemlere

Ayy canım bir şeyler yemek istiyo evde de abur cubur yok
Türk kahvesi içtim geçmedi biraz daha mı kahveye abansam

Orucken böyle bi sorun yoktu şimdi tüm gün irade savaslari

Ben de varım ben de ben deee

Ama durun zayıflamayın 1.5 ay bekleyin 1.5 ay daha şişko gezelim sonra sınava girip ckiyim öyle gelicem. Anca beraber kanca beraber zayiflamayin

Ama durun zayıflamayın 1.5 ay bekleyin 1.5 ay daha şişko gezelim sonra sınava girip ckiyim öyle gelicem. Anca beraber kanca beraber zayiflamayin
Balımmmm verilecek kilolar o kadar çok ki merak etme sen gelince daha yolun yarısında bile olamam ben sana da saklarım merak etme yani, sen ilk önce şu sınavı altedeceksin.

Seni mi kıracaz balım anca beraber kanca beraber

Biz ki vermeden 1,5 sene dayanmışız 1,5 ay ne ki

Canım hayrisim hoşgeldin ne de güzel geldin yolda kalan olmadı galiba ama köprüden önce son çıkış tabelasını gördük, yola girme zamani artık
Cnmm 75 kilo olmuşum, ki hamileliğimde 78 ile doğuma girmiştim. Hayatımın en kilolu dönemi resmen... Cok canım sıkıldı...

Balımmmm verilecek kilolar o kadar çok ki merak etme sen gelince daha yolun yarısında bile olamam ben sana da saklarım merak etme yani, sen ilk önce şu sınavı altedeceksin.
O zaman tamam içim rahatladı
Seni mi kıracaz balım anca beraber kanca beraber

Biz ki vermeden 1,5 sene dayanmışız 1,5 ay ne ki
Birileri dünden razıymiş

Şaka yapıyorum siz gidin ben arkanızdan geliyorum ballar

Cnmm 75 kilo olmuşum, ki hamileliğimde 78 ile doğuma girmiştim. Hayatımın en kilolu dönemi resmen... Cok canım sıkıldı...
Balım tam kendi kilomdan yola çıkıp senin kilonu tahmin edecektim ki yazmışsın, yine burun farkıyla aynı gidiyoruz

Üzülme canım, biraz dikkat edince vereceğimizi gördük kaç kere

Balım tam kendi kilomdan yola çıkıp senin kilonu tahmin edecektim ki yazmışsın, yine burun farkıyla aynı gidiyoruz

Üzülme canım, biraz dikkat edince vereceğimizi gördük kaç kere
Hep aynı kilolara gidip geliyoruz enerjim..istikrar şart tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…