- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
AminnHerkesin bayramı kutlu olsun
En önemlisi sağlıkla ö5nümüzdeki bayramlara da kavuşmak nasip olsun. Aayyyy deminden beri dua eden emociyi ariyorum bulamadm ben de songulum gibi yazıyımsonngulen (dua eden emoci)
Ben de seni öperim
Balım bu çok güzel bir şey o zamanÇok yanık söyledin be balım, ağzına sağlık
Bugün bayram erken kalkın çocukları, yarın bayram erken yatın çocuklar diye şey ettirdim balım saat geç olunca
Yok canım zayıflamadım ya, hala 70ten aşağı inmiş değilimBen anlamadım hep görüntüden inceliyorum tartı hep aynı yerlerde.
Dün elemanlardan birisi (çırak) abla tatlı yapayım mı sana dedi yok dedim, dondurma vereyim mi dedi yok dedim, sen dondurmayı çok seviyorsun, vereyim işte dedi, evet ama istemem dedim, sen artık niye hiç bir şey yemiyorsun dedi (beni sevdiği için illa bir şey ikram edecek) Yemeyeyimde biraz kilo vereyim canım, şimdiye kadar yediğim yeter dedim. Abla fazla kilon yokki zaten neyi vereceksin dedi (ben şok)
Kilo olmaz mı var tabikizamanında bu tatlıları yiye yiye 15 kilo aldım,kıyafetlerime sığamıyorum dedim, bu sefer de çırak aynı böyle şok neee onbeşşş miiii.. amaa.....
Yani pantolonların, giysilerin beli poposu falan dar gelmese bende inkar edecem, dünden razıyım zaten
Şok'lu sohbet devam ediyor.... Zincir market reklamı değil haa
Sürekli spor yaptığım için vücudum sıkı, onun için göze batmıyor ama kıyafetlerim de dar geliyor dedimBence hiç ihtiyacın yok çok iyi görünüyorsun dedi (spor nelere kadir ya, canımız ciğerimiz valla, daa daha ne kadar sıkışır bu kütle bilmiyorum)
Kiloyu sanal bir alemde alıp verdiğime inancımı hep bu tartı ve kıyafetler baltalıyor yani
Güzelce bayramını geçir balım, huzursuz olma, başlarız hep birlikte her şeye
Haha evet evet buyduAminn
Bu emociyi mi arayıp durdun balım
Arap yağı bol bulunca
Nasılsa bedava
İşte o aynadaki ben miyim bilmiyorum balımBalım bu çok güzel bir şey o zamanzaten hep tartidan çok aynadaki görüntü önemli demezler mi☺
Ama yine de biz sağlık için birkac kilo versek hiç fena olmazburadaki biz sensin zira beni birkaç kilo kurtarmaz ben bildiğin çok kilo vermeliyim
Başlayalım canım hatta yarın belki de
Seni çok iyi anlıyorum ta bugün annemlerde bi tepsi baklava vardı durup durup yiyesim geldi ama eskisi kadar çok yemedim tabi
Haha evet evet buydu
Buldum buldum
Balim valla ben fotolarda hiç iyi çıkmıyorum ekstra sisik çıkıyorum bu kameralar insanı sisik gösteriyor canimİşte o aynadaki ben miyim bilmiyorum balım
Gözüm bir yerlerden ısırıyor amaa
Beni bi ben kilolu görüyorum diyecem de yok yani kilo var, en az 5-6 vermem lazımTartıda doğru tartmazsa kime güvenecezzzz
Ama sende sıkılaşmıştın epey balım, mecbur yine aşağı yukarı aynı kiloları verecez
Balım öyle eskisi kadar yemedim diye yuvarlak ifadeler kullanma bana
Yani eskiden tepsinin 3/4ünü yiyordun da şimdi 1/2 mi yedin, ne yaptın
Bende varım SongülümGünaydın ballarım, uzun bir aradan sonra yine kürkçü dukkanindayim. Ben tükkanın tozunu alayım, yerlere paspas atayım, yerler kuruyunca siz de gelin kayıp düşmeyin
enerji_kusagi
Saricivcivcikcik
sudem34
asliogretmen
inci-tepik
birmuhendisanne
Ben başlıyorum ballar, kimler benimle
Günaydın balım, yerler miss gibi olmuşGünaydın ballarım, uzun bir aradan sonra yine kürkçü dukkanindayim. Ben tükkanın tozunu alayım, yerlere paspas atayım, yerler kuruyunca siz de gelin kayıp düşmeyin
enerji_kusagi
Saricivcivcikcik
sudem34
asliogretmen
inci-tepik
birmuhendisanne
Ben de varım ben de ben deeeGünaydın ballarım, uzun bir aradan sonra yine kürkçü dukkanindayim. Ben tükkanın tozunu alayım, yerlere paspas atayım, yerler kuruyunca siz de gelin kayıp düşmeyin
enerji_kusagi
Saricivcivcikcik
sudem34
asliogretmen
inci-tepik
birmuhendisanne
Canım hayrisim hoşgeldin ne de güzel geldinBende varım Songülümiyice yoldan çıktım, eskiye dönmek şart oldu.
Şüphem bile yoktu zaten balım senin her şeye var olduğunaGünaydın balım, yerler miss gibi olmuş
Bende varım tabiki, sizinle her zaman
Balımmmm verilecek kilolar o kadar çok ki merak etme sen gelince daha yolun yarısında bile olamam benBen de varım ben de ben deee
Ama durun zayıflamayın 1.5 ay bekleyin 1.5 ay daha şişko gezelim sonra sınava girip ckiyim öyle gelicem. Anca beraber kanca beraber zayiflamayin
Seni mi kıracaz balım anca beraber kanca beraberBen de varım ben de ben deee
Ama durun zayıflamayın 1.5 ay bekleyin 1.5 ay daha şişko gezelim sonra sınava girip ckiyim öyle gelicem. Anca beraber kanca beraber zayiflamayin
Cnmm 75 kilo olmuşum, ki hamileliğimde 78 ile doğuma girmiştim. Hayatımın en kilolu dönemi resmen... Cok canım sıkıldı...Canım hayrisim hoşgeldin ne de güzel geldinyolda kalan olmadı galiba ama köprüden önce son çıkış tabelasını gördük, yola girme zamani artık
O zaman tamam içim rahatladıBalımmmm verilecek kilolar o kadar çok ki merak etme sen gelince daha yolun yarısında bile olamam bensana da saklarım merak etme yani, sen ilk önce şu sınavı altedeceksin.
Birileri dünden razıymişSeni mi kıracaz balım anca beraber kanca beraber
Biz ki vermeden 1,5 sene dayanmışız 1,5 ay ne ki
İyice yoldan çıktık hepimiz canım toparlamak şart. Bence toparlarız hep beraber sıkma canınıCnmm 75 kilo olmuşum, ki hamileliğimde 78 ile doğuma girmiştim. Hayatımın en kilolu dönemi resmen... Cok canım sıkıldı...
O zaman tamam içim rahatladı
Birileri dünden razıymiş
Şaka yapıyorum siz gidin ben arkanızdan geliyorum ballar
Balım tam kendi kilomdan yola çıkıp senin kilonu tahmin edecektim ki yazmışsın, yine burun farkıyla aynı gidiyoruzCnmm 75 kilo olmuşum, ki hamileliğimde 78 ile doğuma girmiştim. Hayatımın en kilolu dönemi resmen... Cok canım sıkıldı...
Hep aynı kilolara gidip geliyoruz enerjim..istikrar şart tabiiBalım tam kendi kilomdan yola çıkıp senin kilonu tahmin edecektim ki yazmışsın, yine burun farkıyla aynı gidiyoruz
Üzülme canım, biraz dikkat edince vereceğimizi gördük kaç kere