70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik cnm sen muhtemelen bizden daha zayıfsındır. Bizim seni yakalamamız gerekecek🙈
Mihendisim nerden o kanıya vardin bilmiyorum ama cikar onu aklından yok öyle bisey :KK70: :KK70: :KK70:
Balım şu masada sürekli oturup çalışırken biseyler atıştırmak beni mahvetti.. hareketsizlik yani.. e tabi bogaz da durmuyo😬

Mihendisim nerden o kanıya vardin bilmiyorum ama cikar onu aklından yok öyle bisey :KK70: :KK70: :KK70:
Balım şu masada sürekli oturup çalışırken biseyler atıştırmak beni mahvetti.. hareketsizlik yani.. e tabi bogaz da durmuyo😬
Masa başında olan kişilerin klasik ortak sorunu cnm. Bende aynı durumdayım hatta akşamları deli gibi abur cubura abaniyorum. Hareketsizlikte eklenince sonuç bu...işin kötüsü kendimi kötüde hissetmiyorum. Hani ağır yasamlardaki kişiler var ya, benzer bir psikolojideyim.

O boğaz hiç bir zaman durmuyor ki :KK12:

İçte sürekli yemek isteyen o şeyi yakalayıp vurmak lazım, yemeden mutlu olmayı bilmiyor mu bu ya 😟

Masa başında olan kişilerin klasik ortak sorunu cnm. Bende aynı durumdayım hatta akşamları deli gibi abur cubura abaniyorum. Hareketsizlikte eklenince sonuç bu...işin kötüsü kendimi kötüde hissetmiyorum. Hani ağır yasamlardaki kişiler var ya, benzer bir psikolojideyim.
Hayatın rutin olduğu için olabilir mi Hayrişim? Hani hiçbir heyecan yok, yemek bazen bir aktivite gibi geliyor insana..

Hayatın rutin olduğu için olabilir mi Hayrişim? Hani hiçbir heyecan yok, yemek bazen bir aktivite gibi geliyor insana..
Evet enerjim... işten ayrıldım, artık yurtidisi ile freelance çalışıyorum. İstediğim saatlerde çalıştığım için düzende oturtamadım. Düzenimi kursam maddi manevi avantajlı olacak ama işte içimden birşey yapmakta gelmiyor...

Seni mi kıracaz balım anca beraber kanca beraber 😍

Biz ki vermeden 1,5 sene dayanmışız 1,5 ay ne ki :KK70:
Yok balım yemezler bu sefer, artık bahanelerimizi çöpe atıyoruz. Civcivim geldiginde bize hızlıca yetişir zaten yeter ki aklına koysun o 🤩

O boğaz hiç bir zaman durmuyor ki :KK12:

İçte sürekli yemek isteyen o şeyi yakalayıp vurmak lazım, yemeden mutlu olmayı bilmiyor mu bu ya 😟
Hic sorma canim.. ya çözümü biliyorum aslında.. mesela otururken acıkınca abur cubur yicegime 2 kaşık tarcinli yogurt yesem çok daha mantıklı olcak hem doycam hem biseyler yemiş olcam midem de psikolojim de mutlu olcak:KK70:
Sınava kadar da salmiyim ben en güzeli ufak ufak dikkat ediyim.. sağlam kafa sağlam vücutta bulunur zaten:KK73:

Mesela bugün 3 tane nescafe 1 turk kahvesi icmisim ve inan farkında değilim az önce mutfağa kahve almaya giderken farkettim fincanlardan🤦🏼‍♀️
Yani hiç hoş değil memnun değilim halimden.
İşte aynı sebep biliyo musun benimki de bu.. kendini mutlu etmek hayata bi mola vermek icin yiyorum..
Ama sorun şu ki beynim öyle saniyo aslında yesem de problemlerim çözülmüyor :KK51:
Yenicem seni duygusal aclik🥺
Evet enerjim... işten ayrıldım, artık yurtidisi ile freelance çalışıyorum. İstediğim saatlerde çalıştığım için düzende oturtamadım. Düzenimi kursam maddi manevi avantajlı olacak ama işte içimden birşey yapmakta gelmiyor...
Hayirli olsun canım memnun musun yeni işinden? İnşallah her şey yolundadır 🤗
Hayris o kadar bensin ki şu an. İçimden bir sey yapmak gelmiyo cümlesi o kadar ben ki tüm hücrelerimle anlayabiliyorum seni😬

İnşallah toparlariz💚

Hımm... Aslında güzel şeylerden bahsediyorsun canım, sadece heyecanlı değilsin gibi. Yani önceden hazır bir sisteme uyuyordun, kafanı pek yormuyordun, saatler belli disiplin kolaydı.
Bu esnekliğe adapte olamaman normal bir süreç mi peki, ne zamandır bu şekilde çalışıyorsun?
Sanki isteksizliğin gitse hepsini halledeceksin gibi Hayrişim ❤

Cnmm 75 kilo olmuşum, ki hamileliğimde 78 ile doğuma girmiştim. Hayatımın en kilolu dönemi resmen... Cok canım sıkıldı...
Ben de senin gibiyim canım, doğum kiloma yaklaştım resmen. Dün 81.4 kg idim 😲 o yüzden ciddi ciddi bu işe önem vermemiz lazım.

Kizcelerim regl olduğum ve giyinik & kahvaltı yapmış halde 75 kg çıktım. Yarın aç karnina iç çamaşırları ile yeniden tartilacagim ama Max 1 kilo falan oynar. Hedef 60 kg benim için, sonrasında ufak tefek estetik dokunuşlar yaptıracağım 🙈
Ovvvv en sevdiğim şey estetik dokunuşlar kısmına gelmek 😍 bu halde 75 çıkmak çok iyi canım benim 😘

Ben kötü hissettiğim halde bir şey yapmadım canım bugüne kadar ama artık yeter. Bir an önce hepimiz kendimize gelmeliyiz.

Hayrisim iş konusunun bu şekle gelmesine çok sevindim balım 😍 böylece daha rahat edeceksin ama hayatına hareket katmanın bir yolunu da bulmak lazım.

Hic sorma canim.. ya çözümü biliyorum aslında.. mesela otururken acıkınca abur cubur yicegime 2 kaşık tarcinli yogurt yesem çok daha mantıklı olcak hem doycam hem biseyler yemiş olcam midem de psikolojim de mutlu olcak:KK70:
Sınava kadar da salmiyim ben en güzeli ufak ufak dikkat ediyim.. sağlam kafa sağlam vücutta bulunur zaten:KK73:

Mesela bugün 3 tane nescafe 1 turk kahvesi icmisim ve inan farkında değilim az önce mutfağa kahve almaya giderken farkettim fincanlardan🤦🏼‍♀️
Yani hiç hoş değil memnun değilim halimden.

İşte aynı sebep biliyo musun benimki de bu.. kendini mutlu etmek hayata bi mola vermek icin yiyorum..
Ama sorun şu ki beynim öyle saniyo aslında yesem de problemlerim çözülmüyor :KK51:
Yenicem seni duygusal aclik🥺

Hayirli olsun canım memnun musun yeni işinden? İnşallah her şey yolundadır 🤗
Hayris o kadar bensin ki şu an. İçimden bir sey yapmak gelmiyo cümlesi o kadar ben ki tüm hücrelerimle anlayabiliyorum seni😬

İnşallah toparlariz💚
Canım kiloyu geçtim, bu kadar kahve sağlığına zarar aman dikkat et.

X