70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Malesef canım ben bu aralar dikkat edemiyorum. Tezi bitirmeye odakladım kendimi, o bitince özellikle spora yoğunlaşacağım, çünkü sporsuz gitmiyor sanki bende.

Afiyet olsun balım, menülerin çok hafif. Spor da eklemişsin bence faydasını göreceksin.
1.400 gr gitmiş canım. Diyetisyenin yardımcısı vardı bu hafta diyorum ki hep dikkat ediyorum ama sonuç böyle oluyor diyorum dikkat etswn gider demez mi cok sinir oldumm

1.400 gr gitmiş canım. Diyetisyenin yardımcısı vardı bu hafta diyorum ki hep dikkat ediyorum ama sonuç böyle oluyor diyorum dikkat etswn gider demez mi cok sinir oldumm
Sen kim köpeksin de incimize dikkat etsen falan diyosun 😡 daha napcaksin canım gayet iyi gidiyorsun yani..

1400 gr da iyi değil mi zaten balım ya.

Sen kim köpeksin de incimize dikkat etsen falan diyosun 😡 daha napcaksin canım gayet iyi gidiyorsun yani..

1400 gr da iyi değil mi zaten balım ya.
Hahahhah ya cok iyiyidı balım😂😂

Valla bana göre cok iyi bide ramazanda resmen sınanıyorsun insanlar tatlılar neler neler yiyor hasbam dikkat et diyor

Selam canlarım
Bugün tartı günüydü mallum
Gecen hafta 80.3
Bu hafta 78.8
Fark -1.500
Başlangıç kilom 91.9
Güncel kilom 78.8
Toplamda 13.100 gr giden
Bu arada regl dönemindeydim bu kadar bile beklemiyordum🎉🎉🎉

Kızlar merhaba, ben tezle ilgileniyorum o yüzden diğer her şeyi bir kenara bıraktım şimdilik. Bitene kadar da uğrayamam bilginiz olsun. Hepinizi çok öpüyorum.
Koly gelsin cnmm inşallah hersey istedigin gibi olur bekliyorum burada cok öptümm😍

Hydi bismillahh herkes geri mi dönüyor yoksaa🎉
Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik sonngulen sonngulen
Valla canım bu aralar sınavdan dolayı çok çalkantılı gidiyo hayatım 🤣🤣 ama dönmek de istiyorum yeniden❤🤩
Bugün tartı günümdü kızlar
Gecen hafta 78.8
Bu hafte. 77.7
Fark. -1.100 gr

Genel toplam 2 ay 2 haftada 14.200 gr gitti🎉🎉

Haytımda ilk defa 7 li rakamları görüyorumm😍😍💪💪
Helal olsun sana valla 7lere indin ha🤩
Sıra 6larda. Bu gidişle o da çok uzun sürmücek gibi duruyo🤩

Valla canım bu aralar sınavdan dolayı çok çalkantılı gidiyo hayatım 🤣🤣 ama dönmek de istiyorum yeniden❤🤩

Yaa dönünn cok özledim sizlerle konusmayı hergün giriyorum yazan varmı diye bakıp cıkıyorum😭😭😭
İnşallah 6 lara da ineriz canımm bakalım hedef 65💪

Yaa dönünn cok özledim sizlerle konusmayı hergün giriyorum yazan varmı diye bakıp cıkıyorum😭😭😭
Yaa ben de özledimm😢😢😢
Söz senin için uğrucam kız her gün🤩

İradeni iyi terbiye ettin gercekten canım tebrik ediyorum bu yazı fıstık gibi geçirmeyi hakettin🤩🤩🤩

Hydi bismillahh herkes geri mi dönüyor yoksaa🎉
Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik sonngulen sonngulen
İncimm❤ döndümmm, ben gidip gelene kadar herkes gitmiş dönmüş mü tam anlayamadım hala neler oldu 😂
Bugün tartı günümdü kızlar
Gecen hafta 78.8
Bu hafte. 77.7
Fark. -1.100 gr

Genel toplam 2 ay 2 haftada 14.200 gr gitti🎉🎉

Haytımda ilk defa 7 li rakamları görüyorumm😍😍💪💪
Vay vay vayyy, gözlerinden ateş çıkaran emoji olsada koysam 😍😍😍

Ben gittiğimde sen 80 küsürlerdeydin balım, az daha gelmesem iğne ipliğe dönmüş bulacaktım seni 😂 Tebrik ederim seni incim, günlüğümüzün gururu oldun 😘😘😘

Kuşum bu gidişle bizi geçip gidecek, koruma döneminde bizi teselli eder 😍😍😍 Necati Bey bayrağı İncim e devredince bizim Necatimiz de İnci balımız olur 😂
Burnumda tütünüz resmen :cry: Artık daha çok gelebilirim balım, her gün girmeye çalışacağım, şu bayram yoğunluğunu bir atlatırsak az daha rahatlarız.
Yaa ben de özledimm😢😢😢
Söz senin için uğrucam kız her gün🤩

İradeni iyi terbiye ettin gercekten canım tebrik ediyorum bu yazı fıstık gibi geçirmeyi hakettin🤩🤩🤩
Biz de kaju fıstığı gibi geçirmeyi hakettik :kızgın: daha yağlı bir fıstık, böyle dokununca bile elin yağ oluyor adeta, ıyyyy çok iğrendim şu an :KK70: Bize bu müstehak mı Civcivim, geçerli bahanemiz çok ama... 😂 Yok yok... 😬 evet müstehak

İncimm❤ döndümmm, ben gidip gelene kadar herkes gitmiş dönmüş mü tam anlayamadım hala neler oldu 😂

Vay vay vayyy, gözlerinden ateş çıkaran emoji olsada koysam 😍😍😍

Ben gittiğimde sen 80 küsürlerdeydin balım, az daha gelmesem iğne ipliğe dönmüş bulacaktım seni 😂 Tebrik ederim seni incim, günlüğümüzün gururu oldun 😘😘😘

Kuşum bu gidişle bizi geçip gidecek, koruma döneminde bizi teselli eder 😍😍😍 Necati Bey bayrağı İncim e devredince bizim Necatimiz de İnci balımız olur 😂

Burnumda tütünüz resmen :cry: Artık daha çok gelebilirim balım, her gün girmeye çalışacağım, şu bayram yoğunluğunu bir atlatırsak az daha rahatlarız.

Biz de kaju fıstığı gibi geçirmeyi hakettik :kızgın: daha yağlı bir fıstık, böyle dokununca bile elin yağ oluyor adeta, ıyyyy çok iğrendim şu an :KK70: Bize bu müstehak mı Civcivim, geçerli bahanemiz çok ama... 😂 Yok yok... 😬 evet müstehak
Allah seni napmasin o nasıl benzetme:KK70: :KK70: doğruluğuna mi üzülsem komikligine mi gülsem napsam:KK69:

Bence de Junior Necati olarak incinin kocluguna ihtiyacımız var:KK70:
İnci aldi yürüdü valla maşallah 😍 yakında yetişcek bize. Bir de uzuluyodu burda en kilolulardan biri benim diye..
Şimdi bizi sollucak en kilolu biz mi kalcaz:bicak: bari beraber gidelim ya:bicak:

Günaydın kızlar:KK73:
Yarın bayram:rolleyes:

inci-tepik inci-tepik simdi herkes sana zayıflamışsın mi dicek :KK36: keşke benim olsa:KK8:

Bayramın ilk gününden sonra yine menü yazmaya devam ediyim diyorum ya.. Bi ara güzel düzen tutturmuştum.
Hep beraber yazalım :KK73:

Günaydın kızlar:KK73:
Yarın bayram:rolleyes:

inci-tepik inci-tepik simdi herkes sana zayıflamışsın mi dicek :KK36: keşke benim olsa:KK8:

Bayramın ilk gününden sonra yine menü yazmaya devam ediyim diyorum ya.. Bi ara güzel düzen tutturmuştum.
Hep beraber yazalım :KK73:
Yaaarın bayyyraaam, erken yatın çocuklarrrr :KK75:

Eşlik etsene bülbül seslim, türkünün devamını çıkaramadım :KK70: :KK70:

Senin mesaj bildirimi de gelmemiş bana, bayramınızı kutlayayım diye erkenden girmesem yazan yok sanacam 😤

Balım ben zayıflamadan sen zayıflamışsın tepkisi alıyorsam, incim yıkar ortalığı 😂😂😂
Görümce elti kaynana şok şok şokkk 😂😂

inci-tepik inci-tepik İncim uyuz olduğun birileri diyet mi yaptın derse yoooo ne bulsam yiyorum de :KK70:

Bende menü yazıp spor da yapabilirsem süper olacak.

Ballarım 🍯🍯🍯
Bayramımız kutlu olsun 👠👗🎉
Nice bayramlara birlikte, sağlık ve mutlulukla kavuşmak nasip olsun ❤❤❤
Öperim hepinizi bal yanaklarınızdan 💋💋💋

Yaaarın bayyyraaam, erken yatın çocuklarrrr :KK75:

Eşlik etsene bülbül seslim, türkünün devamını çıkaramadım :KK70: :KK70:

Senin mesaj bildirimi de gelmemiş bana, bayramınızı kutlayayım diye erkenden girmesem yazan yok sanacam 😤

Balım ben zayıflamadan sen zayıflamışsın tepkisi alıyorsam, incim yıkar ortalığı 😂😂😂
Görümce elti kaynana şok şok şokkk 😂😂

inci-tepik inci-tepik İncim uyuz olduğun birileri diyet mi yaptın derse yoooo ne bulsam yiyorum de :KK70:

Bende menü yazıp spor da yapabilirsem süper olacak.
Kız o erken kalkın çocuklar erken yatın değildi sanki :KK70: :KK70: çocuklara baskıya hayır:KK70:

Giyineliiimm en guuussseeell giysilerini üssmeyeliiim bugün annemiisssiii:KK75::KK75:

Sen de o tepkileri aliyosan vardır bi şeyler zayiflamissindir🤩

İnşallah yazabiliriz canım birkaç gündür ders de doğru düzgün çalışamadım çok huzursuzum :KK43: yarım anneleri ziyaret edip diğer gün hem spor hem ders düzenime dönüyorum inşallah.

Ballarım 🍯🍯🍯
Bayramımız kutlu olsun 👠👗🎉
Nice bayramlara birlikte, sağlık ve mutlulukla kavuşmak nasip olsun ❤❤❤
Öperim hepinizi bal yanaklarınızdan 💋💋💋
Herkesin bayramı kutlu olsun:KK68::KK68::KK68:
En önemlisi sağlıkla önümüzdeki bayramlara da kavuşmak nasip olsun. Aayyyy deminden beri dua eden emociyi ariyorum bulamadm ben de songulum gibi yazıyım :KK70: sonngulen sonngulen (dua eden emoci)

Ben de seni öperim:KK8:

Kız o erken kalkın çocuklar erken yatın değildi sanki :KK70: :KK70: çocuklara baskıya hayır:KK70:

Giyineliiimm en guuussseeell giysilerini üssmeyeliiim bugün annemiisssiii:KK75::KK75:

Sen de o tepkileri aliyosan vardır bi şeyler zayiflamissindir🤩

İnşallah yazabiliriz canım birkaç gündür ders de doğru düzgün çalışamadım çok huzursuzum :KK43: yarım anneleri ziyaret edip diğer gün hem spor hem ders düzenime dönüyorum inşallah.
Çok yanık söyledin be balım, ağzına sağlık :KK70:

Bugün bayram erken kalkın çocukları, yarın bayram erken yatın çocuklar diye şey ettirdim balım saat geç olunca :KK70:

Yok canım zayıflamadım ya, hala 70ten aşağı inmiş değilim😨 Ben anlamadım hep görüntüden inceliyorum tartı hep aynı yerlerde.

Dün elemanlardan birisi (çırak) abla tatlı yapayım mı sana dedi yok dedim, dondurma vereyim mi dedi yok dedim, sen dondurmayı çok seviyorsun, vereyim işte dedi, evet ama istemem dedim, sen artık niye hiç bir şey yemiyorsun dedi (beni sevdiği için illa bir şey ikram edecek) Yemeyeyimde biraz kilo vereyim canım, şimdiye kadar yediğim yeter dedim. Abla fazla kilon yokki zaten neyi vereceksin dedi (ben şok):KK57:
Kilo olmaz mı var tabiki:olamaz: zamanında bu tatlıları yiye yiye 15 kilo aldım,kıyafetlerime sığamıyorum dedim, bu sefer de çırak aynı böyle şok :KK57: neee onbeşşş miiii.. amaa.....

Yani pantolonların, giysilerin beli poposu falan dar gelmese bende inkar edecem, dünden razıyım zaten 😂😂😂

Şok'lu sohbet devam ediyor.... Zincir market reklamı değil haa :KK70:

Sürekli spor yaptığım için vücudum sıkı, onun için göze batmıyor ama kıyafetlerim de dar geliyor dedim 😬 Bence hiç ihtiyacın yok çok iyi görünüyorsun dedi 😍 (spor nelere kadir ya, canımız ciğerimiz valla, daa daha ne kadar sıkışır bu kütle bilmiyorum)

Kiloyu sanal bir alemde alıp verdiğime inancımı hep bu tartı ve kıyafetler baltalıyor yani 😂😂

Güzelce bayramını geçir balım, huzursuz olma, başlarız hep birlikte her şeye 😘

X