İnsan telaşta unutuyor balım yaa, normaldir. Ben de haftasonu bakamadım hiç buralara, ablamlar geliyor biliyorsun.Balım valla unuttum tartilmayi yaçünkü sabah çok erken kalktim tatlilari yaptım tadına baktım, sonra kalan şeyleri yaptım tadına baktım. Sonra ağzıma bi hurma attım(kahvaltı bile yapmayı unuttum yani) sonra aklıma geldi tartilcaktim diye kusura bakma ya pazartesi tartilirim mutlaka.
Dün bi ara belim koptu sandım ayakta durmaktan aşırı ağrıdı. Çok şükür iyiyim bugün. Bi misafir daha atlattık şimdi ders ve spora devam
Sen neden bakamadın tezetartildin mi kaç çıktın?
Kızlar ben bu hafta sadece 800 gr vemişim.kızmadı ama hasta oldugun için normal dedi.
Sahur menüsü 1 yunurta 1 kasık lor peynirden omlet yeşillik salatalık domates 2 dilşm ekmek
Aksam tavuk balık et sote baklagil 6 kasık yanında salata
Sebze olursa 8 kaşık yanında 5 kasıl yogurt akşam ekmek yok
2 aaat sonra 3 hurma 3 ceviz
Su 2.5 lt aslında sınır yok suda
Bşde sporu yşne yapma dedi ama hareketsiz olmuyor ya bende yapmaya basldım
Afiyet olsun balım, menülerin çok güzel yine. Kilo verme zamanla azalır zaten, vücut direnç de geliştirebilir ve zaten hastaydın doktorun dediği gibi.10 nisan menüm
Sahurda
1 yumurta 1 kaşık lor peynir 1 tatlı kaşıgı zeytşn yagıbomlet
1 dilim ekmk
Salatalık
Aksm 2 kepçe mercimek corbsı 10 dk ara
3 köfte 1 bardak ayran
3 lt su
30 dk lesli bossted
20 dk hızlı yürüyüş
1 bardak yeşil çay
23.00
1 sade soda
2 tatkı kasıgı yogurt
1tatkı kasıgı nane
1 tylı kasıgı pul biber
Yag yakıyormus bunu kendim yaptım yazmadı yani
Canim geldi bahar ayları gevşedi akademi yayları mi desek ne desek bu durumaİnsan telaşta unutuyor balım yaa, normaldir. Ben de haftasonu bakamadım hiç buralara, ablamlar geliyor biliyorsun.
Çok ayakta durmak mahvediyor zaten, bir de üstüne hem bir sürü temizlik hem yemek yapmak da cabası. Dinlenince geçmiş neyse ki.
Tezi sürekli erteliyorum canım, çok canım sıkılıyor bu duruma ama nisan sonu teslim tarihi belirledik, o yüzden bitirmem lazım.
Ben cuma günü tartıldım, 78.7 çıktım. Neden eksi göremiyorum anlamadım canım, yediklerim fazla geliyor galiba. Bir de sürekli karnım patlayacak gibi şiş hissediyorum, sanırım düzen değişince yaramadı bana.
İncim sürekli 1 kilo üzeri veremezsin ki. Böyle iniş çıkışlar çok normal. O yüzden sıkma canını sakın çok güzel gidiyosunKızlar ben bu hafta sadece 800 gr vemişim.kızmadı ama hasta oldugun için normal dedi.
Sahur menüsü 1 yunurta 1 kasık lor peynirden omlet yeşillik salatalık domates 2 dilşm ekmek
Aksam tavuk balık et sote baklagil 6 kasık yanında salata
Sebze olursa 8 kaşık yanında 5 kasıl yogurt akşam ekmek yok
2 aaat sonra 3 hurma 3 ceviz
Su 2.5 lt aslında sınır yok suda
Bşde sporu yşne yapma dedi ama hareketsiz olmuyor ya bende yapmaya basldım
10 nisan menüm
Sahurda
1 yumurta 1 kaşık lor peynir 1 tatlı kaşıgı zeytşn yagıbomlet
1 dilim ekmk
Salatalık
Aksm 2 kepçe mercimek corbsı 10 dk ara
3 köfte 1 bardak ayran
3 lt su
30 dk lesli bossted
20 dk hızlı yürüyüş
1 bardak yeşil çay
23.00
1 sade soda
2 tatkı kasıgı yogurt
1tatkı kasıgı nane
1 tylı kasıgı pul biber
Yag yakıyormus bunu kendim yaptım yazmadı yani
Hastane süreci başladığından beri gevşedi benim yaylar, tekrar başına oturmak zor geliyor. Havalar da ısınınca, dışarısı güllük gülistanlık olunca sana da zor geliyordur çalışmak.Canim geldi bahar ayları gevşedi akademi yayları mi desek ne desek bu durumaben de cok zor çalışıyorum bu aralar sıkıldım sanırım. Normal yani. Ertelemek çok kötü bir şey ya ertleedikce gözünde büyüyor. O an oturup yapmak en güzeli.
Yediklerin fazla geliyor muhtemelen. Bol su iciyo musun o ödemini alır bence songulum en güzeli su
Çok şükür hepimiz iyiyiz canım cok saol. Galiba kilo vermem durdu bende anlamadım hep uyuyorum ama bi türlü hedef tutmıyor elbet kırılır odaAfiyet olsun balım, menülerin çok güzel yine. Kilo verme zamanla azalır zaten, vücut direnç de geliştirebilir ve zaten hastaydın doktorun dediği gibi.
Hastalığı tamamen atlattınız mı, eşin, çocuk ve sen nasılsınız canım.
İnşallh öyledir canım ya bu kilolard hep dıruor zatenİncim sürekli 1 kilo üzeri veremezsin ki. Böyle iniş çıkışlar çok normal. O yüzden sıkma canını sakın çok güzel gidiyosun
Merhaba, hoşgeldin. Nasılsın.Kızlar mutlu haftalar ben sebastian
Çok güzel kilolar verdin canım, elbet bir yerde duraklama yaşayacaktın. Ramazanda yeme içme saatleri de değişince etkilemiş olabilir, ne de olsa yiyip yatıyoruz sahurdan sonra. Bence vücut biraz dinlendikten sonra tekrar vermeye başlayacaktır canım hiç sıkma canını.Çok şükür hepimiz iyiyiz canım cok saol. Galiba kilo vermem durdu bende anlamadım hep uyuyorum ama bi türlü hedef tutmıyor elbet kırılır oda
hoşbuldum canım,iyiyim biraz ara vermiştim geldim sen nasılsınMerhaba, hoşgeldin. Nasılsın.
Teşekkür ederim canım, iyiyim ben de. Koşturmaca devam ediyor. Buraya girip çıkıyorum arada, böyle işte.hoşbuldum canım,iyiyim biraz ara vermiştim geldim sen nasılsın
Evet canım şu kesinlikle farkediyo. Ben şu içtiğim gün daha iyi calisiyo bağırsaklarım bile gercekten.Hastane süreci başladığından beri gevşedi benim yaylar, tekrar başına oturmak zor geliyor. Havalar da ısınınca, dışarısı güllük gülistanlık olunca sana da zor geliyordur çalışmak.
Su çok az içiyorum canım, suyu arttırıp yediklerimi azaltsam iyi olacak sanırım.
Üstte hayat hikayemi anlattım balım bu mesaji alintiladigimi unutarakSaricivcivcikcik balım, çok şükür bugün tezle daha düzgün ilgilenebildim, sen nasılsın naptın.
inşallah dedigin gibi olur canım. sende durumlar nasıl yapabiliyormusunÇok güzel kilolar verdin canım, elbet bir yerde duraklama yaşayacaktın. Ramazanda yeme içme saatleri de değişince etkilemiş olabilir, ne de olsa yiyip yatıyoruz sahurdan sonra. Bence vücut biraz dinlendikten sonra tekrar vermeye başlayacaktır canım hiç sıkma canını.
Ben de sürekli yarım saat sonra, bir saat sonra diyip duruyorum. Sonra bir bakmışım başka işim çıkmış yine kalıyor tez. Neyse ki bugün dersler bitiyor 3 haftalık bir ara var, bu sürede daha yoğun bir şekilde çalışıp bitireceğim.Evet canım şu kesinlikle farkediyo. Ben şu içtiğim gün daha iyi calisiyo bağırsaklarım bile gercekten.
Sonunu düşünüp kendini motive et balım ha gayret bitir de kurtul. Böyle durdukça insanın daha çok gözünde büyüyor gercekten.
Ben de bu aralar yoğunlastirdim çalışmaları. Baktim kitaplar bitmicek bilmeyince de moral bozacak bol soru çözüyorum kamptan kampa koşuyorumaz kaldı gercekten.. arada bi ben de oturup düşünürken buluyorum kendimi dusuncegine kalk calis diye dürtüklüyorum sonra birbirimizi dürtükleyelim dürtüklemek önemli
Ne kadar çok gercekten demişim
Üstte hayat hikayemi anlattım balım bu mesaji alintiladigimi unutarak
Çalışmaya çalışıyorum balım yaz gelmesi kötü oldu ya. Neyse artık yapcak bisey yok disimizi sikcaznasılsa Eylül ekime kadar yaz buralar daha
Tezle ilgilenmene sevindim songulum bırakma.kendine kota koy mesela 30 dk da olsa başına oturcam her gün de. Oturunca devamı geliyo zaten de işte.. Ben dersten pay biciyorum oturunca saatlerce çalışıyorum ama oturana kadar bahaneler bahaneler
Malesef canım ben bu aralar dikkat edemiyorum. Tezi bitirmeye odakladım kendimi, o bitince özellikle spora yoğunlaşacağım, çünkü sporsuz gitmiyor sanki bende.inşallah dedigin gibi olur canım. sende durumlar nasıl yapabiliyormusun
12 nisan menüm
sahur
1 yumurta 1 kasık lor peynirle omlet
bol yeşillik salatalık
2 bardak çay
iftar
2 kepçe tarhana çorbası
kabak yemegi 8 kaşık
5 kasık yogurt
iftardan 1 saat sonra sade türk kahvesi
spordan sonra yeşil çay
su 3 lt
spor 30 dk lesli boosted
30 dk tempolu yürüyüş
90*3 bacak ve basen egzersizi
Afiyet olsun balım, menülerin çok hafif. Spor da eklemişsin bence faydasını göreceksin.13 nisan menüm
Sahur aynı
İftar 2 kepçe mercimek corbası
10 dk ara
5 köfte salata
Cay kahve soda
Su 1.5 lt ama 3 olur
Bugün spor yapmadım
Balım sınav 31 temmuz. Yani ağustos de sen ona.. hayırlısı bakalım.Ben de sürekli yarım saat sonra, bir saat sonra diyip duruyorum. Sonra bir bakmışım başka işim çıkmış yine kalıyor tez. Neyse ki bugün dersler bitiyor 3 haftalık bir ara var, bu sürede daha yoğun bir şekilde çalışıp bitireceğim.
Senin sınav tarihi temmuzdu dimi canım, yazı yarıda yakalamış olursun.