- 22 Ocak 2012
- 14.598
- 62.710
Dur ya daha yeni geldin, o kadar hızlı mezun etmeyiz, korumada da burda olursun.haftaya kadar hedefe ulaşirsam ilk mezun ben mi olcam yoksa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dur ya daha yeni geldin, o kadar hızlı mezun etmeyiz, korumada da burda olursun.haftaya kadar hedefe ulaşirsam ilk mezun ben mi olcam yoksa
Özledim balım seni, halletiniz mi işlerinizi. Bi daha bizi bu kadar sensiz bırakmayacaksın dimi.Ballar
Napiyosunuz anlatin bakem. Özlediiim
Maalesef bugün biraz kacirdim elimden geleni yaptim azar azar yedim ama dışarda olunca ne kadar ayarlayabilirsem
Ama sorun yok önumuzdeki iki gün bol su spor ve dikkatle atlaticam
Hallettik canim şükürÖzledim balım seni, halletiniz mi işlerinizi. Bi daha bizi bu kadar sensiz bırakmayacaksın dimi.
Bal arısı gelmişBallar
Napiyosunuz anlatin bakem. Özlediiim
Maalesef bugün biraz kacirdim elimden geleni yaptim azar azar yedim ama dışarda olunca ne kadar ayarlayabilirsem
Ama sorun yok önumuzdeki iki gün bol su spor ve dikkatle atlaticam
Çok geçmiş olsun canım, menü yine de çok iyi olmuş üzme kendini. Sporun da yeterli.Selm ballarım
Menüm
Sabah 2 bardk su
Kahvaltı 9.30
1 bardak süt
3 kaşık yulaf
3 ceviz
Tarcın
Arab11.00 (sabah ki süt bozukmuş galiba çok kötü yaptı beni midem bulandı falan)
1 tane muz
Ögle
1 kase çorba 3 zeytin
Ara 16.30
Duble türk kahvesi sade
Akşam
Nohut
Salata
Spor
30 dk lesli boosted
250 ip atlama
2.5 lt su devam ediyorum
Not. Midem çok kötü oldu sonra da çok acıktım çorba içtim menüyüde tam tutturamadım spor da az oldu. Mekik katın egzersizi yaparım birazdan.
Afiyet olsun canım gayet güzel, ben de öğle yemeklerinde zorlanıyorum ama listeye tam uyum sağlamak için yemeye çalışıyorum. Belki ben de bırakırım. Koşturmacası da çok oluyor. yarın asla fırsat bulamam zaten.İyi Akşamlar Ballarım
6 Ocak Menü Bildirimi
09.00 2 bardak limonlu su
11.00 5 yk yoğurt, 2 yk yulaf ezmesi, 1 armut, 3 ceviz
18.30 1 tabak balık buğulama ( et ya da balık olabilir yazıyordu ) ve bolca yeşil salata
( Ballarım, ben kahvaltıyı geç yaptığım için öğle yemeği yiyemiyorum, hem acıkmıyorum, hem de vaktim olmuyor. Bir de uzun süredir bu şekilde beslendiğim için alıştım sanırım. Anlayışınıza sığınıyorum. )
Afiyet olsun canım menün de sporun da çok güzel, suyun az olmuş. Gerçi benimki de çok az bugün.06 Ocak Menüm
Sabah 06:00
1 yk tahin+pekmez
1/2 dilim tt ekmek
09:30
5 yk yoğurt + 2 yk yulaf
15 antep fıstığı(2 ceviz yerine)
1 kivi (elma yerine)
13:30
Ayran yerine sütlü Türk Kahvesi
Nohut yerine 4 badem
Yeşillik yerine 1/2 armut
18:00
1 kase brokoli(fırın sebze yerine)
üzerine; 1 yumurta(hindi yerine )+2 yk yoğurt + 1 tk keten tohumu+pulbiber+nane
Su 1,5 lt, devam
Spor:
10.300 adım
10 dk yoga
20 dk egzersiz
Bugün yokluğun çok belliydi civciv imHallettik canim şükür
Bende de aliskanlik oldunuz birakamam
Hosbuldum bal böceğimBal arısı gelmiş
Hoşgelmis
Duygulanirim bak cok romantik bu sözlerBugün yokluğun çok belliydi civciv im
Bı daha bu kadar ozletme
Bağımlılık yapıyorsun bal köpüğümHosbuldum bal böceğim
Duygulanirim bak cok romantik bu sözler
Güzel bir başlangıç yapmışsın çok tebrik ederim kaçamak yapmayalım kaçamaklar sadece bizi hedefimizden uzaklaştırıyor çok sevdim bu haberiburaya katıldım diye bugün hiç kaçamak yapmadım mesela ben
beraber hareket etmek daha etkili bence:) inşallah hedefimize sağlıkla ulaşırız hepmiz:)
Ben yaptım SudemimBallarım
Yüz yogası yapmayı unutmayalım
Yatmadan unutan olursa sabah telafi yapalım
Güzel fit vücudumuzun gergin pürüzsüz bir cilt ile taçlandıralim.
Ya ben sana hayranımBen yaptım Sudemim
Teşekkür ederim Sudem balım kalp kalbe karşı sende öylesin ben esas sana daha çok hayranımYa ben sana hayranım
İkidir gözümden kaçmıyor
Pazartesi yaptın çarşamba yaptın
Ne güzel insansın sen
İnsanın seninle her yola çıkasi gişesi geliyor
İyi ki kader bizi bir araya getirmiş
Azmine , kararlılığını hayranım
Ailen çok şanslı dağ gibi evlatları var.
Sorumluluk sahibi dünya tatlısı bal arkadaşım bal dostumTeşekkür ederim Sudem balım kalp kalbe karşı sende öylesin ben esas sana daha çok hayranım
Dostum gece kuşum Balım uyusak mı ben evden çalışıyorum diye iyice saatler kaydı senin yarın dersin öğleden sonra mı?Sorumluluk sahibi dünya tatlısı bal arkadaşım bal dostum
İyi kim sin
Sabah erkendenDostum gece kuşum Balım uyusak mı ben evden çalışıyorum diye iyice saatler kaydı senin yarın dersin öğleden sonra mı?
İyi geceler tatlı rüyalar