- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
23.00 2 tatli kasigi (dolu dolu) yoğurt, 1 cay kasigi pulbiber, yarim limon suyu karistirip yedim21 Mart Pazartesi Menüm
Sabah 09.00 2 dilim ekmek arasinda yagsiz tost, kusburnu cayi
Ara 12.30 türk kahvesi, yarım elma
Akşam 17.30 yarim kase mercimek corbasi, 2 kasik pilav, 2 kasik ciğer
Spor; 40 dk hizli tempo yürüyüş
Su; 2.5 lt
Gece acikirsam 2 kasik yogurda pulbiber nane katip yicem.
Ekmek kokulari arasinda bile mi diyete devamkeSelam canlarr ben geldimm evet bu hafta baya yogundu. Ablam geldi bi kac gunlugune ekmek falan yaptik hava buzzzzdiyete devamkee. Bu aksam menuyu yazarim insallah. Kahvalti vardi bu hafta oglende suzme yogurttan cacik aksam klasik et kuru fasulye falan. Ara ogunlerde var bu hafta. Ama bu hafta fazla gitmez diye dusunuyorum bakalim
Ahh tereyagli gozlemeleri yedilerrr bense salatalik domatese yedimmEkmek kokulari arasinda bile mi diyete devamke
O zaman kocaman bi tebrikler
Olsun canım fazla gitmez dedigin bile 1 kilo uzeri oluyo seninönemli olan kalici olmasi fazla gitsin ya da gitmesin simdiden eridin bile
Haha kiyamamAhh tereyagli gozlemeleri yedilerrr bense salatalik domatese yedimmbence ramazanda daha iyi olacak diye dusunuyorum
Eşyaları da şimdiden azaltmaya çalışıyoruz canım, bayağı bir şey letgoya falan koyup satıyoruz. Küçükten kastım, tek kat düz ayak bir daire canım. Oda sayısı ve m2 olarak çok küçük almayız sanırım.Esya cok ise kucuk evde zor olur.
Ama kullanım alani onemli benim bile iki oda pek kullanmiyorum su an da.
Adim süperbenim bu ara 4000-7000 arasi genelde .
Ohhye ic valla kendine vakit ayirmak cok onemli
Şeker portakalina son 50 sayfa salya sumuk agladim.
Sefilleri cok çok begendim.
Sen okuyunca konusuruz yine.
Cocuk yetiskin 23 kitap oldu 2.5 aydaşükür
Bende kv icin sandim araya esin girmisti.
Geçmiş olsun Allah korumuş. Kar başlı başına dert yaa. Çok dikkat et gidip gelirken.
Bugun acik yoldan gittim sukur
+1hem kabizlik da olmaz
Kuzum inşallah işler iyice rayına oturmuştur, henüz son mesajlara bakamadım.Boncuğum çok teşekkür ederimEvet balım şimdilik güzel bir meşguliyet oldu, yeni bir sistem oturtmaya çalışıyorum, oturana kadar bir kaç gün böyle yoğun olurum gibi. Bugün o kadar çok çay kahve içtimki, bağırsaklar hızlı olmasına rağmen wc ye gidecek vakit bulamadım
Eve yeni girdim, üzerimi değiştirip doğru wc ye, hemen ballarıma yazayım dedimÇıkayım, birazda yatakta mesaj yazarım, uyumadan atabilirim inşaallah
Eşim iyileşti çok şükür canım, pazartesi okula da başlayacak. Kv daha iki gün oldu hastaneden çıkalı, naz mı yapıyor bilmiyorum ama halsizim, ağrım var falan diyor. Allah şifa versin diye dua ediyorum.Aaa sen de mi grip oldun? Ben gecmisi okudum atlamisim demek ki ya da okudum da unuttum muamaan neyse sana da cok gecmis olsun balım ya
Oohh ne güzel dinlenmissindir cafe+biz
Kvden hastanede mi yine canım? Esin nasil oldu iyilesiyo mu?
İnşallah songulum cok teşekkür ederim
Balım hayirli olsun yeni isin cok cok sevindimmesgul kalmak cok daha iyi gelicektir eminim
Ama buraya daha sık gelemezsen o zaman o isi sevmem bunu da bil
Sefiller güzel kitaptı canım. Şeker portakalı içe dokunmalı bir kitap, bir çocukla ilgili. Bazı bölümler fena vuruyor insana.Bu arada sefilleri ben de cok beğenmiştim. Seker portakalini bi okuyamadim. Öyle aglamali bi kitap mi o bilmiyodum
Ay ben o arınma gecesini izleyince psikolojim alt üst olmuştu :) Acaba kim beni öldürmek ister diye düşünüp durmuştum, evi nasıl korunaklı hale getiririm senaryoları kuruyordum kafamda :))Dogru söylüyosun valla picak kesin çözüm
Bazen düşünüyorum bi film vardiya neydi arinma gecesionun gibi bi gece olsa sinir olduğumuz bi iki kisiye picak taksak nasil olurdu acaba
Amaan bu sefer de vicdan azabı. Ben bos bos picak cekmeye devam ediyim en iyisi
Olmaktan korktuğum yerde hastanedeydim canım, keyfim de hiç yoktu bu yaşananlardan dolayı, gerçi hala öyle. İnşallah durup durup patlamam kimseye. Açıkçası içimden girmek ve negatif enerji yaymak istemedim.Günaydın ballar
Nerde bu millet
helal olsun balım, yine çok güzel vermişsin. İnşallah hep böyle devam et.Slm canlar kilo bildirimim
Geçen Hafta. : 84.5
Bu hafta. :82.8
Fark : - 1.700 gr
Regl donemim 5 gun gecti ve hala olmadim özel gunumde oldugumu soyledim diyetisyene ve normal verdiginden 1.1.5 kilo daha vermis olurdun siskinligin oldugu icin 1.700 cikti dedi. Ben durumdan cok memnunum dedi. Ve menuyu yeniledi
1 ayda 9 kilo muhteşem canım. Diyetisyeninle uyum sağlaman çok iyi geldi sana.1 aydaa toplamda 9.100 gr verdim kizlar. Aslinda diyetisyen ben 10 kilo olarak dusunuyorum siskinlik olmasa 10u bile gecerdi dedi cok mutluyumm
Tebrik ederim balım, eksi gelmek her zaman iyidir. Ben artı geldim bu hafta malesef.Günaydın ballar
Kilo Bildirimi
Geçen hafta:69.9
Bu hafta:69.7
Fark: 200 gr
Sınav sürecinde tam odaklanamamak normal canım, ufak ufak gitmesi bile iyi şu an.Yani cok iyi degilim farkindayim ama daha iyi olcak canım
canım çok tebrik ederim, hızlıca ilk fazlalıkları verdin bile. Şimdi kalanları gönderme zamanı.
Selam kızlar
74.7
72.6
-2.1 kilo pazartesi ile aynı
Ödem gitti artık yağ eritme zamanı.
Reglin şişi filan da inmiştir .
Bu azmini ve motivasyonunu ayakta alkışlamak istiyorum incim, karşı koymak hiç kolay değil çünkü.Ahh tereyagli gozlemeleri yedilerrr bense salatalik domatese yedimmbence ramazanda daha iyi olacak diye dusunuyorum
Tartıl yaa nolacak, ne de olsa her gün eksi görüyorsun balım :)Kahvaltidan sonra tartildim dayanamadim yine eksi gördüm
Bu sondu cumaya kadar tartilmicam artik her gün her gün bu ne canım
BALLAR | Yaş | Boy | Hedef | 25 Şubat | 4 Mart | 11 Mart | 18 Mart | 25 Mart | Verilen Yüzde | |
| 37 | 160 | 75 | 80.2* | 78.4 | 77.9 | 78.3 | |||
| 31 | 159 | 52 | 72.2 | 71.9 | 72.0 | ||||
| 26 | 157 | 55 | 69.2 | 69.0 | 69.9 | 69.7 | |||
| 36 | 171 | 65,9 | 74.7 | 72.6 | |||||
| 30 | 155 | 65 | 87.7 | 85.9 | 84.5 | 82.8 | |||
Balım inşallah bi an önce iyilesir tek duam buEşyaları da şimdiden azaltmaya çalışıyoruz canım, bayağı bir şey letgoya falan koyup satıyoruz. Küçükten kastım, tek kat düz ayak bir daire canım. Oda sayısı ve m2 olarak çok küçük almayız sanırım.
Bu koşturmacalar sırasında az adım atmak mümkün değil canım kendi adıma, yine aynı tempo devam ediyor, bir de boğazımı tutabilsem ne güzel zayıflardım. Senin adımların da gayet güzel bence.
Sefilleri ben de çok beğenmiştim ama o kadaaarrrr uzun yıllar geçti ki üzerinden, nerdeyse tamamen unuttum.
Kuzum inşallah işler iyice rayına oturmuştur, henüz son mesajlara bakamadım.
Eşim iyileşti çok şükür canım, pazartesi okula da başlayacak. Kv daha iki gün oldu hastaneden çıkalı, naz mı yapıyor bilmiyorum ama halsizim, ağrım var falan diyor. Allah şifa versin diye dua ediyorum.
Sefiller güzel kitaptı canım. Şeker portakalı içe dokunmalı bir kitap, bir çocukla ilgili. Bazı bölümler fena vuruyor insana.
Ay ben o arınma gecesini izleyince psikolojim alt üst olmuştu :) Acaba kim beni öldürmek ister diye düşünüp durmuştum, evi nasıl korunaklı hale getiririm senaryoları kuruyordum kafamda :))
Kıyamam ben sana yaOlmaktan korktuğum yerde hastanedeydim canım, keyfim de hiç yoktu bu yaşananlardan dolayı, gerçi hala öyle. İnşallah durup durup patlamam kimseye. Açıkçası içimden girmek ve negatif enerji yaymak istemedim.
Bu hafta bogazi tutabildim gibi canim bakalimTartıl yaa nolacak, ne de olsa her gün eksi görüyorsun balım :)
Canım hiic moralini bozma bu sürecte cok normal yani.. stres zaten en büyük düşmanimiz. E sende de fazlasiyla var bu araBallar, cuma günü bildirim yapamamıştım ama tartılmıştım.
11 Mart 77.9
18 Mart 78.3
Fark +0.4 kg
Valla kuzum bana da çok fena geliyorlar, bugün okuldan eve gelip hüngür hüngür ağladım, biraz rahatladım böylece. Akşam da oğlum hariç kimseye yemek hazirlamadim ben de yemedim. Çok muhabbet de etmedim, şimdi de oğlumu alıp yattım.Balım inşallah bi an önce iyilesir tek duam bu
Haha evet arinma gecesi bayagi etkileyici bi filmdi
Kıyamam ben sana yaanladim zaten gelmemenden. Allah yardımcınız olsun bu sürec bi an önce bitsin kvden de biraz yapici cözüm odakli olsun cok amin.. yoksa bana geliyolar yavas yavas töbe yarabbim
Olsun canım haklisin bazen insanin giresi gelmiyo o enrjiyi bulamiyosun kendinde
Bu hafta bogazi tutabildim gibi canim bakalim
Canım hiic moralini bozma bu sürecte cok normal yani.. stres zaten en büyük düşmanimiz. E sende de fazlasiyla var bu ara
Yaa songülüm cok uzuluyorum sana inan kiValla kuzum bana da çok fena geliyorlar, bugün okuldan eve gelip hüngür hüngür ağladım, biraz rahatladım böylece. Akşam da oğlum hariç kimseye yemek hazirlamadim ben de yemedim. Çok muhabbet de etmedim, şimdi de oğlumu alıp yattım.
Balım bu hafta boğaz da tutulduysa yarın sabah güzel bir eksi gelir artık (resmen bir aydınlanma yaşadım, yarın tartı günümüz)
Bı de sen üzülme esram yaa boşver, bu bir sınav diye bakmaya ve sabır göstermeye çalışıyorum, inşallah bir an önce her şey düzene girer diye de dua ediyorum.Yaa songülüm cok uzuluyorum sana inan kine yapsak ne etsek bi cözüm bulsak
Ağlama kıyamam ya haklisin ama her sey üst üsteAllahim bu dar zamandan bi an önce çıkarsın inşallah seni
İnşallah canım bakalım. Bugün bi tik karbonhidrati abarttim gibi oldu abartmasam daha iyi bi eksi gelirdi kesin de. Görcez yarin
Sen tartilcak misin?