70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Çok çok geçmiş olsun İnciciğim. Rabbim acil şifalar versin

Çok geçmiş olsun canım benim diyeti kafana takma inşallah daha iyisindir❤

Çok geçmiş olsun canım, şimdi nasılsınız. İnşallah tamamen toparlanmışsınızdır.

Tut kendini canım sonucu güzel olcak
Ben de bugün kacamak hakkımı kullandim yarin yine devam.
Bu hafta buzluk icin pogaca falan yapcam cumadan önce yapiym da ciksin aradan. Ceyregini yerim tadi olmus mu diye bakmak icin
Ellerine sağlık canım, yapıp kesin atmışsındır buzluğa. İnşallah azıcık yemişsindir.
Günaydın ballar
Dün yeterince yedim içtim verdigim 800 gr min hakkini verdigimi düşünüyorum bugün menü yazmaya ve dengelemeye devamke hadi bakalim. Bu sefer ipin ucunu tuttum kacmasina izin vermiyorum
Kuzum ipin ucunu bana da buluversene
Necati ne dedi bence kizmamistir yani arada bi böyle az vermeler olabilir robot degiliz ki
Necati hepimizi nasıl da etkiledi böyle
Hahahah. Mesajı okumaya başlayınca aynı şeyleri düşündüm balım senle, sen kendini şartlayınca olmuyor

Evet canım az yedim de bi poğaça daha yapip atsam iyi olurdu duruma göre yine yapcam
İpin ucunu kendin bulmuşsun balım eksi gelmişsin

Beni sabit yazabilirsin canım 68.9

Evet canım az yedim de bi poğaça daha yapip atsam iyi olurdu duruma göre yine yapcam
İpin ucunu kendin bulmuşsun balım eksi gelmişsin

Beni sabit yazabilirsin canım 68.9
Valla balım nasıl eksi geldim cidden şaşırdım, yememe rağmen yürüyüşler etkili olmuş demek ki, çok şükür havalar ısındı, bol bol yürüyüp azıcık da boğazı tutsak vereceğiz belli ki.

Senin bu hafta nasıl geçti, dikkat edemedin mi.

AYLIK KİLO TAKİP ÇİZELGESİ
BALLARYaş Boy Hedef25
Şubat
4
Mart
11
Mart
18
Mart
25
Mart
1 Nisan Verilen Yüzde
sonngulen 371607580.2*78.477.978.378.778.3
enerji_kusagi 311595272.271.972.0
Saricivcivcikcik 261575569.269.069.969.768.968.9
sudem34 3617165,974.772.673.4
inci-tepik 301556587.785.984.582.882.4
* sonngulen 25 şubat kilosu değil 18 şubat kilosu.

Ballar ben listemizi bu şekilde paylaştım, eksikler olduğu için aylık hesap yapmadım.

Ramazan hepimize iyi gelsin inşallah, ben elimden geldiğince dikkat etmeye çalışacağım bu sefer, çok az kaldı yaz gelmesine, en azından fit bir görüntüye sahip olmak istiyorum asıl hedefime ulaşamasam da.

Eline sağlık canım sağlık olsun gerisi gelir

İyiyim temizlik yapıyodum mola verdim.

İki yıl devlet 7 de özel kararimiz.

Sen nasılsın?
Okuldayım ben hala, tezle ilgili çalışıyorum, bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Bunun stresi haricinde çok şükür iyiyim canım.

Neden ilk iki yıl devlet canım, sen bu konuları iyi biliyor ve araştırıyorsun. İlk iki yıl ve son iki yıl arasındaki fark nedir.

İlk iki yıl canım daha çok eğitim odaklı oluyor.Onu bir şekilde özel ders gerekirse kurs Morpa ile hallederiz.
Son iki yıl gerçekten sınav odaklı çalıştırıyorlar zaten.
Benim amacim iyi bir liseyi kazanmasi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…