- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
Bence de canım dobarlan birakma kendiniBı de sen üzülme esram yaa boşver, bu bir sınav diye bakmaya ve sabır göstermeye çalışıyorum, inşallah bir an önce her şey düzene girer diye de dua ediyorum.
Karbonhidrat yüzünden yarın ufacık bir fark olsa da dengeyi kurdun mu ertesi güne yine güzel eksi görürsün canım.
Evet balım tartilicam, artı bile gelsem ipin ucunu kaçırmamak için tartı iyi oluyor. Ama bence eksi göreceğim
Tebrikler balım, çok güzel bir eksi görmüşsün. Devamı da gelsin inşallah.Günaydın kızlar
Kilo bildirimi
Gecen hafta:69.7
Bugün: 68.9
Fark: -800 gr
Ben malesef eksi değil artı gördüm balımBence de canım dobarlan birakma kendinitartilmak kesinlikle iyi oluyo. İnsan frenliyo kendini.
O zaman seni de bekliyorum merakla inşallah eksi gelirsin
BALLAR | Yaş | Boy | Hedef | 25 Şubat | 4 Mart | 11 Mart | 18 Mart | 25 Mart | Verilen Yüzde | |
| 37 | 160 | 75 | 80.2* | 78.4 | 77.9 | 78.3 | 78.7 | ||
| 31 | 159 | 52 | 72.2 | 71.9 | 72.0 | ||||
| 26 | 157 | 55 | 69.2 | 69.0 | 69.9 | 69.7 | 68.9 | ||
| 36 | 171 | 65,9 | 74.7 | 72.6 | |||||
| 30 | 155 | 65 | 87.7 | 85.9 | 84.5 | 82.8 | |||
Tebrikler balım, çok güzel bir eksi görmüşsün. Devamı da gelsin inşallah.
Ben malesef eksi değil artı gördüm balımişin tuhafı sabah tartılınca eksi gördüm (zannettim galiba) sonra wcye gidip bir daha tartıldım ve acı gerçekle yüzleştim
Balım olsun cok artı gelmemissin yine deKilo bildirimi
Gecen cuma 78.3
Bugün 78.7
Fark +0.4
Tamam canım inşallah unutmam.Ballar, bildirimler eksik, yarın sabah tartılıp bildirin de ekleyeyim.
enerji_kusagi
sudem34
inci-tepik
O ablalar var ya onlarla hep yeniyorTamam canım inşallah unutmam.
Dün gece ablamlar geldi 4 saat uykuyla duruyorum
Sabah curcuna dan tartılmadim
Zaten artı olmam muhtemel çünkü yiyoruz haliyle
Şu an deli gibi açım ama tutuyorum kendimi balım. Bu hafta düzgün gideyim bari de azıcık eksi göreyim diyeBalım olsun cok artı gelmemissin yine debu hafta toparlarz inşallah
Belki de gercekten eksi gelmissindir ilk basta canım bazen kafasi karisiyo tartilarin çünkü
Tut kendini canım sonucu güzel olcakŞu an deli gibi açım ama tutuyorum kendimi balım. Bu hafta düzgün gideyim bari de azıcık eksi göreyim diye
İlk gördüğüm rakam olsaydı keşke
canimm bu hafta sadece 400 gr gitmis ekleyebilirsinBallar, bildirimler eksik, yarın sabah tartılıp bildirin de ekleyeyim.
enerji_kusagi
sudem34
inci-tepik
Necati ne dediGcen hafta 82.800
Bu hafta. 82.400
Fark -400
Bu haftada boyle olsunn. Yigunluktan giremiyorum ama bitti artik daha sık gelecegim insallah
Geçmiş olsunSelam kizlar malesef covid oldum esimle beraber 3. Gun bugun ve ilk iki gun cok agir gecti yeni yeni kendime geliyorum. Diyet yapamiyorum ama zaten bisey de yedigim yok.bu hafta diyetisyene de gidemiyorum msj attim ramazan listesini atacaklar. Artik haftaya tartilacagim. İnsallah iyisinizdir