70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Bence de canım dobarlan birakma kendini tartilmak kesinlikle iyi oluyo. İnsan frenliyo kendini.

O zaman seni de bekliyorum merakla inşallah eksi gelirsin

Günaydın kızlar

Kilo bildirimi
Gecen hafta:69.7
Bugün: 68.9
Fark: -800 gr
Tebrikler balım, çok güzel bir eksi görmüşsün. Devamı da gelsin inşallah.
Bence de canım dobarlan birakma kendini tartilmak kesinlikle iyi oluyo. İnsan frenliyo kendini.

O zaman seni de bekliyorum merakla inşallah eksi gelirsin
Ben malesef eksi değil artı gördüm balım işin tuhafı sabah tartılınca eksi gördüm (zannettim galiba) sonra wcye gidip bir daha tartıldım ve acı gerçekle yüzleştim

AYLIK KİLO TAKİP ÇİZELGESİ
BALLARYaş Boy Hedef25
Şubat
4
Mart
11
Mart
18
Mart
25
Mart
Verilen Yüzde
sonngulen 371607580.2*78.477.978.378.7
enerji_kusagi 311595272.271.972.0
Saricivcivcikcik 261575569.269.069.969.768.9
sudem34 3617165,974.772.6
inci-tepik 301556587.785.984.582.8
* sonngulen 25 şubat kilosu değil 18 şubat kilosu.

Kilo bildirimi
Gecen cuma 78.3
Bugün 78.7
Fark +0.4
Balım olsun cok artı gelmemissin yine de bu hafta toparlarz inşallah
Belki de gercekten eksi gelmissindir ilk basta canım bazen kafasi karisiyo tartilarin çünkü

Balım olsun cok artı gelmemissin yine de bu hafta toparlarz inşallah
Belki de gercekten eksi gelmissindir ilk basta canım bazen kafasi karisiyo tartilarin çünkü
Şu an deli gibi açım ama tutuyorum kendimi balım. Bu hafta düzgün gideyim bari de azıcık eksi göreyim diye

İlk gördüğüm rakam olsaydı keşke

Şu an deli gibi açım ama tutuyorum kendimi balım. Bu hafta düzgün gideyim bari de azıcık eksi göreyim diye

İlk gördüğüm rakam olsaydı keşke
Tut kendini canım sonucu güzel olcak
Ben de bugün kacamak hakkımı kullandim yarin yine devam.
Bu hafta buzluk icin pogaca falan yapcam cumadan önce yapiym da ciksin aradan. Ceyregini yerim tadi olmus mu diye bakmak icin

Ben bugün çok saglam yürüdüm 10 bin adim oldu simdiden

Spor yapmicam dedikten sonra daha cok spor yapmaya basladim yalnız benim psikolojim kendini sartlamaya karsi bence direnc gosteriyo o yüzden yaris yapinca basarisiz oluyorum

26 Mart Cumartesi Menüm
Sabah 09.00 patatesli yumurta, kusburnu cayi
Ara 10.30 nescafe
Ara 12.30 türk kahvesi, 2 kahveli findikli top cikileta
Ara 15.00 1 küçük elma
Akşam 17.30 3 kasik domatesli bulgur pilavı, 3 kasik firinda arap tava, 1 bardak ayran, yarım lavaş
Ara 20.00 türk kahvesi, 1 avuc leblebi

Spor; 1.5 saat hizli tempo yürüyüş (toplam 11036 adım oldu)
Su; 2 litre

Selam kizlar malesef covid oldum esimle beraber 3. Gun bugun ve ilk iki gun cok agir gecti yeni yeni kendime geliyorum. Diyet yapamiyorum ama zaten bisey de yedigim yok.bu hafta diyetisyene de gidemiyorum msj attim ramazan listesini atacaklar. Artik haftaya tartilacagim. İnsallah iyisinizdir

Geçmiş olsun dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…