70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Psikoloji denen şey İstanbul'da hava durumu gibi kar ardından güneş
Örnek sabah mutlusun neşeli sonra odunun canını sıksın
Ateşe vercen gitcek
Cekcen picagi
Dogru söylüyosun valla picak kesin çözüm
Bazen düşünüyorum bi film vardiya neydi arinma gecesi onun gibi bi gece olsa sinir olduğumuz bi iki kisiye picak taksak nasil olurdu acaba
Amaan bu sefer de vicdan azabı. Ben bos bos picak cekmeye devam ediyim en iyisi

Kiz ben karıncayı bile incitemem.

Haklı olurum kızarım sonra karşımdaki üzüldü diye bı de gönlünü alırım öyle manyaklik işte

Kiz ben karıncayı bile incitemem.

Haklı olurum kızarım sonra karşımdaki üzüldü diye bı de gönlünü alırım öyle manyaklik işte
Ben de öyle canim ya bakma birden parlarım ama birden de sönerim üzülürüm bir de kalp kirdim diye.
Ünv yıllarını özledim galiba
Özgürce gezip tozdugumuz kafamıza göre gülüp eğlendiğimiz

Yaş ilerledikçe sorumluluk ağır geliyor ya
Evet gecmise gitmeyi ben de dusunuyorum bazen. Ama simdiki aklimla.. simdiki aklimla gitsem ooo bambaska bi ben olurdum. Harika olurdu.
Diyo ya bana bi eski günler lazım bir de simdiki aklim aynen öyle iste.
Cok da dusunmek istemiyorum sonra insan kötü etkileniyo keske demek iyi bir sey değil. En güzeli hepsini yasamam gerekiyodu diyip olumlu tarafindan bakmak.
Sorumluluk konusunda henüz tam bi sorumluluk hissetmiyorum ama seni anlıyorum bi nefes almak istiyo insan dimi.

Alttan ala ala bu hale geldik zaten.
Sınırlarıni iyi çizip kimseye eyvallahin olmamalı aslında.

Geçmişin pişmanlığı bende genelde olmaz ama beklemek yoruyor bazen.

Özgürlüğü özlüyor insan.

Ben aileden çok arkadaş canlısıyim.
Muhabbet sohbet edeyim güleyim ağlayayım ama arkadaşımla yani.
Beni en iyi o anlar.

Ama mesafeler işte.Eskisi gibi değil artık.

Sende merdiven gibi bir basamaktasin o sekiyi cikmak için bütün caban

Tam olarak hangi sorumluluk seni sıkıyo bilmiyorum ama inşallah Rabbim gönlüne ferahlik versin canim

Bakalim hayatta daha neler yasicaz yol uzun Allah nasip ederse

2 gündür bi duygusala bagladik niye boyle oldu

Slm canlar kilo bildirimim

Geçen Hafta. : 84.5
Bu hafta. :82.8
Fark : - 1.700 gr

Regl donemim 5 gun gecti ve hala olmadim özel gunumde oldugumu soyledim diyetisyene ve normal verdiginden 1.1.5 kilo daha vermis olurdun siskinligin oldugu icin 1.700 cikti dedi. Ben durumdan cok memnunum dedi. Ve menuyu yeniledi

1 aydaa toplamda 9.100 gr verdim kizlar. Aslinda diyetisyen ben 10 kilo olarak dusunuyorum siskinlik olmasa 10u bile gecerdi dedi cok mutluyumm
İncim cok tebrik ederim gerçekten hakettin yani azmettin karsiligini aliyosun
Helal olsun valla sende ne cevherler varmis cikmayi bekliyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…