Canım yazın taşındığımız evdeyiz hala, her şey aynı şekilde duruyor. Benim niyetim burayı satıp daha küçük bir yer almak ama nasip bakalım. Bu eve çok ısınamadım nedense.
Ben dün 9000 adım attım canım koşturmaca içinde. Özellikle yürüyüş değil yani ama hepsi bol tempolu idi. Eve gidince de pert olmuş şekilde yattım, yemeği bile dışardan söyledim.
En son çocuk kalbi kitabını okuyordum, çocukken okumuştum yine başlamak istedim. Oğlumla okuyorduk ama o çok duygulandigi için bıraktık. Bir de simyacı kitabına başlamıştım, bunu da daha önce okumuştum.cok sevdiğim kitapları tekrar okumayı severim. Bu ikisini bitirmek istiyorum, bir de şeker portakalı var (en sevdiğim kitaptı)
bunları yazınca bir şeftali Bin şeftali kitabını da özlediğimi farkettim
çocukken, lisedeyken ve üniversitede inanılmaz kitap okurdum, keşke yine aynısını yapsam.
Yeni topikler güzel olmuş canım senin için de, özellikle geçen ay güzel kitap bitirmişsin, sen de sevdiklerini yazsana fikir olsun bana da.
Hala gribim canım, dün akşam bayağı ağırdı, sanırım çok yoruldugum için. Bugün daha iyiyim
şu an bir cafede çay kahve içip buraya bakıyorum, nasıl iyi geldi anlatamam sürekli ev ve hastaneden sonra. Açık havada mis gibi güneş var, bugün burası çok güzel
Eşim ameliyat olduğu için okuldan arkadaşlar geldi canım geçmiş olsun için.