70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Oku oku 📚
İlk ay kısa ,uzun kitaplardan hatta çocuk kitabı bile okudum 📚 13 kitap okudum .
İlk ay 1700 sayfa civarı idi.
İkinci ay 1500 lerde okudum.8 kitap.
Bakalım bu ay ne kadar okuycam.
Mart gireli 714 sayfa oldu 📚
Önemli olan devamlılık benim için.Hic okumadığım gün bile en az bir sayfa okumak için kendimi zorluyorum 1-2 dk alıyor anca.Ama alışkanlık oluyor en azından.📚
Zamanla iyice oturur inşallah 🧿
Sayı değil keyif tabiki amaç sayı sadece başta motive ediyor.

Hedefim başlarken günde 10 sayfadan ayda bir kitaptı.
Sonra ayda bir kitaptan senede 12 kitap oldu.
Cok iyi canim ya valla bayaaa heveslendirdin benii. Bende basliyorum hatta kuzenin bi odasi kutuphane gibi her kitaptan var belki 500 den fazla kitap vardir ve okumak isteyenlere emanrt veriyor bitirdikce ordan alirim😁

Cok iyi canim ya valla bayaaa heveslendirdin benii. Bende basliyorum hatta kuzenin bi odasi kutuphane gibi her kitaptan var belki 500 den fazla kitap vardir ve okumak isteyenlere emanrt veriyor bitirdikce ordan alirim😁
Elinin altında hazine varmış 😍ben de kütüphaneden alıyorum 😍13000 kitap var orda da 🤪oğlum da üye oda alıyor kendine ❤️orda bulamazsam ya arkadaşımdan alıyorum ya satın alıyorum 😍

Ballarım iyi geceler 💕
Gelemedim bir türlü, beni biraz daha mazur görün, burada bir işletmenin mali işlerine el atmış bulunuyorum. Sabah bankalarda ve noterde işlemlerim olacak. Oradan da yine işyerine, ne kadar sürer bilmiyorum. Daha az önceye kadar hala görüşme yapıyorduk. Yine wc den bildirdim, hayırlısıyla çıkıp yatacam :silah:

Çok varmış rahat rahat çalışırsin.😍
Kafa dağıtmak için günde 2-3 sayfa okunur aslında 👻 sosyal ağlarda o kadar çok vakit harcıyoruz ki👻kitap okusak aynı süre zarfinda ciltler dolusu kitaplar olur.😍

:KK9:

Aynı olay işte bak kar yağışı kimini sevindirir kimini düşündürür 🤪
Akillanmam lazım ara sokaka girmeden sadece caddeden gidip gelmek.
Zaten evin önü de açık değil araba uzakta parkta.
Okulda da öyle yaptım caddeye parkedip yürüdüm 🤪

Niyazi diyesim geliyor ya🤪 nereli aceba Necati reis 🤪
Ahh balım 4,5 ay var öyle diyince cok gibi görünüyo ama tecrübeli kpssciler bilir ki son 3 4 ay köprüden önce son çıkıştır gaza basilmasi gereken dönemdir su gibi de gecer😂😂
O yuzden su an kitaba zaman yok. Zaman var da yok. Zaten tüm gün tarih vatandaslik cografya okuyorum sozel kuscam artik😂
İnsallah bitsin de sinav baslicam rahat rahat okumaya.

Songül yeni evin nasıl?
Eşyaları ne yaptın ?
Güle güle otur ❤️🏡
Canım yazın taşındığımız evdeyiz hala, her şey aynı şekilde duruyor. Benim niyetim burayı satıp daha küçük bir yer almak ama nasip bakalım. Bu eve çok ısınamadım nedense.
Süper olur balım 🍯
Hava ısınsın bol bol yürüyelim.
Ben de ayda yılda bir 10.000 yapıyorum.
Artık kendine vakit ayirma zamanı geldi.

Var mı yarim kitabın?
Elinde ne vardı en son?

Haa söylemeyi yeni yılın ilk günü iki topik açmak dışında sitedeki kk yani kitap kulübüne de katıldım.Yani yeni yılda benim için 3 yenilik oldu.Beni oyalamaya yetiyor.İste yuvarlanıp gidiyoruz.

Her ay düzenli kitap okuyup paylaşıyorum.Oraya da ayriyeyeten.
Gecen ay 8 kitap okudum 📚
Bu ayda ikinci kitaptayim.Son 131 sayfası kaldı.Capraz okuma da yapıyorum.Ayni anda bazen iki kitabı birden.

Sevinirim her konuda birbirimize destek olalım:KK19:
Ben dün 9000 adım attım canım koşturmaca içinde. Özellikle yürüyüş değil yani ama hepsi bol tempolu idi. Eve gidince de pert olmuş şekilde yattım, yemeği bile dışardan söyledim.

En son çocuk kalbi kitabını okuyordum, çocukken okumuştum yine başlamak istedim. Oğlumla okuyorduk ama o çok duygulandigi için bıraktık. Bir de simyacı kitabına başlamıştım, bunu da daha önce okumuştum.cok sevdiğim kitapları tekrar okumayı severim. Bu ikisini bitirmek istiyorum, bir de şeker portakalı var (en sevdiğim kitaptı) 😍 bunları yazınca bir şeftali Bin şeftali kitabını da özlediğimi farkettim 🤩🤩 çocukken, lisedeyken ve üniversitede inanılmaz kitap okurdum, keşke yine aynısını yapsam.

Yeni topikler güzel olmuş canım senin için de, özellikle geçen ay güzel kitap bitirmişsin, sen de sevdiklerini yazsana fikir olsun bana da.
Korumaya geçelim artık hep birlikte:eğlence:
Hala grip misin?
Geçmiş olsun 💐
Sizin eve mi geliyorlar ziyarete?
Allah güç kuvvet versin.❤️
Hala gribim canım, dün akşam bayağı ağırdı, sanırım çok yoruldugum için. Bugün daha iyiyim 🤩 şu an bir cafede çay kahve içip buraya bakıyorum, nasıl iyi geldi anlatamam sürekli ev ve hastaneden sonra. Açık havada mis gibi güneş var, bugün burası çok güzel 😍

Eşim ameliyat olduğu için okuldan arkadaşlar geldi canım geçmiş olsun için.

Yok canim nerde yolda araba kaydı :işsiz:Allahtan toparladım git gel halloldu.Ben yusuf Yusuf göğsüm ağrıdı stresten.
Bide okulda kar yağdı lapa lapa .Sonra hemen güneş :KK70:
Daha Perşembe filan da yağacak mis.
Okula yakın otursam her gün yağsın umrumda değil ama kar demek bana nasıl eve gider gelirim stresi :KK53:
Geçmiş olsun Allah korumuş. Kar başlı başına dert yaa. Çok dikkat et gidip gelirken.

Ballarım iyi geceler 💕
Gelemedim bir türlü, beni biraz daha mazur görün, burada bir işletmenin mali işlerine el atmış bulunuyorum. Sabah bankalarda ve noterde işlemlerim olacak. Oradan da yine işyerine, ne kadar sürer bilmiyorum. Daha az önceye kadar hala görüşme yapıyorduk. Yine wc den bildirdim, hayırlısıyla çıkıp yatacam :silah:
Kuzum senin için çok sevindim, çalışmak meşgul olmak sana da iyi gelecektir,çok istiyordun bir ara. Sen bu aralar bağırsakları bozup wcye daha mı çok gitsen acaba 😜

Olabilir canım cok sukur iyiyim artik. Tikanmalarim var ama o zaten baharda hep oluyo alisigim.
annemler gitti canim hastaligim da gecti artik eski duzenime dönebilirim insallah🙏🏻

Haha adam surekli burda hakkinda konuştuğumuzu bilse ne der acaba :KK70: takipteyiz necati reyiz :KK53:

Oofff ben de okumak istiyorum:KK43:
Ama önce su sinavi atlatmam lazim zira su an gece uyumadan ders notlarımı okuyorum kalıcı öğrenme oluyo diye.
Sonra rüyamda savaşa falan gidiyorum:KK53:
Rüyanda görmeye başladıysan olacak bu iş balım 🤩

Bahar dönemi senin ve benim için sıkıntılı zaten, hastalığı atlatıyor olmana da sevindim 😘
Ballar önceki mesajlara yine bakamadim musait bi zamanda bakcam.

Bir haftadir ne dogru duzgun ders calisabildim ne hareket edebildim.
2 hafta sonra deneme sinavim var yine turkiye geneli. Ona ithafen 2 haftalik saglam bi kampa giriyorum hem saglikli beslenme hem calisma hem evi puri pak yapma. Saglik olsun da yogunluk hallolur agzim sutten yandi bi kere😂🤦🏼‍♀️
Evi boşver gerekirse esram, sen sınavına odaklan. Biz seni bekleriz zaten burda, sen kendini kötü hissetme 😘
Cok sağ ol balım hastalik hissettiriyo kendini ama iyiyim şükür..
İyi olmak istiyorum valla artik🙄
Tekrar geçmiş olsun canım, vitamin almaya çalış bol bol.
Ahh balım 4,5 ay var öyle diyince cok gibi görünüyo ama tecrübeli kpssciler bilir ki son 3 4 ay köprüden önce son çıkıştır gaza basilmasi gereken dönemdir su gibi de gecer😂😂
O yuzden su an kitaba zaman yok. Zaman var da yok. Zaten tüm gün tarih vatandaslik cografya okuyorum sozel kuscam artik😂
İnsallah bitsin de sinav baslicam rahat rahat okumaya.
Allah tüm bu emeklerinin karşılığını verecek inanıyorum ben balım 🤩

Canım yazın taşındığımız evdeyiz hala, her şey aynı şekilde duruyor. Benim niyetim burayı satıp daha küçük bir yer almak ama nasip bakalım. Bu eve çok ısınamadım nedense.

Ben dün 9000 adım attım canım koşturmaca içinde. Özellikle yürüyüş değil yani ama hepsi bol tempolu idi. Eve gidince de pert olmuş şekilde yattım, yemeği bile dışardan söyledim.

En son çocuk kalbi kitabını okuyordum, çocukken okumuştum yine başlamak istedim. Oğlumla okuyorduk ama o çok duygulandigi için bıraktık. Bir de simyacı kitabına başlamıştım, bunu da daha önce okumuştum.cok sevdiğim kitapları tekrar okumayı severim. Bu ikisini bitirmek istiyorum, bir de şeker portakalı var (en sevdiğim kitaptı) 😍 bunları yazınca bir şeftali Bin şeftali kitabını da özlediğimi farkettim 🤩🤩 çocukken, lisedeyken ve üniversitede inanılmaz kitap okurdum, keşke yine aynısını yapsam.

Yeni topikler güzel olmuş canım senin için de, özellikle geçen ay güzel kitap bitirmişsin, sen de sevdiklerini yazsana fikir olsun bana da.

Hala gribim canım, dün akşam bayağı ağırdı, sanırım çok yoruldugum için. Bugün daha iyiyim 🤩 şu an bir cafede çay kahve içip buraya bakıyorum, nasıl iyi geldi anlatamam sürekli ev ve hastaneden sonra. Açık havada mis gibi güneş var, bugün burası çok güzel 😍

Esya cok ise kucuk evde zor olur.
Ama kullanım alani onemli benim bile iki oda pek kullanmiyorum su an da.🏡

Adim süper 😎benim bu ara 4000-7000 arasi genelde .

Ohh 😍ye ic valla kendine vakit ayirmak cok onemli 💙

Şeker portakalina son 50 sayfa salya sumuk agladim.
Sefilleri cok çok begendim.
Sen okuyunca konusuruz yine.
Cocuk yetiskin 23 kitap oldu 2.5 ayda 💙şükür

Bende kv icin sandim araya esin girmisti.
Geçmiş olsun Allah korumuş. Kar başlı başına dert yaa. Çok dikkat et gidip gelirken.
Bugun acik yoldan gittim sukur😍
Kuzum senin için çok sevindim, çalışmak meşgul olmak sana da iyi gelecektir,çok istiyordun bir ara. Sen bu aralar bağırsakları bozup wcye daha mı çok gitsen acaba 😜
+1 :KK70: hem kabizlik da olmaz 😜

Boncuğum çok teşekkür ederim 😘 Evet balım şimdilik güzel bir meşguliyet oldu, yeni bir sistem oturtmaya çalışıyorum, oturana kadar bir kaç gün böyle yoğun olurum gibi. Bugün o kadar çok çay kahve içtimki, bağırsaklar hızlı olmasına rağmen wc ye gidecek vakit bulamadım :KK70:
Eve yeni girdim, üzerimi değiştirip doğru wc ye, hemen ballarıma yazayım dedim 😂😂😂 Çıkayım, birazda yatakta mesaj yazarım, uyumadan atabilirim inşaallah 😬

14 Mart Menüm

Sabah
2 dilim tahıllı ekmek, 2 dilim kaşar,
1 sahanda yumurta, 5 zeytin, maydanoz, biber

Ara
1 portakal, 1 kivi

Akşam
5 adet tavuk kanat ızgara
1/4 lavaş
2 bardak kola sıfır kalori

Su 1lt fakat sürekli sıcak şeyler içtim
Spor yok

15 Mart Menüm

Sabah
2 dilim ekmek, 2 kk peynir, biber, domates, salatalık, Maydanoz, 3 zeytin, 1 tk bal

Ara: 2 portakal

Akşam
2 bardak ayran
1/2 tabak fırında sebzeli tavuk
1 dilim ekmek

Ara: 1 kupa 3ü 1 arada( yanlışlıkla şekerli geldi, içtim artık), 3 sade Türk Kahvesi

Su: 1 lt net,
*Çaylarla birlikte (su hariç) üzerimden 5 lt sıvı kesin geçiyor.
Spor: yok, hep ayaktaydım

Aaa sen de mi grip oldun? Ben gecmisi okudum atlamisim demek ki ya da okudum da unuttum mu🤔 amaan neyse:KK70: sana da cok gecmis olsun balım ya:KK43:
Oohh ne güzel dinlenmissindir cafe+biz:KK60:
Kvden hastanede mi yine canım? Esin nasil oldu iyilesiyo mu?
Rüyanda görmeye başladıysan olacak bu iş balım 🤩

Bahar dönemi senin ve benim için sıkıntılı zaten, hastalığı atlatıyor olmana da sevindim 😘

Evi boşver gerekirse esram, sen sınavına odaklan. Biz seni bekleriz zaten burda, sen kendini kötü hissetme 😘

Tekrar geçmiş olsun canım, vitamin almaya çalış bol bol.

Allah tüm bu emeklerinin karşılığını verecek inanıyorum ben balım 🤩
İnşallah songulum cok teşekkür ederim💚
Boncuğum çok teşekkür ederim 😘 Evet balım şimdilik güzel bir meşguliyet oldu, yeni bir sistem oturtmaya çalışıyorum, oturana kadar bir kaç gün böyle yoğun olurum gibi. Bugün o kadar çok çay kahve içtimki, bağırsaklar hızlı olmasına rağmen wc ye gidecek vakit bulamadım :KK70:
Eve yeni girdim, üzerimi değiştirip doğru wc ye, hemen ballarıma yazayım dedim 😂😂😂 Çıkayım, birazda yatakta mesaj yazarım, uyumadan atabilirim inşaallah 😬
Balım hayirli olsun yeni isin cok cok sevindim🤩 mesgul kalmak cok daha iyi gelicektir eminim🤩
Ama buraya daha sık gelemezsen o zaman o isi sevmem bunu da bil:KK12::110::63:

:KK60:

Esya cok ise kucuk evde zor olur.
Ama kullanım alani onemli benim bile iki oda pek kullanmiyorum su an da.🏡

Adim süper 😎benim bu ara 4000-7000 arasi genelde .

Ohh 😍ye ic valla kendine vakit ayirmak cok onemli 💙

Şeker portakalina son 50 sayfa salya sumuk agladim.
Sefilleri cok çok begendim.
Sen okuyunca konusuruz yine.
Cocuk yetiskin 23 kitap oldu 2.5 ayda 💙şükür

Bende kv icin sandim araya esin girmisti.
Bugun acik yoldan gittim sukur😍

+1 :KK70: hem kabizlik da olmaz 😜
Bu arada sefilleri ben de cok beğenmiştim. Seker portakalini bi okuyamadim. Öyle aglamali bi kitap mi o bilmiyodum :KK57:

X