Songül yeni evin nasıl?Tamam balım eklerim ben bu kiloyu şimdi. Hasta olunca insanın kolu kanadı kalkmıyor, ne bulursa onu yiyor. Geçici bir süreç neyse ki canım, hiç sıkma bunlarla canını
Şu an sınav yüzünden çok düzenli olmayabilir canım sporun, kafana takma. Yeme işini rayına oturtursan çok hızlı gitmese de kilo vermeye devam edersin. Dediğin gibi fırsatın olursa ya da çok canın isterse yaparsın arada sporunu. Bu aralar ben de kilom fazla olduğu için başlayamıyorum spora, ancak yürüyüş yapabilecek olursam o. Sonra birlikte başlarız yine
Yok balım yürüyemedim, ne zamandır evde olmayınca temizliğe verdim kendimi. Ev çok kirlenmişti, bir de büyük olunca tüm günümü aldı nerdeyse. Ama spor yapmış kadar oldum tabi ki
Senin hızlıca eksi göreceğini adım gibi biliyordum
Soğuğu da bizlere geldi işte, buz gibi yaa havalar, artık yaz gelsin noluurrrrr
Kıştan resmen nefret ediyorum balım, insan nasıl soğuk sever diye düşünüyorum
Afiyet olsun balım
Tesekkur ederim balimAfiyet olsun balım
Süper olur balımZamanla ikisi de artar canım, önemli olan istikrarı sağlamak zaten. Belki senden feyz alıp kitaba ben de başlarım ne dersin
Korumaya geçelim artık hep birlikteHelaaaalll sana, ben hamur işine dayanamazdım sanırım incim, çok tebrik ediyorum seni. Böyle devam edersen bu sefer sonu da gelecek inanıyorum ben sana.
Keşke benim de 5 kilom kalmış olsaTebrikler canım, çok iyi gidiyorsun.
Ben hem yorgundum canım hem de hasta ziyaretine gelenler oldu. Hastaneler arası maratonumda grip olmuşum bir de
Afiyet olsun balım, yine çok güzel bir menü
Olabilir canım cok sukur iyiyim artik. Tikanmalarim var ama o zaten baharda hep oluyo alisigim.Esram sen muhtemelen covid atlatıyor da olabilirsin (mesajlara bir baştan bir sondan baktım, arada covid olmuşum diye yazdıysan görmedim). Hem bu kadar uzun sürmesi hem de enerjinin olmaması bana ciddi ciddi onu düşündürüyor. Şu an bağışıklığını güçlü tutman çok önemli, abur cubur yeme yeter, onun haricinde anne yemekleri candır.
Haha adam surekli burda hakkinda konuştuğumuzu bilse ne der acabaNecatinin muhteşem menüsü yine göz dolduruyordu
Oofff ben de okumak istiyorumSüper olur balım
Hava ısınsın bol bol yürüyelim.
Ben de ayda yılda bir 10.000 yapıyorum.
Artık kendine vakit ayirma zamanı geldi.
Var mı yarim kitabın?
Elinde ne vardı en son?
Haa söylemeyi yeni yılın ilk günü iki topik açmak dışında sitedeki kk yani kitap kulübüne de katıldım.Yani yeni yılda benim için 3 yenilik oldu.Beni oyalamaya yetiyor.İste yuvarlanıp gidiyoruz.
Her ay düzenli kitap okuyup paylaşıyorum.Oraya da ayriyeyeten.
Gecen ay 8 kitap okudum
Bu ayda ikinci kitaptayim.Son 131 sayfası kaldı.Capraz okuma da yapıyorum.Ayni anda bazen iki kitabı birden.
Sevinirim her konuda birbirimize destek olalım
Sınav ne zaman?Olabilir canım cok sukur iyiyim artik. Tikanmalarim var ama o zaten baharda hep oluyo alisigim.
annemler gitti canim hastaligim da gecti artik eski duzenime dönebilirim insallah
Haha adam surekli burda hakkinda konuştuğumuzu bilse ne der acabatakipteyiz necati reyiz
Oofff ben de okumak istiyorum
Ama önce su sinavi atlatmam lazim zira su an gece uyumadan ders notlarımı okuyorum kalıcı öğrenme oluyo diye.
Sonra rüyamda savaşa falan gidiyorum
YaparsınBallar önceki mesajlara yine bakamadim musait bi zamanda bakcam.
Bir haftadir ne dogru duzgun ders calisabildim ne hareket edebildim.
2 hafta sonra deneme sinavim var yine turkiye geneli. Ona ithafen 2 haftalik saglam bi kampa giriyorum hem saglikli beslenme hem calisma hem evi puri pak yapma. Saglik olsun da yogunluk hallolur agzim sutten yandi bi kere
Yok canim nerde yolda araba kaydı
HelalllllGunaydin canlarim. Evdekilere pisi yapip kendimin 1 bardak ayran icmesi galiba bu kilo isini kafada tamamen bitirmek oldugunun kanitikendime 10 puan diyorum bu arada hani menuler umarim kacamak ve tatlilar yenmiyordur. Sizleri bekliyorumm
Bir helaall de sana
Bugün 2 kupa sirkeli ılık su içtim önce.
Sonra 4 kuru kayısı,3 taze kırılmış ceviz yedim.
Yeşilçay içtim.
Kh kesmedim ama yavaş yavas azaltiyorum.
Çarşambadan beri ağzıma çikolatasürmedim.
Dünden bugüne -400 daha gitmiş.
Yağ ,su ölçümü yaptım.
Beden ölçümü aldım.
Güncel kilom 73.2
5 kilom kaldı
Nasil oldu canim bagirsaklarin duzeldi mi iyi bak onlara bazilarimizinki cok tembel seninki gibi değil kıymetini bilSudem balım, sporu yardırabiliriz, eve gireli henüz 10 dk olmuştur, ancak şimdi wc den bildiriyorum, çıkıp çorba pişireceğim. Sanırım bir soğuk bir sıcak bağırsaklarım da bozuldu... Geçen kışın çoğunu istanbul da geçirmiştik, Mart ortasında Antalyadaydık, ama bu kadar kar yağmamıştı, bu sene maşallah her yere bol bol yağış oldu. Çok ilginç, emojisiz mesaj yazdım, dur bi tane koyayım
Ödemsavar Balım, eksileri sıralamışsın yine
İncim menülerim orta seviyede, yemeği bir halledeyim haftalık yazacam inşaallah. İşim hiç bitmiyor sanki yaİncim sen gerçekten kafada bitirdin bu diyet işini
Civcivimin menüsü de pek hafif maşallah
İlac efsane fikir degil mi yaBalımözledim ya.
Eniştenin çayına uyku ilaci filan mı katsan
Herkes çok yoğun
Civciv çalışıyor.
Songül yorgun
Sen de enişte engeli var
Bu engeli nasıl aşacağız?
Hatlar karistiNiyazi degil canim Necati
Evet o verdi
Ay cok sesli guldumm
31 temmuz canım yazın yarisini da yediler yine . Yapin sunu mayısta bu kadar uzatmanin anlami neSınav ne zaman?
Sınavdan sonra okuruz beraber.
Yaparsın
Ayyy inanmıyorum gecmis olsun tabi o tehlike hep varYok canim nerde yolda araba kaydıAllahtan toparladım git gel halloldu.Ben yusuf Yusuf göğsüm ağrıdı stresten.
Bide okulda kar yağdı lapa lapa .Sonra hemen güneş
Daha Perşembe filan da yağacak mis.
Okula yakın otursam her gün yağsın umrumda değil ama kar demek bana nasıl eve gider gelirim stresi
Necati reyizMenum
Sabah 08.00
1 fincan kahve
3 kuru kayisi
15 cig badem
10.00 1 bardak ayran
12.45 ogle
6 kasik kuru fasulye
1 dilim ekmek
Bol yesillik
Ara leblebi uzum karisimi
Aksam 19.30
Haslanmis tavuk ve bol yesillikle salata
Su 3 lt
30 dk egzersiz
Saol balimmmNecati reyiz
Afiyet olsun balım cok guzel yine yine yine masallah
Cok sağ ol balım hastalik hissettiriyo kendini ama iyiyim şükür..Saol balimmmbu arada cok gecmis olsun insallah simdi daha iyisindir
Çok varmış rahat rahat çalışırsin.Helalllll
Bir helaall de sana
Kizlar yardiriyor adeta
Nasil oldu canim bagirsaklarin duzeldi mi iyi bak onlara bazilarimizinki cok tembel seninki gibi değil kıymetini bil
İlac efsane fikir degil mi ya
Ya da bitki cayi falan yapenerji_kusagi lavanta papatya anason gevsetcek ne varsa at
Hatlar karisti
31 temmuz canım yazın yarisini da yediler yine . Yapin sunu mayısta bu kadar uzatmanin anlami neevet cook isterim cok özledim canim bir suru roman alasim var
Menum
Sabah 08.00
1 fincan kahve
3 kuru kayisi
15 cig badem
10.00 1 bardak ayran
12.45 ogle
6 kasik kuru fasulye
1 dilim ekmek
Bol yesillik
Ara leblebi uzum karisimi
Aksam 19.30
Haslanmis tavuk ve bol yesillikle salata
Su 3 lt
30 dk egzersiz
Aynı olay işte bak kar yağışı kimini sevindirir kimini düşündürürAyyy inanmıyorum gecmis olsun tabi o tehlike hep varAllahtan bi kazaya sebebiyet vermemis
Dikkatli git gel aman.
Bikac ilde tatil gördüm de istanbulda da olmustur dedim ama olmadi demek olaymis iyiymis. Haklisin mesafe olunca arada gidip gelmek iskence
Niyazi diyesim geliyor yaNecati reyiz
Afiyet olsun balım cok guzel yine yine yine masallah
Alanyali galiba cnmmÇok varmış rahat rahat çalışırsin.
Kafa dağıtmak için günde 2-3 sayfa okunur aslındasosyal ağlarda o kadar çok vakit harcıyoruz ki kitap okusak aynı süre zarfinda ciltler dolusu kitaplar olur.
Aynı olay işte bak kar yağışı kimini sevindirir kimini düşündürür
Akillanmam lazım ara sokaka girmeden sadece caddeden gidip gelmek.
Zaten evin önü de açık değil araba uzakta parkta.
Okulda da öyle yaptım caddeye parkedip yürüdüm
Niyazi diyesim geliyor yanereli aceba Necati reis
Oku okuAlanyali galiba cnmm
Valla senin icin niyazide deriz ya
Bende kitap okumayi severim sizin sayenizde bugun bende basliyorum aslinda basli 2 tane var birini bitireyim cok heveslendirdiniz