- 12 Eylül 2015
- 1.575
- 6.456
- 33
Cok iyi canim ya valla bayaaa heveslendirdin benii. Bende basliyorum hatta kuzenin bi odasi kutuphane gibi her kitaptan var belki 500 den fazla kitap vardir ve okumak isteyenlere emanrt veriyor bitirdikce ordan alirimOku oku
İlk ay kısa ,uzun kitaplardan hatta çocuk kitabı bile okudum13 kitap okudum .
İlk ay 1700 sayfa civarı idi.
İkinci ay 1500 lerde okudum.8 kitap.
Bakalım bu ay ne kadar okuycam.
Mart gireli 714 sayfa oldu
Önemli olan devamlılık benim için.Hic okumadığım gün bile en az bir sayfa okumak için kendimi zorluyorum 1-2 dk alıyor anca.Ama alışkanlık oluyor en azından.
Zamanla iyice oturur inşallah
Sayı değil keyif tabiki amaç sayı sadece başta motive ediyor.
Hedefim başlarken günde 10 sayfadan ayda bir kitaptı.
Sonra ayda bir kitaptan senede 12 kitap oldu.
Elinin altında hazine varmışCok iyi canim ya valla bayaaa heveslendirdin benii. Bende basliyorum hatta kuzenin bi odasi kutuphane gibi her kitaptan var belki 500 den fazla kitap vardir ve okumak isteyenlere emanrt veriyor bitirdikce ordan alirim
Ahh balım 4,5 ay var öyle diyince cok gibi görünüyo ama tecrübeli kpssciler bilir ki son 3 4 ay köprüden önce son çıkıştır gaza basilmasi gereken dönemdir su gibi de gecerÇok varmış rahat rahat çalışırsin.
Kafa dağıtmak için günde 2-3 sayfa okunur aslındasosyal ağlarda o kadar çok vakit harcıyoruz ki kitap okusak aynı süre zarfinda ciltler dolusu kitaplar olur.
Aynı olay işte bak kar yağışı kimini sevindirir kimini düşündürür
Akillanmam lazım ara sokaka girmeden sadece caddeden gidip gelmek.
Zaten evin önü de açık değil araba uzakta parkta.
Okulda da öyle yaptım caddeye parkedip yürüdüm
Niyazi diyesim geliyor yanereli aceba Necati reis
Canım yazın taşındığımız evdeyiz hala, her şey aynı şekilde duruyor. Benim niyetim burayı satıp daha küçük bir yer almak ama nasip bakalım. Bu eve çok ısınamadım nedense.Songül yeni evin nasıl?
Eşyaları ne yaptın ?
Güle güle otur
Ben dün 9000 adım attım canım koşturmaca içinde. Özellikle yürüyüş değil yani ama hepsi bol tempolu idi. Eve gidince de pert olmuş şekilde yattım, yemeği bile dışardan söyledim.Süper olur balım
Hava ısınsın bol bol yürüyelim.
Ben de ayda yılda bir 10.000 yapıyorum.
Artık kendine vakit ayirma zamanı geldi.
Var mı yarim kitabın?
Elinde ne vardı en son?
Haa söylemeyi yeni yılın ilk günü iki topik açmak dışında sitedeki kk yani kitap kulübüne de katıldım.Yani yeni yılda benim için 3 yenilik oldu.Beni oyalamaya yetiyor.İste yuvarlanıp gidiyoruz.
Her ay düzenli kitap okuyup paylaşıyorum.Oraya da ayriyeyeten.
Gecen ay 8 kitap okudum
Bu ayda ikinci kitaptayim.Son 131 sayfası kaldı.Capraz okuma da yapıyorum.Ayni anda bazen iki kitabı birden.
Sevinirim her konuda birbirimize destek olalım
Hala gribim canım, dün akşam bayağı ağırdı, sanırım çok yoruldugum için. Bugün daha iyiyimKorumaya geçelim artık hep birlikte
Hala grip misin?
Geçmiş olsun
Sizin eve mi geliyorlar ziyarete?
Allah güç kuvvet versin.
Geçmiş olsun Allah korumuş. Kar başlı başına dert yaa. Çok dikkat et gidip gelirken.Yok canim nerde yolda araba kaydıAllahtan toparladım git gel halloldu.Ben yusuf Yusuf göğsüm ağrıdı stresten.
Bide okulda kar yağdı lapa lapa .Sonra hemen güneş
Daha Perşembe filan da yağacak mis.
Okula yakın otursam her gün yağsın umrumda değil ama kar demek bana nasıl eve gider gelirim stresi
Kuzum senin için çok sevindim, çalışmak meşgul olmak sana da iyi gelecektir,çok istiyordun bir ara. Sen bu aralar bağırsakları bozup wcye daha mı çok gitsen acabaBallarım iyi geceler
Gelemedim bir türlü, beni biraz daha mazur görün, burada bir işletmenin mali işlerine el atmış bulunuyorum. Sabah bankalarda ve noterde işlemlerim olacak. Oradan da yine işyerine, ne kadar sürer bilmiyorum. Daha az önceye kadar hala görüşme yapıyorduk. Yine wc den bildirdim, hayırlısıyla çıkıp yatacam
Şaşırdık mıTünaydın
Güncel kilom 72.6
Fark -2.100 gram
Ödemlerin kraliçesi karşınızda
74.700-72.600=2.100 gram hemde 4 günde
Rüyanda görmeye başladıysan olacak bu iş balımOlabilir canım cok sukur iyiyim artik. Tikanmalarim var ama o zaten baharda hep oluyo alisigim.
annemler gitti canim hastaligim da gecti artik eski duzenime dönebilirim insallah
Haha adam surekli burda hakkinda konuştuğumuzu bilse ne der acabatakipteyiz necati reyiz
Oofff ben de okumak istiyorum
Ama önce su sinavi atlatmam lazim zira su an gece uyumadan ders notlarımı okuyorum kalıcı öğrenme oluyo diye.
Sonra rüyamda savaşa falan gidiyorum
Evi boşver gerekirse esram, sen sınavına odaklan. Biz seni bekleriz zaten burda, sen kendini kötü hissetmeBallar önceki mesajlara yine bakamadim musait bi zamanda bakcam.
Bir haftadir ne dogru duzgun ders calisabildim ne hareket edebildim.
2 hafta sonra deneme sinavim var yine turkiye geneli. Ona ithafen 2 haftalik saglam bi kampa giriyorum hem saglikli beslenme hem calisma hem evi puri pak yapma. Saglik olsun da yogunluk hallolur agzim sutten yandi bi kere
Tekrar geçmiş olsun canım, vitamin almaya çalış bol bol.Cok sağ ol balım hastalik hissettiriyo kendini ama iyiyim şükür..
İyi olmak istiyorum valla artik
Allah tüm bu emeklerinin karşılığını verecek inanıyorum ben balımAhh balım 4,5 ay var öyle diyince cok gibi görünüyo ama tecrübeli kpssciler bilir ki son 3 4 ay köprüden önce son çıkıştır gaza basilmasi gereken dönemdir su gibi de gecer
O yuzden su an kitaba zaman yok. Zaman var da yok. Zaten tüm gün tarih vatandaslik cografya okuyorum sozel kuscam artik
İnsallah bitsin de sinav baslicam rahat rahat okumaya.
Esya cok ise kucuk evde zor olur.Canım yazın taşındığımız evdeyiz hala, her şey aynı şekilde duruyor. Benim niyetim burayı satıp daha küçük bir yer almak ama nasip bakalım. Bu eve çok ısınamadım nedense.
Ben dün 9000 adım attım canım koşturmaca içinde. Özellikle yürüyüş değil yani ama hepsi bol tempolu idi. Eve gidince de pert olmuş şekilde yattım, yemeği bile dışardan söyledim.
En son çocuk kalbi kitabını okuyordum, çocukken okumuştum yine başlamak istedim. Oğlumla okuyorduk ama o çok duygulandigi için bıraktık. Bir de simyacı kitabına başlamıştım, bunu da daha önce okumuştum.cok sevdiğim kitapları tekrar okumayı severim. Bu ikisini bitirmek istiyorum, bir de şeker portakalı var (en sevdiğim kitaptı)bunları yazınca bir şeftali Bin şeftali kitabını da özlediğimi farkettim çocukken, lisedeyken ve üniversitede inanılmaz kitap okurdum, keşke yine aynısını yapsam.
Yeni topikler güzel olmuş canım senin için de, özellikle geçen ay güzel kitap bitirmişsin, sen de sevdiklerini yazsana fikir olsun bana da.
Hala gribim canım, dün akşam bayağı ağırdı, sanırım çok yoruldugum için. Bugün daha iyiyimşu an bir cafede çay kahve içip buraya bakıyorum, nasıl iyi geldi anlatamam sürekli ev ve hastaneden sonra. Açık havada mis gibi güneş var, bugün burası çok güzel
Eşim ameliyat olduğu için okuldan arkadaşlar geldi canım geçmiş olsun için.
+1Kuzum senin için çok sevindim, çalışmak meşgul olmak sana da iyi gelecektir,çok istiyordun bir ara. Sen bu aralar bağırsakları bozup wcye daha mı çok gitsen acaba
Yag da sira eriyecek cayir cayir yanacakŞaşırdık mıtabiki hayirrrr
Senin hızlıca bu rakamlardan kurtulacağını biliyorduk balım
Boncuğum çok teşekkür ederimKuzum senin için çok sevindim, çalışmak meşgul olmak sana da iyi gelecektir,çok istiyordun bir ara. Sen bu aralar bağırsakları bozup wcye daha mı çok gitsen acaba
Aaa sen de mi grip oldun? Ben gecmisi okudum atlamisim demek ki ya da okudum da unuttum muCanım yazın taşındığımız evdeyiz hala, her şey aynı şekilde duruyor. Benim niyetim burayı satıp daha küçük bir yer almak ama nasip bakalım. Bu eve çok ısınamadım nedense.
Ben dün 9000 adım attım canım koşturmaca içinde. Özellikle yürüyüş değil yani ama hepsi bol tempolu idi. Eve gidince de pert olmuş şekilde yattım, yemeği bile dışardan söyledim.
En son çocuk kalbi kitabını okuyordum, çocukken okumuştum yine başlamak istedim. Oğlumla okuyorduk ama o çok duygulandigi için bıraktık. Bir de simyacı kitabına başlamıştım, bunu da daha önce okumuştum.cok sevdiğim kitapları tekrar okumayı severim. Bu ikisini bitirmek istiyorum, bir de şeker portakalı var (en sevdiğim kitaptı)bunları yazınca bir şeftali Bin şeftali kitabını da özlediğimi farkettim çocukken, lisedeyken ve üniversitede inanılmaz kitap okurdum, keşke yine aynısını yapsam.
Yeni topikler güzel olmuş canım senin için de, özellikle geçen ay güzel kitap bitirmişsin, sen de sevdiklerini yazsana fikir olsun bana da.
Hala gribim canım, dün akşam bayağı ağırdı, sanırım çok yoruldugum için. Bugün daha iyiyimşu an bir cafede çay kahve içip buraya bakıyorum, nasıl iyi geldi anlatamam sürekli ev ve hastaneden sonra. Açık havada mis gibi güneş var, bugün burası çok güzel
Eşim ameliyat olduğu için okuldan arkadaşlar geldi canım geçmiş olsun için.
İnşallah songulum cok teşekkür ederimRüyanda görmeye başladıysan olacak bu iş balım
Bahar dönemi senin ve benim için sıkıntılı zaten, hastalığı atlatıyor olmana da sevindim
Evi boşver gerekirse esram, sen sınavına odaklan. Biz seni bekleriz zaten burda, sen kendini kötü hissetme
Tekrar geçmiş olsun canım, vitamin almaya çalış bol bol.
Allah tüm bu emeklerinin karşılığını verecek inanıyorum ben balım
Balım hayirli olsun yeni isin cok cok sevindimBoncuğum çok teşekkür ederimEvet balım şimdilik güzel bir meşguliyet oldu, yeni bir sistem oturtmaya çalışıyorum, oturana kadar bir kaç gün böyle yoğun olurum gibi. Bugün o kadar çok çay kahve içtimki, bağırsaklar hızlı olmasına rağmen wc ye gidecek vakit bulamadım
Eve yeni girdim, üzerimi değiştirip doğru wc ye, hemen ballarıma yazayım dedimÇıkayım, birazda yatakta mesaj yazarım, uyumadan atabilirim inşaallah
Bu arada sefilleri ben de cok beğenmiştim. Seker portakalini bi okuyamadim. Öyle aglamali bi kitap mi o bilmiyodumEsya cok ise kucuk evde zor olur.
Ama kullanım alani onemli benim bile iki oda pek kullanmiyorum su an da.
Adim süperbenim bu ara 4000-7000 arasi genelde .
Ohhye ic valla kendine vakit ayirmak cok onemli
Şeker portakalina son 50 sayfa salya sumuk agladim.
Sefilleri cok çok begendim.
Sen okuyunca konusuruz yine.
Cocuk yetiskin 23 kitap oldu 2.5 aydaşükür
Bende kv icin sandim araya esin girmisti.
Geçmiş olsun Allah korumuş. Kar başlı başına dert yaa. Çok dikkat et gidip gelirken.
Bugun acik yoldan gittim sukur
+1hem kabizlik da olmaz