70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Haydi balim en kisa zamnda bekliyoruz seni dee tatli isi bittiyse seninde eksiler gelmeye baslar

İncimbahçe işleri rahatladı mi biraz?
Bir de evdekilere zahmetli şeyler yapmasan olmaz mı? Nasıl alıştırirsan öyle gider.

Eşin kilolu mu?
Öyleyse senin yemekler ile o da kilo verir.
Suan soguk diye pek bisey yok canim
Esim kilolu degil kasli. Agir is yaptigi icin yedikleri kasa dönusuyor
Bide pazar diye ozendim onlara. Hafta ici ne yaparsam ondan yiyorlar ama tatli da yiyorlar tabiki

Kızlar bugün annemler geldi hastayim diye icleri rahat etmedi. O yüzden giremiyorum.
Diyet konusunu annem geldi diyince tahmin etmissinizdir bence anlatmaya gerek yok hastayim diye yardiriyo yemeği canım almiyo zaten pek yiyebildigim soylenemez ama kilo vercek kadar az da yemiyorum. Amaan ne biliyim düzelicez inşallah be

Yarın inşallah yeniden düzenime dönerim hastaligim ayni ama yavas yavas geciyo. Su kirginlik enerjisizlik bitse cok mutlu olcam hic sevmedim bu halimi.

Gecmisi müsait bi zamanda okumaya caliscam öpüyorum sizi

Canım kendine hedefler koyup gerçekleştirmeye çalışman çok güzel olmuş, seni motive etmiştir. Kitap konusunda yapmayı ben de çoookkk isterim. Bekarlık zamanlarında gecede bir kitap bittiği bile olurdu, şimdi akıllı telefonlar, tv, ev iş çocuk derken bahane çok oluyor.

Yürüyüş konusunda da çok istikrarlı değilim, mecburi yürüyüşler sayesinde adım attım ama artık okula gelirken araç kullanmayalım, trenle gelelim diyoruz, bu da bize nerden baksan dünyanın adımı yapar. İnşallah başarabiliriz canım.

Esram sen muhtemelen covid atlatıyor da olabilirsin (mesajlara bir baştan bir sondan baktım, arada covid olmuşum diye yazdıysan görmedim). Hem bu kadar uzun sürmesi hem de enerjinin olmaması bana ciddi ciddi onu düşündürüyor. Şu an bağışıklığını güçlü tutman çok önemli, abur cubur yeme yeter, onun haricinde anne yemekleri candır.

İstikrar sağladım çok Şükür
Her gün en az bir sayfa okuma
En az 3000 adım atma hedefi koydum.
Geçen evden çıkmadım
Ama yazdım yani 809 adım
Alışkanlık oldu şükür
Çok az da olsa her gün paylaşıyorum

Afiyet olsun balım menü de adım da çok güzel

Zamanla ikisi de artar canım, önemli olan istikrarı sağlamak zaten. Belki senden feyz alıp kitaba ben de başlarım ne dersin

Tamam balım eklerim ben bu kiloyu şimdi. Hasta olunca insanın kolu kanadı kalkmıyor, ne bulursa onu yiyor. Geçici bir süreç neyse ki canım, hiç sıkma bunlarla canını
Şu an sınav yüzünden çok düzenli olmayabilir canım sporun, kafana takma. Yeme işini rayına oturtursan çok hızlı gitmese de kilo vermeye devam edersin. Dediğin gibi fırsatın olursa ya da çok canın isterse yaparsın arada sporunu. Bu aralar ben de kilom fazla olduğu için başlayamıyorum spora, ancak yürüyüş yapabilecek olursam o. Sonra birlikte başlarız yine
Yok balım yürüyemedim, ne zamandır evde olmayınca temizliğe verdim kendimi. Ev çok kirlenmişti, bir de büyük olunca tüm günümü aldı nerdeyse. Ama spor yapmış kadar oldum tabi ki

Senin hızlıca eksi göreceğini adım gibi biliyordum
Bizde öyle atlattık ondan biliyorum

Hepiniz Akdeniz de ege de ya bir ben Marmara'da yım.

Anlatip duruyorum karı ama yalnızım
Soğuğu da bizlere geldi işte, buz gibi yaa havalar, artık yaz gelsin noluurrrrr
Haha anlat anlat biz de özlüyoruz valla hele benim gibi kış insaniysan
Kıştan resmen nefret ediyorum balım, insan nasıl soğuk sever diye düşünüyorum

Necatinin muhteşem menüsü yine göz dolduruyordu

Gunaydin canlarim. Evdekilere pisi yapip kendimin 1 bardak ayran icmesi galiba bu kilo isini kafada tamamen bitirmek oldugunun kaniti kendime 10 puan diyorum bu arada hani menuler umarim kacamak ve tatlilar yenmiyordur. Sizleri bekliyorumm
Helaaaalll sana, ben hamur işine dayanamazdım sanırım incim, çok tebrik ediyorum seni. Böyle devam edersen bu sefer sonu da gelecek inanıyorum ben sana.
Keşke benim de 5 kilom kalmış olsa Tebrikler canım, çok iyi gidiyorsun.
Balım özledim ya.
Eniştenin çayına uyku ilaci filan mı katsan
Herkes çok yoğun
Civciv çalışıyor.
Songül yorgun

Sen de enişte engeli var

Bu engeli nasıl aşacağız?
Ben hem yorgundum canım hem de hasta ziyaretine gelenler oldu. Hastaneler arası maratonumda grip olmuşum bir de
Pazar menum
Gec kalkinca 10.00 1 bardak ayran

Ogle 12.45
6 kasik borulce yemegi
1 dilim ekmek bol yesillik

Ara leblebi uzum karisimi

Aksam 19.40
6 kasik kuru fasulye
1 dilim ekmek
Bol yesillik

Su 3lt
20 dk egzersiz
Afiyet olsun balım, yine çok güzel bir menü

AYLIK KİLO TAKİP ÇİZELGESİ
BALLARYaş Boy Hedef25
Şubat
4
Mart
11
Mart
18
Mart
25
Mart
Verilen Yüzde
sonngulen 371607580.2*78.477.9
enerji_kusagi 311595272.271.972.0
Saricivcivcikcik 261575569.269.069.9
sudem34 3617165,974.7
inci-tepik 301556587.785.984.5
* sonngulen 25 şubat kilosu değil 18 şubat kilosu.

Tesekkur ederim canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…