70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Sudem balım, sporu yardırabiliriz, eve gireli henüz 10 dk olmuştur, ancak şimdi wc den bildiriyorum, çıkıp çorba pişireceğim. Sanırım bir soğuk bir sıcak bağırsaklarım da bozuldu... Geçen kışın çoğunu istanbul da geçirmiştik, Mart ortasında Antalyadaydık, ama bu kadar kar yağmamıştı, bu sene maşallah her yere bol bol yağış oldu. Çok ilginç, emojisiz mesaj yazdım, dur bi tane koyayım :KK70:
Ödemsavar Balım, eksileri sıralamışsın yine 😍

İncim menülerim orta seviyede, yemeği bir halledeyim haftalık yazacam inşaallah. İşim hiç bitmiyor sanki ya😬 İncim sen gerçekten kafada bitirdin bu diyet işini 😍😘

Civcivimin menüsü de pek hafif maşallah😘
Haydi balim en kisa zamnda bekliyoruz seni dee😁 tatli isi bittiyse seninde eksiler gelmeye baslar

İncim😍bahçe işleri rahatladı mi biraz?
Bir de evdekilere zahmetli şeyler yapmasan olmaz mı? Nasıl alıştırirsan öyle gider.

Eşin kilolu mu?
Öyleyse senin yemekler ile o da kilo verir.
Suan soguk diye pek bisey yok canim😍
Esim kilolu degil kasli. Agir is yaptigi icin yedikleri kasa dönusuyor😁😁
Bide pazar diye ozendim onlara. Hafta ici ne yaparsam ondan yiyorlar ama tatli da yiyorlar tabiki😁😁

Kızlar bugün annemler geldi hastayim diye icleri rahat etmedi. O yüzden giremiyorum.
Diyet konusunu annem geldi diyince tahmin etmissinizdir bence anlatmaya gerek yok hastayim diye yardiriyo yemeği:olamaz: canım almiyo zaten pek yiyebildigim soylenemez ama kilo vercek kadar az da yemiyorum. Amaan ne biliyim düzelicez inşallah be😂

Yarın inşallah yeniden düzenime dönerim hastaligim ayni ama yavas yavas geciyo. Su kirginlik enerjisizlik bitse cok mutlu olcam hic sevmedim bu halimi.

Gecmisi müsait bi zamanda okumaya caliscam💚 öpüyorum sizi😘

Geçen sene yeni yila burda birlikte yeni umutlar ,yeni kararlar,yeni birliktelikler ile girmiştik.Yeni topigimizle.:KK19:

Ben de bu seneye de yeni kararlar ile girdim tekrar.Gelenek gibi oldu adeta.

Bir yürüyüş bir de kitap okumayı pekiştirmek alışkanlık haline getirmek için kişisel gelişim topigi açtım.

Amacım günlük 3000 adım altına düşmemek.

Günde en az bir sayfa okumak.Hatta günde 10 sayfa okusam ayda bir kitap eder diye başladım.Sukur daha çok okudum.

2022 artık şansımin döndüğü mutlu olduğum bir yıl olsun istiyorum.:KK200:hepimiz için öyle olsun inşallah 🧿

Hayatımda değiştirmek isteyip degistiremedigim o kadar çok şey beklemede olan şey var ki.

Resmen kendimi oyalama taktiğim.Aylarca yemek yapıp oyalandim.Sonra kilo verdim oyalandim.Kilo alınca boşta kaldım :deli:bari yürüyüm iki kitap okuyum dedim :KK53:

Kol saatini de tak bence.Bir adım bile fazla olsa insanın hoşuna gidiyor 😌.

Dün çok komikti 803 adım ile günü bitirdim :KK70:

6000 çok iyi balım 🍯 günlük maşallah 🧿

Koşu bandı duruyor mu 40.000 az devirmedin.🧿

Uyumadım filtre kahve içtim.Kitap okudum.Sarjim tam dolmadı da dayanamadım :KK53:meraktan Enerji de gelmişti ben çıkarken :deli:

Mahkûm bende dün izledim ilk zamanki tadi yok gibi ama yine de izlenir.

Bizim de pazartesi deneme sınavı var.Ona çalışıyoruz.Butun derslerden 6 ders ünite çok .Haftaya da bilsem var.Bayadir programımiz yoğun :KK53:
Canım kendine hedefler koyup gerçekleştirmeye çalışman çok güzel olmuş, seni motive etmiştir. Kitap konusunda yapmayı ben de çoookkk isterim. Bekarlık zamanlarında gecede bir kitap bittiği bile olurdu, şimdi akıllı telefonlar, tv, ev iş çocuk derken bahane çok oluyor.

Yürüyüş konusunda da çok istikrarlı değilim, mecburi yürüyüşler sayesinde adım attım ama artık okula gelirken araç kullanmayalım, trenle gelelim diyoruz, bu da bize nerden baksan dünyanın adımı yapar. İnşallah başarabiliriz canım.

Kızlar bugün annemler geldi hastayim diye icleri rahat etmedi. O yüzden giremiyorum.
Diyet konusunu annem geldi diyince tahmin etmissinizdir bence anlatmaya gerek yok hastayim diye yardiriyo yemeği:olamaz: canım almiyo zaten pek yiyebildigim soylenemez ama kilo vercek kadar az da yemiyorum. Amaan ne biliyim düzelicez inşallah be😂

Yarın inşallah yeniden düzenime dönerim hastaligim ayni ama yavas yavas geciyo. Su kirginlik enerjisizlik bitse cok mutlu olcam hic sevmedim bu halimi.

Gecmisi müsait bi zamanda okumaya caliscam💚 öpüyorum sizi😘
Esram sen muhtemelen covid atlatıyor da olabilirsin (mesajlara bir baştan bir sondan baktım, arada covid olmuşum diye yazdıysan görmedim). Hem bu kadar uzun sürmesi hem de enerjinin olmaması bana ciddi ciddi onu düşündürüyor. Şu an bağışıklığını güçlü tutman çok önemli, abur cubur yeme yeter, onun haricinde anne yemekleri candır.

Canım kendine hedefler koyup gerçekleştirmeye çalışman çok güzel olmuş, seni motive etmiştir. Kitap konusunda yapmayı ben de çoookkk isterim. Bekarlık zamanlarında gecede bir kitap bittiği bile olurdu, şimdi akıllı telefonlar, tv, ev iş çocuk derken bahane çok oluyor.

Yürüyüş konusunda da çok istikrarlı değilim, mecburi yürüyüşler sayesinde adım attım ama artık okula gelirken araç kullanmayalım, trenle gelelim diyoruz, bu da bize nerden baksan dünyanın adımı yapar. İnşallah başarabiliriz canım.
İstikrar sağladım çok Şükür 😍
Her gün en az bir sayfa okuma
En az 3000 adım atma hedefi koydum.
Geçen evden çıkmadım
Ama yazdım yani 809 adım :KK70:
Alışkanlık oldu şükür ❤️
Çok az da olsa her gün paylaşıyorum

12 Mart Cumartesi Menüm
Sabah 09.00 türk kahvesi
Öğlen 15.00 yarim kase corba, 2 kasik pilav, 3 kasik firinda sebzeli köfte, 1 bardak ayran
Ara 16.30 1 fincan kış çayı
Akşam 18.30 yarim kase çorbam 2 kasik pilav, 2 kasik firinda sebzeli köfte, 1 dilim ekmek, 1 bardak ayran

Spor; 4500 adım var
Su; 2 litre
Afiyet olsun balım menü de adım da çok güzel :eğlence:

İstikrar sağladım çok Şükür 😍
Her gün en az bir sayfa okuma
En az 3000 adım atma hedefi koydum.
Geçen evden çıkmadım
Ama yazdım yani 809 adım :KK70:
Alışkanlık oldu şükür ❤️
Çok az da olsa her gün paylaşıyorum
Zamanla ikisi de artar canım, önemli olan istikrarı sağlamak zaten. Belki senden feyz alıp kitaba ben de başlarım ne dersin :KK76:

sonngulen sonngulen canım tartildim bu sabah liste bos kalmasin diye. 69.9 ciktim yazabilir misin müsait olunca. Fazla gelcegim 2 kere 2 4 kadar kesindi zaten dedigim gibi hala hastayim hic dikkat edemedim üstelik hareketsizim yatiyorum.

Ama bugün kalktım artik bi ders calismam lazim. Kahvaltiyi da acikana kadar yapmicam. Hala hastayım ama yapacak bir sey yok toparlamam lazim en azindan ilk günkü kadar halsiz değilim
Tamam balım eklerim ben bu kiloyu şimdi. Hasta olunca insanın kolu kanadı kalkmıyor, ne bulursa onu yiyor. Geçici bir süreç neyse ki canım, hiç sıkma bunlarla canını :KK19:
Bu arada kizlar ben inci gibi bi süre spor yapmama karari aldim. Çünkü spor yapmadigim gün aa bugun zaten sporum yok eksi gelemem diye umutsuzluga dusuyorum. evet cok sacma ama yapiyorum bunu..

Simdilik haftada 1 2 yapcam en fazla.
Ben eskiden oldugu gibi haftada 5 6 yapmaya kendimi o kadar sartlamisim ki yapamayinca moralim bozuluyo. Ama o zamanla bu zaman bir degil. Su an bos degilim zaman bulamiyorum. O zaman boştum.

Bu da kendime kucuk bi not olarak dursun burda. Sürekli kendimi suclamakla bi yere varamam. Önemli olan elindeki sarti en iyi sekilde degerlendirebilmek. Spora güvenip kacamak yapmamis olurum böylece.
Tabi firsat bulursam haftada 4 de yapcam sporu. Ne kadar firsatim olursa o kadar.
Şu an sınav yüzünden çok düzenli olmayabilir canım sporun, kafana takma. Yeme işini rayına oturtursan çok hızlı gitmese de kilo vermeye devam edersin. Dediğin gibi fırsatın olursa ya da çok canın isterse yaparsın arada sporunu. Bu aralar ben de kilom fazla olduğu için başlayamıyorum spora, ancak yürüyüş yapabilecek olursam o. Sonra birlikte başlarız yine :KK60:
Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik covid atlattin canim.
Saglik olsun gerisi gelir.💙sen kendini daha iyi taniyorsun😍dogru kararlar almissin 😎

enerji_kusagi enerji_kusagi balim hadi sporu yardirallim.Bugun hedef koy kendine bisiklet mi olur ip atlama mi ne istersen 😍🍀

sonngulen sonngulen yurudun mu balim💙

Kizlar karda yurudum geldim.Icim huzurlu basarmis hissediyorum kendimi.Disari cikmak insan psikolojisine iyi geliyor.💙

Hadin lets go 😍

Tunaydin bu arada hepimize 💙

Dunden bugune odemlerin kralicesi -1100 gram hafifledi bile 😍73.6 ciktim kahvaltıdan sonra kiyafetli bile.💙
Yok balım yürüyemedim, ne zamandır evde olmayınca temizliğe verdim kendimi. Ev çok kirlenmişti, bir de büyük olunca tüm günümü aldı nerdeyse. Ama spor yapmış kadar oldum tabi ki :KK49:

Senin hızlıca eksi göreceğini adım gibi biliyordum :rapci:
Bizde öyle atlattık ondan biliyorum 🤪

Hepiniz Akdeniz de ege de ya bir ben Marmara'da yım.🤭

Anlatip duruyorum karı ama yalnızım 🤪
Soğuğu da bizlere geldi işte, buz gibi yaa havalar, artık yaz gelsin noluurrrrr :dua:
Haha anlat anlat biz de özlüyoruz valla😂 hele benim gibi kış insaniysan😂
Kıştan resmen nefret ediyorum balım, insan nasıl soğuk sever diye düşünüyorum :KK70::KK70:

Selam canlar menum
Sabah 08.00
3 kuru kayisi 15 cig badem

10.00 1 bardak ayran

13.00 oglen
6 kasik kuru fasulye
3 tane ince biber

Ara 1 cay bardagi leblebi kuru uzum karisimi
Turk kahvesi

Aksam 19.00
Firinda 1 tane balik ( herkes icin kizartildi kendime 1 tane firina attim)
salata

Su 2.5 lt
Necatinin muhteşem menüsü yine göz dolduruyordu :rapci:

Gunaydin canlarim. Evdekilere pisi yapip kendimin 1 bardak ayran icmesi galiba bu kilo isini kafada tamamen bitirmek oldugunun kaniti💪👏 kendime 10 puan diyorum😁😁 bu arada hani menuler umarim kacamak ve tatlilar yenmiyordur. Sizleri bekliyorumm 🤠
Helaaaalll sana, ben hamur işine dayanamazdım sanırım incim, çok tebrik ediyorum seni. Böyle devam edersen bu sefer sonu da gelecek inanıyorum ben sana.
:KK9:
Bugün 2 kupa sirkeli ılık su içtim önce.

Sonra 4 kuru kayısı,3 taze kırılmış ceviz yedim.
Yeşilçay içtim.
Kh kesmedim ama yavaş yavas azaltiyorum.
Çarşambadan beri ağzıma çikolata 🍫 sürmedim.

Dünden bugüne -400 daha gitmiş.

Yağ ,su ölçümü yaptım.

Beden ölçümü aldım.

Güncel kilom 73.2 :KK31:
5 kilom kaldı 😌
Keşke benim de 5 kilom kalmış olsa :dua: Tebrikler canım, çok iyi gidiyorsun.
Balım 🍯 özledim ya.
Eniştenin çayına uyku ilaci filan mı katsan :deli:
Herkes çok yoğun:KK12:
Civciv çalışıyor.:110:
Songül yorgun:110:

Sen de enişte engeli var :63:

Bu engeli nasıl aşacağız? :bicak:
Ben hem yorgundum canım hem de hasta ziyaretine gelenler oldu. Hastaneler arası maratonumda grip olmuşum bir de :KK43:
Pazar menum
Gec kalkinca 10.00 1 bardak ayran

Ogle 12.45
6 kasik borulce yemegi
1 dilim ekmek bol yesillik

Ara leblebi uzum karisimi

Aksam 19.40
6 kasik kuru fasulye
1 dilim ekmek
Bol yesillik

Su 3lt
20 dk egzersiz
Afiyet olsun balım, yine çok güzel bir menü :kk77:

AYLIK KİLO TAKİP ÇİZELGESİ
BALLAR🍯Yaş Boy Hedef25
Şubat
4
Mart
11
Mart
18
Mart
25
Mart
Verilen Yüzde
sonngulen sonngulen 371607580.2*78.477.9
enerji_kusagi enerji_kusagi 311595272.271.972.0
Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik 261575569.269.069.9
sudem34 sudem34 3617165,974.7
inci-tepik inci-tepik 301556587.785.984.5
* sonngulen 25 şubat kilosu değil 18 şubat kilosu.

Helaaaalll sana, ben hamur işine dayanamazdım sanırım incim, çok tebrik ediyorum seni. Böyle devam edersen bu sefer sonu da gelecek inanıyorum ben sana.

Keşke benim de 5 kilom kalmış olsa :dua: Tebrikler canım, çok iyi gidiyorsun.

Ben hem yorgundum canım hem de hasta ziyaretine gelenler oldu. Hastaneler arası maratonumda grip olmuşum bir de :KK43:

Afiyet olsun balım, yine çok güzel bir menü :kk77:
Tesekkur ederim canimm💗

P_20220314_110638_p.jpg
gunaydin ballarimm💗💗

X