70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Test yaptirmadim balım ama süphelenmiyo degilim acikcasi..
Kv ile ilgili kafa karisikligini cozmenize cok cok sevindim inşallah daha iyi olcak bundan sonra

Kızlaaaaaarrrrrr bildirimler nerde, ben mi kaçırdım yoksa.

enerji_kusagi Saricivcivcikcik
Balım ben tartilmadim bu hafta maalesef hasta oldugum icin sürekli disardan yemek söyledim(esim de görevde evde degil). Kahvaltilari da buzlukta önceden yaptigim pogacalarla gecistirdim maalesef. Kahvalti hazirlamaya bile halim kalmadi valla
Songülum

Soyleyecek söz bulamıyorum inan.

Kızlar künefeci de mi yoksa

Civciv in belki denemesi vardır bugün pek uğramadı
Yok balim yok keske denemem olsa. Kac gündür ders çalışamıyorum hic keyfim yok halsizlik tikaniklik var masaya oturuyorum caliscak gucu bulamiyorum ki tekrar yataga dönüyorum. Bugün biraz daha iyi gibiydim yine tikanigim ama en azindan halsizlik bi tık azaldi sanki. Gecse de ben de isime baksam artik
Afiyet olsun balım cok güzel
Biraz daha iyi gibiyim ama geçmedi hastalik canım anca geccek galiba 1 haftaya iste. Pazartesiden beri yatiyorum resmen covidsem de 5 gün oldu bugün artik karantina sürem bitmistir sanirim

Gerci esim test yaptirmisti negatifti ama belli de olmaz.
Burasi da buz gibi dün gece kar bile yagdi sasilacak sey buraya pek yagmaz çünkü genelde.. bu sene 2 kere yagmasi mucize gibi bir sey

sonngulen canım tartildim bu sabah liste bos kalmasin diye. 69.9 ciktim yazabilir misin müsait olunca. Fazla gelcegim 2 kere 2 4 kadar kesindi zaten dedigim gibi hala hastayim hic dikkat edemedim üstelik hareketsizim yatiyorum.

Ama bugün kalktım artik bi ders calismam lazim. Kahvaltiyi da acikana kadar yapmicam. Hala hastayım ama yapacak bir sey yok toparlamam lazim en azindan ilk günkü kadar halsiz değilim

Bu arada kizlar ben inci gibi bi süre spor yapmama karari aldim. Çünkü spor yapmadigim gün aa bugun zaten sporum yok eksi gelemem diye umutsuzluga dusuyorum. evet cok sacma ama yapiyorum bunu..

Simdilik haftada 1 2 yapcam en fazla.
Ben eskiden oldugu gibi haftada 5 6 yapmaya kendimi o kadar sartlamisim ki yapamayinca moralim bozuluyo. Ama o zamanla bu zaman bir degil. Su an bos degilim zaman bulamiyorum. O zaman boştum.

Bu da kendime kucuk bi not olarak dursun burda. Sürekli kendimi suclamakla bi yere varamam. Önemli olan elindeki sarti en iyi sekilde degerlendirebilmek. Spora güvenip kacamak yapmamis olurum böylece.
Tabi firsat bulursam haftada 4 de yapcam sporu. Ne kadar firsatim olursa o kadar.

Saricivcivcikcik covid atlattin canim.
Saglik olsun gerisi gelir.sen kendini daha iyi taniyorsundogru kararlar almissin

enerji_kusagi balim hadi sporu yardirallim.Bugun hedef koy kendine bisiklet mi olur ip atlama mi ne istersen

sonngulen yurudun mu balim

Kizlar karda yurudum geldim.Icim huzurlu basarmis hissediyorum kendimi.Disari cikmak insan psikolojisine iyi geliyor.

Hadin lets go

Tunaydin bu arada hepimize

Dunden bugune odemlerin kralicesi -1100 gram hafifledi bile 73.6 ciktim kahvaltıdan sonra kiyafetli bile.

Öyle mi diyosun olabilir valla asidan dolayi asiri hissetmedim belki normal soguk algınlığı gibi geldi..

Burda yurucek kar bile kalmadi bugün gunesli eridi karlarin hepsi
1100 gr cok iyi canım

Öyle mi diyosun olabilir valla asidan dolayi asiri hissetmedim belki normal soguk algınlığı gibi geldi..

Burda yurucek kar bile kalmadi bugün gunesli eridi karlarin hepsi
1100 gr cok iyi canım
Bizde öyle atlattık ondan biliyorum

Hepiniz Akdeniz de ege de ya bir ben Marmara'da yım.

Anlatip duruyorum karı ama yalnızım

Cok beğendim

Selam canlar menum
Sabah 08.00
3 kuru kayisi 15 cig badem

10.00 1 bardak ayran

13.00 oglen
6 kasik kuru fasulye
3 tane ince biber

Ara 1 cay bardagi leblebi kuru uzum karisimi
Turk kahvesi

Aksam 19.00
Firinda 1 tane balik ( herkes icin kizartildi kendime 1 tane firina attim)
salata

Su 2.5 lt

Gunaydin canlarim. Evdekilere pisi yapip kendimin 1 bardak ayran icmesi galiba bu kilo isini kafada tamamen bitirmek oldugunun kaniti kendime 10 puan diyorum bu arada hani menuler umarim kacamak ve tatlilar yenmiyordur. Sizleri bekliyorumm

Bugün 2 kupa sirkeli ılık su içtim önce.

Sonra 4 kuru kayısı,3 taze kırılmış ceviz yedim.
Yeşilçay içtim.
Kh kesmedim ama yavaş yavas azaltiyorum.
Çarşambadan beri ağzıma çikolata sürmedim.

Dünden bugüne -400 daha gitmiş.

Yağ ,su ölçümü yaptım.

Beden ölçümü aldım.

Güncel kilom 73.2
5 kilom kaldı

Harikasin canimm super gidiyorsun bu sekilde gidersen zaten o 5 kiloyuda hemen halledersin

Sudem balım, sporu yardırabiliriz, eve gireli henüz 10 dk olmuştur, ancak şimdi wc den bildiriyorum, çıkıp çorba pişireceğim. Sanırım bir soğuk bir sıcak bağırsaklarım da bozuldu... Geçen kışın çoğunu istanbul da geçirmiştik, Mart ortasında Antalyadaydık, ama bu kadar kar yağmamıştı, bu sene maşallah her yere bol bol yağış oldu. Çok ilginç, emojisiz mesaj yazdım, dur bi tane koyayım
Ödemsavar Balım, eksileri sıralamışsın yine

İncim menülerim orta seviyede, yemeği bir halledeyim haftalık yazacam inşaallah. İşim hiç bitmiyor sanki ya İncim sen gerçekten kafada bitirdin bu diyet işini

Civcivimin menüsü de pek hafif maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…