70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Yapmazsam akıl sağlığımı koruyamayacak gibi hissediyorum canım.

Sağol canım benim, burdan bile destek oluyorsunuz zaten bana, hepiniz iyi ki varsınız.

Covid testi yaptırdın mı bilmiyorum diğer mesajlara bakamadım henüz, umarım artık daha iyisindir.

eşim hastaneden çıktı evdeyiz, ben de bu hafta izin aldım okula gitmedim, kendi başına henüz işlerini yapamıyor cünkü ama bugün bayağı toparlandı.

Keşke hiç olmasalarmış en azından yok derdik.

Canım valla ben geçmişin detaylarını pek bilmiyorum, içlerinden bir tek eşim okumuş, diğerleri okumamış. Herkes kendi tarafından anlatıyor, büyük kız beni okutmadınız diyor, eşim ve annesi kendin okumadın evlenme derdine düştün diyor. Genel olarak kv sıkıntılı bir insan değil, bazen inatçı oluyor ama basit konularda, dur deyince tepki gösterince durmasını biliyor. Hastanede biraz huysuz oluyor ve tüm bu yaşananlar artık benim de sinirlerimi yıprattı, yoksa normalde sorunumuz yoktur. Kadının mal miras gibi hiçbir şeyi yok, eşiyle nikahsızdı o yüzden kendisine tek çöp bile kalmadı, kavga edecek bir şeyleri yok. Kısacası kızları vicdansız ve umursamaz.

kv yatalak değil, bu tedaviler sırasında hem kendini bıraktı, hem de tedavi ağır geldi o yüzden bakıma ihtiyaç duydu.

Sağol balım uzun uzun anlatmışsın. Kısaca kv her operasyon sonrası enfeksiyon geçiriyor ve onu tedavi etmeye çalışıyorlar. Operasyonlar basit fakat iyileşme sürecinde kv sıkıntılı oluyor.
Test yaptirmadim balım ama süphelenmiyo degilim acikcasi..
Kv ile ilgili kafa karisikligini cozmenize cok cok sevindim inşallah daha iyi olcak bundan sonra💚

Kızlaaaaaarrrrrr bildirimler nerde, ben mi kaçırdım yoksa.

enerji_kusagi enerji_kusagi Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik
Balım ben tartilmadim bu hafta maalesef hasta oldugum icin sürekli disardan yemek söyledim(esim de görevde evde degil). Kahvaltilari da buzlukta önceden yaptigim pogacalarla gecistirdim maalesef. Kahvalti hazirlamaya bile halim kalmadi valla
Songülum 😍

Soyleyecek söz bulamıyorum inan.👻

Kızlar künefeci de mi yoksa 👻

Civciv in belki denemesi vardır bugün pek uğramadı
Yok balim yok keske denemem olsa. Kac gündür ders çalışamıyorum hic keyfim yok:KK43: halsizlik tikaniklik var masaya oturuyorum caliscak gucu bulamiyorum ki tekrar yataga dönüyorum. Bugün biraz daha iyi gibiydim yine tikanigim ama en azindan halsizlik bi tık azaldi sanki. Gecse de ben de isime baksam artik 😑
İyi aksamlar canlarim menum
Sabh 2 bardak su
8.30
1 fincan kahve
3 kuru kayisi
15 cig badem

10.00 1 bardak ayran

Ogle 13.00
6 kasik borulce yemegi
Marul
1 dilim ekmek

Ara 15.00
1 cay bardagi leblebi ve kuru uzum karisimi

Aksam 19.30
5 kofte
Yesillik salatasi
1 dilim ekmek

Su 2 lt 3 olur

Spor yapamadim ama ev temizledim ve bahcede calistimm baya yoruld
Afiyet olsun balım cok güzel💚
Songülüm hoşgeldin bu arada 😘 Bir şeyler yoluna girmeye başlamış, güzel haberlerle geldin, senin adına çok mutluyum, umarım daha da mutlu oluruz 💜 (hep birlikte inşallah 🙏) Aa bi de eksi gelmişsin balım, vallahi bravo, iki arada bi derede 500 gr eksi muhteşem 😍

İncim eksilerini tebrik ediyorum, sıkıntı stres yapmazsan daha fazla eksi geleceksin ❤

Sudemim burasıda buz gibi, yakın dağlara bakınca kar var, gece yağmış, sabah 6 gibi daha aşağılarda da kar vardı ama güneşten aşağıdakiler erimiş, zirvelerde görünüyordu sadece. Adım şeysine bende eşlik etmeyi istiyorum. Umarım vakit ayıracağım ❤

Civcivim nasıl oldun? Hasta olduğun için gelmemezlik yapmıyorsundur, inşaallah iyisindir balımm 💛

Ballarım özet olarak yazdım ancak. Şimdi çıkmam lazım, bizim gündemimiz biraz yoğun. Aklım hep burada zaten, fırsat buldukça yazacağım 🙏
Biraz daha iyi gibiyim ama geçmedi hastalik canım anca geccek galiba 1 haftaya iste. Pazartesiden beri yatiyorum resmen😂 covidsem de 5 gün oldu bugün artik karantina sürem bitmistir sanirim😂

Gerci esim test yaptirmisti negatifti ama belli de olmaz.
Burasi da buz gibi dün gece kar bile yagdi🤭 sasilacak sey buraya pek yagmaz çünkü genelde.. bu sene 2 kere yagmasi mucize gibi bir sey

sonngulen sonngulen canım tartildim bu sabah liste bos kalmasin diye. 69.9 ciktim yazabilir misin müsait olunca. Fazla gelcegim 2 kere 2 4 kadar kesindi zaten dedigim gibi hala hastayim hic dikkat edemedim üstelik hareketsizim yatiyorum.

Ama bugün kalktım artik bi ders calismam lazim. Kahvaltiyi da acikana kadar yapmicam. Hala hastayım ama yapacak bir sey yok toparlamam lazim en azindan ilk günkü kadar halsiz değilim

Bu arada kizlar ben inci gibi bi süre spor yapmama karari aldim. Çünkü spor yapmadigim gün aa bugun zaten sporum yok eksi gelemem diye umutsuzluga dusuyorum. evet cok sacma ama yapiyorum bunu..

Simdilik haftada 1 2 yapcam en fazla.
Ben eskiden oldugu gibi haftada 5 6 yapmaya kendimi o kadar sartlamisim ki yapamayinca moralim bozuluyo. Ama o zamanla bu zaman bir degil. Su an bos degilim zaman bulamiyorum. O zaman boştum.

Bu da kendime kucuk bi not olarak dursun burda. Sürekli kendimi suclamakla bi yere varamam. Önemli olan elindeki sarti en iyi sekilde degerlendirebilmek. Spora güvenip kacamak yapmamis olurum böylece.
Tabi firsat bulursam haftada 4 de yapcam sporu. Ne kadar firsatim olursa o kadar.

Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik covid atlattin canim.
Saglik olsun gerisi gelir.💙sen kendini daha iyi taniyorsun😍dogru kararlar almissin 😎

enerji_kusagi enerji_kusagi balim hadi sporu yardirallim.Bugun hedef koy kendine bisiklet mi olur ip atlama mi ne istersen 😍🍀

sonngulen sonngulen yurudun mu balim💙

Kizlar karda yurudum geldim.Icim huzurlu basarmis hissediyorum kendimi.Disari cikmak insan psikolojisine iyi geliyor.💙

Hadin lets go 😍

Tunaydin bu arada hepimize 💙

Dunden bugune odemlerin kralicesi -1100 gram hafifledi bile 😍73.6 ciktim kahvaltıdan sonra kiyafetli bile.💙

Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik covid atlattin canim.
Saglik olsun gerisi gelir.💙sen kendini daha iyi taniyorsun😍dogru kararlar almissin 😎

enerji_kusagi enerji_kusagi balim hadi sporu yardirallim.Bugun hedef koy kendine bisiklet mi olur ip atlama mi ne istersen 😍🍀

sonngulen sonngulen yurudun mu balim💙

Kizlar karda yurudum geldim.Icim huzurlu basarmis hissediyorum kendimi.Disari cikmak insan psikolojisine iyi geliyor.💙

Hadin lets go 😍

Tunaydin bu arada hepimize 💙

Dunden bugune odemlerin kralicesi -1100 gram hafifledi bile 😍73.6 ciktim kahvaltıdan sonra kiyafetli bile.💙
Öyle mi diyosun olabilir valla asidan dolayi asiri hissetmedim belki normal soguk algınlığı gibi geldi..

Burda yurucek kar bile kalmadi bugün gunesli eridi karlarin hepsi😂🤭
1100 gr cok iyi canım🤩

Öyle mi diyosun olabilir valla asidan dolayi asiri hissetmedim belki normal soguk algınlığı gibi geldi..

Burda yurucek kar bile kalmadi bugün gunesli eridi karlarin hepsi😂🤭
1100 gr cok iyi canım🤩
Bizde öyle atlattık ondan biliyorum 🤪

Hepiniz Akdeniz de ege de ya bir ben Marmara'da yım.🤭

Anlatip duruyorum karı ama yalnızım 🤪

12 Mart Cumartesi Menüm
Sabah 09.00 türk kahvesi
Öğlen 15.00 yarim kase corba, 2 kasik pilav, 3 kasik firinda sebzeli köfte, 1 bardak ayran
Ara 16.30 1 fincan kış çayı
Akşam 18.30 yarim kase çorbam 2 kasik pilav, 2 kasik firinda sebzeli köfte, 1 dilim ekmek, 1 bardak ayran

Spor; 4500 adım var
Su; 2 litre
Cok beğendim😍

Selam canlar menum
Sabah 08.00
3 kuru kayisi 15 cig badem

10.00 1 bardak ayran

13.00 oglen
6 kasik kuru fasulye
3 tane ince biber

Ara 1 cay bardagi leblebi kuru uzum karisimi
Turk kahvesi

Aksam 19.00
Firinda 1 tane balik ( herkes icin kizartildi kendime 1 tane firina attim)
salata

Su 2.5 lt

Selam canlar menum
Sabah 08.00
3 kuru kayisi 15 cig badem

10.00 1 bardak ayran

13.00 oglen
6 kasik kuru fasulye
3 tane ince biber

Ara 1 cay bardagi leblebi kuru uzum karisimi
Turk kahvesi

Aksam 19.00
Firinda 1 tane balik ( herkes icin kizartildi kendime 1 tane firina attim)
salata

Su 2.5 lt
:KK9:

Gunaydin canlarim. Evdekilere pisi yapip kendimin 1 bardak ayran icmesi galiba bu kilo isini kafada tamamen bitirmek oldugunun kaniti💪👏 kendime 10 puan diyorum😁😁 bu arada hani menuler umarim kacamak ve tatlilar yenmiyordur. Sizleri bekliyorumm 🤠
Bugün 2 kupa sirkeli ılık su içtim önce.

Sonra 4 kuru kayısı,3 taze kırılmış ceviz yedim.
Yeşilçay içtim.
Kh kesmedim ama yavaş yavas azaltiyorum.
Çarşambadan beri ağzıma çikolata 🍫 sürmedim.

Dünden bugüne -400 daha gitmiş.

Yağ ,su ölçümü yaptım.

Beden ölçümü aldım.

Güncel kilom 73.2 :KK31:
5 kilom kaldı 😌

Bugün 2 kupa sirkeli ılık su içtim önce.

Sonra 4 kuru kayısı,3 taze kırılmış ceviz yedim.
Yeşilçay içtim.
Kh kesmedim ama yavaş yavas azaltiyorum.
Çarşambadan beri ağzıma çikolata 🍫 sürmedim.

Dünden bugüne -400 daha gitmiş.

Yağ ,su ölçümü yaptım.

Beden ölçümü aldım.

Güncel kilom 73.2 :KK31:
5 kilom kaldı 😌
Harikasin canimm super gidiyorsun bu sekilde gidersen zaten o 5 kiloyuda hemen halledersin👏👏👏👏

Sudem balım, sporu yardırabiliriz, eve gireli henüz 10 dk olmuştur, ancak şimdi wc den bildiriyorum, çıkıp çorba pişireceğim. Sanırım bir soğuk bir sıcak bağırsaklarım da bozuldu... Geçen kışın çoğunu istanbul da geçirmiştik, Mart ortasında Antalyadaydık, ama bu kadar kar yağmamıştı, bu sene maşallah her yere bol bol yağış oldu. Çok ilginç, emojisiz mesaj yazdım, dur bi tane koyayım :KK70:
Ödemsavar Balım, eksileri sıralamışsın yine 😍

İncim menülerim orta seviyede, yemeği bir halledeyim haftalık yazacam inşaallah. İşim hiç bitmiyor sanki ya😬 İncim sen gerçekten kafada bitirdin bu diyet işini 😍😘

Civcivimin menüsü de pek hafif maşallah😘

X