Tartı doğru ben azitmisimŞimdi son durum nedir canım, tartı doğru mu yanlış mı
Tebrik ederim incim, yine çok güzel vermişsin.
Sudemim senin önceki kilo neydi canım, iki haftadır listeye eklememişim, ben mi kaçırdım acaba.
Benim ballarım künefeciye gitmemiştirSongülum
Soyleyecek söz bulamıyorum inan.
Kızlar künefeci de mi yoksa
Civciv in belki denemesi vardır bugün pek uğramadı
Gerçekten çok çekmiş ama hala bazı gerçeklerin de farkına varmıyor, bu duruma da çok kızıyorum.Kadında çaresiz bir anlamda çok çekmiş belli ki.
Geliri var mı?
Geçimini sağlayacak başını sokacak bir ev.
Yaşlanmak da çok acı ya.
Allah herkese sağlık versin.
Kimseyi kimseye bakmak ve baktırmak zorunda bırakmasın
Sen hızlıca halledersin balım, depo boşaltma falan uzmanlık alanın senin.Tartı doğru ben azitmisim
Tartilmiyorum uzun zamandır
Bugün de kıyafetli kilom fena almış durumdayım
Yağ oranı tavan su oranı yerlerde
İnci ile sen inerken ben yukari ortada buluşacak gibiyiz
Bir iki gün dikkat etsen hemen gerçek kilonu görürsün canım.Dün akşam filan tok karnına kıyafetli 76 ya kadar gördüm
Oha dedim hangi ara oldu bu.
73 sanıyordum en son kendimi
Tesekkur ederim cnmmŞimdi son durum nedir canım, tartı doğru mu yanlış mı
Tebrik ederim incim, yine çok güzel vermişsin.
Sudemim senin önceki kilo neydi canım, iki haftadır listeye eklememişim, ben mi kaçırdım acaba.
İnşallahSen hızlıca halledersin balım, depo boşaltma falan uzmanlık alanın senin.
Bir iki gün dikkat etsen hemen gerçek kilonu görürsün canım.
Daha ne olsun, ipleri hemen eline almışsın bile canım :)İnşallahcanım dikkat etmeye başladim biraz.
Yavaş yavaş vericez
Karda yürüyüşe de çıktım bugün spor olsun diye.
Uyumak için çok erken ama iyi geceler diliyorum balım, ben de eşimle film izlemeye karar verdim, çıkacağım şimdi.Kızlar benim şarjım bitiyor.
Öpüyorum sizi
Gözlerim de kapanıyor uyusam mi bilemedim
Afiyet olsun canım, menün çok güzel. Kaçamak yaptım demiştin sanki, ben göremiyorum :))İyi aksamlar canlarim menum
Sabh 2 bardak su
8.30
1 fincan kahve
3 kuru kayisi
15 cig badem
10.00 1 bardak ayran
Ogle 13.00
6 kasik borulce yemegi
Marul
1 dilim ekmek
Ara 15.00
1 cay bardagi leblebi ve kuru uzum karisimi
Aksam 19.30
5 kofte
Yesillik salatasi
1 dilim ekmek
Su 2 lt 3 olur
Spor yapamadim ama ev temizledim ve bahcede calistimm baya yoruld
Yürü balımDaha ne olsun, ipleri hemen eline almışsın bile canım :)
Ben de yarından itibaren evde olacağım için çok daha dikkatli olurum zaten. Bir de spora başlarsam muhteşem olur. Bizim burda kar da yok ama yürüyüşe çıkayım senin gibi :)
Sarjim yüzde 7 .Uyumak için çok erken ama iyi geceler diliyorum balım, ben de eşimle film izlemeye karar verdim, çıkacağım şimdi.
Öpüyorum.
Aaaa topik açtığını bilmiyordum canım, çok güzel yapmışsın bence. Seni motive ediyordur.Yürü balım
Ben yılbaşında yürüyüş topiği de açmıştım .
Adım çok az atsam da her gün not ediyorum oraya.
Teşvik edeceğiz birbirimizi.
Kol saatini takıyor musun?
Adım sayar saat beni çok motive ediyor.
Okul olunca 3-5 bin adım oluyor kendiliğinden.
Bugün bana güzellik yapmış senin telefon :) Ben de özledim, çok şükür geldim, tekrar gitmeyeyim inşallah.Sarjim yüzde 7 .
Kapanmazsa burdayım
Normalde 15 in altına inince kapanırdi bana acıdı galibaseni özledim buldum anca
Ben öyle deyip kapattım ama eşim bazı telefon konuşmaları yüzünden yanımdan ayrıldı, böylece film izleme iptal oldu. Ben de dünkü mahkum bölümünü izlemeye başladım canım, hala bitiremedim :))Hangi filmi izleyeceksin Songül?
Dün gündüz uyudum bugün gündüz uyumadım.Gozum gidiyor.
Oğlana Türkce çalıştırdım biraz beynim yandı (Tudem)
Tamam balım sen yarın tartıl onu yazayım ben. Gerçek rakamı görmüş oluruz. Eğer tartılamazsan bunu yazarım dert değil. Bence eksi geleceksin sabah, hele de o künefelere rağmen artı 100 bile hiçbir şey değil. Kim yerse yesin, sen artık yeme balım.Kilo Bildirimi
Geçen Cuma 71.9
Bu cuma 72 (???)
Fark +100
sonngulen balım eve daha yeni geldik, maaleef şimdi tartıldım, yarı aç ve kıyafetli. Sabah tekrar mı tartılsam?
Yaktı beni bu künefeler, artık yemiyoruz bakalım(1.gün)
Bu hafta ne eksi gelecem bende merak ediyorum, bu hafta diyetim çok yalan oldu
Hoşbuldum canım, valla girdi mi girmedi mi bilmiyorum ama benden şimdilik bu kadar. Gerçekten tükendim artık.Songülüm hoşgeldin bu aradaBir şeyler yoluna girmeye başlamış, güzel haberlerle geldin, senin adına çok mutluyum, umarım daha da mutlu oluruz (hep birlikte inşallah ) Aa bi de eksi gelmişsin balım, vallahi bravo, iki arada bi derede 500 gr eksi muhteşem
İncim eksilerini tebrik ediyorum, sıkıntı stres yapmazsan daha fazla eksi geleceksin ❤
Sudemim burasıda buz gibi, yakın dağlara bakınca kar var, gece yağmış, sabah 6 gibi daha aşağılarda da kar vardı ama güneşten aşağıdakiler erimiş, zirvelerde görünüyordu sadece. Adım şeysine bende eşlik etmeyi istiyorum. Umarım vakit ayıracağım ❤
Civcivim nasıl oldun? Hasta olduğun için gelmemezlik yapmıyorsundur, inşaallah iyisindir balımm
Ballarım özet olarak yazdım ancak. Şimdi çıkmam lazım, bizim gündemimiz biraz yoğun. Aklım hep burada zaten, fırsat buldukça yazacağım
dun yapmistim canim bugun normal akişa uydumAfiyet olsun canım, menün çok güzel. Kaçamak yaptım demiştin sanki, ben göremiyorum :))
Geçen sene yeni yila burda birlikte yeni umutlar ,yeni kararlar,yeni birliktelikler ile girmiştik.Yeni topigimizle.Aaaa topik açtığını bilmiyordum canım, çok güzel yapmışsın bence. Seni motive ediyordur.
Kol saatini takmıyorum, evde herkesin gözü o saatte kaldı çünkü :))) ben de saldım gitti. Telefon hep yanımda sayılır, özellikle de dışarı çıkınca mutlaka oluyor. Ordan bakıyorum ben de, bu aralar resmen 6binin altına düşmedi hastane koşturmacasında :)
Bugün bana güzellik yapmış senin telefon :) Ben de özledim, çok şükür geldim, tekrar gitmeyeyim inşallah.
Ben öyle deyip kapattım ama eşim bazı telefon konuşmaları yüzünden yanımdan ayrıldı, böylece film izleme iptal oldu. Ben de dünkü mahkum bölümünü izlemeye başladım canım, hala bitiremedim :))
Ben bugün benim oğlanı serbest bıraktım, yarın çalışırız bol bol. Pazartesi bizimkinin de Türkçe sınavı var.