70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Aynen öyle canım birde çay içmeyi çok seviyorum
Şeker ilavesiz reçelini yesem olur değil mi

Biz hatırlatırız canım, hangi vakitte içmen lazımsa söyle biz yazarız burdan
Şu erkeklerin minimum dikkatle hemen kilo veriyor almaları bize haksızlık bence
Leylam uyuyorum şuan ama sabaha karşı 1/2 dilim ekmekle 1 yk tahin pekmez yedim, çook acıktım, şekerim düştü sanki
Bunun için sabah 7000 adım attım.
Ben de bişey sandım yahuu balım
Biran korktum o kadar ek hakkın var Enerji balım afiyet olsun
Sanki dünyaları yemiş gibi söyledi dimi

Gerçekten miiiii Ben bile çok korktum 20 bin adım cezası yazdım kendime
Bilsem 2 yk kaşığı yerdim, iyiki bilmiyormuşum
Teşekkür ederim Leylam
1 yk geçmesin canım sağlıksız bir şey değil tahin pekmez çok yararlı sadece kalorisi bizi üzen

Aynen Songül balım bugün ki liste bana da az geldi bol bol su içeceğim artık
Sen de durumlar nasıl?

Aynen öyle canım birde çay içmeyi çok seviyorum
Şeker ilavesiz reçelini yesem olur değil mi
Bence olur ama... Birde kırmızı üzüm çekirdeğini araştıralım. Hatta ben bunu özellikle araştırayım. Aslında kan yapımından çok mens azalsa kansızlık azalır. Zaten normalde kadınların kanı düşük olur. Fizyoloji derslerinde böyle öğrendik. Azaltmakla ilgili de bir iki bilgim var ama emin olayım.

sonngulen birtanem spor challengemız bugün mü başlıyor ben başlayayım birazdan İlk defa yapacağım heyecanlıyım ama ölçü almayı unuttum sorun olur mu?
Evet canım bugün başlıyoruz, link paylasmami ister misin, belki de şimdiye yapıp bitirmişsindir.

Nasıl dalmışsam, bir anda mesajını görünce güller açtı
Sen ömrümde kal da nasıl kalırsan kal ❤
Randevuyu kaçırma
Hekim hastaya hastaysa durum çok vahim
Ben o hekime kubban olurum
Randevu saatini iple çekiyorum hekimim
Bekleme odasında fazla bekletme emi
Sadece yeşil çay dermişim
Afiyet olsun
Ooff çay olsun her türlü varım
Ama siyah çay da başka
Öğrenci için tenefüs neyse
Öğretmen için çay o
50 olsun düz olsun bizim olsun
Akşama mekik sporu reçete ettim

Çok tatlı oluyor, Leylam kızmasın
Zaten menüyü yazınca kızacak

Fıstıkta tercihim Antep ama Sistemcim Sudem +500 ödem hesaplabilir
Mekik saati için sabırsızlanıyorum
Evet canım bugün başlıyoruz, link paylasmami ister misin, belki de şimdiye yapıp bitirmişsindir.
Bende mi yapsam
Beni de ekle olur mu bal

Keçiboynuzu var bizde kuru üzüm de varda kırmızı değil Özbek üzümü galiba şu liste bitsin ara öğünlere sıkıştırayım öyleyse

Tamam canım seni de dahil ettim
Bende ölçü almadım, yarısını yaptım bile sporun.
Ben cumartesi ölçü almıştım ordan devam edeceğim, tekrar almaya gerek var mı sizce.
Ben bulurum balım henüz tüm sporlar sıfır az tv haber izleyeyim dedim şimdi yapmadığıma mahçup oldum
Ben de şimdi başlayacağım canım

Buraya uğrarsan seni gördükçe hatırlatırız
Güneş kremi aslında çok zararlı, maalesef hem kana geçiyor hem de güneşten faydalanamıyorsun. Yabancıları hatırlarsan yazın Türkiye ye geldiklerinde sabahtan akşama kadar güneş altında yatarlar. Sebebi D vitamini depolarını fullemek çünkü bir çok ülke bizim kadar güneşli değil. Deri rahatsızlığın için özellikle çörekotu yağı, sonra tatlı-acı bağdem yağı, zeytin yağı gibi şeyler kullanabilirsin. Mecbur kalmadıkça ilaçtan kremden uzak durmaya bak. Güneş alerjin yoksa cildinin rahatsız olmayan kısmıyla güneşlenmeye çalışsan keşke.
Bağırsakta üretilen D vitamini muhtemelen yetmeyecektir. Ama hiç yoktan iyidir.
Ev yoğurdu müthiş,kefir müthiş ama yeteceğini sanmıyorum. Bolca bakliyat, çok renkli sebze-meyve,yeşillik tüketmen lazım. Çay biraz sıkıntı Seni yeşilçaya alıştıralım.
Aldığın takviyeler bence güzel ama ne zamana kadar takviye alacaksın. Bunu kökten çözmek lazım. Sanıyorum senin sorunlarının temeli yanlış beslenmeye dayanıyor olabilir.
-------------------------------------------------
Fırsat bulunca bu konuya ayrıca parmak basacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…