70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Selm ballarım
Menüm
Sabah 2 bardk su
Kahvaltı 9.30
1 bardak süt
3 kaşık yulaf
3 ceviz
Tarcın
Arab11.00 (sabah ki süt bozukmuş galiba çok kötü yaptı beni midem bulandı falan)
1 tane muz
Ögle
1 kase çorba 3 zeytin
Ara 16.30
Duble türk kahvesi sade
Akşam
Nohut
Salata

Spor
30 dk lesli boosted
250 ip atlama

2.5 lt su devam ediyorum

Not. Midem çok kötü oldu sonra da çok acıktım çorba içtim menüyüde tam tutturamadım spor da az oldu. Mekik katın egzersizi yaparım birazdan.

Selm ballarım
Menüm
Sabah 2 bardk su
Kahvaltı 9.30
1 bardak süt
3 kaşık yulaf
3 ceviz
Tarcın
Arab11.00 (sabah ki süt bozukmuş galiba çok kötü yaptı beni midem bulandı falan)
1 tane muz
Ögle
1 kase çorba 3 zeytin
Ara 16.30
Duble türk kahvesi sade
Akşam
Nohut
Salata

Spor
30 dk lesli boosted
250 ip atlama

2.5 lt su devam ediyorum

Not. Midem çok kötü oldu sonra da çok acıktım çorba içtim menüyüde tam tutturamadım spor da az oldu. Mekik katın egzersizi yaparım birazdan.
Çok geçmiş olsun İncim 😔

İyi Akşamlar Ballarım

6 Ocak Menü Bildirimi

09.00 2 bardak limonlu su

11.00 5 yk yoğurt, 2 yk yulaf ezmesi, 1 armut, 3 ceviz

18.30 1 tabak balık buğulama ( et ya da balık olabilir yazıyordu 😉) ve bolca yeşil salata

( Ballarım, ben kahvaltıyı geç yaptığım için öğle yemeği yiyemiyorum, hem acıkmıyorum, hem de vaktim olmuyor. Bir de uzun süredir bu şekilde beslendiğim için alıştım sanırım. Anlayışınıza sığınıyorum. 🙏🏻)

İyi Akşamlar Ballarım

6 Ocak Menü Bildirimi

09.00 2 bardak limonlu su

11.00 5 yk yoğurt, 2 yk yulaf ezmesi, 1 armut, 3 ceviz

18.30 1 tabak balık buğulama ( et ya da balık olabilir yazıyordu 😉) ve bolca yeşil salata

( Ballarım, ben kahvaltıyı geç yaptığım için öğle yemeği yiyemiyorum, hem acıkmıyorum, hem de vaktim olmuyor. Bir de uzun süredir bu şekilde beslendiğim için alıştım sanırım. Anlayışınıza sığınıyorum. 🙏🏻)
afiyet olsun cnımm😘

Boyumuz aynıymış canım bizim boya 50-56 arası ideal galiba 💕 tüm kararlılığınla listeye bekliyorum seni canım 💕 yolun kısa eminim en kısa zamanda ulaşacaksın hedefine 🌸🌸🌸

buraya katıldım diye bugün hiç kaçamak yapmadım mesela ben😍😍

beraber hareket etmek daha etkili bence:) inşallah hedefimize sağlıkla ulaşırız hepmiz:)

Hoşgeldin aramıza canım. Seni tanıdığıma memnun oldum.
Bende 31 yaşındayım, yakında 32. Evliyim, işsizim, çocuksuzum, mutluyum. Verdiğim kiloları korumadığım için yaklaşık 15 kilo aldım. İşi bırakınca da fırın işlerini geliştireyim diye bolca yağlı, tatlı, hamurlu şeyler denedim. Denemekle kalmayıp bolca da yedim. Düzensiz ve kötü beslendiğim için bir yılda bu hale geldim. Boyum 159 cm. Hedefim 53-55 civarı olmak. Umarım hep birlikte Leylam'ın liste ve prensiplerine de uyarak, vücudumuzu ve nefsimizi bir hizaya sokarız. Mevlana'nın dediği gibi "Bu nefis eşek gibidir. Eşek daima yol düşmanıdır."
Bunları yaparken de hem eğlenir hem bilgilenir, yuvarlanır gideriz 😊

boyumuz aynı senle de😍
inşallah uyucam bu kez ya🙏🙏

maşallah canım. çalışmamak tercihin mi ariyo musun iş

Olacağız inşallah, senin yolun daha kısa.

Sen bizden uzunsun ama 🤩

O eşlerden her evde var canım, önümde neler neler yiyor. Ben yoğurt yulaf yerken o koca tostu gömdü 😩

Canım kendi adıma teşekkür ederim, içinden alacağım bilgiler oldu bile, öpüyorum balım 🍯

haftaya kadar hedefe ulaşirsam ilk mezun ben mi olcam yoksa😁😁

06 Ocak Menüm

Sabah 06:00
1 yk tahin+pekmez
1/2 dilim tt ekmek

09:30
5 yk yoğurt + 2 yk yulaf
15 antep fıstığı(2 ceviz yerine)
1 kivi (elma yerine)

13:30
Ayran yerine sütlü Türk Kahvesi
Nohut yerine 4 badem