70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Şimdi son durum nedir canım, tartı doğru mu yanlış mı :KK70:

Tebrik ederim incim, yine çok güzel vermişsin.

Sudemim senin önceki kilo neydi canım, iki haftadır listeye eklememişim, ben mi kaçırdım acaba.
Tartı doğru ben azitmisim 👻
Tartilmiyorum uzun zamandır 👻
Bugün de kıyafetli kilom fena almış durumdayım 😌
Yağ oranı tavan su oranı yerlerde :KK70:

İnci ile sen inerken ben yukari ortada buluşacak gibiyiz :KK70:

Songülum 😍

Soyleyecek söz bulamıyorum inan.👻

Kızlar künefeci de mi yoksa 👻

Civciv in belki denemesi vardır bugün pek uğramadı
Benim ballarım künefeciye gitmemiştir :skandal:yani inşallah :KK70::KK70:
Kadında çaresiz bir anlamda çok çekmiş belli ki.

Geliri var mı?

Geçimini sağlayacak başını sokacak bir ev 🏡.

Yaşlanmak da çok acı ya.

Allah herkese sağlık versin.

Kimseyi kimseye bakmak ve baktırmak zorunda bırakmasın
Gerçekten çok çekmiş ama hala bazı gerçeklerin de farkına varmıyor, bu duruma da çok kızıyorum.

Devlet tarafından bağlanan 65 yaş üstü maaşı var. diğer eş ve üvey çocuklara düşen 4 hisseyi biz satın alarak o evde yaşamasını sağladık canım ( 1 hisse de eşime miras yoluyla kalmıştı, 5 hisse bizde yani, diğer 3 hisse de eşimin öz kardeşlerinde).

Amin canım kimseyi kimsenin eline düşürmesin.

Tartı doğru ben azitmisim 👻
Tartilmiyorum uzun zamandır 👻
Bugün de kıyafetli kilom fena almış durumdayım 😌
Yağ oranı tavan su oranı yerlerde :KK70:

İnci ile sen inerken ben yukari ortada buluşacak gibiyiz :KK70:
Sen hızlıca halledersin balım, depo boşaltma falan uzmanlık alanın senin.
Dün akşam filan tok karnına kıyafetli 76 ya kadar gördüm 🤭
Oha dedim hangi ara oldu bu.
73 sanıyordum en son kendimi :KK70:
Bir iki gün dikkat etsen hemen gerçek kilonu görürsün canım.

Sen hızlıca halledersin balım, depo boşaltma falan uzmanlık alanın senin.

Bir iki gün dikkat etsen hemen gerçek kilonu görürsün canım.
İnşallah 🧿 canım dikkat etmeye başladim biraz.

Yavaş yavaş vericez 😌

Karda yürüyüşe de çıktım bugün spor olsun diye.

İyi aksamlar canlarim menum
Sabh 2 bardak su
8.30
1 fincan kahve
3 kuru kayisi
15 cig badem

10.00 1 bardak ayran

Ogle 13.00
6 kasik borulce yemegi
Marul
1 dilim ekmek

Ara 15.00
1 cay bardagi leblebi ve kuru uzum karisimi

Aksam 19.30
5 kofte
Yesillik salatasi
1 dilim ekmek

Su 2 lt 3 olur

Spor yapamadim ama ev temizledim ve bahcede calistimm baya yoruld

İnşallah 🧿 canım dikkat etmeye başladim biraz.

Yavaş yavaş vericez 😌

Karda yürüyüşe de çıktım bugün spor olsun diye.
Daha ne olsun, ipleri hemen eline almışsın bile canım :)

Ben de yarından itibaren evde olacağım için çok daha dikkatli olurum zaten. Bir de spora başlarsam muhteşem olur. Bizim burda kar da yok ama yürüyüşe çıkayım senin gibi :)

İyi aksamlar canlarim menum
Sabh 2 bardak su
8.30
1 fincan kahve
3 kuru kayisi
15 cig badem

10.00 1 bardak ayran

Ogle 13.00
6 kasik borulce yemegi
Marul
1 dilim ekmek

Ara 15.00
1 cay bardagi leblebi ve kuru uzum karisimi

Aksam 19.30
5 kofte
Yesillik salatasi
1 dilim ekmek

Su 2 lt 3 olur

Spor yapamadim ama ev temizledim ve bahcede calistimm baya yoruld
Afiyet olsun canım, menün çok güzel. Kaçamak yaptım demiştin sanki, ben göremiyorum :))

Daha ne olsun, ipleri hemen eline almışsın bile canım :)

Ben de yarından itibaren evde olacağım için çok daha dikkatli olurum zaten. Bir de spora başlarsam muhteşem olur. Bizim burda kar da yok ama yürüyüşe çıkayım senin gibi :)
Yürü balım 🍯
Ben yılbaşında yürüyüş topiği de açmıştım .
Adım çok az atsam da her gün not ediyorum oraya.
Teşvik edeceğiz birbirimizi.:KK19:

Kol saatini takıyor musun?
Adım sayar saat beni çok motive ediyor.😌
Okul olunca 3-5 bin adım oluyor kendiliğinden.🚶🏻‍♀️

Kilo Bildirimi
Geçen Cuma 71.9
Bu cuma 72 (???)
Fark +100

sonngulen sonngulen balım eve daha yeni geldik, maaleef şimdi tartıldım, yarı aç ve kıyafetli. Sabah tekrar mı tartılsam?

Yaktı beni bu künefeler, artık yemiyoruz bakalım(1.gün) 😬
Bu hafta ne eksi gelecem bende merak ediyorum, bu hafta diyetim çok yalan oldu :olamaz:

Songülüm hoşgeldin bu arada 😘 Bir şeyler yoluna girmeye başlamış, güzel haberlerle geldin, senin adına çok mutluyum, umarım daha da mutlu oluruz 💜 (hep birlikte inşallah 🙏) Aa bi de eksi gelmişsin balım, vallahi bravo, iki arada bi derede 500 gr eksi muhteşem 😍

İncim eksilerini tebrik ediyorum, sıkıntı stres yapmazsan daha fazla eksi geleceksin ❤

Sudemim burasıda buz gibi, yakın dağlara bakınca kar var, gece yağmış, sabah 6 gibi daha aşağılarda da kar vardı ama güneşten aşağıdakiler erimiş, zirvelerde görünüyordu sadece. Adım şeysine bende eşlik etmeyi istiyorum. Umarım vakit ayıracağım ❤

Civcivim nasıl oldun? Hasta olduğun için gelmemezlik yapmıyorsundur, inşaallah iyisindir balımm 💛

Ballarım özet olarak yazdım ancak. Şimdi çıkmam lazım, bizim gündemimiz biraz yoğun. Aklım hep burada zaten, fırsat buldukça yazacağım 🙏

Yürü balım 🍯
Ben yılbaşında yürüyüş topiği de açmıştım .
Adım çok az atsam da her gün not ediyorum oraya.
Teşvik edeceğiz birbirimizi.:KK19:

Kol saatini takıyor musun?
Adım sayar saat beni çok motive ediyor.😌
Okul olunca 3-5 bin adım oluyor kendiliğinden.🚶🏻‍♀️
Aaaa topik açtığını bilmiyordum canım, çok güzel yapmışsın bence. Seni motive ediyordur.

Kol saatini takmıyorum, evde herkesin gözü o saatte kaldı çünkü :))) ben de saldım gitti. Telefon hep yanımda sayılır, özellikle de dışarı çıkınca mutlaka oluyor. Ordan bakıyorum ben de, bu aralar resmen 6binin altına düşmedi hastane koşturmacasında :)
Sarjim yüzde 7 .

Kapanmazsa burdayım 🤪

Normalde 15 in altına inince kapanırdi bana acıdı galiba 🤪 seni özledim buldum anca :KK19:
Bugün bana güzellik yapmış senin telefon :) Ben de özledim, çok şükür geldim, tekrar gitmeyeyim inşallah.
Hangi filmi izleyeceksin Songül?
Dün gündüz uyudum bugün gündüz uyumadım.Gozum gidiyor.

Oğlana Türkce çalıştırdım biraz beynim yandı (Tudem) :KK70:
Ben öyle deyip kapattım ama eşim bazı telefon konuşmaları yüzünden yanımdan ayrıldı, böylece film izleme iptal oldu. Ben de dünkü mahkum bölümünü izlemeye başladım canım, hala bitiremedim :))

Ben bugün benim oğlanı serbest bıraktım, yarın çalışırız bol bol. Pazartesi bizimkinin de Türkçe sınavı var.

Kilo Bildirimi
Geçen Cuma 71.9
Bu cuma 72 (???)
Fark +100

sonngulen sonngulen balım eve daha yeni geldik, maaleef şimdi tartıldım, yarı aç ve kıyafetli. Sabah tekrar mı tartılsam?

Yaktı beni bu künefeler, artık yemiyoruz bakalım(1.gün) 😬
Bu hafta ne eksi gelecem bende merak ediyorum, bu hafta diyetim çok yalan oldu :olamaz:
Tamam balım sen yarın tartıl onu yazayım ben. Gerçek rakamı görmüş oluruz. Eğer tartılamazsan bunu yazarım dert değil. Bence eksi geleceksin sabah, hele de o künefelere rağmen artı 100 bile hiçbir şey değil. Kim yerse yesin, sen artık yeme balım.
Songülüm hoşgeldin bu arada 😘 Bir şeyler yoluna girmeye başlamış, güzel haberlerle geldin, senin adına çok mutluyum, umarım daha da mutlu oluruz 💜 (hep birlikte inşallah 🙏) Aa bi de eksi gelmişsin balım, vallahi bravo, iki arada bi derede 500 gr eksi muhteşem 😍

İncim eksilerini tebrik ediyorum, sıkıntı stres yapmazsan daha fazla eksi geleceksin ❤

Sudemim burasıda buz gibi, yakın dağlara bakınca kar var, gece yağmış, sabah 6 gibi daha aşağılarda da kar vardı ama güneşten aşağıdakiler erimiş, zirvelerde görünüyordu sadece. Adım şeysine bende eşlik etmeyi istiyorum. Umarım vakit ayıracağım ❤

Civcivim nasıl oldun? Hasta olduğun için gelmemezlik yapmıyorsundur, inşaallah iyisindir balımm 💛

Ballarım özet olarak yazdım ancak. Şimdi çıkmam lazım, bizim gündemimiz biraz yoğun. Aklım hep burada zaten, fırsat buldukça yazacağım 🙏
Hoşbuldum canım, valla girdi mi girmedi mi bilmiyorum ama benden şimdilik bu kadar. Gerçekten tükendim artık.

Bir de yediklerime dikkat edebilseydim koşturmacada çok güzel bir kilo verirdim ama o zaman da güçten düşerdim herhalde balım. Ben açıkçası sonuçtan memnun kaldım. Yarından itibaren de yine diyet düzenime döndüm mü değmeyin benim keyfime. Bu cuma kesin 76lı rakamlar görmek istiyorum. Hedefim en az 1 kilo canım, inanıyorum ki olacak.

Bizim buralarda da dağlar hep kar görünüyor, çanakta kaldığımız için de karın soğuğu pek fena vuruyor. Yağsa bu kadar soğuk olmaz valla.

Adım işine hep beraber yoğunluk versek ne güzel olur balım, hatta ben niyet ettim, belki yarın sabah çıkıp yürürüm. Gerçi evde bir sürü iş var ama bakalım sabah ki durum ne olacak.

Yoğunluğun dert sıkıntı olmasın yeter canım, müsait olunca konuşuruz, öpüyorum balım.

Aaaa topik açtığını bilmiyordum canım, çok güzel yapmışsın bence. Seni motive ediyordur.

Kol saatini takmıyorum, evde herkesin gözü o saatte kaldı çünkü :))) ben de saldım gitti. Telefon hep yanımda sayılır, özellikle de dışarı çıkınca mutlaka oluyor. Ordan bakıyorum ben de, bu aralar resmen 6binin altına düşmedi hastane koşturmacasında :)

Bugün bana güzellik yapmış senin telefon :) Ben de özledim, çok şükür geldim, tekrar gitmeyeyim inşallah.

Ben öyle deyip kapattım ama eşim bazı telefon konuşmaları yüzünden yanımdan ayrıldı, böylece film izleme iptal oldu. Ben de dünkü mahkum bölümünü izlemeye başladım canım, hala bitiremedim :))

Ben bugün benim oğlanı serbest bıraktım, yarın çalışırız bol bol. Pazartesi bizimkinin de Türkçe sınavı var.
Geçen sene yeni yila burda birlikte yeni umutlar ,yeni kararlar,yeni birliktelikler ile girmiştik.Yeni topigimizle.:KK19:

Ben de bu seneye de yeni kararlar ile girdim tekrar.Gelenek gibi oldu adeta.

Bir yürüyüş bir de kitap okumayı pekiştirmek alışkanlık haline getirmek için kişisel gelişim topigi açtım.

Amacım günlük 3000 adım altına düşmemek.

Günde en az bir sayfa okumak.Hatta günde 10 sayfa okusam ayda bir kitap eder diye başladım.Sukur daha çok okudum.

2022 artık şansımin döndüğü mutlu olduğum bir yıl olsun istiyorum.:KK200:hepimiz için öyle olsun inşallah 🧿

Hayatımda değiştirmek isteyip degistiremedigim o kadar çok şey beklemede olan şey var ki.

Resmen kendimi oyalama taktiğim.Aylarca yemek yapıp oyalandim.Sonra kilo verdim oyalandim.Kilo alınca boşta kaldım :deli:bari yürüyüm iki kitap okuyum dedim :KK53:

Kol saatini de tak bence.Bir adım bile fazla olsa insanın hoşuna gidiyor 😌.

Dün çok komikti 803 adım ile günü bitirdim :KK70:

6000 çok iyi balım 🍯 günlük maşallah 🧿

Koşu bandı duruyor mu 40.000 az devirmedin.🧿

Uyumadım filtre kahve içtim.Kitap okudum.Sarjim tam dolmadı da dayanamadım :KK53:meraktan Enerji de gelmişti ben çıkarken :deli:

Mahkûm bende dün izledim ilk zamanki tadi yok gibi ama yine de izlenir.

Bizim de pazartesi deneme sınavı var.Ona çalışıyoruz.Butun derslerden 6 ders ünite çok .Haftaya da bilsem var.Bayadir programımiz yoğun :KK53:

X