- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
Canım yazamadim dün.Bak benim annem kucuk yengem de kaliyor kadin ses etmiyor diye kafasina gore takiliyor.
Buyuk yengemin evine misafir bile gidemiyor.Gidince de kirk takla atiyor geline yaranmak icin.81 yasinda kadin copunu atiyor yeri siliyor yengem 13 e kadar uyuyor annem cocuklara kiziyor uyandirmayin diye.
Halbuk ablam bekar iken adet sancisi cekmesine izin vermezdi babami kiskirtip zorla yemek yaptirirdi.Evladin yani.Ablam yazik hala annemi bu yasinda 43 yasina geldi simdi annemi memnun etme çabasında(yurt disindaki olan Allah korkusu oldugu icin yani)
Adamina gore muamele iyi insan genelde ezilen taraf oluyor.Cazgir olan ezen taraf.
Ortasi olup sinirlari olan kendine saygisi olan taraf olmayi basarabilmek ve cevreye de bunu kanitlayabilmek onemli.
Ama aile kulturel yapi yetisme tarzi Allah korkusu gibi sebeplerden dolayi beceremiyoruz tam olarak.
Hayir demeyi bilmek lazim.
İncim gitti mi kv? anam köyde beraber evde beraber ne cok seviyo bu kadin seni kiizzGünaydın canlarım kv. Geldi o yüzden onlarla ilgileniyorum yarın gidecekler yarın inşallah gelecegim diyete devam kacamak yok menüler aynı bildiginiz gibi . Sizleri seviyor ve öpüyorum
Kvlerin gobek adi olsaydi hem gelinsiz duramam hem geline laf sokmadan duramam olurduGünaydın İncim
Kv duramadı geldi yine
Kolay gelsin balım, seviliyorsun ❤
Dün bu konuyu ablama sordum hatırlayıp üzülüyor musun diye dediki kaynanam da aynı bin tane yamugu var hangi birine sırt cevireyim kimse kalmaz o zaman hayatımda .Canım yazamadim dün.
Gercekten cocuklar icin anne baba kavrami cok cok önemli.
Eski nesilden mi kaynakli bilmiyorum ama geneli böyle amaan doğuralım buyur gider yedirir icirir büyütürüz modunda. Hickimse düşünmüyo bu cocukta travma yaratir miyim kalbini kirar miyim gelecegine nasil yön veririm.. yedirmekle icirmekle bitmiyo keske bunun bilincinde olsalar
Ama bunda da vardir bi hayır bizim nesil daha bilincli sanki. Hala aynı zihniyet var tabiki ama azaldi sanki. Inşallah daha duyarli olur tüm ebeveynler çünkü cocugun gelecegini belirliyo cidden.
Hemde çookİncim gitti mi kv? anam köyde beraber evde beraber ne cok seviyo bu kadin seni kiizz
Helal olsun kacamakszbakalim bugun kac cikcaksin kutsal persembe
Hürrem diyoduya kutsal persembe
Kvlerin gobek adi olsaydi hem gelinsiz duramam hem geline laf sokmadan duramam olurdubende de o yok. İkiyuzluluge gerek de yok zaten. Iyiysen iyisindir kotuysen kotusundur kizim kizim diyip agzina micinca olmuyo iste. Niye yükseldim ben birden bilmiyorum
Ben de seviliyor muyum
Bugun gittiler canim cok sukurrİncim gitti mi kv? anam köyde beraber evde beraber ne cok seviyo bu kadin seni kiizz
Helal olsun kacamakszbakalim bugun kac cikcaksin kutsal persembe
Hürrem diyoduya kutsal persembe
Kvlerin gobek adi olsaydi hem gelinsiz duramam hem geline laf sokmadan duramam olurdubende de o yok. İkiyuzluluge gerek de yok zaten. Iyiysen iyisindir kotuysen kotusundur kizim kizim diyip agzina micinca olmuyo iste. Niye yükseldim ben birden bilmiyorum
Ben de seviliyor muyum
SüperKilo bildirimi
Gecen hafta 85.9
Bu hafta 84.5
Fark - 1.400 gr
Ben takip edeceğim.Diyetisyene gitim kizlar cok korktum adam kizacak diye ama benn kizar diye beklerken o sonucta memnun ve gayet iyi dedi. Sadece neden yapamadigimi soyledi asiri stres ve panik yapiyorsun dedi o yuzden olmuyor dedi gercektwn kacamakta yapmadim ama olmuyor bi turlu kendini cok strese sokup panik yapiyorsun dedi ve aynende oyle oluyor surekli aman gidicem diye diye endiseleniyorum bu hafta onun taktiklerini deniycem bakali. Bu arada bu hafta kahvalti yok aslinda olmamasi daha iyi sabah kahvalti oglen sadece ayran olunca aksama cok acikiyorum. Boyle daha iyi oldu. Yine apor vermedi ama yarin lesliye basliyorum en azindan onu yapayim hareket olur.
Saricivcivcikcik menuleri takip edecekmisin cnm
Saol canimm. Aynen aralikli oruc gibi aslinda boyle daha iyi. Sporu sormayi unuttum ya. Oglen ve aksam yemegi ara ogunde leblebi ve kuru uzum verdiSüper
Ben takip edeceğim.
Yaz mutlaka
Adamın bir bildiği vardır inci.
Sordun mu neden spor yok diye.
Adamın dediğine harfi harfine uy bence.
Kaç kalori bir diyet verdi bu sefer.
Aralıklı oruç mu verdi?
Edicem balimDiyetisyene gitim kizlar cok korktum adam kizacak diye ama benn kizar diye beklerken o sonucta memnun ve gayet iyi dedi. Sadece neden yapamadigimi soyledi asiri stres ve panik yapiyorsun dedi o yuzden olmuyor dedi gercektwn kacamakta yapmadim ama olmuyor bi turlu kendini cok strese sokup panik yapiyorsun dedi ve aynende oyle oluyor surekli aman gidicem diye diye endiseleniyorum bu hafta onun taktiklerini deniycem bakali. Bu arada bu hafta kahvalti yok aslinda olmamasi daha iyi sabah kahvalti oglen sadece ayran olunca aksama cok acikiyorum. Boyle daha iyi oldu. Yine apor vermedi ama yarin lesliye basliyorum en azindan onu yapayim hareket olur.
Saricivcivcikcik menuleri takip edecekmisin cnm
Aynen bu hafta rahat olucaam . Ya ne bileyim daha fazla olur diye tahmin ediyordum. Bide unutmusum reegl haftamdayim belki de ondan 2 gun var isteEdicem balim
Yalniz bir sey dicem olmayan ne onu tam olarak anlayamadimkiz daha ne olsun haftada 1.5 veriyosun en az anaaa masallah masallah moral bozmak yok gayet iyi gidiyosun adam hakli bos yere strese girme
Hele minnos inciye bak verdikçe veresi geliyorAynen bu hafta rahat olucaam . Ya ne bileyim daha fazla olur diye tahmin ediyordum. Bide unutmusum reegl haftamdayim belki de ondan 2 gun var iste
Ya boyle zayifladigimi insanlar soyleyince hosuma gitmiyor degil yaniHele minnos inciye bak verdikçe veresi geliyor
Daha dur evrim gecirceksinYa boyle zayifladigimi insanlar soyleyince hosuma gitmiyor degil yani
Bide surekli aynaya bakasi geliyor insanin
Ara sor zaten olsa yazardi listeye spor ya da yuruyus diyeSaol canimm. Aynen aralikli oruc gibi aslinda boyle daha iyi. Sporu sormayi unuttum ya. Oglen ve aksam yemegi ara ogunde leblebi ve kuru uzum verdi
Her gittigimde sordum cnm ama hep hayir diyorAra sor zaten olsa yazardi listeye spor ya da yuruyus di