70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Canım yazamadim dün.
Gercekten cocuklar icin anne baba kavrami cok cok önemli.
Eski nesilden mi kaynakli bilmiyorum ama geneli böyle amaan doğuralım buyur gider yedirir icirir büyütürüz modunda. Hickimse düşünmüyo bu cocukta travma yaratir miyim kalbini kirar miyim gelecegine nasil yön veririm.. yedirmekle icirmekle bitmiyo keske bunun bilincinde olsalar
Ama bunda da vardir bi hayır bizim nesil daha bilincli sanki. Hala aynı zihniyet var tabiki ama azaldi sanki. Inşallah daha duyarli olur tüm ebeveynler çünkü cocugun gelecegini belirliyo cidden.

Günaydın canlarım kv. Geldi o yüzden onlarla ilgileniyorum yarın gidecekler yarın inşallah gelecegim diyete devam kacamak yok menüler aynı bildiginiz gibi . Sizleri seviyor ve öpüyorum
İncim gitti mi kv? anam köyde beraber evde beraber ne cok seviyo bu kadin seni kiizz
Helal olsun kacamaksz bakalim bugun kac cikcaksin kutsal persembe
Hürrem diyoduya kutsal persembe
Günaydın İncim
Kv duramadı geldi yine
Kolay gelsin balım, seviliyorsun ❤
Kvlerin gobek adi olsaydi hem gelinsiz duramam hem geline laf sokmadan duramam olurdu bende de o yok. İkiyuzluluge gerek de yok zaten. Iyiysen iyisindir kotuysen kotusundur kizim kizim diyip agzina micinca olmuyo iste. Niye yükseldim ben birden bilmiyorum

Ben de seviliyor muyum

Dün bu konuyu ablama sordum hatırlayıp üzülüyor musun diye dediki kaynanam da aynı bin tane yamugu var hangi birine sırt cevireyim kimse kalmaz o zaman hayatımda .
Affetmek önemli olan kin tutmak iyi bir şey değil dedi bana.
Bastırmış muhtemelen duygularını oyalaniyor.
Çünkü mesela çok uyur sabah erken ise git gel yapar.Sonra uyur . Arkadaş çevresi geniş gezer baya sosyal haa onların da binbir türlü derdi var.Belki onları dinleyip kendi haline şükrediyor.
Kendi çapında kendini geliştiriyor.Arabasi var her işe koşuyor.Kizina ayrı araba aldı.Elin memleketinde yaşamaya çalışıyor sonuçta.

Haklısın bizler daha bilinçliyiz.Cocugum da öğrencilerim de incinmesin diye kılı kırk yariyorum bazen yaramayınca da üzülüyorum.

İyileşmene sevindim

Hemde çook

Bugun gittiler canim cok sukurr yani insanlari anlamak zor

Diyetisyene gitim kizlar cok korktum adam kizacak diye ama benn kizar diye beklerken o sonucta memnun ve gayet iyi dedi. Sadece neden yapamadigimi soyledi asiri stres ve panik yapiyorsun dedi o yuzden olmuyor dedi gercektwn kacamakta yapmadim ama olmuyor bi turlu kendini cok strese sokup panik yapiyorsun dedi ve aynende oyle oluyor surekli aman gidicem diye diye endiseleniyorum bu hafta onun taktiklerini deniycem bakali. Bu arada bu hafta kahvalti yok aslinda olmamasi daha iyi sabah kahvalti oglen sadece ayran olunca aksama cok acikiyorum. Boyle daha iyi oldu. Yine apor vermedi ama yarin lesliye basliyorum en azindan onu yapayim hareket olur.
Saricivcivcikcik menuleri takip edecekmisin cnm

Kilo bildirimi
Gecen hafta 85.9
Bu hafta 84.5
Fark - 1.400 gr
Süper
Ben takip edeceğim.
Yaz mutlaka

Adamın bir bildiği vardır inci.

Sordun mu neden spor yok diye.

Adamın dediğine harfi harfine uy bence.

Kaç kalori bir diyet verdi bu sefer.

Aralıklı oruç mu verdi?

Süper

Ben takip edeceğim.
Yaz mutlaka

Adamın bir bildiği vardır inci.

Sordun mu neden spor yok diye.

Adamın dediğine harfi harfine uy bence.

Kaç kalori bir diyet verdi bu sefer.

Aralıklı oruç mu verdi?
Saol canimm. Aynen aralikli oruc gibi aslinda boyle daha iyi. Sporu sormayi unuttum ya. Oglen ve aksam yemegi ara ogunde leblebi ve kuru uzum verdi

Edicem balim

Yalniz bir sey dicem olmayan ne onu tam olarak anlayamadim kiz daha ne olsun haftada 1.5 veriyosun en az anaaa masallah masallah moral bozmak yok gayet iyi gidiyosun adam hakli bos yere strese girme

Edicem balim

Yalniz bir sey dicem olmayan ne onu tam olarak anlayamadim kiz daha ne olsun haftada 1.5 veriyosun en az anaaa masallah masallah moral bozmak yok gayet iyi gidiyosun adam hakli bos yere strese girme
Aynen bu hafta rahat olucaam . Ya ne bileyim daha fazla olur diye tahmin ediyordum. Bide unutmusum reegl haftamdayim belki de ondan 2 gun var iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…