- 12 Eylül 2015
- 1.575
- 6.456
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GunaydinnnGünaydın
Afiyet olsun canım hemen yakarsin zaten sıkıntı olcagini sanmiyorumBu arada bugun biraz kacamak yaptimm valla canimin ne cektiyse yedimm pismanmiyim tabiki hayirr
Antalya alanyadayim kar yok gunes var ama kar olsa bu kadar soguk olmazdi galibaenerji_kusagi beğeni atıp künefe yemeye mi kaçtın
Kızlar kıyafetli tartıldım.74.7
Reglin ikinci günü.
Diyete henüz başlamadim.
Ama yemeyi azaltıcam biraz.
Sporum azalmıştı onu arttiricam.
Birazdan kartopu oynamaya karda yürümeye çıkacağım.
Antalya nasıl ?
Var mı kar ?
inci-tepik akşam toplu menüne bakicam neler var.
Hemen uygulamasam da ne yedin merak ediyorum.
Sporsuz vermen de ayrıca güzel.
Normal hayatına döndüğünde diyeti devam ettirmek belki böyle daha kolay olur.
Aynen canimm insallah. Ama gitmistir diye tahmin ediyorum.4 gundur wc yoktu dun aksamdan sonra cok rahat olduAfiyet olsun canım hemen yakarsin zaten sıkıntı olcagini sanmiyorum
Tesekkkur ederimm canimm cok dusuncelisin biz hic gormuyoruz ki anca nette
Balım çok sağol. İnan ben bile birine anlatırken yok artık sen de diyorum kendi kendime, sanki sürekli yalan söylüyormuşum gibi falan hissediyorumHiiii, çok geçmiş olsun Songülüm Gerçekten inanılır gibi değil ama herkesin hayatında böyle her şeyin üst üste geldiği bir dönem mutkaka olmuştur, sende onu yaşıyorsun gibi. Allah daha büyük dert vermesin balım Bu son olaylarla zirveyi gördün galiba. Daha fazlası olmaz inşaallah. Songülüm kv yi eşinin de durumundan dolayı direkt kızlarının yaşadığı şehire sevk ettirseniz, ambulansla nakil olsa hem güvenli bir seyehat olur sizinde içiniz rahat olur. Seninde insan olarak kaldıracağın yük kısıtlı sonuçta. Bir oraya bir buraya ne kadar yetebilirsin, sanada çok yazık, birde çocuk var yani. Allah yardımcın olsun balım, gerçekten zor şeyler yaşıyorsun.
Ruh sağlığım birkaç gündür hiç iyi değildi canım ama toparlanmaya başlıyorum ben de. Daha fazla kendimden veremeyeceğim malesef.Allah sifa versin gerçekten çook ust uste olmuş.Sana sabir diliyorum canim.
Ruh sagligini korumaya calis bu surecte.
Kp yokmu ya karisinin yaninda kalsin
Keske yakin olsaydik Çağan bizde kalirdi.
Yaşadıklarını okuyunca gözlerim doldu.Hersey ust uste tabiri cuk diye oturuyor.Allah beterinden korusun.
Sen iyi olmaya calis bu surecte.Anladigim kadarıyla herkesin sana ihtiyacı var.bizim de tabiki arkadasligina hos sohbetine
Evet canim adam seminerde israrla 250 puan seviyesindeki cocugu 400e cikariyoruz diye bunu kasdetmis galiba 100 puan altini alti.4 ogrenci girdi tanidigim hepsi ayni yani.Ekonomik oyunlar iste ya istedigin kadar calistir cocugunu para kazaniyor bilgi vs havada kaliyor.
Yapmazsam akıl sağlığımı koruyamayacak gibi hissediyorum canım.Şu durumda bile ironi yapıyorsun ya Songuluminşallah iy gunler sirada olsun artik hepimiz icin inan.
Sağol canım benim, burdan bile destek oluyorsunuz zaten bana, hepiniz iyi ki varsınız.Ahh canim benim ya yaninda olup yardim edesim geldi cok cok üzüldum iste gelince üst üste gelecekya..
Allahim güc kuvvet sabır versin inşallah bugünler kötü bi anı olarak kalsin gecsin gitsin bi an önce
Ara ara gel haber ver ama merak ederiz
Dua ediyorum senin icin
Covidden ben de suphelenmeye başladım cunku nefes alamiyorum canim gece uyuyamadim.. bu sefer ki astım alerjimin daha agiri gibi ama görcez. Neyse ki asiri kötü degilim sadece halsizlik ve nefessizlik..
Tesekkur ederim balim
Hepimizin kadinlar günü kutlu olsun
Kiyamam sana ben ya
Bu kabus bi an önce bitsin insallah songülüm.
Esin simdi nasil, ne zaman cikaacak hastaneden?
Keşke hiç olmasalarmış en azından yok derdik.Benim de gözlerim doldu valla okuyunca ya cok üzüldüm
O cikmistir belki canım ben söylüyüm kv nin iki kizi varmis ama aslinda yoklar diyim sen anla
Canım valla ben geçmişin detaylarını pek bilmiyorum, içlerinden bir tek eşim okumuş, diğerleri okumamış. Herkes kendi tarafından anlatıyor, büyük kız beni okutmadınız diyor, eşim ve annesi kendin okumadın evlenme derdine düştün diyor. Genel olarak kv sıkıntılı bir insan değil, bazen inatçı oluyor ama basit konularda, dur deyince tepki gösterince durmasını biliyor. Hastanede biraz huysuz oluyor ve tüm bu yaşananlar artık benim de sinirlerimi yıprattı, yoksa normalde sorunumuz yoktur. Kadının mal miras gibi hiçbir şeyi yok, eşiyle nikahsızdı o yüzden kendisine tek çöp bile kalmadı, kavga edecek bir şeyleri yok. Kısacası kızları vicdansız ve umursamaz.Onları yazmıştı okumuştum daha önce ama neden?
Mal davası miras mevzusu filan mı var yada KV erkek evlat kız evlat ayrımı mi yapıyor
Enisteyi okutup kızları mi okutmamislar kız evlat anneye soğuk olmasının altında anne ile ciddi sıkıntıları var demektir.
Burda Songül el kızı sonuçta yazık elinden gelenin fazlasını yapıyor ama mecbur değil yapmak zorunda değil .Allah korkusu için Allah rızası için eşini sevdiği için bakacak başka kimse olmadığı için bakıyor yani.
Kp ölmüş mü?
Karısına bakabilir ya.
Yatalak mi teyze tam olarak
Sağol balım uzun uzun anlatmışsın. Kısaca kv her operasyon sonrası enfeksiyon geçiriyor ve onu tedavi etmeye çalışıyorlar. Operasyonlar basit fakat iyileşme sürecinde kv sıkıntılı oluyor.Canım sanırım kp yok, ölmüş. Bildiğimiz kadarıyla Kv yatalak değilde bi safra ameliyatı olacaktı, sonra başka sağlık sorunları çıkmıştı, onlar düzelince ameliyat olacaktı. Songülüm yazmıştı aslında buraya, ameliyat oldu, ondan sonrada kv de enfeksiyon gelişmişti epey yattı hastanede. Sonra toparlamış gibiydi eve çıktılar. Tekrar hasta mı olmuştu veya kontrol yapıldığında mı ne bir daha ameliyat olma durumu vardı, toparlamasını beklediler. Eve çıktığında olması lazım, yine enfeksiyonu artmıştı, iştahı yoktu, kusuyordu, ateşi vs vardı, yine yatırdılar. Damardan beslemeye başlamışlardı vs vs. Tekrar tedaviye başlanıldı. Oradan taburcu oldu derken tekrar mı ne yatırıldı, üniversiteye sevk edilmişti galiba. Bu sefer 2. ameliyat için mi yattı, enfeksiyon için mi onu tam hatırlayamadım. Toparladığından ameliyat için olabilir.
Anladığımız kadarıyla kv (belki hastalık sürecinden, belki hep öyleydi bilmiyoruz) çookk huysuz. Hemşireleri bile bunaltmıştı. Kızları da bir sürü bahane ile annelerine bakmak istememişti. Tahmin ediyorumki anneleri huysuz diye kaçıyorlar veya eşleri annelerinşn gelmesini istemiyordur, bilmiyoruz. Tabi olan bizim balımıza oluyor
Canımmmm hoşbuldum, teşekkür ederim. Yeter kendimden ve cocuğumdan ettiğim fedakarlıklar, kendimizi daha fazla düşünme zamanı geldi artık. Ben sizin kiloları görmedim daha. Oğlumun yemeğini verince bakmaya devam edeceğim, şimdi okuldan geldi.Songul hoşgeldingelismeler icin cok sevindim kilonu ayriyeten tebrik ederim aldığın karar da yerinde olmuş
Gördüğüme cok sevindim seni
Canım aslında bana naz yapmıyor, hatta elinden gelse bana hiçbir şey yaptırmayacak. Bugüne kadar hep başkalarının kölesi gibi yaşamış (kp aynı evin içinde iki eşle yaşamış, düşünün ne acı). Hastanede kendisine bakması gereken insanlara (hemşire, hastabakıcı vs.) hizmet ettirmekten hoşlanıyor gibi davranıyor ve sürekli söyleniyor (hemşireye, yanında yatan diğer hastaya falan). Bu davranışları da beni kızdırıyor. Bu anlamda huysuzlanmasını sevmiyorum.Yani haklısın, aklın yolu bir. Tabiki olay başta kv de bitiyor. Songülün yükü ağırken kv kolaylaştıran değil zora koşan oluyor, ki başta kendi özsaygısından bakıyor, yoksa ne mecburiyeti var kendi annesi bile değil. Kv biliyoruz hasta, o da epey çekti ama işte, iştesi var. Bununki masumca hastalık çeken gibi değil, fazla eziyetli oluyor huysuzluğundan, bu kadar uğraşıyorlar birazda ben destek (manevi) olayım demiyor gibi, kendine bakanların gönlünü alacağına boğuyor çevresini. Aynen dediğin gibi, kim nazını çekiyorsa rağbet oraya gibi. Evet, bencede pamuk kalpli Songülümüz evlatlarından bile çok iyi davranıyor, oldukçada sabırlı, en rahat ettiği yer Songüllerin yanı gibi anlaşılan.
Yalnız mı yaşıyor yoksa şimdiye kadar kızların yanında mıydı orasınıda bilmiyoruz. Hayırlısı bakalım, inşaallah bir an önce iyileşirde kendi işini kendi görür, en güzeli o olacak galiba. Civcivimin dediği gibi insan eti ağır,
Cehenneme giden yollar iyi niyet taşlarıyla döşenmiş tarzı bir söz vardı, tam da o hesap valla. Ancak kötü olursan yaranabiliyorsun.Bak benim annem kucuk yengem de kaliyor kadin ses etmiyor diye kafasina gore takiliyor.
Buyuk yengemin evine misafir bile gidemiyor.Gidince de kirk takla atiyor geline yaranmak icin.81 yasinda kadin copunu atiyor yeri siliyor yengem 13 e kadar uyuyor annem cocuklara kiziyor uyandirmayin diye.
Halbuk ablam bekar iken adet sancisi cekmesine izin vermezdi babami kiskirtip zorla yemek yaptirirdi.Evladin yani.Ablam yazik hala annemi bu yasinda 43 yasina geldi simdi annemi memnun etme çabasında(yurt disindaki olan Allah korkusu oldugu icin yani)
Adamina gore muamele iyi insan genelde ezilen taraf oluyor.Cazgir olan ezen taraf.
Ortasi olup sinirlari olan kendine saygisi olan taraf olmayi basarabilmek ve cevreye de bunu kanitlayabilmek onemli.
Ama aile kulturel yapi yetisme tarzi Allah korkusu gibi sebeplerden dolayi beceremiyoruz tam olarak.
Hayir demeyi bilmek lazim.
Hem de çooooooookkkkkkkkk seviliyorsun balım.İncim gitti mi kv? anam köyde beraber evde beraber ne cok seviyo bu kadin seni kiizz
Helal olsun kacamaksz bakalim bugun kac cikcaksin kutsal persembe
Hürrem diyoduya kutsal persembe
Kvlerin gobek adi olsaydi hem gelinsiz duramam hem geline laf sokmadan duramam olurdu bende de o yok. İkiyuzluluge gerek de yok zaten. Iyiysen iyisindir kotuysen kotusundur kizim kizim diyip agzina micinca olmuyo iste. Niye yükseldim ben birden bilmiyorum
Ben de seviliyor muyum
Şimdi son durum nedir canım, tartı doğru mu yanlış mıKızlar galiba bir anda aşırı kilo aldım size burda merdiven çıkıyorum diye hava atarken
Tartı başka versiyonda kilo ölçüyor idi pili tak sok yaptım ben şok
Sonra inanmadım adamı tarttim o zayıflamış bile
Tebrik ederim incim, yine çok güzel vermişsin.Kilo bildirimi
Gecen hafta 85.9
Bu hafta 84.5
Fark - 1.400 gr
Sudemim senin önceki kilo neydi canım, iki haftadır listeye eklememişim, ben mi kaçırdım acaba.enerji_kusagi beğeni atıp künefe yemeye mi kaçtın
Kızlar kıyafetli tartıldım.74.7
Reglin ikinci günü.
Diyete henüz başlamadim.
Ama yemeyi azaltıcam biraz.
Sporum azalmıştı onu arttiricam.
Birazdan kartopu oynamaya karda yürümeye çıkacağım.
Antalya nasıl ?
Var mı kar ?
inci-tepik akşam toplu menüne bakicam neler var.
Hemen uygulamasam da ne yedin merak ediyorum.
Sporsuz vermen de ayrıca güzel.
Normal hayatına döndüğünde diyeti devam ettirmek belki böyle daha kolay olur.