70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Afiyet olsun balım, bana fazla gelmedi ama özellikle kıyma ve et yormuş olabilir mideni, sindirmek zor oluyor. Suyu arttırmamız lazım kuzum, en iyi gelen şey o aslında.

Kuzucum evet crp inanılmaz yüksek çıkmış. İştahsızlık ve bulantısı var, dün üşüme de tuttu. Sanırım enfeksiyon yüzünden oldu. Bugün doktor kültür falan yapacak sanırım. Dren karaciğerden ocak ayında çıkmıştı. Çok şükür o zamandan beri iyiydi. Geçen hafta perşembe safra kesesini aldılar, sanırım bu enfeksiyon bu ameliyattan sonra oldu çünkü ameliyat önce yapılan tetkiklerinde kan değerlerinde sorun yoktu. Bugün doktor kontrol edip karar verecek ne yapılacağına canım.

Bir insanın sürekli mi başına bir şeyler gelir diye düşünülmesin dedim canım ama geliyormuş işte. İnsan yaşamadan bilemiyor. Normalde çok takmam kim ne demiş diye ama verdiğim sözleri tutamamak üzüyor beni. Neyse canım her şeyden önce sağlık olsun.

Ben de kv için üzülüyorum canım, hem çok çekti bu süreçte iğneler ilaçlar operasyonlar derken hem de çocuklarının vefasızlığına şahit oldu. Gerçi o anne olduğu için bunları da görmezden geldi ama kendi bilir tabi.

Allah hepimizden razı olsun canım, sizler de o kadar destek oldunuz ki bana, iyi ki varsınız.

Kendi kendime yazdım çizdim yine

Kızlar ben hastanede kalırsam yarın sabah tartılamam diye bu sabah tartıldım, 78.4 çıktım. Aslında geçen hafta ilk günler hemen bu rakamı görmüştüm ama hastane süreci bozmuştu diyeti. Neyse ki 3 günde tekrar toparlamışım. Yarın bildirimde de bu rakamı kullanabilirim haberiniz olsun.

Günaydınnnnn ballar, okuldayım. Ders saatini bekliyorum. Nasılsınız bakalım

Bol buldum emojileri
İyi dersler balım
Iyiyim sukur dun gece hic uyuyamadim esim ateslendi üsüme falan geldi virusten suphelendik ama bilmiyorum. Bakalim bugün toparlayabilcek mi.
Haklisin canım cok haklısın normalde zaten sabah erkenden baslayip aksam bitiriyorum eskmle oturuyoruz da. E o zaman da bugün iyi ders calistim kendime ödül veriyim seysi oluyo ya iste hepsi alışkanlık biliyo musun.. ben üniversitedeyken de hep final haftasi uyumuyum diye yanima kurabiye falan alirdim gece 4te uyaninca hemen atardim agzima(uykum acilsin diye) ders calsiirdim yiye yiye

Tamamen psikolojik biliyorum ama. Ayy bak simdi de o final haftasinda yedigim elmali kurabiyeler aklima geldi

Yani isin özü beyinde bitirmek lazim bahanelere yer vermemek lazim..

Insallah hastaneden hayirli haberler alırsiniz canim ya haber ver bize de

Tulumbayi cok yemedim

Şimdi yeni alışkanlıklar kazanma vakti balım, eski kötü olanlara veda edelim. Yiyip yiyip kilo almayanlar ne kadar şanslılar bu hayatta (biri de benim ablam). Bak kurabiye dedin benim de canımı çektirdin nolacak şimdi, işin kötüsü hastanenin karşısında bir yer var, çok güzel yapıyor, tıpkı benimkiler gibi tadı

Hastaneden haber geldi canım, yatış yapılmış. Dersim bitince refakatçilik başlıyor.

Tulumba bitti dimi, devamı yok de bene

Saricivcivcikcik hep vazgecmeden devam et zaten bu sekilde yoluna girecek hersey balim

enerji_kusagi

Aynen canim ve alistida yani ben oyle hissediyorum.
Birde hic gece yeme ataklarim olmadi yani bu yasima kadar. Hatirliyorum ablam kalkar ekmek arasi yapar yerdi geceleri. Ama ben hic oyle aliskanligim olmadi belki de usenip yapasim gelmemistir
Ablamda kilolu 78 falan ama onda sadece gobek var basen kalca hiccc yok

Kızlar bisey soracagim dogru mu olur yanlismi bilmiyorum yani boyle biseyi soylemek yasak mi sitede onuda bilmiyorum.hepinizi cok merak ediyorum. Yani yuzunuzu gormek falan istiyorum
Yani netten inst. Falan boyle takip etsek olmaz mi ki

süpersin bence canım. insanın nasıl gece vakti bir şey yiyesi gelmez hayret ettim

Ben resmen gece yeme isteğiyle boğuşuyorum bu aralar ama Allah'tan tembelim

15.30 da canim randevu
O saate kadar aç mı kalıyorsun peki.
Kızlar bisey soracagim dogru mu olur yanlismi bilmiyorum yani boyle biseyi soylemek yasak mi sitede onuda bilmiyorum.hepinizi cok merak ediyorum. Yani yuzunuzu gormek falan istiyorum
Yani netten inst. Falan boyle takip etsek olmaz mi ki
İster istemez ben de merak ediyorum ama herkes istemeyebilir bunu yine de. Ben sadece ins. hesabı kullanıyorum ama orda da bir şey paylaşmıyorum kendimle ilgili, daha doğrusu hiç paylaşım yapmıyorum, bazı hesapları takip etmek için kullanıyorum sadece canım.

Bitmedi ama 2 3 tane kaldi

Eyvaah sakın gitme hastanenin karsisina o zaman yeri de cok müsaitmis

Canım inşallah en azindan uzun sürmez refakatcilik ne diyim
O saate kadar aç mı kalıyorsun peki.
inci-tepik ben de bunu merak etmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…