Afiyet olsun balım, bana fazla gelmedi ama özellikle kıyma ve et yormuş olabilir mideni, sindirmek zor oluyor. Suyu arttırmamız lazım kuzum, en iyi gelen şey o aslında.2 Mart Menüm
Sabah 09:00
-1 köy yufkası
-1 kase kadar kıymalı yumurta
-1 salatalık
Ara 13:00 1 küçük muz
Akşam 18:00 (kalanları bitirme yemeği)
-1 lavaş gibi ince bazlama
-3 yk biber kavurması
-2 yk et kavurması
-3 yk yoğurt
-1 ultra duble Türk Kahvesi
-6-7 kupa çay
Su 1,5 lt, pek içesim gelmedi
Spor 5000 adım
*Bugün yediklerim fazla geldi bana, midem kaldırmadı. Yarın midemi dinlendirmeye çalışacağım.
Ne anlamda fazla görünüyor canım anlamadım.Menülere biraz ara versem olurmu çünkü fazla gözüküyor En iyisi bir süre ara vereyim Benin’de olumsuz etkilemesin
Kuzucum evet crp inanılmaz yüksek çıkmış. İştahsızlık ve bulantısı var, dün üşüme de tuttu. Sanırım enfeksiyon yüzünden oldu. Bugün doktor kültür falan yapacak sanırım. Dren karaciğerden ocak ayında çıkmıştı. Çok şükür o zamandan beri iyiydi. Geçen hafta perşembe safra kesesini aldılar, sanırım bu enfeksiyon bu ameliyattan sonra oldu çünkü ameliyat önce yapılan tetkiklerinde kan değerlerinde sorun yoktu. Bugün doktor kontrol edip karar verecek ne yapılacağına canım.Crp oldukça yüksek çıkmış balım, bariz enfeksiyon belirtisi. Ateş, iştahsızlık, bulantı da yapar. Neden tekrarlamış ki acaba. Kan kültürü yapıp doğru antibiyotik ile kökten çözülmesi lazımdı ama... O drenajı çıkartmışlar mıydı karaciğerden?
Bahane gibi ne demek Songülüm, isteyen istediğini düşünsün, boşver sen başkasının nasıl göreceğini. Reel hayatta bir sürü sıkıntı ile boğuşurken anlayışsız olacak kişiler işine baksın.
Kv için ayrıca üzüldüm. Onun içinde oldukça zor bir durum. İnşaallah tez vakitte sağlığına kavuşur. Senden de Allah razı olsun Songülüm, öncelikle insan olduğu için tüm özveriyi gösteriyorsun. Ve eşin ne kadar şanslı ki senin gibi güzel bir insanla evli
Arkasında dev bir ordu var dimiO kadar umutlar, vaatler verdi, haftaya veririm dediKahvaltıyı bu haftada vermezse 5 kişilik üzeceğini bilsin
İyi dersler balımGünaydınnnnn ballar, okuldayım. Ders saatini bekliyorum. Nasılsınız bakalım
Bol buldum emojileri
Haklisin canım cok haklısınKuzum stresli olman çok normal, stresi atamıyorum diye ekstradan germe kendini, doğal bir tepki şu an. Sen yine çalışma konusunda elinden geleni yap, akşam belli bir saatten sonra bir şey yememeye çalışıp gündüz biraz daha esnek ol gerekirse. Hem eşin yokken daha kolay ders çalışırsın ve diyete kafaya takmayıp rahat olursun. Akşamları da eşinle vakit geçirip ders çalışmayı azaltırsan bir şeyler yeme içme isteğin de olmaz sanırım. Yani inşallah böyle olur.
Amin canım, bir an önce iyileşsin. Şimdi eşimle hastaneye gittiler, bakalım doktoru ne diyecek.
Çok yemedin dimi o tulumpadan
Şimdi yeni alışkanlıklar kazanma vakti balım, eski kötü olanlara veda edelim. Yiyip yiyip kilo almayanlar ne kadar şanslılar bu hayatta (biri de benim ablam). Bak kurabiye dedin benim de canımı çektirdin nolacak şimdi, işin kötüsü hastanenin karşısında bir yer var, çok güzel yapıyor, tıpkı benimkiler gibi tadıİyi dersler balım
Iyiyim sukur dun gece hic uyuyamadim esim ateslendi üsüme falan geldi virusten suphelendik ama bilmiyorum. Bakalim bugün toparlayabilcek mi.
Haklisin canım cok haklısınnormalde zaten sabah erkenden baslayip aksam bitiriyorum eskmle oturuyoruz da. E o zaman da bugün iyi ders calistim kendime ödül veriyim seysi oluyo ya iste hepsi alışkanlık biliyo musun.. ben üniversitedeyken de hep final haftasi uyumuyum diye yanima kurabiye falan alirdim gece 4te uyaninca hemen atardim agzima(uykum acilsin diye) ders calsiirdim yiye yiye
Tamamen psikolojik biliyorum ama. Ayy bak simdi de o final haftasinda yedigim elmali kurabiyeler aklima geldi
Yani isin özü beyinde bitirmek lazim bahanelere yer vermemek lazim..
Insallah hastaneden hayirli haberler alırsiniz canim ya haber ver bize de
Tulumbayi cok yemedim
İncim ne güzel seyler söylüyosun Allah razi olsun yacok cok haklisin tipki sigara birakmak gibi bir sey bu.. kafada bitirmekle alakali.. mideni dinlemekle alakali.
Ama zaten asla pes etmiyorum etmicem bu haftam da berbat gecmis olabilir ama bi yerde dönücem o yoldan eminim. Çünkü istiyorum
Helal olsun sana hamburgeri atmamissin agzina
Balım aslinda menunde asiri bir sey yok da bence yufka bir de bazlama doldurdu senin mideni. Onlar malum ekmekten daha yüksek kalorili.
Nasil oldu miden iyi misin simdi?
Canım fazla olmasi önemli değil diyet zaten kisiye özeldir.. ben olumsuz etkilemiyorum kendime göre kopya cekiyorumama seni de zorlamak istemem.
Puahhahaha sesli güldüm
Gunaydin canimm kolay gelsinGünaydınnnnn ballar, okuldayım. Ders saatini bekliyorum. Nasılsınız bakalım
Bol buldum emojileri
Gunaydin canimmGünaydın kızlar
Sağol canımmm, gittin mi diyetisyene.Gunaydin canimm kolay gelsin
Aynen canim ve alistida yani ben oyle hissediyorum.Süpersin canım bu kontrolü sağlayabilmek çok önemli zaten. Üç gecedir resmen ben de kendimle savaşıyorum bir şeyler yememek için. Bir süre bunu başarabilirsek vücudumuz da alışır diye düşünüyorum.
15.30 da canim randevuSağol canımmm, gittin mi diyetisyene.
süpersin bence canım. insanın nasıl gece vakti bir şey yiyesi gelmez hayret ettimAynen canim ve alistida yani ben oyle hissediyorum.
Birde hic gece yeme ataklarim olmadi yani bu yasima kadar. Hatirliyorum ablam kalkar ekmek arasi yapar yerdi geceleri. Ama ben hic oyle aliskanligim olmadi belki de usenip yapasim gelmemistir
Ablamda kilolu 78 falan ama onda sadece gobek var basen kalca hiccc yok
O saate kadar aç mı kalıyorsun peki.15.30 da canim randevu
İster istemez ben de merak ediyorum ama herkes istemeyebilir bunu yine de. Ben sadece ins. hesabı kullanıyorum ama orda da bir şey paylaşmıyorum kendimle ilgili, daha doğrusu hiç paylaşım yapmıyorum, bazı hesapları takip etmek için kullanıyorum sadece canım.Kızlar bisey soracagim dogru mu olur yanlismi bilmiyorum yani boyle biseyi soylemek yasak mi sitede onuda bilmiyorum.hepinizi cok merak ediyorum. Yani yuzunuzu gormek falan istiyorum
Yani netten inst. Falan boyle takip etsek olmaz mi ki
Bitmedi ama 2 3 tane kaldiŞimdi yeni alışkanlıklar kazanma vakti balım, eski kötü olanlara veda edelim. Yiyip yiyip kilo almayanlar ne kadar şanslılar bu hayatta (biri de benim ablam). Bak kurabiye dedin benim de canımı çektirdin nolacak şimdi, işin kötüsü hastanenin karşısında bir yer var, çok güzel yapıyor, tıpkı benimkiler gibi tadı
Hastaneden haber geldi canım, yatış yapılmış. Dersim bitince refakatçilik başlıyor.
Tulumba bitti dimi, devamı yok de bene
O saate kadar aç mı kalıyorsun peki.