- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
Evet normalde hafizam iyi degildir ama cok net hatirliyorum canimBi de bu yolu deneyelim bakalım canım, eminim daha iyi hissedeceğiz kendimizi, sürekli depresyon hali yoruyor artık.
Tamam balım belki yarın çekip atarım düzgünce giyinmiş olayım. Öncesi sonrası çok motive ediyor insanı. Daha önce paylaştığımda şok olmuştuk hatırlıyor musun.
Düzenli spora keşke dönsek birlikte. Ne güzel yapardık.
Bizi satsan nolacak, bizi bizden başkası alır mı ki :)))
Balım benim pratik henüz yok, birkaç kez eşim yanımdayken sürdüm ama trafikte değil. Mahalle içi ve otobanda. Bizim araba büyük kasalardan malesef ve ben çok tırsıyorum bu yüzden. Aslında cesaretimizi toplayıp bunu da halletmemiz lazım.sonngulen balım bu arada sen araba isini ne yaptin? Sen tek basina mi cikmiyosun trafige esin yanindayken süruyo musun? Yoksa hic mi surmuyosun sadece pratik mi eksik?
Ben bikac kez esim yanimdayken sürdüm ama trafik bi tık geriyo ya. Ama asiri istiyorum yalniz basima kullanabilmek.
Gecen bi cilginlik yapip markete arabayla yalniz mi gitsem dedim ama cesaret edemedim.
Sansima da muğla biliyosun engebeli dag tas yerler. Yokusta bi kalsam naparim bilmiyorumgerci napcam kalkarim yeniden zor da olsa
Gerci benzin fiyatlari da aldi basini gitti bundan sonra otobüs kullancaz boyle giderse yol yakinken biraksam mi
Bu sene olacak inşallah balım, ben öyle yürekten inanıyorum ki.Yaptigim çılgınlığa bakin yalniz basina arabayla markete gitmek
Allahim su saf kulunu gör de bi atansin bi yoluna baksın yarabbim
Basen ve kalça çok fazla ve tabi sezaryen göbeğim de var. Spor hepsine iyi gelecek aslında. Şu hastane süreçlerini atlatınca tezi bitireceğim ilk önce, sonra da tamamen spora odaklanacağım bir süre. Hem o araya kadar fazlalıklarımı biraz atmış olurum. Senin de sınavın olduğu için aksatıyorsun biraz ama bazı akşamlar çalışmayacak olursan sporla değerlendirirsin belki.Evet normalde hafizam iyi degildir ama cok net hatirliyorum canimher halinle güzelsin ama zayiflayinca resmen bambaska bi kadin olmustun benim gibi basen var sende de. Spor ne güzel eritmisti ama.
Evet coook guzel olur. Canimiz istese de istemese de haftada 3 4 mutlaka spor yapsak.
Bizim eksigimiz disiplin.. motive olmak bi süre idare eder ama disiplin olene kadar ediyo..
Bizi bizden baskasi almasin zaten
Canım deli misin sen, bence yine çok iyi vermişsin. Gerçekten 2 haftada 6 kilon gitti, bana yaklaştın iyice :)Geldim ballarimm. Ya cok sekersinizzz
Hepsini okudum toplu yazayim dedim.
Gecen hafta 87.7
Bu hafta 85.9
Fark. -1.800 gr
Hayal kirikligi dedim adamda neden oyle dedin bence cok iyi aferin dedi. Hatta biraz uzuldum sacmalama dedi benim icin verdigin 500 gr bile cok iyidir dedi farkindamisin 2 haftada 6 kilo verdin dedi. Ama bisey yapmissin dedi bende koye gittim dedim iste ordada saatleri tutmadiysa olmus olabilir dedi. Birazda siskinligin var dedi. İyi gecti cok sukur
yaaa verdiiiii onu yazmayi unutmusum. Kahvaltida meyvede hepsini verdi sukurCanım deli misin sen, bence yine çok iyi vermişsin. Gerçekten 2 haftada 6 kilon gitti, bana yaklaştın iyice :)
Kahvaltı verdi mi ondan bahset sen :))
Geldim ballarimm. Ya cok sekersinizzz
Gecen hafta 87.7
Bu hafta 85.9
Fark. -1.800 gr
Hayal kirikligi dedim adamda neden oyle dedin bence cok iyi aferin dedi. Hatta biraz uzuldum sacmalama dedi benim icin verdigin 500 gr bile cok iyidir dedi farkindamisin 2 haftada 6 kilo verdin dedi. Ama bisey yapmissin dedi bende koye gittim dedim iste ordada saatleri tutmadiysa olmus olabilir dedi. Birazda siskinligin var dedi. İyi gecti cok sukur
Sonunda beklenen kavuşma yaşanacak yani yarın :)yaaa verdiiiii onu yazmayi unutmusum. Kahvaltida meyvede hepsini verdi sukur
Vaavvv tebrikler balim cokk cokkkk iyiGeldim ballarimm. Ya cok sekersinizzz
Gecen hafta 87.7
Bu hafta 85.9
Fark. -1.800 gr
Balim biz degistirdik arabayi. Istedigim araba oldu bunu kaldirmak bi tik daha kolay kurstaki arabama benziyo. Ama bi önceki arabamizdan daha buyukBalım benim pratik henüz yok, birkaç kez eşim yanımdayken sürdüm ama trafikte değil. Mahalle içi ve otobanda. Bizim araba büyük kasalardan malesef ve ben çok tırsıyorum bu yüzden. Aslında cesaretimizi toplayıp bunu da halletmemiz lazım.
Evet sizin oralarda yollar öyle gördüğüm kadarıyla, bizim buralar dümdüz aslında ama şehir trafiği yoğun. Sanırım sizin araba otomatik değil, otomatik olanlar yokuşta falan kendi hallediyor işini diye biliyorum.
Benzin fiyatları çok fena zaten, inan bazen biz de arabayı almadan mı gitsek okula diyoruz.
Bu sene olacak inşallah balım, ben öyle yürekten inanıyorum ki.
Basen ve kalça çok fazla ve tabi sezaryen göbeğim de var. Spor hepsine iyi gelecek aslında. Şu hastane süreçlerini atlatınca tezi bitireceğim ilk önce, sonra da tamamen spora odaklanacağım bir süre. Hem o araya kadar fazlalıklarımı biraz atmış olurum. Senin de sınavın olduğu için aksatıyorsun biraz ama bazı akşamlar çalışmayacak olursan sporla değerlendirirsin belki.
ayy evet cnmmmSonunda beklenen kavuşma yaşanacak yani yarın :)
Galiba diyemedi balimmVaavvv tebrikler balim cokk cokkkk iyimasallah
Okumus adam tabi mokunu cikarma diyememis farkinda msin 2 haftada 6 kg verdin demis
Bence de farkinda misin hem de spor yok daha
İncim darisi basima hakettin yaptin daha da basarcaksin eminim
Balim biz degistirdik arabayi. Istedigim araba oldu bunu kaldirmak bi tik daha kolay kurstaki arabama benziyo. Ama bi önceki arabamizdan daha buyuk
Artik kaldirmada falan sorun yasamiyorum yaşamasına da iste trafikte sanki her an birine çarpcam her an biri bana carpcak gibi tirsiyorumevet canim otomatikler o konuda rahat. Ama su an aldigimizda da galiba yokus kalkis sistemi varmis destek veriyo yani anladığım kadariyla muhtesem araba bilgimle
Ya o biraz benim tirsakligim yapan her turlu yapar da
İnsallah hepsi yoluna gircek balimsonra gelsin unvanlar, sporlar, tas gibi basenler
aa verdiiiii onu yazmayi unutmusum. Kahvaltida meyvede hepsini verdi sukur
inci-tepik Balim senin alıntıya bi haller oldu
Kahvalti vermesine cok sevindim hadi gozunaydin yarin ziyafet var desene
Yaz mutlaka menünü kopya cekcembakiyim kahvaltıyı nasil vermis
Hayırlı uğurlu olsun canım, kazasız belasız kullanmak nasip olsun. Trafikte korkmamız çok normal, henüz o cesareti de alışkanlığa da kazanmadık ama onu da yapacağız inşalalh. Aynı muhteşem araba bilgimle ben de seni destekliyorum balım yokuş kalkış konusunda :))Vaavvv tebrikler balim cokk cokkkk iyimasallah
Okumus adam tabi mokunu cikarma diyememis farkinda msin 2 haftada 6 kg verdin demis
Bence de farkinda misin hem de spor yok daha
İncim darisi basima hakettin yaptin daha da basarcaksin eminim
Balim biz degistirdik arabayi. Istedigim araba oldu bunu kaldirmak bi tik daha kolay kurstaki arabama benziyo. Ama bi önceki arabamizdan daha buyuk
Artik kaldirmada falan sorun yasamiyorum yaşamasına da iste trafikte sanki her an birine çarpcam her an biri bana carpcak gibi tirsiyorumevet canim otomatikler o konuda rahat. Ama su an aldigimizda da galiba yokus kalkis sistemi varmis destek veriyo yani anladığım kadariyla muhtesem araba bilgimle
Ya o biraz benim tirsakligim yapan her turlu yapar da
İnsallah hepsi yoluna gircek balimsonra gelsin unvanlar, sporlar, tas gibi basenler
aa verdiiiii onu yazmayi unutmusum. Kahvaltida meyvede hepsini verdi sukur
inci-tepik Balim senin alıntıya bi haller oldu
Kahvalti vermesine cok sevindim hadi gozunaydin yarin ziyafet var desene
Yaz mutlaka menünü kopya cekcembakiyim kahvaltıyı nasil vermis
Haha tamam canım bugünden yemegim var yarina taze fasulye var. Ben de önden söylüyüm de mistik mistik olaylar gelmesin basimiza yineGaliba diyemedi balimm
İnsallah beraber verceZZ.
Kahvalti klasik diyet kahvaltisi ogle ayran ikindi ara aksam sebze yada et simdiden yazayim yarini planla canim
Amin canim cok tesekkur ederim.Hayırlı uğurlu olsun canım, kazasız belasız kullanmak nasip olsun. Trafikte korkmamız çok normal, henüz o cesareti de alışkanlığa da kazanmadık ama onu da yapacağız inşalalh. Aynı muhteşem araba bilgimle ben de seni destekliyorum balım yokuş kalkış konusunda :))
Evet canım hastanedeyim, annem uyuyor ben de hem birşeyler izleyip hem size yazıyorum güzel oldu. Ve evet laptoptan yazıyorum (skandal emojisi)Haha tamam canım bugünden yemegim var yarina taze fasulye var. Ben de önden söylüyüm de mistik mistik olaylar gelmesin basimiza yine
Simdienerji_kusagi gelip menüsünü yazıyormuş bugün taze fasulye yedim diye
Amin canim cok tesekkur ederim.
İnsallah onu da basaricaz
Sen su an hastanedesin dimi laptoptan mi yaziyosun?
Emeocileri sozle dile getirmiyosun bu ara fazla esefle kınıyorum seni
(Kollarini baglamis kafasini iki yana sallayan emoci)
Haha saka yapiyorum canim nasil rahat hissediyosanEvet canım hastanedeyim, annem uyuyor ben de hem birşeyler izleyip hem size yazıyorum güzel oldu. Ve evet laptoptan yazıyorum (skandal emojisi)
Hep öyle yapınca sıkılırsınız diye düşündüm balım (Mahsun bakan emoji)
Siz seviyorsanız ben yaparım balım, zaten emojisiz çok resmi gibi oluyor bazen (gözlerimden kalp çıkıyor)Haha saka yapiyorum canim nasil rahat hissediyosan
Ben de mutfagi topluyorum en sevdiğim
PuhahahaŞimdi ben kendimden şüphe ettim, ya yanlış anlayan bensem :)))
Estağfurullah kuzum o nasıl laf öyle. Bence artık deniz gelip bu konuya son noktayı koymalı :))PuhahahaAyy o zaman civcivimle benim doğru anlama ihtimalimiz mi artıyor, o kadar da mal değil miymişiz
İncim ile Sudem nasıl anlamıştı acaba